INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ez mért van lehet hogy az alaplap a netszes???
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
2.8 as p4 em van 800 fsp Ht
ennek 3.6 ig tudja más is húzni ugye???
mármint ez a fizikai határa??
gyorsa help kéne
!Forza Ferrari!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nekem is ilyen van most, csak Abit (Is7), remek kis alaplap, be lehet vele kapcsolni vele a PAT-ot, amivel jelentõsen gyorsul a memóriakezelés, és amit hivatalosan az Intelnek csak a 875-ös chip-készlete támogatna, de az Abit és az Asus is (P4P800) trükkösen megvalósította a saját, jól mûködõ megoldását.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
de ha megmondod milyen procihoz és mennyit akarsz rákölteni talán tudunk mondani okosat 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most rakattam össze valakinek egy gépet és van benne egy CHAINTECH S865 PE 478-as alaplap.
Mi a véleményetek errõl az alaplapról, vagy a Chaintech-rõl mit márkáról ?
A válaszokat elõre is köszi
de egyéb szofveres okai is lehetnek.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mert egyfolytában kikapcsol!!
Normális az,hogy egy P4 3.2 proci 60 fokos??
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A neten van egy videó, amin gyári hûtõvel kb 3 perc alatt túlmelexik és leljebbkapcsol a rákba...prescott rulez...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Van egy 3.06 GHz-es prescott magos p4-em.
Kérdésem az lenne, hány fokig stabil a proci? És hány foknál kezd el alacsonyabb órajelekre ugrálni??
aszem inkább a Zalman víz lesz 😊