9499
Intel
-
#3527 Ezt nem vitatom, de aki játék közben videót kódol, az ne csodálkozzon... -
#3526 Hamarabb itt lehet az asztali Core 2 Duo
alig várom :) -
Zsoldos #3525 Meg fogsz lepodni, vannak helyzetek amikor lassit a HT. Sot, ha szervert uzemeltetsz, kifejezetten ajanlott lekapcsolni. -
#3524 ettől féltem :\
nehéz lesz
bár mind1, mert akkorra lesz annyi lóvém, hogy végre új comfigot vegyek... -
#3523 ha tudsz várni aug közepéig kb akkor kiderül :) -
#3522 Intel rajongók, ti mit mondtok erre:
INTEL P4 DUAL 3.0 GHZ/800/775/DOB. 2x2MB 64bit 50k br.
avagy érdemesebb megvárni a Conroe-t ? lehet vhol azt tudni, mennyi lesz a Conroe procik ára... ?
rohadtul idegesít, hogy rák a gép és semmit sem lehet rajta csinálni :\
továbbá azt se tudom, mikorra érhet a magyar kiskerekbe az AMD X2 árzuhanása...
melyik érné meg jobban ? mire érdemesebb beruházni ? -
#3521 Fél év múlva kihalnak a régi foglalatba illő Intel CPU-k -
#3520 Fogadnék veled, h többet ért hozzá, mint te^^ Amúgy érdekes, kikapcsolt HTvel nem akadozik...
" A HT nem azt jelenti, hogy egyszerre 2 procid van." - Ez hogy jött ide? Ki mondta? -
#3519 LoL, nagyon okos haverod lehet, hogy játék közben konvertál, és csodálkozik, hogy lassul a játék. A HT nem azt jelenti, hogy egyszerre 2 procid van. -
#3518 Van 1 haverom, akinek baja volt a procival, kikapcsolta a HT-t és jobb lett.
(A probléma: volt neki 1 P4660asa, konvertált és játszott 1szerre, akadozott, pedig a proci nem volt jobban kihasználva, mint 50%
A megoldás: kikapcsolta a HTt, onnantól fogva nem akadozott, és nem vett észre semmijen lassulást.)
Az AMD pedig azért akarja kikapcsolni a 2. magot, h csökkenjen a fogyasztás amikor nem használod (ez olyan, mint amikor az Intel leveszi 2,8GHzre a frekvenciát - emellett, lehet benne van a HT ) -
#3517 lál, ezek is nagyon értenek a procikhoz: Intel Pentium 4 3,06 Ghz / 800 MHz FSB OEM (S478)
ilyen proci ugynais nem létezik -
#3516 Ember, már miért lenne lassabb bekapcsolt HT-vel a proci?? Az intel biztos azért találta ki, hogy lassítsa a procijait, nem? -
#3515 hehe -
Richard90 #3514 haha nagyon vicces vagy
inkább maradtál volna csöndben, vagy válaszoltál volna NORMÁLISAN a kérdésemre!
köszi -
#3513 vegyél konzolt az való neked inkább :) -
Richard90 #3512 nem is mondták inkább következtettem... mert az amd ennek az ellentettjét akarja megcsinálni... ezért gondoltam hogy nem olyan jó
de ha nincs igazam szókjatok :)
na akkor érdemes-e kikapcsolni vagy nem? -
Richard90 #3511 ja és újak -
Richard90 #3510 Itt találsz Intel Pentium 4-et
Ha nem jönne be akkor itt kezd (Processzor----socket478----2. oldal) -
#3509 szakértő vagy rendszergazda mondta, igaz? :) -
Richard90 #3508 hello
atz szeretném kérdezni hiogy ha kikapcsolom a hyper treading technológiát, akkor gyorsabb lesz a gép??
mert úgy hallottam nem sokat ér ez az egész -
#3507 kap még rendes gyári garral is demand-os listából dolgozó boltból szerintem. -
#3506 A prohardver.hu hardver piacán keress, ott tutira fogsz találni. -
#3505 van hozzá rendes P4 de mivel jó ideje nem gyártják kicsit nehezebb beszerezni de google a barátod. -
d0n #3504 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, h van egy ASUS P4P800 as alaplapom, és hozzá egy Intel Celeron 2500 ös procim. Na most a procit szeretném legyerélni, egy másik Intelre ami nem celeron... Szóval, az a problémám h s478 tűs Intel procikból csak celeronokat találtam, na most én vagyok a hülye (minden bizonnyal :P ) vagy ehhez az alaplaphoz csak celeron procit tudok venni? mivel nem nagyon vagyok otthon a hardverekben, abban kérnék segítséget h létezik e s478 tűs intel proci ami nem celeron? és ha igen hol kapok olyat?
Előre is thx! -
#3503 Kösz sárcok, csak megzavart, hogy azt a bizonyos kettest a core és a duo közül rendszerint lefelejtik -
Inquisitor #3502 Core Duo (Yonah s479) <> Core 2 Duo (Conroe Socket-T) -
#3501 nem
azokban most core duo van, az yonah. -
#3500 nem értem, a laptopokban már nem az van? -
izb #3499 jul 24-re igérték -
Arti #3498 Mikor jelennek már meg a core duo procik?
-
#3497 Tegyük fel, 3GHzes a proci, ennek az 1%a 30MHz. Van nálunk 1 450MHzes P3am, aminél én láttam 1%os kihasználtságot, ami 4,5MHzet jelent, ez a 30MHz-nek is csak a 15%a, így a 3GHznek 0,0015 (tízenöt-tízezrede). Ez nagyon kevés :) -
#3496 lehet olyan mionimális volt valami processhez a használat hogy lefelé kerekített?? ugyanis egészben írja a processzor használatot (még ha százalék is) és lehet összesen nem használt ki egy %-ot ami futott:) -
#3495 jah -
#3494 0% hogy a f@szba lehet 0%? -
#3493 Mi lol? nemértem... -
#3492 ez de lol :)
-
#3491 Zsír, kösze! ;) -
#3490 Saját XP home feladatkezelője:
-
#3489 Gondolod te. A home is kezel 2 procit. -
#3488 Hat amilyen puritan sima Inteles lapokkal en mar talalkoztam.
Gyari Intel lap nem is kellene, ebben biztos vagyok.