344
rallysport challenge Megjelent
-
#344 A gameland.89.hu -n rajtavan csak smsregelni kell de megéri -
Zsoberpapa #343 Hali! Honnan lehet letölteni a játékot? Mert már sehol sem tudom beszerezni... írjátok le plz! -
#342 A játék hova menti a mentéseket, mert sehol nem találom...? -
#341 csak kértem
-
#340 asszem ezt itt be is fejezheted.. -
#339 Büntetőpontok
Dátum: 2005.04.18. 15:18 Adta: Borg
2. Ha már szó(kép...)fosásod van, ne offtopic legyen...
Dátum: 2005.04.18. 15:18 Adta: Borg
1. Ne uppolj régi topikokat feleslegesen. -
#338 hogy kell képet a nevetek helyére beilleszteni? (teljes leírás) -
#337 bocs csak képet akartam de nem jött össze
ezzel ne foglalkozz -
#336 A(z) "citromail” állomás nem található. Ellenőrizze, hogy helyesen adta meg a kiszolgáló nevét. Fiók: 'citromail', Kiszolgáló: 'citromail', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 11001, Hibaszám: 0x800CCC0D -
#335 hova kell bemásolni
-
#334 [email protected] ezt mindid lehagyom! -
#333 mik a kódok elküldenéd v. ide leírnád please! tud v. save-t? a profil mentés hol van arra gondolok hogy amikor belépsz kér egy nevet.és azt elmenti de hova? -
Davemaster #332 SZIASZTOK !!!!! NEKEM KIÍRJA A RALLISPORTCHALLENGE HOGY NINCS MEG EGY FILE!a neve:MISC.RFF Akinek megvan az biztos el tudja küldeni nekem emilben!Címem:::[email protected]
Köszi a segítséget!!!!!!!!! -
#330 Ha visszaolvasnál 5 hozzászólást akkor láthatnád, amúgy kipróbáltam ezt a gamét és mérföldekkel jobb mint a Colin 3. -
#329 KÉNE SAVE GAME VAGY CHEAT CODES AKINEK VAN AZ ÍRJON KÖSZI -
#325 Monitor? -
#322 Nyeten zuzott mar vki ezzel a mega gamezzal?:] ki kene proszalni:] Amugy imho ez a game meger 3cdt:] -
Edward2 #321 Szivesen!Nem tetszenek azok a játékok amik oda mentik magukat!NBA NHL mind oda nyomul!!! -
Edward2 #319 A dokumentumokonm belül vagy a user alkönyvtáradba vagy vhova od ade ott kell lennie! -
Edward2 #316 Az igaz hogy 1,1 Gb-ot telepit de furcsa mod nekem még a végén bekérte a 3. cd-t bár nem csinált rola szinte semmit! -
Edward2 #314 A 3. cd-röl nem sok mindent telepit a progi de ha nincs meg akkor megcseszheted!!!Különben szerintem nagyon jo lett és billenytyüröl is jol irányithato!! -
#307 Hello! Érdemes letölteni a full-t? Mer 3 cd egy cseppet hosszú -
#302 kössz! -
#300 honnan van a demo? -
#295 A játékról annyit, hogy én bill-en elég sokat játszottam a colin 2-vel és játszogattam kicsit a rally trophyval meg az INSANE-nel is. De eeeez.
A grafika jó még gf2mx400-on is, iagz biztos nem olyan szép mint azok mondják akiknek van lehetőségük jobb vidkártyára.
Az irányítás nekem nem tetszik, de ezen ne vitatkozzunk. a gép beállításánál az, hogy 3 fokozat közül lehet választani az elég gáz. az irányítás meg... megye 100-zal, jön egy kanyar, kanyarodnék finoman, erre kicsúszik meg kipördül, de úgy mint a ringlispíl. nekimegyek sziklának bucskázik rajta egyet-kettőt, nemhogy valami "látványosabb" lenne. Sajna nekem már az elején nem tetszett, pedig biztos jó lehet valamilyen szinten. -
alkaln #294 Djcommról lekéstem, valami más tipp?
Köszi:
Ales -
Evilmann #293 SZVSZ az, hogy az árkád autóversenyeknél a készítők lutaság/időhiány/piaci célközönség stb. miatt eleve nem törekednek az élethű fizikára/irányításra, míg a szimulátoroknál a számítógép és saját képességeik határain belül a valósághoz közeli dolgokat próbálnak produkálni. -
madvi #292 Hali!
Magyarázza el vki pls, hogy mi a különbség az "ÁRKÁD" típusú játék és a "SZIMULÁTOR JELLEGŰ" között!
Thx!
u.i.: Eddigi legjobb rally game. Colin3-at még nem láttam -
acid1345 #291 Emberek valaki segítsen!!!
Van egy kis bajom a gammával:
elindítom,demo stb megy aztán be akarom állítani a felbontást és ha azt állítom be hogy 800x600x32 Médium akkor játékindításkor kifagy,csak lejjebb indul el 800x600/LOW :((
Cel1100Mhz,inno3D G4 MX440 64DDR, 256 ram, 30.82 detonator és a hab a tortán: xP-m van!
Van valakinek konkrét javaslata erre, hogy mi a gond azon kívül hogy ezt is a microfos csinálta???? -
rVT (az igazi) #290 Már sehonnan
djcomm.fw.hu, esetleg ha nagyon gyors vagy -
#289 Szóval honnan lehet letölteni a fullt ? -
Csarli #287 zzzzz: Igazad van. Engem piszkosul bosszant ez. Az nvidiat mint ceget nem kedvelem, miota a 3dfxet bekebelezte, majd tamogatas nelkul hagyta a vasarlokat. Egy szemet lelketlen multi csak ez is, visszasirom az idot, amikor nem ket kartya uralta a piacot, hanem sokkal tobb volt jelen.
De ha mar csak ketto van, akkor legalabb ne lennenek keptelenek kihasznalni a kartyakat... Gyorsabb a kartya, akkor nem kell annyit optimalizalni a kodon es kesz. MS rally jol nez ki, de jatekelmenyben nem ad tobbet a regieknel, kinezetben is alig, de azt ugyis elmossa a szaguldas. Viszont cirka nyolcszoros a gepigenye, mint a regi nagyoknak. Szerintem a Rally Masters es Colin 2 jatszhatosagban felul is mulja ezt. Ettol fuggetlenul jo jatek ez. :) -
Csarli #280 Szerintem kizart, hogy a microsoftot le tudna kenyerezni az nvidia. Az ATI kartyak piszok jok lennenek, de a drivereik meg mindig kritikan aluliak. Kijon egy uj jatek, akkor egy jodarabig arra varnak az ATI tulajok, hogy kijojjon az ujabb driver, amivel mar nem szaggat, nem texturahibas, es egyebek. Nemreg videokartyacsere elott allva gondolkoztam el egy ATIn, devegul inkabb nvidia lett. Hiaba lenne az ATI a jobb HW, ha jatekok ezen mennek problema nelkul. Nevetseges neha nehany baratomat hallani, hogy hudemennyivel szebb a kepe, meg mennyire jobb ebben-abban, aztan meg kerdem hogy probalta-e az XY jatekot, akkor kisul, hogy probalta, csak lassu volt, texturahibas, vagy egyszeruen el sem indult. Ha tetszik, ha nem, jelenleg Nvidia uralja a piacot, jatekfejlesztesek eredmenyein is latszik. Azt is megkerdojeleznem, hogy egyaltalan teszteltek-e bizonyos jatekokat Radeonokon. -
#278 Honnan lehet letölteni ? -
rVT (az igazi) #276 Mit ír ki miért nem indúl.
Ha átmásolod a crack könyvtárba lévő Rallis_1.exe -t azt át kell nevezni RalliSportChallenge.exe re.
-
#273 kódok -
#272 Nem működnek, ezek viszont igen. -
Wajk #270 en 20e-t adok érte... :) -
#265 azt csak a fíling kedvéért tették bele, ilyen volt már a colin2-ben is. -
rVT (az igazi) #264 Mondjuk ha átnevezed a crack könyvtárba lévő file-t akkor működni fog...