INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Vszínû az FSB 333MHz, a szorzó meg 7. <#kacsint>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

B@dsector
<#eplus2><#szeret>
ollie
2.33GHz és 1333 MHz FSB

1333 x 1,75 = 2.33

Zetorg
az hogy jött ki? 😊

ollie
1,75-ös szorzó... <#idiota>

Nem értem a cikket, arra céloznak benne, hogy emiatt nem jönnek az i965-ös lapok, holott a bemutatott i965 lapok jórészén vagy külön PATA/SATA raid vezérlõk voltak vagy ICH7-el szerelték õket. Tehát legalább azoknak a lapoknak itt kéne lenniük ...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
hm ? aki játék közben kódol, annak elõnyös a HT!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
pont egy ideõben jön a Flatout 2vel <#vigyor2>

ollie
Ezt nem vitatom, de aki játék közben videót kódol, az ne csodálkozzon...

Zetorg
Meg fogsz lepodni, vannak helyzetek amikor lassit a HT. Sot, ha szervert uzemeltetsz, kifejezetten ajanlott lekapcsolni.
bertino
ettõl féltem :\
nehéz lesz

bár mind1, mert akkorra lesz annyi lóvém, hogy végre új comfigot vegyek...

Punker
ha tudsz várni aug közepéig kb akkor kiderül 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
Intel rajongók, ti mit mondtok erre:

INTEL P4 DUAL 3.0 GHZ/800/775/DOB. 2x2MB 64bit 50k br.
avagy érdemesebb megvárni a Conroe-t ? lehet vhol azt tudni, mennyi lesz a Conroe procik ára... ?
rohadtul idegesít, hogy rák a gép és semmit sem lehet rajta csinálni :\
továbbá azt se tudom, mikorra érhet a magyar kiskerekbe az AMD X2 árzuhanása...

melyik érné meg jobban ? mire érdemesebb beruházni ?

Punker

CzGobe
Fogadnék veled, h többet ért hozzá, mint te^^ Amúgy érdekes, kikapcsolt HTvel nem akadozik...
" A HT nem azt jelenti, hogy egyszerre 2 procid van." - Ez hogy jött ide? Ki mondta?

eom$

ollie
LoL, nagyon okos haverod lehet, hogy játék közben konvertál, és csodálkozik, hogy lassul a játék. A HT nem azt jelenti, hogy egyszerre 2 procid van.

CzGobe
Van 1 haverom, akinek baja volt a procival, kikapcsolta a HT-t és jobb lett.
(A probléma: volt neki 1 P4660asa, konvertált és játszott 1szerre, akadozott, pedig a proci nem volt jobban kihasználva, mint 50%
A megoldás: kikapcsolta a HTt, onnantól fogva nem akadozott, és nem vett észre semmijen lassulást.)
Az AMD pedig azért akarja kikapcsolni a 2. magot, h csökkenjen a fogyasztás amikor nem használod (ez olyan, mint amikor az Intel leveszi 2,8GHzre a frekvenciát - emellett, lehet benne van a HT <#vigyor2>)

eom$

ollie
lál, ezek is nagyon értenek a procikhoz: Intel Pentium 4 3,06 Ghz / 800 MHz FSB OEM (S478)

ilyen proci ugynais nem létezik

ollie
Ember, már miért lenne lassabb bekapcsolt HT-vel a proci?? Az intel biztos azért találta ki, hogy lassítsa a procijait, nem?

Guer
hehe<#hehe>

haha nagyon vicces vagy
inkább maradtál volna csöndben, vagy válaszoltál volna NORMÁLISAN a kérdésemre!
köszi

Punker
vegyél konzolt az való neked inkább 😊

nem is mondták inkább következtettem... mert az amd ennek az ellentettjét akarja megcsinálni... ezért gondoltam hogy nem olyan jó
de ha nincs igazam szókjatok 😊
na akkor érdemes-e kikapcsolni vagy nem?

ja és újak

Zetorg
szakértõ vagy rendszergazda mondta, igaz? 😊

hello
atz szeretném kérdezni hiogy ha kikapcsolom a hyper treading technológiát, akkor gyorsabb lesz a gép??
mert úgy hallottam nem sokat ér ez az egész

Punker
kap még rendes gyári garral is demand-os listából dolgozó boltból szerintem.

ollie
A prohardver.hu hardver piacán keress, ott tutira fogsz találni.

Punker
van hozzá rendes P4 de mivel jó ideje nem gyártják kicsit nehezebb beszerezni de google a barátod.

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, h van egy ASUS P4P800 as alaplapom, és hozzá egy Intel Celeron 2500 ös procim. Na most a procit szeretném legyerélni, egy másik Intelre ami nem celeron... Szóval, az a problémám h s478 tûs Intel procikból csak celeronokat találtam, na most én vagyok a hülye (minden bizonnyal 😛 ) vagy ehhez az alaplaphoz csak celeron procit tudok venni? mivel nem nagyon vagyok otthon a hardverekben, abban kérnék segítséget h létezik e s478 tûs intel proci ami nem celeron? és ha igen hol kapok olyat?

Elõre is thx!
Narancs
Kösz sárcok, csak megzavart, hogy azt a bizonyos kettest a core és a duo közül rendszerint lefelejtik

Core Duo (Yonah s479) <> Core 2 Duo (Conroe Socket-T)

Zetorg
nem
azokban most core duo van, az yonah.

Narancs
nem értem, a laptopokban már nem az van?

jul 24-re igérték

Mikor jelennek már meg a core duo procik?

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

CzGobe
Tegyük fel, 3GHzes a proci, ennek az 1%a 30MHz. Van nálunk 1 450MHzes P3am, aminél én láttam 1%os kihasználtságot, ami 4,5MHzet jelent, ez a 30MHz-nek is csak a 15%a, így a 3GHznek 0,0015 (tízenöt-tízezrede). Ez nagyon kevés 😊

eom$

Bucser
lehet olyan mionimális volt valami processhez a használat hogy lefelé kerekített?? ugyanis egészben írja a processzor használatot (még ha százalék is) és lehet összesen nem használt ki egy %-ot ami futott😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ollie
jah

Punker
0% hogy a f@szba lehet 0%?

ollie
Mi lol? nemértem...

Punker
ez de lol 😊

Blasta
Zsír, kösze! 😉

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ollie
Saját XP home feladatkezelõje:

ollie
Gondolod te. A home is kezel 2 procit.

[Jakuza]
Hat amilyen puritan sima Inteles lapokkal en mar talalkoztam.
Gyari Intel lap nem is kellene, ebben biztos vagyok.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.