Rallisport Challenge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy elnézem egyébként a mai játékok már minimum 2cd-sek..
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Végre belenéztem a játékba: videokártyát kellene cserélnem lassan :-(
Amúgy így hirtelen nem volt akkora bajom a fizikával, mint amire itt olvasás alapján számítottam, igaz csak keveset toltam. Viszont force feedback az gyakorlatilag nem van.
nekem a cd2 42-es rarja kellene nem tud valaki segiteni?
elöre is köszi

`Take a look to the sky just before you die`
Tehat, Eddig a kedvenc rallys jatekom a Rally trophy volt, de csak volt, ez a rallisport lekorozi! Mind latvany iranyithatosag, es jatekmenet alapjan, csak ajanlani tudom,
Akinek ez nem tetszik az hazudik

Azért egy belsõ nézet nem lenne rossz, szívesen megnézném milyen lehet bentrõl lemenni egy meredek lejtõn 😊)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Emlékszem ,mikor a colin egy után jött a kettõ mindenki fikázta fõleg a belsõ nézetet aztán meg ódák lettek róla...a rally trophy-t megint szidták... mindkettõ jó volt,de nincsegy egységes kommersz fizika...(szerencsére) ezért,ha ráhangolódsz a gémre nagyon jó lesz minden.
Szerintem nagyon el van ez találva a fizika is !Ami nem tetszik nagyon az az autók hangja ahogy rVT is említette..
Ami viszont nagyun fura, hogy szaggat. 😞((
Hiaba allitom a felbontas 640x480-ban epp ugy szaggat, mint 1024x768-ban. Gondolom akkor itt inkabb a proci a gyenge pont es nem a VGA...
(AMD Athlon XP 1600+ es ATi Radeon 8500 + 512 DDR Ram).
Nalatok is szaggat, vagy nalam van valami gaz, vagy tenyleg ekkora hardware igenye van?
A fura az, hogy az NFS 6 1024-ben max grafikan semmit nem szaggatot, de ez... 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
DE AKKOR IS!
Ha kormannyal nyomod akkor: 200nal tekerd full balra... es lepodj meg
Egy jo dolgot lattam a fizikaban, ha satufek van nem kanyarodik. Ez OK!
Két emberrel értek 1-t itt a fórumon:
llacee és gergou
A belsõnézet nekem nem hátrány hogy nincs mert én a motorháztetõs nézetet választottam ,mindig már az RM-be is.
Ami még mindig nem tetszik a játékban (eddig szinte egyikbe sem) a motorhang alapjáraton nagyon jó fölleg a boxer. De ahogy rálépsz a gázra máris jön a porszívó.
Ami viszont nagyon jó az az ALS és a BOV.
Arcade-hoz szokott a közönség 😊 Nekik való az NFS ! 😊
1 . Grafika: A legszebb, amit pc-s autos jatekban lattam, tokeletes bumb mapping, es pixel shadder effektusok, nagyon reszletes kocsimodellek, es csodalatos visszajatszasok.
10/10
2 . hangok: Szinten tokeletes, full 3ds hangzasok, kelloen jo zene, osszessegeben : 10/10
3 . gameplay: Rengeteg gyonyoruen kivitelezett palya, sok jatekmod. Mind singleben, mind multiban csaknem tokeletes elmenyt nyujt! 9/10
4 . fizikai engine :
Nos, az autok fizikaja egyesek szerint nagyon bena, ezt en is elhittem odaig, amig ki nem probaltam a gammat
Szoval a lenyeg, hgoy mert szal el a kanyarbol a kocsi, ha 200 al megyunk bele, vagy mert burul fel, ha 150 nel egy nagy buckara megyunk, hat aki nem tudja, nezzen meg egy rallys kozvetitest, es megtudja!
Szal a vegeredmeny 10/10 pont, vagy 99%/100%, kinek hogy tetszik, de ez egy uberjo game, nemugy mint a hotpursuit 2 mocsadek

max. megvársz egyRIP-et,ha nem akarsz xx megával szenvedni,ha nem vagy biztos.

Azért addig fenn lesz amig nem kell a hely nagyon...
...kicsit elkanyarodtam a témától,bocs! 😊)
Visszatértve:Colin2 szvsz nagyon jó játék.Nekem mondjuk nincs meg a Rallisport,de nem is hiszem,hogy meglesz(nem maga a játék miatt,hanem,hogy 3 cd-s: Modem Powa Rulz!!:-))
De ha lesz rip,elsõ dolgom lesz beszerezni.Ha arcade,ha nem,akkor is kell,mert autós game 😊)))))
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
szal ez az én véleményem. Hogy a topicnál maradjak: Rallysport egy próbát megér, nem többet...Szerintem az egyik leghangulatosabb és legélvezetesebb rallis játék,ami valaha is megjelent a Pc-s(!) piacon.Nem mondom,hogy brutális a szimulációja,sõt a fizikája se überfasza,de a hangulata utólérhetetlen.Ott lehet kézifékest csinálni,lehet faszán ellenkormányozni,becsúszni a kanyarba stb.
Vagyis: amikor az ember a Cmr2-vel játszik,egy kicsit õ is egy ralli-pilótának érzi magát.
És szerintem ez a legfontosabb...
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Nemtom honnan szedtem volna le ha nem segitesz 😊)
mostanaban ilyen csiga vagyok....
keresem a helyet ahova felrakom
Aki a Djcom oldalrol töltötte le annak a harmadik cd r35-ös file-ja jó? Mert nekem csak 2MB-s 15 helyett... És még van utána két file, tehát biztos nemjo...
Meg nem lattam egyetlen screenshotot sem ahol volt.
Ha nincs, akkor szart sem er...
nem rossz