9499
Intel
  • Gabesz amd64
    ez mindig is igy volt,es ezek utan is igy lesz.
    ha veszel egy gyors procit(x6800) akkor gyors VGA-t(7900Gtx) is venned kell...ez van
  • bertino
    minden jóban van valami rossz és fordítva
  • bertino
    nabumm
  • NeoMaN
    A képlet:
    Hiába a conroe, szűrőkkel ill. nagyobb felbontásokban nem tudják még a legerősebb VGA-k sem kiszolgálni.
    Ennyi.
    Ergo lesz egy kurvagyors procid, de ha nincs mellette dualgpu-s szörny, akkor semmivel sem gyorsabb az AMD-nél.
  • NeoMaN
    "ATI X1900XTX video card used CATALYST 6.6 public drivers"

Az árak is elég szépek hehe:

X6800 2.93GHz 1066MHz 4M LGA775 $999
    E6700 2.67GHz 1066MHz 4M LGA775 $530
    E6600 2.4GHz 1066MHz 4M LGA775 $316
    E6400 2.13GHz 1066MHz 2M LGA775 $224

• Gabesz amd64
    na akkor most ki van sz@rban? megy a nepbutitas.Az AMD arai verhetetlenek most
    akinek van esze az nem vesz draga conroe-t + hozza draga uj lapot.
    X2 3800+-al siman ki lehet huzni addig mig megfizetheto lesz a 65nm-es AMD procik.
    most egy harcot megnyert az Intel,de nem sokaig...

az AMD is atvalt a kisebb gyartastechnologiara aztan visszaall minden ugy ahogy eddig volt.
  • czky
    http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=285046&start=2454&len=1
  • Zetorg
    milyen vga-val?
  • czky
    és = én :))))
  • czky
    A prohardveres tesztben és sehol se látok 16xAF-t és 4xAA-t...
  • grebber
    Érdekes akkor ez kamu??
  • NeoMaN
    Az alsó teszten meg direkt 800*600 medium van, nehogy a VGA fogja viissza a teljesítményt. Ott sincs egetverő különbség.
  • NeoMaN
    Ja.
    Ráadásul 1280*1024 még nem lehet VGA limites /akármilyen szűrőkkel sem/...
  • czky
    Ezt a tesztet én is láttam. Elég feltűnő benne h magasabb felbontáson bekapcsolt szűrőkkel már nem akkora az előnye a Conroe-nak...
  • NeoMaN
    Hááát, nem lesz ez akkora überdurrans, mint ahogy beharangozták. Megint műxik a média népbutítása....

• NeoMaN
    Hehe, akkor nesze:
    És ne felejtsük, hogy a 6300 60ezer körül indul, a 3800+ pedig az árcsökkentések miatt szinte ingyé lesz. :)

• Inquisitor
    NForce 4 SLI versus Intel 975X Conroe teszt
    Japáni nyelvű tesztecske, a diagrammokat viszont mindenki érti.

Gyengébbek kedvéért, a "régi" alaplapokban ha i975-ös ha NF4-es NEM megy a Conroe ... ez a teszt "frissített" változatokkal készültek. Csak azért linkeltem be, mert nem csak drága i965 és mégdrágább i975 lapok lesznek, az NF5-ös lapok mellett fut még az NF4 is.
  • Inquisitor
    Vegyéééél meeeeg!
  • bertino
    6 nap Conroe megjelenésig -.-
  • Punker
    tudom, egy dvd-n ezt már megszívtam én is, a különbség hogy angol font-tal, dollár-euró-font naná hogy ide csak a legdrágább angol fontos rendelés jut el :(
  • [Jakuza]
    Hat akkor makod van.
    Nezd meg pl az EVE onlinet, az amerikaiaknak es mas nemzetbelieknek dollarban kell fizetni az europaiaknak pedig ugyanazt az osszeget 14.99-et Euroban.
    Na es ugye nem mindegy hogy mondjuk 3300-at, vagy 4300-at fizet az ember.
  • Punker
    WWIIOnline nincs európai kirendeltség stb
  • [Jakuza]
    Mivel is jatszol ?
  • Punker
    hát nem tom a számlán mindi gdollárt írnak és kész, szerintem a banknak is egyszerűbb a dollárt utalni mint elöször euróra váltani.
  • Punker
    jobb lett volna ha oda mennek anyámék.....
  • [Jakuza]
    Tevedsz, ha europaban fizetsz akkor nem dollarban fizetsz altalaban, hanem EUban, hiszen VAT azaz Eu-s ado van az online jatekokon.
    Nagyon ritka esetben fizetsz dollart sajnos.
  • [Jakuza]
    Ne aggodj, majd az egri regional, szombathelyi regiokozpont lesz amit surun kell majd latogatnod, a szakertok majd megoldjak.
  • Punker
    texasi cég biztos nem eurót számol :)
  • Punker
    tesztet olvastam mikor kijött, mostanában megint nem lesz időm átugrani a rokonokhoz mert az már majdnem az ország másik fele.
  • [Jakuza]
    Az lehet vagy az is meglehet, hogy trehany volt az online jatek szolgaltato es megesik, hogy nem euro arakkal szamolt, mint pl nalam az EVE onlinenal.
  • [Jakuza]
    Van mar fent teljes Conroe osszehasonlito teszt.
    Olvasgasd csak el.
    Itt az ideje, hogy meglatogasd oket.
    Rendes leszek egy kattintasra hozom oket szamodra. :P
    Teszt Link

Szerk: Kicsit osszefolytak a topicok, hehe es felreertelmeztem de sebaj, szhely helyett jo lesz a kivancsiaknak a Prohardwer is. :PPPPP
  • Punker
    akkor a K&H szeret engem vag ynem tom de az tuti hog ymikor vonták tőlem az éves előfizut kevesebbre jött ki mint tippeltem, lehet ők akkor olcsóbban nyomták mint pl otp.
  • Punker
    rég nem jártam arra
  • [Jakuza]
    Na megkerdeztem anyut a folyoszamlas dologrol. Kulkereskedo mar 45 eve.
    A bank a folyoszamlafiztesekor kulfodre is eladasi valutaarat szamolja fel.
    Raadasul neked mint maganember sose szamolhatott fel a bank kozeparfolyamot, mert mint kozeparfolyam csak kizarolag a kulkereskedelemben letezik, maganembernel nem.
    Szal itt sincs igazad. :PPPP
  • [Jakuza]
    Meg mindig talalsz, az szhelyi bank mellett egyparat. :P
  • Punker
    ha folyószámláról utalsz akkor simán úgy váltják nem azon az eladási maxon amin pénzváltó és társai eladják

(bakker most bevillant mikor még valuta limit volt és a szombathelyi főtéren kerestük a valuta neppereket:)
  • [Jakuza]
    Bankon keresztul ?
    na en megnezem melyik bank valt at neked forintrol (ergo valutat valtasz naluk, amit neked az eladasi aran szamolnak fel), valutara kozeparfolyamon hiszen te forintba fizetsz es ok valtjak at neked eurora.
    Mondom ki van ez talalva.
  • Punker
    persze geb@sz az egész mert egyre mélyebbre süllyed az ország a kakiban (+ a kormány még ugrál is a fején) szal lesz az az euró 300 fölött is jóval.
  • Punker
    te ebben biztos vagy? mikor játék előfizut utaltam mindig a dollár közép árfolyamán vonták le a számláról soha nem az eladásin, szal hacsak nem úgy akarod venni hogy itthon veszel bankban eurót és kimész akkor nem annyi lesz.
  • [Jakuza]
    Dehogynem az eladasit kell nezni, mert te veszed az Eurot, es biza a forint/euro valtasnal is a kulfoldi fizetes utan is ezzel szamolnak.
    Ki van ez talalva.