9499
Intel
  • Inquisitor
    Na jah, de egy E6300 az az X2-4300+ körüli teljesítménnyel bír alapon, viszont lehet húzni nem kicsit. És talán még olcsóbb is egy X2-4200+ procinál. Mondjuk jó tuning lap, az tényleg elég húzos Core2-höz, az tény.
  • GanXstaZoleeWrk
    ugyanígy vagyok én is ezzel kicsit sokallom a 80-90k-t érte.
  • bertino
    valóban mindenkit agyontapos a conroe... nekem 80at nem ér meg, meg most nem is fér bele a keretbe, így én is kétmagos AMD-t veszek M2ben
  • GanXstaZoleeWrk
    közben találtam :) ja kb igen, de nem sürgős nagyon azon gondolkodom hogy AM2 dual core 4200+ vagy Intel Core2 Duo E6600 2.40GHz

Az eső br. 50 körül megy míg második br. 80 ami ugye 60%al drágább, de teljesítményben 30-40%al jobb csak én szerintem, de ha vki máshogy gondolja irja le mert nagyon nemtom mi legyen :)
  • bertino
    lehet :)
    külföldről... :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Irjatok pls árakat core 2 duo-ra mert neten nagyon nem sikerál találni. Max 1 helyen ha láttam árlistában, egyaltalüaln lehet kapni? :)
  • Punker
    ő értelmesen írogat belőled meg árad a rosszindulat eleve csak kötekedni jöttél ide. :(
  • Gabesz amd64
    Bunker!gondoltam h nem fog tetszeni valami :)

Igy viselkedik egy modi?mert nem egy modira vall ez a hsz-as...na de nem erdekel,mar megszoktam toled.
    Izb baratunknak egy szot sem szolsz? vagy nem mersz?mert felsz h leoszt...vagy mi?
  • Punker
    Csocso h atudod akkor a 6300-ast vedd meg! Geb@sz egyszer még kib@szlak innen az tuti, bejön kérdezni valamit és elkezdesz kötekedni?
  • izb
    ez egy kicsinykét macskafogós:)de baba
  • Zetorg
  • izb
    ahoz jó hogy szar ami van,mert ez olyan mint, hogy mindenkinél van erősebb, szebb, és okosabb:))
  • Gabesz amd64
    jo mindegyik...majd a vistara leszek kivancsi
  • Zetorg
    jó a 32-es
  • CSOCSO
    azt meg aruljatok el hogy mivan akkor a dual core procikkal meg a windows xp 64 bites valtozattal?

64 est kell ra feltenni vagy jogy jo a sima 32 es is vagy mizu?
  • Zetorg
    lehetséges, de viszonyítási alapnak jó, mint a 3dmark
  • grebber
    Mitgondoltok a jővőre nézve a 4MB L2 Cache-sről ?
    Megéri megvenni egy olyan procit?
  • izb
    ezzel a su.pi tesztel az a bajom, hogy userek kedvét veszi el a pc-től való "élettől".Lefuttatja kiderül hogy milyen szar is a gépe és fut cserélni rosszabb esetben.Pedig ez egy vicc,nem ez a lényeg,legalábbis számomra..
    kicsit olyan mint a 3dmark.....felszíni élvezet
  • Zetorg
    akkor konvertálást, tömörítést
  • izb
    na az tényleg nagyon lényeges.......ne már.........
  • Zetorg
    jó lesz az
  • Zetorg
    inkább hasonlítgass superpi eredményeket :)
  • CSOCSO
    sli... mindegy.. lesz az ami lesz.. az o gepe utan ez a cucc atomzsir lesz...
    es az hogy most a jatek 50 fps el megy es nem 65 az meg nem erdekel senkit sem.
    neki eleg lesz.
  • czky
    http://www.anandtech.com/cpuchipsets/
    http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/
    http://www.vr-zone.com/index.php?t=1
    Itt találni pár tesztet!
  • Gabesz amd64
    csak hasonlitas keppen az AMD-hez...nincsenek aa szurok bekapcsolva akkor a conroe se lesz olyan gyors az AM2-vel szemben
  • Zetorg
    nem tudok róla
    asus p5n32-sli se
    ebben megy az sli meg a conroe
  • CSOCSO
    majd nekem jovore x6800 vagy jobb:D:D:D
  • CSOCSO
    igen.. azt irtam en is.. hogy ott mar van. de ott meg alapbol nem kerestem semmit. mert dragabb. szal csak utolag vettem eszre.. nameg csak intel alaplap van hozza.. fogadjunk nem tud xfiret.. nekem meg az kene hogy kesobb lehessen melle venni masik karit ha lassulnak az uj jatekok
  • Zetorg
    még mindig nem értem mi köze a proci teljesítményének a vga-hoz.
    sokan nem csak játékra használják a gépet...
  • izb
    hát sajnos az 5000+ plussz sincs még sehol sem....
    a tuning potenciál miatt főleg...
  • CSOCSO
    olyan lesz.
    az oldalon ezt a laapot talaltam amit a legkevesbe fikazzak meg ilyenek.
    magyar oldalakon van ilyen? hogy tudod pontozni vagy akar irhatsz is egy termekrol? igy masok akik vasarolni akarnak azok tudnal olvasgatni?
  • Zetorg
    tigerdirect-en látom van már core, de csak intel lap van hozzá :)
  • izb
    papíron nincs ellenfele jelenleg.........
  • CSOCSO
    amd 4600 x2 vel.. talan.
  • Gabesz amd64
    az jo draga egy lap lesz,ha olyat veszel
  • Gabesz amd64
    akkor= akkora
  • CSOCSO
    rossz dontes vagy nem rossz.. 13. an ossze kell rakni a gepet mert ocsem szulinapja lesz.
    nem akarok meg alaplapot is visszakuldozgetni.. meg minden. meg van olyan alaplap amibe crossfire megy meg conroe?
  • Gabesz amd64
    ez furcsa...amcsiban nem porog a Conroe? (besz@rok)
    akkor hazankba jobban fog porogni ezek szerint LOL.
    Bush bacsi irakkal van elfoglalva biztos

elmondanam,h nem akkor szam a Conroe,mint ahogy azt bejelentettek,megcseszheted az egeszet ha nincs egy jo vga a gepedben..."Multi taskingban és játékok alatt nagy felbontásban bekapcsolt szűrőkkel semmi különös. :))"
  • grebber
    Az E6400-as Conroe melyik AMD-vel versenyzik amugy?

Tudnátok linkelni E6400-as teszteket?
  • CSOCSO
    newegg.com

innen vettem meg a legtobb dolgot..
    a hazat meg tapot, cpu huto stb meg xoxide.com

compusa.com kurva draga..
    tigerdirect.com meg... kicsit dragabb de altalaban innen szoktam vasarolgatni.