INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem tl nagy. Most kivételesen TomsHardware... 😄
Monnyuk ezek adatok, nem részrehajló tesztek...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"mert ahol enyiért adják ott jó nagy balekot csinálnak belõled..."
magyarul alaphelyzetben nem vagy balek csak ha hajalndo vagy olyannál vásárolni aki enyiért adja...

te csak ne balekozzál le...

bár lehet máshol is jo márka de szerintem az asusnak az a alaplapok piacán nagy név...
"Az LCD háttérvilágító lámpáját, és annak elektronikáját kell kicserélni"
e nélkül lehet használni vagy létfontosságu?
Betonstabilok,már a 3-dik generáció lapom és isten!
Volt Abit-om is azért merem állitani, lehet hogy pár ezressel kijebb leszel de megéri, ha egyszer feláll a szet hardware problém szinte kizárt.
-FDI-Brutal-Hooligan
Milyen problémákra gondolsz? Én is ilyen alaplapot tervezek venni, de rosszat még nem hallottam róla.

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w