INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Inq:
Ne felj sok, sok balos befeszkelte magat a PH! forumjaba, es meg mindig erolkodnek azzal, hogy megmagyarazzak nekik igazuk van es ok az okosok. :PPPPP
Ott rohogtem, amikor egy egesz oldalon probalta megmagyarazni a maki, hogy Gy.F. nem hazudott, csak megmentette a Magyar nepet az apatiaba esestol. <#taps>#taps>
Szal vannak idiotak rendesen, akik meg mindig nem tudjak elismerni ha nincs igazuk valamiben.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Meg amúgy se rontsuk egymás életkedvét ... jobban. :)
persze mostmár visszamondanák -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Dehogy , duborgo gazdasag es lenduletes orszagkep mellett nem tortenhet ilyen, kulonben is ha nem lenne ilyen ,akkor a sok okos aki jobban el, nem valasztotta volna meg a kormanyt. :PPPPPP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Vagy ha túl sok pénzem lenne egy jól húzható X2-4400-et.
Na de ha valaki össze akar rakni egy erõs gépet, egy újat?
Ha mukodo 939es vagy M2-es rendszer van , egyaltalan nem olcsobb a legkisebb Conroe sem.
Plusz memoria, plusz lap.
Na es persze az Amd-t is lehet huzni.
(Most egy 3-3,5Ghz-re húzott 6400-es procinál minek jobb?)
Az esõ br. 50 körül megy míg második br. 80 ami ugye 60%al drágább, de teljesítményben 30-40%al jobb csak én szerintem, de ha vki máshogy gondolja irja le mert nagyon nemtom mi legyen :)
GanXstaZolee#2709
külföldrõl... :D
GanXstaZolee#2709
Igy viselkedik egy modi?mert nem egy modira vall ez a hsz-as...na de nem erdekel,mar megszoktam toled.
Izb baratunknak egy szot sem szolsz? vagy nem mersz?mert felsz h leoszt...vagy mi?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
64 est kell ra feltenni vagy jogy jo a sima 32 es is vagy mizu?
Megéri megvenni egy olyan procit?
Next PC upgrade: 2022
kicsit olyan mint a 3dmark.....felszíni élvezet
es az hogy most a jatek 50 fps el megy es nem 65 az meg nem erdekel senkit sem.
neki eleg lesz.
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/
http://www.vr-zone.com/index.php?t=1
Itt találni pár tesztet!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
sokan nem csak játékra használják a gépet...
a tuning potenciál miatt fõleg...
az oldalon ezt a laapot talaltam amit a legkevesbe fikazzak meg ilyenek.
magyar oldalakon van ilyen? hogy tudod pontozni vagy akar irhatsz is egy termekrol? igy masok akik vasarolni akarnak azok tudnal olvasgatni?
nem akarok meg alaplapot is visszakuldozgetni.. meg minden. meg van olyan alaplap amibe crossfire megy meg conroe?
akkor hazankba jobban fog porogni ezek szerint LOL.
Bush bacsi irakkal van elfoglalva biztos<#nyes>#nyes>
elmondanam,h nem akkor szam a Conroe,mint ahogy azt bejelentettek,megcseszheted az egeszet ha nincs egy jo vga a gepedben..."Multi taskingban és játékok alatt nagy felbontásban bekapcsolt szûrõkkel semmi különös. :))"
Tudnátok linkelni E6400-as teszteket?
Next PC upgrade: 2022
innen vettem meg a legtobb dolgot..
a hazat meg tapot, cpu huto stb meg xoxide.com
compusa.com kurva draga..
tigerdirect.com meg... kicsit dragabb de altalaban innen szoktam vasarolgatni.