INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
meg az uj lappal 😛

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
lol, most olvasom ph-n, hogy az ember vett egy p5w dh lapot és 3 fele törte, mert nem tudta fölrakni rá a hûtõt 😄

Zetorg

elég lesz nekem az e6300 kis tuninggal 😊

Van élet az Intel chipseten túl is:
OCW Article : ATi RD600 First looks

Ez teljesen alkalmazasfuggo.
Zetorg
attol még a proci nem lassabb

NeoMaN
Hehe, ezek szerint meg nagyon jó a konró:

itt

Nemtom....
Ezt élõben kell látni, nem hiszek már senkinek.
😛PP

NeoMaN
Azért mert bejön a VGA limit. Tehát hiába van konród, ha 7600GT van mellette, nem lesz gyorsabb egy sima X2-esnél, csak akkor ha brutál VGA is lesz mellette.
Tehát: sokpénzes HC gamernek oké, hétköznapi magyarnak nemnagyon. Ráadásul ezek a lapárak eléggé komolytalanok sztem.

Miért kéne a szûrõknek hatással lenni a procira? A proci se több textúrát nem pakol, se több vertexet nem számol olyankor.

NeoMaN
Mutatok még jobbat:

ittene
Egyként úgy látszik, hogy nagyon is számít a +2Mega kess! Viszont Multi taskingban és játékok alatt nagy felbontásban bekapcsolt szûrõkkel semmi különös. 😊)

Konró hájp ez, semmi más.

bertino
jaja, onnan
van itt még pár bolt ami onnan rendel, de azok még az Infoboxnál is drágábbak...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ja, gyanusan ismerõs volt a cuccok sorrendje.

Punker
graf alapján ramiris-es webbolt-ot használnak valszeg a cucc is onnan van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pharaoh
Errõl a boltról se hallottam még.

bertino

Pharaoh
Melyik boltban? Deluxe vagy sima?

Punker
nem azt mondtam hogy nem volt jó lépés AMD helyében én is megpróbáltam volna 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem ez egy jó lépés volt az AMD részérõl.
Közelít egy kicsit nagyságban és összegben az Intelhez.
Igy az erõviszonyok kicsit rendezõdni fognak...

Igaza van.
Az Intellel szemben csak így lehet fellépni.
Sajnos olyan üzleti hozzáállást képviselnek amit máshogy nem lehet überelni...

Punker
hát szerintem ha az ATI-t megveszi az AMD akkor az az Intel-nek nagyobb hátrány mint az AMD-nek elõny szal nagyon úgy tünt nekem hogyez a lényeg, ha csak simán kellett volna neki egy VGA-s cég kezdésnek egy kisebbet vesz meg, nem?

a bankok a semmire nem adnak pénzt.
láttak fanttáziát a dologban és meglépték.
az üzleti világban nincsenek jótét lelkek, csak kapitalista cápák.

Szivatásból? És ha hozzáteszed a képhez, hogy az AMD kezes nélkül nem kapott volna hitelt az ATI megvásárlásához, de akadt egy jótét gazdag cég, aki bevállalta?

Punker
hát elég egyértelmû volt hogy az AMD szivatásból venné meg elsõdlegesen az ATI-t.

Úgy néz ki, hogy a nagytestvérnél kicsit megilyedtek.......<#szomoru1>
ha igaz a hír...

Punker
alakul a balhé 😊

Érdekes hírecske a nagyvilágból...
Az Intel is meg akarja venni az ATI-t?

bertino
jjjesssz, már rendelhetõ az Asus P5B Miskolcon <#taps>
potom 45ezer HUFért <#banplz>

Most volt Taiwanon egy ATI konferencia, és arról volt szó, hogy nem az AMD fogja ezután gyártani a GPU-kat és chipseteket (ez sejthetõ volt), valamint nem kommentálták a találgatást, hogy az Intel visszavonná tõlük a liszenceket, viszont kifejtették, hogy Inteltõl eddig semmilyen visszajelzés se jött.

Punker
lol

Tévedtem az egész oldal eltünt, remélem nem sokáig hiányzik majd.
Ez viszont érdekes:
Modded SLI can work on any chipsets?? Forceware 85.96
Egyik arc i965 lapban, másik meg Xeonos HP Workstationben kapcsolta be, alapból mindkettõ Crossfirees 😊
Lehet ez az NVidia "bosszúja" az ATI felé???

Punker
miután megvette az AMD ennek kicsi a valószínûsége.

Érdekes, a Dailytechrõl rohadt gyorsan eltünt a hír, hogy az ATI ezután is gyárt majd Intel chipseteket.

Biostar és Gigabyte gyárt i945 még AsRockon kívúl, a többiek (Asus, DFI, Epox, stb.) i946-osat.
Ez utóbbiról viszont se hivatalosan, se teszbõl nem lehet tudni semmit. i945-ös lapot meg már teszteltek pl. az OCworkbenchen, és nem lasabb mint egy i975.

[Jakuza]
Hat a belinkelt teszt szerint egyalatalan nem a 4400+al versenyez a legkisebb.
Raadasul +20K-ert mar egy masik processzort is tudok venni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bertino
ezért veszek elõször én is olyantot
csak memóriát kellene még kitalálni és lapot... de nem Asrock-ot
MSI,Gigabyte vagy Asus kellene

M@TriX
csak az -2MB, meg persze -20e 😉 nemtom ez mennyit jelenthet, de szerintem inkább megérné a 6600, ha hosszabb távon gondolkozik az ember.

de úgy látom, hogy nálam még egy ideig el fog zakatzolni ez a 3G NW.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem nagyon reklámozzák, de ha nem kell Crossfire, akkor lesznek jó áron i945 és i946 chipsetes lapok, nem csak noname.
Amúgy jelenleg AsRock ConroeXfire olyan 18.500+tféfa. Igaz nem egy márkás dolog 😊

bertino
drááágááák a lapok 😞

bertino
vagy E6400at...

M@TriX
legalább egy Core 2 Duo E6600 -at be kellene célozni nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Többi Conroe-os alaplap árára is kiváncsi lennék!

Next PC upgrade: 2022

Zetorg
Punker
nekem volt egy teóriám hogy a P4-ek veszik át a cerkák szerepét.

Hová? 😊 Gondolj bele, ha 20e alatt van egy dobozos 3GHz P4, mennyi lesz egy nyamvadt Celeron?
Másrészt szép lassan nem gyárják a P4 procikat, és ugye általában a termékek egy bizonyos árszint elérése elött eltünnek.

Punker
azt tudtuk, de szerintem még tovább fognak esni.

Te nem olvasol híreket hónapok óta? Két hónapja lehetett tudni, hogy 23-án leviszik az összes P4 árát Intelnél a Core2 bejelentése miatt! Az AMD árak csak ezért estek!
Magyarán nem kell 1-2 hónap, néz körül picit. Amit belinkeltem japán árakat, ott kb. 17.500 volt egy egymagos 3Ghz P4 (igaz ez az 533-as HT mentes) és 25.000 körül volt a 805-ös.

Zetorg
kiváncsi vagyok mennyiért fogom tudni eladni a 805-öt 😄

Punker
nem mert ha váltok akkor már nem P4-et veszek, amúgy szerintem azoknak az árai is esni fognak szép nagyot a köv 1-2 hónapban.

És az senkit nem hat meg, hogy a legdrágább P4 kerül mostantól annyiba, mint legkisebb Conroe? A p4 árak senkit se érdekelnek? 😊

Punker
sok a majd még 😊