INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
agp 4x és 8x használ 1,5 voltot
ti200 belemegy az ic7-be
perepmpe: az agp s3 trionak máshogy vannak a bevágásai a kártya slotrészénél azért nem megy bele csak agp 1x/2x foglalatba
* George Benson : White Rabbit *
Jó hogy belemegy a ti200.
Képen a balra álló visszakanyarodó izé, de az okosabb emberek majd megmondják.
Egy kérdés: Honnan lehet tudni hogy agy videokártya hány Voltos? Mert a P4 alaplapokba (nem tudom hogy mindegyikbe e?)állítólag csak 1,5V-os kártyákat szabad tenni, rá van írva az enyémre is hogy not pluged 3.3V agp card vagy ilyesmi. Nekem Geforce ti200 van, az hány Voltos, és belemegy az Abit ic7-be?
Ugye az ASUS P4P800 és P4C800 alaplapok csak a 865/875 chipsetben külömböznek (mindekettõhöz ugyanaz a gyári driveres CD készül, tehát biztos elég hasonló). Na akkor mi lenne, ha beletöltenénk a P4P800-ba a P4C800 BIOS-át.
Persze nem olyan "hülye" a flashelõ program hogy ezt megengedné, ezért válik kicsit érdekessé a dolog. Elkezdeném flashelni a BIOS-t és közben csinálnék egy kis áramszünetet a gépnek, ezután ha minden jól megy elvileg bejön a BIOS hejreállító program, ekkor behejezném a floppymat amin rajta lenne egy P4P8AMI (ha jól emlékszem ez a neve a gyári CD-n) nevû P4C800 BIOS. Felflashelné, 200+ FSB mellett is élvezhetnénk a PAT-ot és a rendszer is elismerné a teljes értékû 875 chipsetünket.
Ki akarja velem együtt kipróbálni? (ha nem jön össze ne egyedül basszam szét a lapomat)

igaz én a tv-tuner saját progiját használom, de azzal is xvidben vesz fel (ha beállítom)
Mennyi a külömbség az IS7 és az IC7 között? (tudásban)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Intel P4 2,6GHz 800Mhz FSB procihoz milyen alaplap jó szerintetek? Abit IS7 vagy IC7, vagy esetleg IS7-E??
Segítsetek lécci!!
fõleg az északi híd érdekelne
köszi
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Van vmi közismert bugja, vagy jó lesz?
Egy esmerõsöm Intel (P4, celó szóba sem jöhet) konfigot szeretnee összerakni, próbáltam rábeszélni AMD-re de nem sikerült...
Intelhez viszont nem nagyon értek...
Szóval az lenne a kérdés hogy melyik alaplap és melyik intel proci éri meg leginkább az árát manapság...?
Mindegyik proci HT-s?

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO