INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
kihuztam 3.36 ghz ig de de nemhogy gyorsult volna tõle hanem lassult..
de a memoriát nem állitottam...
nemtom hogy kell
help lécci!!
!Forza Ferrari!
most kapott +5% ot
3dmark 2005 után 49 fokos lett
aztán visszament 39-43 ra
!Forza Ferrari!
csak megvárom még mit mondasz a memoriára..addig nem bántom
jah és alap hûtõvel meddig lehet elmenni?
mer akarok venni hûtõt cooler master jet 4 vagy mi a neve
ismeri valaki?
!Forza Ferrari!
hogy tudom 320 rakni a memoriát??
és akkro nem is kell õket vissazállitani vagy mi?😄
!Forza Ferrari!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
memoria nemtom majd otthon emgnézem...
madzagos móódszer király máe 200km/h val is ment😄DD
!Forza Ferrari!
Egyébként írj részleteket (alaplap pontos típusa, memória pontos típusa), hogy tudjunk segíteni).
I will use google before asking stupid questions.
van egy p4 2.8 ghz 800 fsb Ht s cuccom!
ezt szeretném húzni csak fingom nincs hogy kell😄
lécci segitsetek!!
jah és valami jó hûtõ ajánlat is kéne mer nem akarok megsütni szegényt!
thx
!Forza Ferrari!
szal inkább fejlesszenek úgy, hogy ne kelljen vízhûtés a normális hûtéshez...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2 magos proci hamarosan jön, csak épp az AMD -tõl...(ennyit a lépés elõnyrõl...)
Sztem intel nagyon rákefélt ezzel a prescott dologgal, ha amd adott volna ki egy ilyen cuccost, sztem egy darab se kelt volna el, pláne ilyen áron. De hát a név kötelez...😛
Persze ez csak az én véleményem...
melleslegha összehozzák a 64bittel és 2 mega cacheel a 3,8 GHz-et akkor az amd a közelébe sem fog érni... ((lehethogy az amd-nek megvan a 64 bite, de én az intelt lépéselõnyben érzem))
Helyette 64bit és 2 mag?
Fura.
Kár hogy AMDsek kicsit elõbb rájöttek erre...😊
UI: amúgy nem azért jött a Prescott, hogy majd 4Ghz körül milyen baró teljesítménye lesz? (ezek szerint nem lesz)
Mert alatta a jó öreg NW is otthagyja...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mert most ugyan annyiért láttam 3gigás 512-est mint 3gigás 1024-est. Csak ugye utóbbi Prescott magos amihez hangosabb venti kell mert jobban melegszik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
3800=90ezer
3600=70
3400=60