INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez pedig mégsem az igazi
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ja bocs, 350es a táp
www.napisajto.hu
www.napisajto.hu
codegen meg tudtommal nem jo, chieftec, enermax van a toppon bár az áruk is
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
akkor nem is menne, nem?
ha felteszem a ház oldalát akkor leáll a gép egy idõ után ha leveszem csak ninó-ninó van...
azaz a melegedés elég extra
nos a hûtõ elméletileg jól van felrakva, de leveszem felteszem újra, jó ötlet
a P4 presc magos 3Ghz(800)1Mb-os procim ha durva játékot használok túlmelegszik egészen 75 fokra és az alaplapom ninó-ninó figyelmeztetést nyom, majd kikapcsol a gép
/ha kilépek a játékból abbamarad a ninó és minden megy tovább rendesen/
a hûtõm egy armor2-es, azaz ahogy írtam kurva hangos de ha jól tudom elégnek kell lennie
IS7-es alaplappal
a tápom 300wattos(codegen)elméletileg gondolom elég
videokártyám csúcs
próbáljak ki egy nagyobb tápot? próbának költséges...
vagy bios frissítés segíthet?
vagy próbáljak ki egy nagyobb hûtõt?
/szerintem lehetetlen hogy egy armor2es max rpm-mel nem elég.../
nincs valami ötletetek?
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
így vettem egy coolinket, állítható a fordulatsz, és elég is a procinak szuuuuppper, CSAK olyan hagnja van mint egy szobai ventillátornak😊))
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
teszt
Az Aero jó hûtõ, de csak magas fordulatszámon. Ár/Teljesítmény figyelembe véve, és ami halk is, amit ajánlottam
Most utánanéztem néhánynak és valszeg vagy Cooler Master Aero 4, vagy Zalman CNPS 7000A AlCu lesz belõle.
2.4@3G alap 33C°
20dB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Viszonyítás képpen: egy Abit 64MB-os az Aqua-ban nettó: 21920 Ft
Használtan egy Asus-t találtam ami 128-as, 24 eFT.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Inno3d Geforce4Ti 4200 128Mb
Mennyi a reális ára szerintetek kb?
64 DDR is elég, persze ha 128 van rajta nem árthat. 😉
De nem kell ragaszkodnod hozzá sztem.
(Legfeljebb majd megcáfolnak. 😉)