Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi hogy???Nekem Lauraval fut a temetoben.Megvan neked az a mentes?el tudnad kuldeni?Nekem most a Marieval lehet jaccani.Hat ez a Game QURVA SIRÁLY.Vegyuk meg a 3-at is 😊
Hat az volt h vmi qurva magasra felmentem ott vmi ágyas szornnye valtozott marie.Aztan meg most itt az erdoben allok és kész,nem tudok tovabb menni.
Nem semmi vazzeg.de amint latom mar megjelen az SH 3 is ps2-n!de itt ez mar az agyamra megy h ossze vissza keringek az ajtok miatt!Neked is igy volt???
Hat ez nem igaz.Amikor megneztem a videot lementem a 205osbe amit ir a vegigjaccasom.De itt ha bemegyek az iegyik ajton akkor kijovok a masik ajto eloot.ha bemegyek az egyiken megint masik ajto elott jovok ki???!!!ez is a forditas?????
Figy most vagyok tula mikor megneztem a videot.De tenykleg mi a jatek lenyege???ÉS MIÉRT,HONNAN JÖTTEK EZEK A SZÖRNYEK IDE???Nem értem.Ha valaki tudja mondja mar le.
ja ezt csinalom
HAt ez szivas pontosan.Van hozza magyarositasom.meghogy 100°%os an kesz.VAZZEG.
Oksi visszamentem ahol leraktam a cuccaimat!Hogyan lehet visszakapni?Mit kell csinalni?Mert nem tudom kinyitni ezt a rohadt szekrenyt😊
Egyébként a történetet én se értem😄DD
MOst meg az alaksdorban akadtam el.Nem tudok visszamenni,megszereztem a kis zenelo dobozt is de nem tudok visszamenni.
MOst meg az alaksdorban akadtam el.Nem tudok visszamenni,megszereztem a kis zenelo dobozt is de nem tudok visszamenni.
Huh köszi szépen megvan,a higitot kellett hasznalni.Ezer KOSZI
PLS VALAKI MERT BELEORULOK.......
HUuh vegigneztem az egesz forumot de nem talaltam a bajomra megoldalst!Pls aki marvegigvitte vagy epp itt atart ez legyen ide firkantson vmit a bajomra.KOszi all
én is ott vagyok , a 204 es szobaban van egy borond vagy mi.
Ennek kene a kodja,emrt nem tudom honnan lehetne megszuerezni,koszi!!!!
Ennek kene a kodja,emrt nem tudom honnan lehetne megszuerezni,koszi!!!!
Hello, van valahol végigjátszás?Ott akadtam el, hogy kijöttem a bárból, egy ház elõtt találtam egy levelet,próbálok továbbmenni,de mindenhol le van zárva az út.Ez a rész egy picivel azután van, hogy a szörny megöli mariát
Hello, lszi segitsen aki tud.
Már 3-szor leszedtem a 2. cd-t DC-rõl, de telepités közben folyton azt irja ki, hogy "component transfer error, data error in data3.cab (cyclic redundancy check)"
Virtual Daemon-nal van mountolva a cd.
Ötlet?
Már 3-szor leszedtem a 2. cd-t DC-rõl, de telepités közben folyton azt irja ki, hogy "component transfer error, data error in data3.cab (cyclic redundancy check)"
Virtual Daemon-nal van mountolva a cd.
Ötlet?
Küldök végigjátszást, ha megdobtok emil-el.
Én viszont kérnék magyarositást valakitõl.
Én viszont kérnék magyarositást valakitõl.
[merlinw.org]
A megnyíló ablakban van, az (1.0) alatt. Klikk a az ablakban egy üres részre, majd a billentyûzet lefelé mutató kurzósvezérlõ nyilával (vagy egyszerûen jelöljd ki mindent az ablakon belül a Ctrl + A-val - akkor is) meglátod a következõ sort!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
emberek már van 100%-os magyarítás a játkéhoz! akit érdekel, az innen letöltheti
Csá!
Én most fogom elkezdeni 2x a játékot + haver is most kezdi - párhuzamosan toljuk
.
Mondjuk itt vannak az érettségik, de hát mind1.
Ha az öngyilkosságot akarom elõjozni, akkor 1. Mariaval nem törõdöm; 2. sokat nézegetem a kést; 3. nem olvasom el a naplót a kórház tetején; 4. és nem hallgatom meg Maryt a hosszú folyosón; 5. pirosban legyen az életerõm.
A kérdés: Van ezen kívül más, amit be kell tartani?
köszi
csá
Én most fogom elkezdeni 2x a játékot + haver is most kezdi - párhuzamosan toljuk
.
Mondjuk itt vannak az érettségik, de hát mind1.
Ha az öngyilkosságot akarom elõjozni, akkor 1. Mariaval nem törõdöm; 2. sokat nézegetem a kést; 3. nem olvasom el a naplót a kórház tetején; 4. és nem hallgatom meg Maryt a hosszú folyosón; 5. pirosban legyen az életerõm.
A kérdés: Van ezen kívül más, amit be kell tartani?
köszi
csá
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Hat ruhellem a fileplanetes istencsapast, de leszedtem az egesz albumot. Telleg nagyon jok a zenek igy tisztan. Mostmar csak normalis minosegben kell megszerezni, de addig is hallgatni jo lesz hatterben. Thnx a helpet megeccer.
Udv mindenkibe! A cdn is megtalalhato, E3as SilentHill2 trailer (sh2e3.bik hogy pontos legyek) zenejet nemtudja valaki ki alkotta, esetleg ha mar letezo zene, akkor ki jacca, stb. Barmi info johet, ami kozelebb visz a dologhoz.
SZIASZTOK!!!!
VEGRE MAGVAN A GAME!!! De, sajna csak PS2-n.
es nekem meg pcm van.
tud valaki a ps2 emulator letoltohelyet?
lecilecileci. mar annyira szeretnem latni...
nagyon koszike elore is..
VEGRE MAGVAN A GAME!!! De, sajna csak PS2-n.
es nekem meg pcm van.
tud valaki a ps2 emulator letoltohelyet?
lecilecileci. mar annyira szeretnem latni...
nagyon koszike elore is..
mit törõdtök egy birka Noname kis sulinetes kukival?
az ilyet pont az idegesíti, ha nem írtok választ, mert akkor kit bosszanthat a kis kuki?
az ilyet pont az idegesíti, ha nem írtok választ, mert akkor kit bosszanthat a kis kuki?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha szembe állsz az órával akkor a hátad mögött lévõ falon fel van rajzolva.De ha jól emlékszem 9 óra 15 perc 12 másodperc,de ez nem biztos.
Destry sikerült csak elõbb a liftben kell probálkozni hátha elindul és akkor ki ír valamit sajna nemtudok angolul.Ezután a szekrényhez menve elsõ gombnyomásra kipakól.
Úgy, hogy ne legyen egy luk sem, amin keresztül látod a sírkövet. Én kockás lapból kivágtam, és úgy csináltam meg, a próbálgatás túl lassú. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nézd meg légyszives. Köszi
Bementem és vinnyogott aztán próbálkoztam és töbször is eljátszottam ugyan ezt
De a lifte bementél már, és vinnyogott? Utána tuti kéne mûködnie, nem értem.
Csak simán odaállsz a szekrény elé, és space-re felajánlja, hogy ki akarsz-e rakni mindent. Nekem nem volt gondom vele.
Segítséget kérek! A lift elõtt állok ahol ki kellene pakolnom a polcra. Orba-szájba nyomkodom az akcio gombot {space} de nem történik semmi.Please!!!!Itt olvastam a forumon hogy válaszolni lehet vagy kell a három kédésre a liftben a kórházban, én ezt nem tettem meg ez okozhat gondot.Ha jól emlékszem a kórházban.Elõre is köszönet.
Jajaja, otthonról is csak ezt tudom mondani. 😄
Segítsetek ha tudtok.Elakadtam a börtönben,van egy patkóm,van a földön egy csapóajtó de azt írja a ha a patkóval akarom kinyitni hogy ezzel így magában nem lehet kinyitni.
nem tudom