INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1066Hz-es 2darab 128megás modul
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tudod ugye hogy a megnyújtott futószalagok miatt nagyobb Mhz -ekre képes, viszont azonos órajeleken lassabb mint az elõzõ Northwood magos P4 -ek.
Arról nem is beszélve hogy nagyobb chipméret miatt több áram kell neki, és iszonyúan melegszik.
Helyedben átgondolnám ezt a dolgot, meg aludnék még rá párat...
Amúgy Abit Ic7 / IS7 / Asus P4C800
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nemrég vettem egy MSI 875P Neo-Fisr alaplapot egy 3GHz-es procival és két 512-es Corsair XMS 3200C2-es memóriával.
A problémám az, hogy sehogy sem tudom a ramra erõltetni a CL2-t (a ramok adatai: 2-3-3-6), a BIOS-ban CL2-t ír, de minden tesztprogi CL3-t ír ki (a ramok most 3-3-3-6 értéken mennek).
Megpróbáltam BIOS-t frissíteni, de még mindíg nem veszi a CL2-t (másnál simán megy 2-3-3-6-on ASUS alaplapon). Most az MSI alaplap lenne ilyen szar?
Most van 2 kurva drága ramom, amit nem tudok kihasználni. Ha tudtok segítsetek!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
De nekem 5900XTm van és nagyon meg vagyok elégedve, tuningpotenciál rulz...😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A prescott meg elég tré, a 2.8as HT -s Northwood jobb választás, azt még húzhatod is és nem melegszik úgy mint a prescott...
Be akarock ruházni egy P4-re egy P4 2800 Prescott 1mb-ra gondoltam nem tudom sok kükömbség az 512 és az 1mb cache között gyorsaságban? Érezhetõ vhol? (Árban nincs sok)
Lehet elhalasztom beruházást és veszek egy monitort, egy radeon 9600xt biztosan veszek nem fogja lehúzni a teljesítménybõl a celeron?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
A másik meg nekemis votl anno cerkám (1,7-es) bírta a húzást 2,2-ig, csak igazából a cerkának nem az órelével van a baj, hanem a kevés l2 cache. szal emiatt a játékokban nem lesz (és nem is gyors alapba se) gyorsabb számottevõen... csakhogy egy példát mondjak: NFSU az 1,7es cerkával 800*600ban is akatt, nem tuttam hova butítani már, amióta a 2,4es sima p4es van, azóta 1027*768 full grafika... és a gépemben csak a procit cseréltem ki... Úgyhogy ez volt az a pillanat, amikor örök életemre lemondtam a cerkáról...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
va negy p4 2.8 ghz 800 fsb HT procim
kérdés az lenne ha húznám pl 3.2 re akkor játékokben ez érzõdne nagyon??
a Doom 3 miatt gondolkodom a húzáson..😄
szval válaszokat várom
köszi
!Forza Ferrari!
* George Benson : White Rabbit *