344
rallysport challenge Megjelent
-
basic 69 #201 Sziasztok. Teljesen igazat adok Hitman! Feltettem a rallysport-ot, nyomtam vele egy kicsit. Olyan játéktermi hangulat (Arcade-ban ott is van). Aztán inkább nyomultam a jó öreg colin 2 wrc 2002-vel. És 1000x jobban élveztem. Egy fasza kis kormánnyal szerintem örkzöld a GÉM! szal ez az én véleményem. Hogy a topicnál maradjak: Rallysport egy próbát megér, nem többet... -
#200 Én nem akarok fikázni senkit és semmit, csak ahogy olvasgattam a topicot,feltűnt,hogy sokan szapulják a Colin2-t,hogy túl arcade meg ilyenek.
Szerintem az egyik leghangulatosabb és legélvezetesebb rallis játék,ami valaha is megjelent a Pc-s(!) piacon.Nem mondom,hogy brutális a szimulációja,sőt a fizikája se überfasza,de a hangulata utólérhetetlen.Ott lehet kézifékest csinálni,lehet faszán ellenkormányozni,becsúszni a kanyarba stb.
Vagyis: amikor az ember a Cmr2-vel játszik,egy kicsit ő is egy ralli-pilótának érzi magát.
És szerintem ez a legfontosabb...
-
#199 MEgnéztem!
Te jo ég, ekkorát életemben nembasztam! Valami fergetegesen szar! -
#198 Nah még1x thanx.
Nemtom honnan szedtem volna le ha nem segitesz :)) -
#196 Pedig a DC-t is kilöttem :)) -
#195 Hát nemtom..
mostanaban ilyen csiga vagyok.... -
#194 Köszi szépen. :)) -
Nyiri #193 ChSLater: Megmondanad miert szeded ilyen lassan ? :D -
Nyiri #192 ChSlater: Check your mailbox :D -
Nyiri #191 mindjart megoldjuk, ok?
keresem a helyet ahova felrakom -
#190 Nah szép. Megvan minda3 CD, csak ez az egy file hiányzik... :((((((((((((((((((((((((((( -
#189 Francba.. Már 3x probaltam meg és mindig 2mb-s... -
rVT (az igazi) #187 Nekem 15mb -
#186 Emberek!!!!
Aki a Djcom oldalrol töltötte le annak a harmadik cd r35-ös file-ja jó? Mert nekem csak 2MB-s 15 helyett... És még van utána két file, tehát biztos nemjo... -
Nyiri #185 nincs -
#184 Van benne belso nezet????
Meg nem lattam egyetlen screenshotot sem ahol volt.
Ha nincs, akkor szart sem er... -
#183 A 3. CD-n az .r35 az miért csak 2.xMB-s? -
#182 jobocsi! :D -
Nyiri #181 Most nyomtuk a multit :D
nem rossz
-
#180 hehe :)) -
#179 jéééé
itt is 1 :)) -
rVT (az igazi) #178 Ez egy Rallisport topic
NEM AUTÓVERSENY
Aki nem szereti az inkább ne írjon. Főlleg ne más játékot.
Itt ezen a fórumon mindenki ilyen? mindenki csak fikázik stb.?
Nem értem mire jó ez? -
#177 -
rVT (az igazi) #176 PLÍÍÍÍÍÍÍZZZZZZ
Még 1x
Mindegy mostantól ne vitázzunk inkább építsük a topicot.
Értelmes hozzászólással, ne pedig fikázással.
Zárjuk le kinek ez kinek az. -
rVT (az igazi) #174 Akkor már teljesen nem tom' mi van?????? -
rVT (az igazi) #171 Mindegy mostantól ne vitázzunk inkább építsük a topicot.
Értelmes hozzászólással, ne pedig fikázással. -
rVT (az igazi) #170 Igen tudom, de a bercinek mondom ő állított fel valahol egy sorrendet. És abban az szerepel hogy, a CMR3 megjelenésig a CMR2 vagy rallytrophy (az jó játék) vagy a rallychamp2000.
És ezek a trophy kivételével elég gáz, nem? -
Nyiri #169 rvt: en a colin1.t mondtam!!!
Az tetszett a colin2 az fos, az 1 is a jatszhatosaga miatt, oke nem volt total real sim de azert kuzdeni kellett a gyozelemert. DE NEM VOLT ARCADE!!!! -
rVT (az igazi) #168 A moderálást hogyan lehet kérni? -
rVT (az igazi) #167 Szóval ez a nick él mostantól (ha valaki regisztrál akkor azzal a nickkel hozzászólhatnak?)
Szóval:
A konzolok köztudottan nem a fizikára játszanak, hanem a látványra és kinek ez kinek az jön be.
Csak az nem tetszett, hogy le akarod beszélni róla majd ő eldönt. És akkor a CMR2vel jöttél na az volt a sok szóval az nagyon messze van az igazitól.
Ennyi. -
rVT (az igazi) #166 BOCSSSSSSSIIIIIIIII .
Elkövettem azt a hibát hogy nem regisztráltam és igy bárki beírhetott ezzel a nickel Én csak a 15:37es hozzászólásig válalom utánna nem én voltam -
#158 figyu, ez nem szurja ki senki szemet, ez ugy szep, ahogy van, elegedetteb vagyok vele. Atlag utalom a konzol gammakat( wreckless, much odessy, es halo kiveteleve), de ez az rsc uberkiraly lett, pont -
djcom #156 Gf3ti200 128M,384M Ram,1,3G proci,800x600-ban kb10-15 FPS,full grafikán:( -
djcom #155 Ezt milyen gépre írták????
3 gigás p5-re:(((((((((((((((( -
Nyiri #152 rvt: Nekem a colin 1 teszett (a 2 szar volt)
es ott legalabb lehetett csusztatni es kezifekest csinalni, de itt...
-
#151 a faszt szar bazzeg, veri szarra a hot pursuit 2 ot, ez nagyon jo game, akinek nem tetszik az arcadeos iranyitas, az ne nyomjon vele, de a latvany full geforce 3 effektekkel teli(pixel shadder), es uberallat -
djcom #148 töccsétek a Rallysportot..
Doom3 alfához meg nincs llinkem br..............::::::::(((((((((( -
Nyiri #147 TUdtok hozza cheateket?
Meg akarom nezni a rallycrosst mert ha az is szar akkor torlom
-
#146 Király vagy! -
Dante #143 thnx