INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Without disappointment, you can't appreciate victory!
Bár ennek nem gyözelem lesz a vége sztem..
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nálam kb ugyanannyi megy 350es codgánnyal...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
van egy gépem:
-prescott 3,06 Ghz
-asus p4p800s se
-2x512 ddr 400
-R9700 np
-2db 80sa vinyó
-1 cd iro
-sb live
-100as hálókari
-19es tft
Lehetséges, hogy nem elég ennek a 360as chieftech táp??
meg 1-2 dologról nem is tudom mennyit fogyaszt...
Ez most biztos furcsán fog hanzani, de vmi adjon lécci linket, ahonna pentium 4es háttérképet tudok letölteni!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Milyen proci+alaplap-ot tudtok ajánlani?
Én eddig ezt néztem ki:
1. LGA 775-ös konfig:
Dobozos Intel 530 (3.0)
Asus P5GD1 alaplap
A proci alapfeszen viszi a 250 Fsb-t /3750/) (pici feszemeléssel 265 Fsb-t/3975MHz/) stabilan! Ára: használtan, 1 év garral 63e ft környéke
2. 3.2"EE" (@37**Mhz környéke)northwood magos proci+ Abit IC7-es prokó használt garos, alaplap új: 60e környéke
A kettõ közül melyiket ajánljátok jobban, s miért? Esetleg más proc+lap-ot ajánlotok?
Kérdésem lenne:
Szal van egy celeron 2.0Ghz gép, mellette 512Mb 400Mhz ram...
Mennyi ennek a celónak az FSB -je vajon?
Kihasználja ez a 400as ramokat?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
I will use google before asking stupid questions.
Vagy az új proci PCIE-n keresztül tud igazán nagyot alkotni?
Nézegettem a X600XT-t 35k nettó nagyker. Ez kb. melyik AGP-snek felel meg teljesítményben?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont szerintem megéri az újabbat venni, mert késõbb könnyebb lesz upgradelni (persze ha már most veszel PCIE vga-t).
Érdemesebb az újjabbat venni vagy mindegy?
Egyáltalán miért nem sokkal drágább? Idáig ha kijött egy új mindíg jóval drágább volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ehez mit szoltok?
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/7165.html
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
tudom láma vagyok de egy ilyen kérdésem van.most veszek ki elõször procit ki a gépembõl,de nem megy.a ventinek kipöcköltem azt a két karát,d az a mûanyg tartója vagy milye nem engedi hog kivegyem.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.