344
rallysport challenge Megjelent
-
#263 THX ! -
#262 Hmm ez király !! -
Wajk #261 lehetőleg itt a fórumba reggeld magad.
A fórum főlapján (forum.php) balmenü -
Wajk #259 bots akadozik a szhar net itt... -
Wajk #258 a regisztrált fószereknek lehet, amúgy jobb klikkel megnézheted hol a kép helyét és beszúrhatod mint kép. És is azt tettem régen... -
Wajk #257 a regisztrált fószereknek lehet, amúgy jobb klikkel megnézheted hol a kép helyét és beszúrhatod mint kép. És is azt tettem régen... -
#254 Ne húzd fel magad én már 4 napja töltöm folyamatosan és még mindig nincs lent az egész.
A TETŰ EXTRA jóvoltából!!!!! -
Wajk #252 egyébként miaz, hogy "átnyomtam isoba"? Nem lehet, hogy ott történt valami?
Amúgy meg írd esetleg újraírhatóra... -
#251 Akkor írd ki! -
#249 Install után is kéri a cd-ket? -
#248 Ebben tökéletesen igazad van ! -
#247 Én igazából csak azt nem értem, amit jónéhány más rallys játékban is szándékosan elkövetnek: mikor láttak ezek olyat, hogy egy pályán 4 WRC egyszerre elindul, és elkezdik zúzni egymást. Rallycrossnál, meg jeges futamoknál ez rendben is van, de normál szakaszfutamokon ilyen nincs! Arról nem is beszélve, hogy egész más autók indulnak a jégversenyeken. -
#246 Azért grafikailag már eléggé továbbhaladott a dolog az RC-hez képest.Szerintem ilyen megoldások mellett reális a 3 cd,bár nagyban befolyásolja a programozókat az ,hogy a managment mikor akar már pénzt látni a fejlesztésből...lehet egy kis optimalizálás leszükitett volna belőle bár 700MB-ot biztos nem :))
Ahogy elnézem egyébként a mai játékok már minimum 2cd-sek.. -
#245 Az 1 CD-s rally championshipben nagyon jól meg volt ez oldva...
Végre belenéztem a játékba: videokártyát kellene cserélnem lassan :-(
Amúgy így hirtelen nem volt akkora bajom a fizikával, mint amire itt olvasás alapján számítottam, igaz csak keveset toltam. Viszont force feedback az gyakorlatilag nem van. -
#244 Nem lett volna rossz bár lehet akkor már a minden autó más müszerfal kivánalmak és a szélvédő törés/más kiláthatóság/időjárás... már 4cd-t követellt volna és igy is elég nagy már...
-
Charon #243 sziasztok
nekem a cd2 42-es rarja kellene nem tud valaki segiteni?
elöre is köszi
-
#240 Ja, es a latvannyal kapcsolatban, geforce 2 on ne varjunk csodat, volt alkalmam azon is latni, hat hogy is mondjam, elvesztette az eletszagusagat a latvany, a csodalatos domboru utfeluletek, a rengetegfelekeppen gomolygo por, es fust, nameg a csodalatos kereknyomok a hogan/homokban eltunnek, azaz valamiert nem tudja geforce 2 vel megjeleniteni, de a latvany meg igy is szep, es gyors, de ajanlott beszerezni egy geforce 3 ti 200 at, amivel eletre kel a jatek -
#239 Nos, modositom kicsiit a jatekrol alkotott velemenyemet, igy megtobb jatek utan:
Tehat, Eddig a kedvenc rallys jatekom a Rally trophy volt, de csak volt, ez a rallisport lekorozi! Mind latvany iranyithatosag, es jatekmenet alapjan, csak ajanlani tudom,
Akinek ez nem tetszik az hazudik -
#238 ha valami szanalamasan szar mint a jatekok 90%a akkor igenis elkuldom a joedes anyjukba hogy hogy van kepuk beszennyezni a monitort vele. az ilyenket lekene allitani. nem hogy megvenni, de meg letolteni sem toltom. lol:) szajjatok mar le a magas lorol. a jattekok tobbsege szar. -
djcom #236 igen...sajna qrva lassu megint....
-
djcom #234 pedig ott van...bocsi...legalábbis én nem bántottam -
#233 Jah, azért nem rossz. Rá kell érezni rendesen, nem padlógázzal kell végigmenni, és akkor még irányitható is (egyértelmű :))
Azért egy belső nézet nem lenne rossz, szívesen megnézném milyen lehet bentről lemenni egy meredek lejtőn :)) -
#230 pl azt nevezem fizikának,hogy mikor egy dombra felmegyek 120-al akkor egy 4wd-s autónaál az utoljára tapadó kerék eldobja az autót a levegőben.vab pl ha elsőkeréken van a hangsúly akkor váltáskor kitör az alsóbb sebességekben.
Emlékszem ,mikor a colin egy után jött a kettő mindenki fikázta főleg a belső nézetet aztán meg ódák lettek róla...a rally trophy-t megint szidták... mindkettő jó volt,de nincsegy egységes kommersz fizika...(szerencsére) ezért,ha ráhangolódsz a gémre nagyon jó lesz minden.
Szerintem nagyon el van ez találva a fizika is !Ami nem tetszik nagyon az az autók hangja ahogy rVT is említette.. -
#229 En is azt tudom mondani, hogy szep, de az iranyitas nekem is meglepo. Nem igazan erzem benne a sebesseget.
Ami viszont nagyun fura, hogy szaggat. :(((
Hiaba allitom a felbontas 640x480-ban epp ugy szaggat, mint 1024x768-ban. Gondolom akkor itt inkabb a proci a gyenge pont es nem a VGA...
(AMD Athlon XP 1600+ es ATi Radeon 8500 + 512 DDR Ram).
Nalatok is szaggat, vagy nalam van valami gaz, vagy tenyleg ekkora hardware igenye van?
A fura az, hogy az NFS 6 1024-ben max grafikan semmit nem szaggatot, de ez... :(
-
#228 Szép is, meg jó is ha hozzászoksz ahhoz, hogy ugy fordul a kocsi mintha fel lenne szúrva középen egy rúdra. -
#226 pont fordítva!!:))) hiába szép a graf, ha konzervfutam.... -
#223 hát, reális fizikát ne is keressetek ebben a játékban!! az egész egy konzervdobozfutam :((( akkor már tényleg sokkal inkább a colin mcrae 3!! -
Nyiri #222 hm... Mar nem egy olyan jatekkal nyomultam amin jol megoldottam a bill hasznalatot
DE AKKOR IS!
Ha kormannyal nyomod akkor: 200nal tekerd full balra... es lepodj meg -
rVT (az igazi) #221 Nem billel kell játszani, aki az autósjátékokat szereti annak alap 1 korm. -
Nyiri #220 Azt nevezitek fizikanak, hogy 200nal menyomom a kanyarodas gombot es ugy elfordul mintha 20al mennek. A colinban legalabb tort kifele az eleje, EZ NEM FIZIKA!
Egy jo dolgot lattam a fizikaban, ha satufek van nem kanyarodik. Ez OK!
-
rVT (az igazi) #219 Én most tudtam kipróbálni, de még csak a rally módot.
Két emberrel értek 1-t itt a fórumon:
llacee és gergou
A belsőnézet nekem nem hátrány hogy nincs mert én a motorháztetős nézetet választottam ,mindig már az RM-be is.
Ami még mindig nem tetszik a játékban (eddig szinte egyikbe sem) a motorhang alapjáraton nagyon jó fölleg a boxer. De ahogy rálépsz a gázra máris jön a porszívó.
Ami viszont nagyon jó az az ALS és a BOV.
-
#217 Azthiszem Te mondtad eddig a legnagyobb igazságot !
Arcade-hoz szokott a közönség :) Nekik való az NFS ! :) -
#212 A fórum arra van, hogy mindenki leírja a véleményét. Ha valakinek tetszik a game, vagy nem az leírja ide. Ezért nem lehet szídni valakit, hiszen szubjektív élményét írja le. -
basic 69 #211 Nem a kedved akartam elvenni. Sorry. Érdemes mindenképpen kipróbálni. A zene tényleg nagyon feldobja a hangulatot. -
#209 En kimondom az igazsagot:
1 . Grafika: A legszebb, amit pc-s autos jatekban lattam, tokeletes bumb mapping, es pixel shadder effektusok, nagyon reszletes kocsimodellek, es csodalatos visszajatszasok.
10/10
2 . hangok: Szinten tokeletes, full 3ds hangzasok, kelloen jo zene, osszessegeben : 10/10
3 . gameplay: Rengeteg gyonyoruen kivitelezett palya, sok jatekmod. Mind singleben, mind multiban csaknem tokeletes elmenyt nyujt! 9/10
4 . fizikai engine :
Nos, az autok fizikaja egyesek szerint nagyon bena, ezt en is elhittem odaig, amig ki nem probaltam a gammat Szoval a lenyeg, hgoy mert szal el a kanyarbol a kocsi, ha 200 al megyunk bele, vagy mert burul fel, ha 150 nel egy nagy buckara megyunk, hat aki nem tudja, nezzen meg egy rallys kozvetitest, es megtudja!
Szal a vegeredmeny 10/10 pont, vagy 99%/100%, kinek hogy tetszik, de ez egy uberjo game, nemugy mint a hotpursuit 2 mocsadek -
#208 én csak a saját tapasztalataimban bízok,lásd GURU..Ott is lehúztak egy csomó olyan gámát,ami nekem naon bejött.
max. megvársz egyRIP-et,ha nem akarsz xx megával szenvedni,ha nem vagy biztos. -
#205 3cd? lol. microsoft minoseg:)) beszarok meg eg ykonzol atirat amit nem tudtak rendesen optimalizalni. na ezzel se szennyezem be a vinyomat. max ha szim. akkor nagyon arcade? -
#204 izé honnan lehet lehuzni? akkor ez arcade es nem szim? -
#203 Télleg ugy fordul a kocsi mintha egy fogpiszkálóra lenne felszúrva középen :))
Azért addig fenn lesz amig nem kell a hely nagyon... -
#202 Én nem haragszom,ha egy autós game arcade(bizonyos kereteken belül).Sőt! Az Nfs6-nál pl. nekem nagyon bejön,hogy inkább visszatértek a 3.-4.rész irányításához,hangulatához.Egy NfS ne legyen szim!Legyen jól játszható,legyen ütős a grafikája,legyen király zene alatta,de akkor se legyen szimulátor!
...kicsit elkanyarodtam a témától,bocs! :))
Visszatértve:Colin2 szvsz nagyon jó játék.Nekem mondjuk nincs meg a Rallisport,de nem is hiszem,hogy meglesz(nem maga a játék miatt,hanem,hogy 3 cd-s: Modem Powa Rulz!!:-))
De ha lesz rip,első dolgom lesz beszerezni.Ha arcade,ha nem,akkor is kell,mert autós game :))))))