9499
Intel
  • [Jakuza]
    Ja, en is irhatnek olyat, hogy az en trabantom 330-al tud menni, csak a fele se lenne igaz.
  • Inquisitor
    Srác azt írta a fórumon (Xtremsystems), hogy 3500+ MHz-en megy neki az E6300 léghűtéssel. Egyébként téves felvetés, a legdrágább cucc a ram az egészben :(
    Mikor lezs nekünk pénzünk 2GB-os 1066+MHz-es párban tesztelt ramra? Ha elavul ...
  • [Jakuza]
    Ezek a dolgok nem sokat mondanak.
    Eloszor is ki kell fogni egy nagyon huzhato peldanyt.
    Masodszor pedig olyan hutest kell hasznalni, amit mi sose fogunk tudni kifizetni.
  • Inquisitor
    Adott linken is volt ilyesmi, csak az a nem mindegy, hogy ez a proci 2x annyiba fáj :)
    Ja és kiderült, hogy a HardwareOC-s arcok csinálták szárazjéggel, elég dzrva ram feszültséggel ...
  • bertino
    ööö

mondjuk vlszleg zabálja is az áramot
  • Inquisitor
    Húúúúhaaa, alábecsültem az E6300-at, hogy mit ki nem lehet hozni belőle ...
    Plusz 100%, meg egy pici ...
    572.4MHz Bus speed ...
    Van itt még pár hasonló dolog, a ruszkik az Xtremesystems.org fórumából szemezgettek.
  • GanXstaZoleeWrk
    fene se tudja, maga a windows is sokkal gyorsabb egy sima ketmagoson is task valtasok stb. Jövő héten megkapom a 2,13-as core2 procit és leirom majd mik a tapasztalatok, igaz ebben most 2 giga ram lesz a mostani 1el szemben.
  • grebber
    Novemberben jön az Intel négymagosa SG Cikk.

Mert mintha annyi duplamagos procit támogató game meg program van hogy már kell a 4 magos
  • Punker
    igazából én ezt arra akartam mondnai hogy ha lenne olyan VGA-m akkor se hajtanám olyan felbontásokban, lenen akkora TFT-m akkor 1600*1200 az csókolom bőven elég.
  • [NST]Cifu
    Csak éppen a TFT-k működési elvük miatt ugye natív felbontásban adják a legjobb képminőséget...
  • CzGobe
    most az a pár pixel nem számít semmit...
  • Punker
    TFT-t 1280*1024 natívban hajtom ,s aszem nem én vagyok az egyetlen :)
  • CzGobe
    Nem feltétlenül legeslegnagyobb felbontásban és legeslegjobb beállításokkal használják. Én 1 1280*960at tartok reálisnak "legjobb" beállításokkkal, ott viszont akad különbség...
  • grebber
    Aki Conroe-t fog venni nyugodj meg nem Gef 2 MX mellé teszi be!
  • Gabesz amd64
    vegye'tek csak a Conrooot dragabban,ha megeri a sebbesegnovekedes
    nesze :)
  • Gabesz amd64
    alap h nincsenek labak
  • item
    Tray = Tálca, vagyis az oem procit tálcásnak hívják!
    De ezt már Narancs is leirta. Mit nem lehet ezen érteni ??
  • Magnum PI
    Azért ennyire nem egyértelmű mert akkor ezekszerint a tray=oem
  • Narancs
    Szótár kinyit, tray szó kikeres. Segítek, azt jelenti tálca, vagyis a proci nem dobozban, hanem egy nagy tálcán érkezik sok másikkal együtt. Magyarul nem kapsz hozzá semmit, csak magát a procit veszed meg. És mivel a lábak már az alaplapon vannak és nem a procin, normális hogy nincsenek lábai.
  • item
    OF COURSE! Azért a 4 mag az 4 mag!
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. Mit jelent a prociknál a Tray? az normális hogy az Intel Celeron D 3.06 GHz, S775, Tray, nevű procin nincsenek tűk?
  • [NST]Cifu
    Folyékony nitrogénes hűtés nyilván mindenki számára elérhető, és hétköznapi használatra teljesen evidens... :D
  • Pharaoh
    Mondasz pár helyet?
  • izb
    mindegyiket lehet kapni,csak jól szét kell nézni...
  • Pharaoh
    Jelenleg csak 6300-ast lehet kapni.
  • grebber
    Mi az hogy megint elfogyott vagy mi:D ?
  • Pharaoh
    Tud valaki arról, hogy mikor jön megint az országba E6400-as?
  • item
    Tudom, én csak beraktam ezt ide, nehogy a gyanutlan júúzer még megijedjen a cikk hallatán!

• Punker
    nem én írtam cikket.....
  • item
    Na akkor nemártana körülnézned a neten!

Méghogy nemhoz gyorsulást, a cinebench testet ajánlom figyelmedbe!

Kentsfield teszt

Multiprocesszor speed up = 3.66 x
  • Punker
    lassan a software ipar utólérhetné a hardware-t mert iszonyatos a lemaradás.
  • Punker
    Nem hoz egyértelmű gyorsulást az első Kentsfield
  • Gabesz amd64
    Terep 2
  • [Jakuza]
    Siman elmennek majd rajtuk 10-15 FPSel 800*600ban, ahogy en az Intel csodaintegralt videokartyait ismerem. :P
  • Inquisitor
    Azt, hogy lesz egy olyan hightech integrált VGA-d, ami Dx10-es, és kis szerencsével TALÁN elmennek rajta DX8-as játékok ;)
  • CzGobe
    Itt az Intel Clear Video Technology and DX10 mit akar jelenteni?
  • Inquisitor
    Interesting Stuff Upcoming From Intel - VR-Zone
    Van itt egy halom érdekes utiterv meg táblázat. Mondjuk ezek közül ami elég meglepi az integrált GF6200LE TC-s Intel chipset.
  • Gabesz amd64
    nem is volt ra szuksege hogy elerje pfff

inkabb az intelnek vegre valahara sikerult azt elerni h nem a magas orajellel erje el a legjobb eredmenyeket.ezt is megeltuk :D
    vicc
  • Inquisitor
    Mondjuk úgy, hogy legtöbb VGA nem megy 4x-es PCIE foglalatban ...
  • izb
    egy két nap múlva kiderül,de a fórum hozzászólások alapján nincs azzal semmi baj..