9499
Intel
-
#4048 Ja, en is irhatnek olyat, hogy az en trabantom 330-al tud menni, csak a fele se lenne igaz. -
Inquisitor #4047 Srác azt írta a fórumon (Xtremsystems), hogy 3500+ MHz-en megy neki az E6300 léghűtéssel. Egyébként téves felvetés, a legdrágább cucc a ram az egészben :(
Mikor lezs nekünk pénzünk 2GB-os 1066+MHz-es párban tesztelt ramra? Ha elavul ... -
#4046 Ezek a dolgok nem sokat mondanak.
Eloszor is ki kell fogni egy nagyon huzhato peldanyt.
Masodszor pedig olyan hutest kell hasznalni, amit mi sose fogunk tudni kifizetni. -
Inquisitor #4045 Adott linken is volt ilyesmi, csak az a nem mindegy, hogy ez a proci 2x annyiba fáj :)
Ja és kiderült, hogy a HardwareOC-s arcok csinálták szárazjéggel, elég dzrva ram feszültséggel ... -
#4044 ööö
mondjuk vlszleg zabálja is az áramot -
Inquisitor #4043 Húúúúhaaa, alábecsültem az E6300-at, hogy mit ki nem lehet hozni belőle ...
Plusz 100%, meg egy pici ...
572.4MHz Bus speed ...
Van itt még pár hasonló dolog, a ruszkik az Xtremesystems.org fórumából szemezgettek. -
#4042 fene se tudja, maga a windows is sokkal gyorsabb egy sima ketmagoson is task valtasok stb. Jövő héten megkapom a 2,13-as core2 procit és leirom majd mik a tapasztalatok, igaz ebben most 2 giga ram lesz a mostani 1el szemben. -
#4041 Novemberben jön az Intel négymagosa SG Cikk.
Mert mintha annyi duplamagos procit támogató game meg program van hogy már kell a 4 magos -
#4040 igazából én ezt arra akartam mondnai hogy ha lenne olyan VGA-m akkor se hajtanám olyan felbontásokban, lenen akkora TFT-m akkor 1600*1200 az csókolom bőven elég. -
#4039 Csak éppen a TFT-k működési elvük miatt ugye natív felbontásban adják a legjobb képminőséget... -
#4038 most az a pár pixel nem számít semmit... -
#4037 TFT-t 1280*1024 natívban hajtom ,s aszem nem én vagyok az egyetlen :) -
#4036 Nem feltétlenül legeslegnagyobb felbontásban és legeslegjobb beállításokkal használják. Én 1 1280*960at tartok reálisnak "legjobb" beállításokkkal, ott viszont akad különbség... -
#4035 Aki Conroe-t fog venni nyugodj meg nem Gef 2 MX mellé teszi be! -
#4034 vegye'tek csak a Conrooot dragabban,ha megeri a sebbesegnovekedes
nesze :) -
#4033 alap h nincsenek labak -
#4032 Tray = Tálca, vagyis az oem procit tálcásnak hívják!
De ezt már Narancs is leirta. Mit nem lehet ezen érteni ?? -
#4031 Azért ennyire nem egyértelmű mert akkor ezekszerint a tray=oem -
#4030 Szótár kinyit, tray szó kikeres. Segítek, azt jelenti tálca, vagyis a proci nem dobozban, hanem egy nagy tálcán érkezik sok másikkal együtt. Magyarul nem kapsz hozzá semmit, csak magát a procit veszed meg. És mivel a lábak már az alaplapon vannak és nem a procin, normális hogy nincsenek lábai. -
#4029 OF COURSE! Azért a 4 mag az 4 mag! -
#4028 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Mit jelent a prociknál a Tray? az normális hogy az Intel Celeron D 3.06 GHz, S775, Tray, nevű procin nincsenek tűk? -
#4027 Folyékony nitrogénes hűtés nyilván mindenki számára elérhető, és hétköznapi használatra teljesen evidens... :D -
#4026 Mondasz pár helyet? -
izb #4025 mindegyiket lehet kapni,csak jól szét kell nézni... -
#4024 Jelenleg csak 6300-ast lehet kapni. -
#4023 Mi az hogy megint elfogyott vagy mi:D ? -
#4022 Tud valaki arról, hogy mikor jön megint az országba E6400-as? -
#4021 Tudom, én csak beraktam ezt ide, nehogy a gyanutlan júúzer még megijedjen a cikk hallatán!
-
#4020 nem én írtam cikket..... -
#4019 Na akkor nemártana körülnézned a neten!
Méghogy nemhoz gyorsulást, a cinebench testet ajánlom figyelmedbe!
Kentsfield teszt
Multiprocesszor speed up = 3.66 x -
#4018 lassan a software ipar utólérhetné a hardware-t mert iszonyatos a lemaradás. -
#4017 Nem hoz egyértelmű gyorsulást az első Kentsfield -
#4016 Terep 2
-
#4015 Siman elmennek majd rajtuk 10-15 FPSel 800*600ban, ahogy en az Intel csodaintegralt videokartyait ismerem. :P -
Inquisitor #4014 Azt, hogy lesz egy olyan hightech integrált VGA-d, ami Dx10-es, és kis szerencsével TALÁN elmennek rajta DX8-as játékok ;) -
#4013 Itt az Intel Clear Video Technology and DX10 mit akar jelenteni?
-
Inquisitor #4012 Interesting Stuff Upcoming From Intel - VR-Zone
Van itt egy halom érdekes utiterv meg táblázat. Mondjuk ezek közül ami elég meglepi az integrált GF6200LE TC-s Intel chipset. -
#4011 nem is volt ra szuksege hogy elerje pfff
inkabb az intelnek vegre valahara sikerult azt elerni h nem a magas orajellel erje el a legjobb eredmenyeket.ezt is megeltuk :D
vicc -
Inquisitor #4010 Mondjuk úgy, hogy legtöbb VGA nem megy 4x-es PCIE foglalatban ... -
izb #4009 egy két nap múlva kiderül,de a fórum hozzászólások alapján nincs azzal semmi baj..