9499
Intel
-
#5008 Ha nitrogénnel hűtöd lehet. -
#5007 nem a belső mag a forróbb? :) -
#5006 Hm asszem baj lesz ezzel a 7600GT-vel már msot alapon 61 fokos :(
De viszont a procit hőmérsékletét nem vágom Everest szerint:
CPU 18fok
1.Mag 24fok
2.Mag 24 fok
Létezhet ez? -
#5005 Én pl. egy sárga-fekete-zöld csatira tippelnék. És a megfelelő színt a megfelelőbe. :)
Amúgy:
~ zöld: elsők
~ sárga: mély-center
~ fekete: hátsók -
#5004 Ja újnak mondható támogat csomo intelt!De az everestet frissiteni kell mert az nem ismeri fel!
Az oké hogy 5.1-re kattintok de hogy dugjam a gépre a 3 hangfalcsatit amikor 6 bemenet van ? Nemtom melyiket hova! -
#5003 Amúgy ez a P5K valami új lap?
Mert támogat valami next generation 45nm Multi-core CPU -t, ami nem tudom mi, d ebiztos jó. Ámbár gondolom a foglalat az csak LGA775.
Egy P5W DH Deluxe -ba nem mintha szeretném, de ebbe nem lehet ilyet rakni majd? -
#5002 Tök egyszerűen az 5.1 -re kattintassz a beállításoknál. -
#5001 Ja és bocsi hogy itt kérdem de ha már ide keztem el !
De ezen az alaplapon 7.1-es hangkártya van, hogyan tudnám összehozni 5.1-es hangfalakkal mert sajnos ehhez nem értek :( ??? -
#5000 Na megvan az új gép végre!
Észrevételeim:
Én kimondottan díjjazom hogy már dos-os felület alatt is felismeri a külső usb-s cuccokat!
Kell majd vennem hoszabb ide kábelt mert ezzel esélytelen hogy egyszerre vinyó is és dvd író is rálegyen kötve ez számomra kurvanagy negativum de szerencsére olcso az ide kábel:(
A ház amit vettem Chieftec LBX 02BBB baszottnagy és nehéz :D
És lenne egy kérdésem! Az alaplapom (Asus P5k) drivereit tenném fel arra vitem hogy önállóan telepitse de 10 perc multán is csak dolgozott mondom anyád.Kilöttem.
Manuálisan külön feltettem a hangot és az ethernetet usb 2.0-át nem mert az müködik faszán (amúgy érdemes feltenni az usb 2.0 drivert?).
Egyedül az "Intel inf Update program" dolgot elvileg ez a fő cucc nem tettem fel mert ez görcsölt csomot és kilöttem.
E program kihagyása baj vagy várjam ki azt a raklap idöt mig felgörcsöli??
Ja és a VGA-m 7600GT hütöje számomra fura "okádék" túllog a vga-n nemtetszik. Megnéztem a fekete bordára az van ráirva Silent pipe pedig nem ilyet kértem no nembaj!
Ja és kell vennem usb-s egeret mert a régi ps2-eset vagy mi a szösz mert csak a billenytűzetnél van olyan csatlakozó.
-
#4999 QPB --> Quad Pumped Bus ;) -
#4998 fsb=333, (4*fsb) qsb=1333, tehát 8-as a szorzó. 8*333MHz=2,67GHz -
#4997 8X333 ;) kedden megyek én is a gépemért -
#4996 Amúgy ha meglesz a gépem biosba kell valamit állítani?
Mármint fefogja ismerni hogy a ramoknak milyen a késleltetése?
Az E6750-nek hogy jön ki a 2.66Ghz mik a szorzok?(ez csak érdekességképpen érdekel) -
virs lee #4995 Lehet szidni, de jelenleg nincs jobb kereső nála. Az intel procik meg azért nem annyira spec téma hogy csak noname oldalakon található meg. ^^ -
#4994 Hát a gép eleje jól hangzik hogy E6750,2gb ram azt 7600GT :( ideiglenesen aztán majdha olyan áron lesz jó VGa ami nekem is jó akkor veszek bele egy frankót!
Inquisitor : Csak lefogja hűteni a gyári hűtője is.tuningolni ugyse fogom mivel fingom nincs hogy kell meg nem is akarom mert képes lennék elbaszni pik-pak.
-
#4993 Végre lesz valami már a gépedből? :DDDDDDD -
Inquisitor #4992 Ha össze kéne valakinek raknom, akkor egy Silent Suare vagy Knight lenne rajta ... A Hyper TX se rossz, de ez már még is csak 1333FSB-s proci. -
#4991 Én bizok a sajátjában! -
#4990 nekem a Zalman reserator lenne a procin. -
#4989 Na a proci (E6750) már megvan nemmondom elég robosztus a hűtője remélem emellé nem társul túlzott ZAJ!
Már kezdtem hitemet veszteni amikor aztmondta a boltos hogy a nevemen nincs semmi ,aztán csk megtalálta a bejegyzést! -
#4988 ha a tetves biztosító visszajelezne, nekem elméletileg jövőhét közepén it tlenne a cucc :( -
Inquisitor #4987 Én annyira nem ajánlgatnám. Anno utána kellett járnom, hogy mit is talál vagy nem talál meg a Google, mert asszony csinálta saját oldalát ... hááát. Olyan oldalon ami nincs regisztrálva a Googlenél kapásból csak akkor talál bármit, ha kismillióan megnézték, és sok helyen van cacheben. Rengeteg oldal letiltatta magát Google felöl, stb.
Ha meg konkrétan témát akarsz keresni, arra full alkalmatlan, még 1-2 szóra csak csak, de összetett dolgokra pocsék. -
#4986 azt a procit még nem ismerem -
virs lee #4985 google -
Inquisitor #4984 Írtam egy privit, ha tényleg érdekel ... -
#4983 Az nem drága. Milyen bolt is ez ? -
Inquisitor #4982 Na most ő hivatalosan is boltos, nem csak rendelésre van áruja, stb. Mit értesz ezen a bizalmon? Csak azért kérdem, mert Budapesten csak elmúlt hónapokban iszonyat sok "igazi" bolt húzta le a rolót örökre.
P.S. Nálunk most 45K-ért van. Az nagyon drága neked? -
#4981 Onnan soha semmit nembizok az ilyen dolgokba! -
#4980 ja nem nekem nem az integrált vga a lényeg hanem hogy legyen AGP slot az alaplapon! -
Inquisitor #4979 Gianninak nincs raktáron? -
#4978 jó hogy mondtad ;)
el is tettem gyorsan e6750:39336Ft xdd -
#4977 Na a gépemről ennyit boltba nemtudják mikor lesz proci mert keveset kaptak a 6750-esből azt is pik pak elvitték :(
Mire végigtelefonálom a boltokat a telefonköltésg már a 8800gts-el vetekszik :(
Az úristen se akarja hogy megvegyem ezt a gépet. -
Inquisitor #4976 Mindenáron integrált VGA-s kell? Néhol lehet kapni jó árban pl. Abit IS7 vagy IC7 lapokat (7K, 9K?), és azért azokban több fantáziát látok. Egy Asrocknál csak jobbak, egy integrált bármilyen motyónál szintén, legalább is 20K alatt. -
#4975 ja és 8-10e ft között vannak, az oké hogy mennyi az alaplap de hogyha van egy ilyen árban jobb alap attól még egy hozzá való proci az jóval drágább is lehet... ezé néztrem ezt ki, de ha tudtok jobbat szóljatok (alaplap+ proci és lehetőleg AGP-s legyen me nem akarok mindent újra megvenni) -
#4974 asrock AG765i65G, Asus P5P800-VM, MSI 865GM3-V, GIGABYTE 8I865GME-775
konkrétan ezeket néztem ki, de inkább az első 3ra gondoltam inkább azokba bízok meg jobban a gyártó miatt, de attól még a gigabyte is jó lehet
-
Inquisitor #4973 Ha jól tévedek akkor az X6880-as kétmagosból, és azt hiszem van QX6850 négymagosból. Ha jól tévedek ezeknél az eXtrém prociknál minden mag HT-s, tehát a kettő magos négynek, a négymagos nyolcnak látszik. Meg persze vannak a Xeon prociból a C2D magosak, de azokat nem tudom .... -
#4972 sziasztok! melyik a jelenleg kapható legerősebb core2duo?? -
#4971 Azt, hogy S478-as proci kell neked. -
Akuma #4970 Ja és mennyiért? Mert általában ilyen áron már újabb generációban lehet jobbat gyorsabbat kapni... -
Akuma #4969 Konkrétan milyen alaplapot nézték ki? Mi a neve? Gyártó weblapján le van írva, hogy mit támogat és mit nem.