1255
-
#942 Hello aki tud segítsen. A csatornában ott ahol lemerül az elemlámpa van egy számzáras ajtó ahol csak 3 szám működik ennek mi a kódja? -
Ersiman #941 Sziasztok!
A Director's cut miben különbözik az eredeti Silent Hill 2-től? -
#940 Pedig a szekrénybe kell berakni a cuccokat, nem tudom nálad mi lehet a gond. Az is lehetséges, hogy a sztori szerint még nem szabadna lemenned(mondjuk nem találtál meg még valamit, vagy nem vizsgáltál meg valamit-tehát nincs oka rá hogy lemenjen)-amúgy passz( a szekrénybe majd egyesével kell beraknod a cuccokat) -
#935 ITT -
#927 thx -
#925 A magyarosítást honnan lehet leszedni? A régebbi link ami itt volt a topicban már nem él. -
#919 Hello!
A magyarosítással kapcsolatban nem tudok segíteni, én nem próbáltam.
2.) Nincs egér a játékban. Eleinte furcsa, de meg lehet szokni.
3.) Ha ügyesen szaladgálsz az emberrel, akkor azért lehet úgymond irányítani a kameramozgást, de ez csak külső területeken, vagy nagy szobákban alkalmazható. A kisebb helyiségekben sajnos fix a kamera.
4.) Erre nem tudok mit mondani. :D
5.) Ez nem az a pergő akciójáték. Nem is az akció a lényege, hanem a történet, ami a többféle elérhető befejezésnek köszönhetően nagyon jó, és nagyon szomorú. Nagyrészt tényleg mászkálni, és gondolkodni kell, a történet is csak a végén áll össze. Én, miután először végéigjátszottam, még 2 napot gondolkodtam a történet alakulásán, a játékon, mi miért van, stb.
6.) Megértem ezt az álláspontot, de ha a fentieket elfogadod, akkor nem számít. Nagyon megéri végigjátszani (többször is, a többi befejezés miatt).
Disznó a Skodád. :D -
#918 Itten ticcsen senki? -
#917 Sziasztok!
A Game-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Pár napja kezdem el nézegetni, de van benne számomra nagyon furcsa-zavaró dolog.
0.) Letöltöttem a Silent Hill 2-höz a magyarosítást, az első párbeszédek korrekt módon magyarok. Ezzel úgy látszik nem lesz probléma.
1.) Viszont az Options menü-ben szinte minden angol maradt, pedig jópár beállítás érdekelne, hogy mit is jelent. Nálatok sem magyar az OPTIONS menü? (akik felpakolták a magyarítást)
2.) A számomra zavaró Noise effektus-t sikerült kivennem (számomra így jobban néz ki), de pl. iránításban az egeret egyáltalán nem tudom használni. Ez így OK? Mert ögencsak furcsa ez így?
3.) A kamera állást nem lehet v.hogy jobban beállítani, hogy mindig próbálja ez előttem lévő utat mutatni és elölről, vagy oldalról lássam a karakterem?
(Az S billentyűvel nagyjából ki lehet küszöbölni ezt a hibát, de ezt mindig nekem kell megtennem, ha nem jó a kamera állás)
4.) Hang problémáim is vannak. A játék elején jön pár no human alkat, akiket egy bottal csépelek. Nálam semmi hangja sincs az ütéseknek. Csak a háttérzene szól. Ezt ögencsak furcsállom.
5.) Nekem nagyon akciószegénynek tűnik a game. Ez a pár elennséges alakzat is mind ugyanaz a kinézet. Így pöttyet unalmasnak tartom első ránézésre a játékot.
Fel fog pörögni a játék, vagy végig ez a mászkálás a ködben lesz jellemző?
6.) Őszintén megmondva ez az első ilyen game amivel játszok. Külső nézetes játékokkal már játszottam, de ott legalább az egérrel is lehett irányítani a karaktert. Így nekem úgy tűnik mintha egy több évvel ezelőtt készült játék elé ültem volna le. -
Padló #915 Hi Robbb! Most hol tartassz a játékban? -
Robbb #914 Hja, van hozzá magyarításom, amit én is "100%-os"-ként szedtem le a netről. Ha ilyen a full magyarítás, akkor minimum 1000%-ost kellene csinálni valakinek, hogy jót tudjunk játszani a SH2-vel... -
Robbb #913 Elég jó a cucc, én is most nyomulok vele, bár fogalmam sincs mi a fenének kellett neki 3 CDlemez. A pocsolyák egész jól meg lettek kreálva és ennél a gaménél érzem igazán a Resident Evil fílinget. Annak idején annak örültem a PSX-en :) Hiába no, a japcsik otthon vannak a horrorban. -
Padló #912 Nem. Legalábbis én nem. Nekem megvan psx-re, emulátorral pc-n játszottam vele. -
gator #910 de melyiket raktad fel arra a xarra eloszor???Piros,fekete,feher???Qurvara kene.mar ilyenkis makettokat is csina,ltam h hogyan kell de sztem EZ A ROHADT XAR MAGYAROSITAS IS XAR mert amikor asszondja h forgatas 90 fokkal jobbra akkor vmi teljesen mast csinalmert most nheztem meg,ugyhogy itt megint elbasztak vmit a fiuk....Mar nagyon idegesito ugyhoghy most megint felrakom az angolt.....Silent Hill 1 jo volt???vagy az milyen????? -
#909 Az egy is nagyon jó. Aki teheti nyomja végig. Életem 1ik legjobb élménye volt(játék szempontból). -
Padló #908 Én is szívtam vele. Attól függ milyen nehézségi fokozaton játszol. Nekem végülis véletlenül jött ki. Próbálkoztam. -
gator #907 Na aza gondom amikor a Marie-val vagyok és nem tudom atokta arohadt lapokat osszeillesztejni mert midnig marad res.ezt hogy oldtad meg?mert lén mar orak hosszat azzal baszakodok.koszi -
gator #906 Fenn leszek persze,vagy irj a mailomra. -
gator #903 Ja ezt olvastam ezt az UFO-st!
Itt a vége, legalábbis az egyik típusú. A továbbiak elérése:
-Water vég: Kést megvizsgálni a játék elején az apartmanban és az egyes részek elején. Naplót elolvasni a kórházban. Meghallgatni a szalagot a hotel olvasótermében a videózás után.
-Leave vég: Bántalmazni Maria-t néhányszor, nekifutva, vagy rúddal. Próbálkozzunk nála, menjünk egyből az S3-ba a kórházba. Ne engedjük hozzánk beszélni, kerüljük el. Olvassuk el Mary levelét, és nézzük meg a fotóját. Az utolsó csata előtt hallgassuk végig a beszédet a folyosón.
-Maria vég: Legyünk Maria-val minél gyakrabban. Mindig halgassuk végig, amit mond. Ne bántsuk, vagy engedjük, hogy más bántsa. Ne olvassuk el Mary levelét és a képet se nézzük meg. Ne hallgassuk végig a beszédet az utolsó csata előtt.
-Rebith vég: Meg kell szerezni az alábbi négy tárgyat (újrajátszásnál):
-------------White Chrism: Wood Side Apartman, 105-ös szoba, konyhában
-------------Lost Memories Book: Texxon üzemanyag-állomás, újság automata
-------------Obsidian Goblet: Silent Hill Historical Society, a törött táskában, a hosszú folyosóra vezető lyuk előtt.
-------------Crimson Ceremony Book: másik hotel, olvasószoba, szalag mögött.
-Dog vég: Legalább háromszor kell normál endingeket megcsinálni (Kivéve Rebith-et), és megtalálhatjuk a Dog kulcsot (A kutyaházban, nyugati oldala s Jack's Inn-nek.), amivel kinyitható az Observatory Room a "második világ" hoteljében.
-UFO vég: Ehhez a véghez végig kell egyszer nyomnod a teljes játékot, és a Born from a Wish aljátékot is Maria-val, mert csak akkor kapod meg a kék gyémántot. Az ékszert a legelején lévő WC-ben találod meg. Jóval később tudod csak használni, amikor Laura bezár a lógószörnyes kórházi szobába, majd az átvezető után egy kertben találod magad. Itt használhatod a kék gyémántot--->jönnek az UFO-k. Aztán amikor kiértél a börtönből, és a mólón vagy, akkor használd a csónak közelében lévő barna részen a követ--->jönnek az UFO-k. Végül, amikor a Lakeview szállodában az ominózus 312-es szoba előtt használod a kulcsot, akkor egy teljesen új befejezéssel leszel gazdagabb.
Itt vannak a végek.
Hat nem tudom,ki kene kerdezni a konam-it!
Nem tudom.Az egynek mi a lenyege? -
gator #901 Mikor kapok ujabb kuldeteseket?Amikor vegigviszek egy bonusz kuldetest vagy ujbol elkezdem az elejerol Jamessal?Szoval ezt az egesz Silent Hill-t csak kitalalta a fejeben?vagy hogy van?de az nem lehet mert akkor nem tudnank jaccani Marieval...vagy hogy van???..... -
gator #899 Mi hogy???Nekem Lauraval fut a temetoben.Megvan neked az a mentes?el tudnad kuldeni?Nekem most a Marieval lehet jaccani.Hat ez a Game QURVA SIRÁLY.Vegyuk meg a 3-at is :) -
gator #897 Hat az volt h vmi qurva magasra felmentem ott vmi ágyas szornnye valtozott marie.Aztan meg most itt az erdoben allok és kész,nem tudok tovabb menni. -
gator #895 Nem semmi vazzeg.de amint latom mar megjelen az SH 3 is ps2-n!de itt ez mar az agyamra megy h ossze vissza keringek az ajtok miatt!Neked is igy volt??? -
gator #893 Hat ez nem igaz.Amikor megneztem a videot lementem a 205osbe amit ir a vegigjaccasom.De itt ha bemegyek az iegyik ajton akkor kijovok a masik ajto eloot.ha bemegyek az egyiken megint masik ajto elott jovok ki???!!!ez is a forditas????? -
gator #892 Figy most vagyok tula mikor megneztem a videot.De tenykleg mi a jatek lenyege???ÉS MIÉRT,HONNAN JÖTTEK EZEK A SZÖRNYEK IDE???Nem értem.Ha valaki tudja mondja mar le. -
gator #890 ja ezt csinalom -
gator #888 HAt ez szivas pontosan.Van hozza magyarositasom.meghogy 100°%os an kesz.VAZZEG. -
gator #886 Oksi visszamentem ahol leraktam a cuccaimat!Hogyan lehet visszakapni?Mit kell csinalni?Mert nem tudom kinyitni ezt a rohadt szekrenyt:) -
gator #884 Egyébként a történetet én se értem:DDD
MOst meg az alaksdorban akadtam el.Nem tudok visszamenni,megszereztem a kis zenelo dobozt is de nem tudok visszamenni. -
gator #882 Huh köszi szépen megvan,a higitot kellett hasznalni.Ezer KOSZI -
gator #881 PLS VALAKI MERT BELEORULOK....... -
gator #879 HUuh vegigneztem az egesz forumot de nem talaltam a bajomra megoldalst!Pls aki marvegigvitte vagy epp itt atart ez legyen ide firkantson vmit a bajomra.KOszi all -
gator #878 én is ott vagyok , a 204 es szobaban van egy borond vagy mi.
Ennek kene a kodja,emrt nem tudom honnan lehetne megszuerezni,koszi!!!! -
Kobe1111 #874 Hello, van valahol végigjátszás?Ott akadtam el, hogy kijöttem a bárból, egy ház előtt találtam egy levelet,próbálok továbbmenni,de mindenhol le van zárva az út.Ez a rész egy picivel azután van, hogy a szörny megöli mariát -
#872 hát biza nem az igazi az az iso... töltsd le mástól... -
zacsko #871 Hello, lszi segitsen aki tud.
Már 3-szor leszedtem a 2. cd-t DC-ről, de telepités közben folyton azt irja ki, hogy "component transfer error, data error in data3.cab (cyclic redundancy check)"
Virtual Daemon-nal van mountolva a cd.
Ötlet? -
#869 Küldök végigjátszást, ha megdobtok emil-el.
Én viszont kérnék magyarositást valakitől. -
#865 ugyis...
Ma már többet nem gépelek...:o) -
#864 kéker...ehh.. de uygis érted...:) -
#863 Hohó... van olyan is? :)) Plíz kéker egy példányt én is...köszi:)