9499
Intel
-
Richard90 #3847 hát nekem nincs gerincem hozá :/ -
#3846 nem mondtam h meg kell fozni csak megporkolni egy kicsit
hidd el vannak olyank akiknek fingjuk sincs hozza...azoknak barmit el lehet paszolni -
izb #3845 nincs az a looser,aki egy megfőtt procit megvesz... -
#3844 "élettartamcsökkenés" addig birni fogja mig at nem passzolod egy loser-nak :D
"(+ lehet még instabilitás is)"
hat tudni kell hol a hatar :)
-
#3843 de hat Te tuningpuzi vagyol,vagy nem? -
Richard90 #3842 sztem tök felelsleges tuningolni
tuning=élettartamcsökkenés (+ lehet még instabilitás is) -
izb #3841 meg minek?
Nekek egy Asusom van,és megy mint atom. -
#3840 a mostani sincs tuningolva :P -
#3839 azt nem tudod tuningolni :P -
#3838 áh, ma már úgy gondolom notira váltok :) -
#3837 meg az uj lappal :P -
#3836 lol, most olvasom ph-n, hogy az ember vett egy p5w dh lapot és 3 fele törte, mert nem tudta fölrakni rá a hűtőt :D -
elég lesz nekem az e6300 kis tuninggal :) -
Inquisitor #3834 Van élet az Intel chipseten túl is:
OCW Article : ATi RD600 First looks -
Zsoldos #3833 Ez teljesen alkalmazasfuggo. -
#3832 attol még a proci nem lassabb -
#3831 Hehe, ezek szerint meg nagyon jó a konró:
itt
Nemtom....
Ezt élőben kell látni, nem hiszek már senkinek.
:PPP
-
#3830 Azért mert bejön a VGA limit. Tehát hiába van konród, ha 7600GT van mellette, nem lesz gyorsabb egy sima X2-esnél, csak akkor ha brutál VGA is lesz mellette.
Tehát: sokpénzes HC gamernek oké, hétköznapi magyarnak nemnagyon. Ráadásul ezek a lapárak eléggé komolytalanok sztem. -
Inquisitor #3829 Miért kéne a szűrőknek hatással lenni a procira? A proci se több textúrát nem pakol, se több vertexet nem számol olyankor. -
#3828 Mutatok még jobbat:
ittene
Egyként úgy látszik, hogy nagyon is számít a +2Mega kess! Viszont Multi taskingban és játékok alatt nagy felbontásban bekapcsolt szűrőkkel semmi különös. :))
Konró hájp ez, semmi más. -
#3827 jaja, onnan
van itt még pár bolt ami onnan rendel, de azok még az Infoboxnál is drágábbak... -
Inquisitor #3826 Ja, gyanusan ismerős volt a cuccok sorrendje. -
#3825 graf alapján ramiris-es webbolt-ot használnak valszeg a cucc is onnan van. -
#3824 Erről a boltról se hallottam még. -
#3823 sima
meg Asus P5W DH Deluxe is van -
#3822 Melyik boltban? Deluxe vagy sima? -
#3821 nem azt mondtam hogy nem volt jó lépés AMD helyében én is megpróbáltam volna :) -
izb #3820 Szerintem ez egy jó lépés volt az AMD részéről.
Közelít egy kicsit nagyságban és összegben az Intelhez.
Igy az erőviszonyok kicsit rendeződni fognak... -
izb #3819 Igaza van.
Az Intellel szemben csak így lehet fellépni.
Sajnos olyan üzleti hozzáállást képviselnek amit máshogy nem lehet überelni... -
#3818 hát szerintem ha az ATI-t megveszi az AMD akkor az az Intel-nek nagyobb hátrány mint az AMD-nek előny szal nagyon úgy tünt nekem hogyez a lényeg, ha csak simán kellett volna neki egy VGA-s cég kezdésnek egy kisebbet vesz meg, nem? -
izb #3817 a bankok a semmire nem adnak pénzt.
láttak fanttáziát a dologban és meglépték.
az üzleti világban nincsenek jótét lelkek, csak kapitalista cápák. -
Inquisitor #3816 Szivatásból? És ha hozzáteszed a képhez, hogy az AMD kezes nélkül nem kapott volna hitelt az ATI megvásárlásához, de akadt egy jótét gazdag cég, aki bevállalta? -
#3815 hát elég egyértelmű volt hogy az AMD szivatásból venné meg elsődlegesen az ATI-t. -
izb #3814 Úgy néz ki, hogy a nagytestvérnél kicsit megilyedtek.......
ha igaz a hír... -
#3813 alakul a balhé :) -
izb #3812 Érdekes hírecske a nagyvilágból...
Az Intel is meg akarja venni az ATI-t? -
#3811 jjjesssz, már rendelhető az Asus P5B Miskolcon
potom 45ezer HUFért -
Inquisitor #3810 Most volt Taiwanon egy ATI konferencia, és arról volt szó, hogy nem az AMD fogja ezután gyártani a GPU-kat és chipseteket (ez sejthető volt), valamint nem kommentálták a találgatást, hogy az Intel visszavonná tőlük a liszenceket, viszont kifejtették, hogy Inteltől eddig semmilyen visszajelzés se jött. -
#3809 lol -
Inquisitor #3808 Tévedtem az egész oldal eltünt, remélem nem sokáig hiányzik majd.
Ez viszont érdekes:
Modded SLI can work on any chipsets?? Forceware 85.96
Egyik arc i965 lapban, másik meg Xeonos HP Workstationben kapcsolta be, alapból mindkettő Crossfirees :)
Lehet ez az NVidia "bosszúja" az ATI felé???