INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nehéz lesz
bár mind1, mert akkorra lesz annyi lóvém, hogy végre új comfigot vegyek...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
INTEL P4 DUAL 3.0 GHZ/800/775/DOB. 2x2MB 64bit 50k br.
avagy érdemesebb megvárni a Conroe-t ? lehet vhol azt tudni, mennyi lesz a Conroe procik ára... ?
rohadtul idegesít, hogy rák a gép és semmit sem lehet rajta csinálni :\
továbbá azt se tudom, mikorra érhet a magyar kiskerekbe az AMD X2 árzuhanása...
melyik érné meg jobban ? mire érdemesebb beruházni ?
" A HT nem azt jelenti, hogy egyszerre 2 procid van." - Ez hogy jött ide? Ki mondta?
eom$
(A probléma: volt neki 1 P4660asa, konvertált és játszott 1szerre, akadozott, pedig a proci nem volt jobban kihasználva, mint 50%
A megoldás: kikapcsolta a HTt, onnantól fogva nem akadozott, és nem vett észre semmijen lassulást.)
Az AMD pedig azért akarja kikapcsolni a 2. magot, h csökkenjen a fogyasztás amikor nem használod (ez olyan, mint amikor az Intel leveszi 2,8GHzre a frekvenciát - emellett, lehet benne van a HT <#vigyor2>#vigyor2>)
eom$
ilyen proci ugynais nem létezik
inkább maradtál volna csöndben, vagy válaszoltál volna NORMÁLISAN a kérdésemre!
köszi
de ha nincs igazam szókjatok 😊
na akkor érdemes-e kikapcsolni vagy nem?
atz szeretném kérdezni hiogy ha kikapcsolom a hyper treading technológiát, akkor gyorsabb lesz a gép??
mert úgy hallottam nem sokat ér ez az egész
Nekem egy olyan kérdésem lenne, h van egy ASUS P4P800 as alaplapom, és hozzá egy Intel Celeron 2500 ös procim. Na most a procit szeretném legyerélni, egy másik Intelre ami nem celeron... Szóval, az a problémám h s478 tûs Intel procikból csak celeronokat találtam, na most én vagyok a hülye (minden bizonnyal 😛 ) vagy ehhez az alaplaphoz csak celeron procit tudok venni? mivel nem nagyon vagyok otthon a hardverekben, abban kérnék segítséget h létezik e s478 tûs intel proci ami nem celeron? és ha igen hol kapok olyat?
Elõre is thx!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
eom$
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gyari Intel lap nem is kellene, ebben biztos vagyok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.