INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punker
én erre 630-ast használok, és frankón nyomja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Játék+film vágás és digitalizálás

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Punker
mire akarod hazsnálni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintetek melyik proceszort vegyem?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Punker
a jó öreg 1,6-os procimat ami majd 3 évig ment gond nélkül 2,1-en eladtam tegnap 9k-ért remélem a mostani is bírni fogja eddig 😊

Punkerwork

Punkerwork

ollie
memó is lehet gond

Punkerwork
lehet sok mindne miatt, alaplap, hûtés, stb.

Nekem egy 2,4es p4 em van de azt nem értem hogy 2,6nál már fagy :-((((
ez mért van lehet hogy az alaplap a netszes???

Punkerwork
remélem az új fõnök az árakat is letöri kicsit 😊

Dehogy, az én vagyok. 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Miért szívná, szerinted senki nem fogja megírni 64 alá? 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

ollie
3.6 már nagyon a határ. Milyen mag? Ha NW, akkor az is csoda, hogy eddig lehetett húzni. Ha Prescott, akkor meg kb normális.

oneal1
hali
2.8 as p4 em van 800 fsp Ht
ennek 3.6 ig tudja más is húzni ugye???
mármint ez a fizikai határa??
gyorsa help kéne

!Forza Ferrari!

Punker
szerintem azokat hamarabb javítják ki mint a nagy cégek programjait 😊

ollie
hehe, sok warezoló megszívja, mert egy virtual drive sem mûködik 😊))

czky
Lesz itt aztán zûrzavar rendesen!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Punkerwork

Punkerwork
f@sza 😞

ollie
Olvastam teszteket. Nagyon sok kompatibilitási probléma van (de mindez nem intel proci miatt persze). Pl antivirus programok közûl csak az mûködik, aminek van kifejezetten 64 bites verziója, tehát szinte egy sem. A biztonsági programok úgy általában nem mûködnek (pl zonealarm). A 16 bites alrendszert bele sem tették, szóval bye bye régi windowsos és dosos alkalmazások. A probléma fõleg abból van, hogy sok - elsõsorban régebbi - 32 bites progihoz is 16 bites installáló rendszert használtak. Szóval eddig hiba, hiba hátán. Ja és a driverekbõl is a legtöbb 32 bites nem mûködik, szóval ha nincs 64 bites megfelelõ, akkor el lehet felejteni. Tehát kiesik szinte az összes régebbi hardver, mert amit már nem gyártanak, ahhoz nem is lesz 64 bites driver.

Punkerwork
XP64-et próbálta valaki? tapasztalatok?

via_mala
Én átkoztam anno a SiS 648FX chip-készletet (pl. Asus P4S800-ban), mert összeakadt a Radeon 9800Pro-val, de ez szerintem Intel865PE chip-készletes.
Nekem is ilyen van most, csak Abit (Is7), remek kis alaplap, be lehet vele kapcsolni vele a PAT-ot, amivel jelentõsen gyorsul a memóriakezelés, és amit hivatalosan az Intelnek csak a 875-ös chip-készlete támogatna, de az Abit és az Asus is (P4P800) trükkösen megvalósította a saját, jól mûködõ megoldását.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

M@TriX
a CHAINTECH jó márka, de 865-ös chipsetbe nem nagyon fektetnék be, amúgy ez annyira jó márka, hogy a nevet is meg kell fizetni.
de ha megmondod milyen procihoz és mennyit akarsz rákölteni talán tudunk mondani okosat 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punker
lapot nem ismerem sis chip-et valaki átkozza, nekem nem volt bajom velük.

Sziasztok

Most rakattam össze valakinek egy gépet és van benne egy CHAINTECH S865 PE 478-as alaplap.

Mi a véleményetek errõl az alaplapról, vagy a Chaintech-rõl mit márkáról ?

A válaszokat elõre is köszi

thx

M@TriX
terheléses 60 fok simán belefér. ha túlhúzod a memet attól is újraindulhat.
de egyéb szofveres okai is lehetnek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

na de ha 60 fokos,akkor az most egy pentiumnál jó vagy nem jó??kielégítõ igy a dolog??
Mert egyfolytában kikapcsol!!

Punkerwork
ha rossz a hûtésed, akkro kikapcsol hogy ne süljön meg.

Lehet az,hogy e miatt indul újra a gép mondjuk fél óra után??Intel fronton nem igazán vagyok képben....

Punkerwork
igen

Hi mindenkinek!!
Normális az,hogy egy P4 3.2 proci 60 fokos??

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

M@TriX
ja, a 3.06-os az Northwood

ollie
3.06 Prescott hogy lehet? Olyan nem létezik, csak 3.00-ás.

Narancs
Tedd ki nagy kijelzõre az aktuális órajelet (mondjuk speedfannal), és közben nyomass egy Prime95 -öt...
A neten van egy videó, amin gyári hûtõvel kb 3 perc alatt túlmelexik és leljebbkapcsol a rákba...prescott rulez...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sziasztok.
Van egy 3.06 GHz-es prescott magos p4-em.
Kérdésem az lenne, hány fokig stabil a proci? És hány foknál kezd el alacsonyabb órajelekre ugrálni??

Punkerwork
elég lenne nekem is, csak nekem csendes gép kell ennek semmi hangja nincs (gyakorlatialg bekapcsoláskor rá kell teni a kezem hogy érezzem hogy megy a pumpa) meg valszeg a VGA-t is rárakom erre.

ollie
én egyenlõre elvagyok a 7000A AlCu-val, bár nekem is 3 gigás prockóm van

Punkerwork
jaja

ollie
Ez így van! 😊))

Akkor a vízhûtés lett?

Punker
Intel az isten nincs kétség 😊

Punkerwork
25 fokot írt a bios telepítés elött 😊

Hozzáteszem, gyári hûtõvel.

Punkerwork
ez itt van a fejem fölött a polcon 😊
aszem inkább a Zalman víz lesz 😊

Azt hiszem Õ az.

Pill.Beazonositom a neten.A "régebbi"Prescott 3000-el u.i. fokon ment.