9499
Intel
  • Akuma
    Úgytűnik döntenem kell, hogy megelégszek e a 3GHz-el, vagypedig kell új procihűtőt vennem... ez a dobozos lehetne jobb is :P
  • czky
  • Akuma
    Mégsem olyan stabil a rendszer, mint gondoltam...
  • grebber
    4.00.976!
  • Akuma
    Az E6550 és E6750 közötti kis árkülönbség miatt, de nagy tuningpotenciál különbség miatt most a nagyobbik proci éri meg jobban az árát szerintem
  • Akuma
    Egy kis érdekesség:
    Modell: FSB Teiler MHz max. Takt bei 450 MHz FSB
    E6550 333 x7 2333 MHz 3150 MHz +817
    E6750 333 x8 2666 MHz 3600 MHz +934
    E6850 333 x9 3000 MHz 4050 MHz +1050
    Link
  • Inquisitor
    "Az lemeh hogy a 4.-ás ultimate everest még nem ismeri az asus p5k-t?"

4.xx mennyi??? Elvileg hivatalosan 4.20 az utolsó, persze van sokkal újabb béta, csak mostanában nem lelem.
  • Inquisitor
    SZerintem chipset, de igaziból nem tudom.
  • Akuma
    MutterBoard anyalap alaplap vagy mifene. Akkor olyan hűs a proci, vagypedig az alaplapi hőmérő rossz... Nézz utána PH-n, hogy másnak is ilyen hűvös e. De gondolom hűvösnek kell lennie, mert eléggé erősen túl lehet ezeket a procikat hajtani.
  • grebber
    Ja az jól mér az is 22 fokot ir a procira:D

Ezen a képen az az MB az minek a hőfoka??

• grebber
    Oké majd felteszem azok egyikét!
  • Akuma
    A tápod bírja, a procid bírja, a ramra kell csak figyelned, hogy ne legyen nagyon túlhajtva... de nem bíztatlak, mert aztán én leszek a hibás, ha valamit elszúrsz :P

Egyébként meg hőfok méréshez használd a P5K alaplapi lemezen található Asus Probe-ot vagy AI Suite-ot, az tuti jó hőfokot ír ki!
  • grebber
    LOL abból azlenne hogy elégne a gépem a francba nemértek én az ilyenekhez! Örülök hogy perpill jó minden (lekopogja)
    Most majd felteszek pár nagyobb gépigényű gamet azt megnézem mit produkál game alatt mert eddig csak teszteltem meg konvertáltam.

Még majd annyit megnézek haver miatt hogy avit mennyi idő alatt konvertál DVD-be mert neki is 2500-as bartonja volt és azal 6-7 óra na ezt akarom csekkolni ezzel mennyi lesz!

Idegesit hogy everest nem méri jól a hőfokot mert nemhiszem hogy 30fok alatt lenne a proci :(
  • Akuma
    Húúúzd már fel :DD
  • grebber
    Na megnyugodtam más a 6750-ével is hasonló pontot kapott CPU-ra. Jó mondjuk ez még mindig fényévekkel jobb mint a 2500+ -os bartonon 1xx pontja :D
  • grebber
    Tegnap este rákattintottam arra amit kilöttem mert sokat csinálta érdekes modon pár pillanat és 1-2 oké után kiirta hogy fel van telepitve!
  • mycso
    CPU Score --> ez a procit pontozza ;)
  • ollie
    Fel kéne installálni az intel inf update utility-t, csak hogy normálisan működjön a géped. Tulajdonképpen csak az alaplapi drivert nem tetted fel.
  • Akuma
    Ez a benchmark főképp vga-t pontozza összpontban, az meg nálad eléggé szűk keresztmetszet, nem tudod kihasználni a processzorod vele.
  • tugyiti
    köszi
    holnap én is dobom az eredményeket
  • grebber
    Ott valami ritka szar az eredmény szerintem!

Minden gépbekapcsolásnál bejon egy dosos ablak és updateelni akarja az usb-t azt egyszercsak eltünik az ablak. :( Mitől lehet ez?
  • Gabesz amd64
    3D mark '06?
  • Eagle16
    Nálam meg a vga-ra írja azt hogy 400% overclock, szóval ne bízz az everestben :D

Nálam a mem. olvasás 6569
  • grebber
    Az lemeh hogy a 4.-ás ultimate everest még nem ismeri az asus p5k-t? Mert ismeretlent ir rá mindenhol!
  • grebber
    Na már megy CPU Queen 5383 pont!
    Photo works 22975!
    CPU Zlib 35324kb/mp
    Memoria olvasás 6998MB/mp
    Memoria írás 6009MB/mp
  • Eagle16
    Fent van egy refresh ikon, arra kattolj, és leméri a tiedet is.
  • grebber
    Ezeket megtaláltam de ha rájuk kattintok csak csomo más cpu eredményeit irja ki az enyémet nem :(
  • Abu85
    Hát a 3Dmark2006-os teszt az tényleg mindennapi felhasználási terület. Nem tudom melyik észlény találta ki a Futuremark csapatból tesztnek a végtelen ciklus futtatását.
  • tugyiti
    ultimate edition 4.xx bal oldalt menü legalsó ág sebesség cpu queen,photo worxx stb ...
  • grebber
    Everestbe hol van teszt áruld el mert én nemtaláltam ??
  • tugyiti
    sciencemark,sisoft sandra,everest,cpu mark,csak kiváncsi vagyok mert holnap megyek én is a gépért :D
  • grebber
    Sosem szerettem a "csak odabaszunk egy nagy fémet azt majd lehűti" hűtőket hát ez is ilyen.

tugyiti: Milyen benchmarkra gondolsz?
    Most fogom 3dmark 2006-ot ott is ir procira valami pontot.Más progit mondja azt tesztelem szivesen.
  • Gabesz amd64
    mindig ugyvan h tökéletesen müködik először,aztán majd szépen kifingatja a winfost,meg a géped

szal tegyél fel minden drivert
  • Gabesz amd64
    amugy nekem a 8800Gts-em ennyin megy
  • Gabesz amd64
    bios-ban nézd meg mennyit mutat...
  • Gabesz amd64
    mért lenne gond?

silent pipe-os? akkor elég jó
  • tugyiti
    nagy gratula benchmarkot nyomtál már a procira?
  • grebber
    Akkor majd utólag megejtem de valami miatt mondom 10 perc eltelt és semmi nem történt,csak repültek a lapok hogy másolja a dolgokat azt meguntam és lelőttem!

Csak úgy érdekességképpen mondom megnézem valóban gyors-e ez a proci konvertáltam egy filmet az mp4 lejátszomra.
    Nekem csak egy 2500+-os bartonosm volt azzal 700mb-os film konvertálása 45perc-1 órát vett igénybe most az E6750-el 10 perc :D
  • Punker
    én mindig azt raktam fel elöször :)
  • grebber
    Ezt irja az everest nemtehetek róla!
    Na hang amár van szól az öszes hangfal.

Viszont az #5000-ben feltett kérdésemre tudna valaki válaszolni kell-e az a fránya driver amit nem tett fel? Elvileg tökéletesen müködik nélküle is minden!