INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az fsb-t feljebb nyomom, azzal párhuzamosan nõ a memória és a kártya fsb-je is, még anno 9200-al próbáltam, azóta már új kárty van. de szerintem mindenképp a gyári procihûtõ a hibás.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Õszintén szólva foggalmam sincs!😄
Már nincs tehenes logó sztájl?😄DD
Egyébként CoolStuff a nevem, csak bannolák a regem!😄
Ezt a rímet nem hagyhattam ki...
aida ezt írja:
Alaplap neve:
DFI CA64-TC/TN (1 ISA,5 PCI,1 AGP,3DIMM)
Alaplapi lapkakészlet:
VIA VT8604/5/6 Pro Savage PL133/PM133/PN133
)\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Tudna valaki valami okosságot rá?😊
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Vagy a Del-t kell nyomogatni, vagy F10-et, de ezer félét hallottam már!
Ott, hogy pontosan mit állíts, azt nem tom így látatlanban megmondani neked, de majd más segít!
Ny bye, mennem kell!
celeron 1700-om van.
érdemes felhúzni a procit 2100-ra?
vagy nincs nagy külömbség?
mert attól parázok nehogy tönkre mennyen.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Maradjunk annyiba, hogy próba cseresznye, meglátjuk mire lesz képes nálam hasonló elvárásokkal mint az amd!
De nekem már régi videokarim van, ugyanez egy 9800 XT-vel 6300 pont, egy x800 pro-val meg olyan 11000-12000 pont.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Lehet, hogy csak nálam történtek ilyen dolgok de folyamatosan csak szívtam ezzel a konfiggal!!! Elõször a tv kártya, majd a sata vinyók stb...
De gyõzetek meg róla, hogy miért ne intel!
Vagy csak procit és deszkát cserélsz?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Ha most lenne vkinek 300rongya, akkor milyen konfigot venne a proci köré??