Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentem játszani! 😊
Még1x thx!
Bye!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
tényleg 757valami volt!!! 😄DDD
az utolsó számot nem is láttam, mert becsukott szemmel imádkoztam. 😊))
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Illetve kevesebb, mert szerintem a középsõ tuti 5-ös 😊
PSN ID.: Beegabor
Fõleg az, aki ezt a textúrát csinálta. 😊)
Vagy fordítva kell?
-elsõ emeleten térkép(bár ez asszem nem kötelezõ)
-az Office-ban a trezorban a videokazi,konzervnyitó
-a Pantry-ban a zenedoboz
-irodával szemközti ajtón be, le az alagsorba. Mivel nincs fegyver a szörnyeket kerüld ki
-boilerroom:Venus bár kulcs
-kitchen:a konzervdobozt nyisd fel a nyitóval-villanykörte van benne
-a bárban a pulton lévõ lámpába tekerd bele az égõt, majd nyisd ki az ajtót a bárkulcsal
-szaladj fel a második emeletre, ekkor már ki tudod venni a cuccokat
Na: ezt mind megcsináltad?
Tekergetem össze vissza, de nem reagál semmire.
Tényleg, csak egyszerûen "össze kell csavarni" a kódot, vagy kell utána nyomni is vmit. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez is én vagyok, mármint Nyalóka. 😊
Itt a kép normálisan belinkelve:
Bocsi mindenki, egy kicsit nagy.

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A Director's cut miben különbözik az eredeti Silent Hill 2-tõl?
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
A magyarosítással kapcsolatban nem tudok segíteni, én nem próbáltam.
2.) Nincs egér a játékban. Eleinte furcsa, de meg lehet szokni.
3.) Ha ügyesen szaladgálsz az emberrel, akkor azért lehet úgymond irányítani a kameramozgást, de ez csak külsõ területeken, vagy nagy szobákban alkalmazható. A kisebb helyiségekben sajnos fix a kamera.
4.) Erre nem tudok mit mondani. 😄
5.) Ez nem az a pergõ akciójáték. Nem is az akció a lényege, hanem a történet, ami a többféle elérhetõ befejezésnek köszönhetõen nagyon jó, és nagyon szomorú. Nagyrészt tényleg mászkálni, és gondolkodni kell, a történet is csak a végén áll össze. Én, miután elõször végéigjátszottam, még 2 napot gondolkodtam a történet alakulásán, a játékon, mi miért van, stb.
6.) Megértem ezt az álláspontot, de ha a fentieket elfogadod, akkor nem számít. Nagyon megéri végigjátszani (többször is, a többi befejezés miatt).
Disznó a Skodád. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Game-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Pár napja kezdem el nézegetni, de van benne számomra nagyon furcsa-zavaró dolog.
0.) Letöltöttem a Silent Hill 2-höz a magyarosítást, az elsõ párbeszédek korrekt módon magyarok. Ezzel úgy látszik nem lesz probléma.
1.) Viszont az Options menü-ben szinte minden angol maradt, pedig jópár beállítás érdekelne, hogy mit is jelent. Nálatok sem magyar az OPTIONS menü? (akik felpakolták a magyarítást)
2.) A számomra zavaró Noise effektus-t sikerült kivennem (számomra így jobban néz ki), de pl. iránításban az egeret egyáltalán nem tudom használni. Ez így OK? Mert ögencsak furcsa ez így?
3.) A kamera állást nem lehet v.hogy jobban beállítani, hogy mindig próbálja ez elõttem lévõ utat mutatni és elölrõl, vagy oldalról lássam a karakterem?
(Az S billentyûvel nagyjából ki lehet küszöbölni ezt a hibát, de ezt mindig nekem kell megtennem, ha nem jó a kamera állás)
4.) Hang problémáim is vannak. A játék elején jön pár no human alkat, akiket egy bottal csépelek. Nálam semmi hangja sincs az ütéseknek. Csak a háttérzene szól.
Ezt ögencsak furcsállom.
5.) Nekem nagyon akciószegénynek tûnik a game. Ez a pár elennséges alakzat is mind ugyanaz a kinézet. Így pöttyet unalmasnak tartom elsõ ránézésre a játékot.
Fel fog pörögni a játék, vagy végig ez a mászkálás a ködben lesz jellemzõ?
6.) Õszintén megmondva ez az elsõ ilyen game amivel játszok. Külsõ nézetes játékokkal már játszottam, de ott legalább az egérrel is lehett irányítani a karaktert. Így nekem úgy tûnik mintha egy több évvel ezelõtt készült játék elé ültem volna le.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Itt a vége, legalábbis az egyik típusú. A továbbiak elérése:
-Water vég: Kést megvizsgálni a játék elején az apartmanban és az egyes részek elején. Naplót elolvasni a kórházban. Meghallgatni a szalagot a hotel olvasótermében a videózás után.
-Leave vég: Bántalmazni Maria-t néhányszor, nekifutva, vagy rúddal. Próbálkozzunk nála, menjünk egybõl az S3-ba a kórházba. Ne engedjük hozzánk beszélni, kerüljük el. Olvassuk el Mary levelét, és nézzük meg a fotóját. Az utolsó csata elõtt hallgassuk végig a beszédet a folyosón.
-Maria vég: Legyünk Maria-val minél gyakrabban. Mindig halgassuk végig, amit mond. Ne bántsuk, vagy engedjük, hogy más bántsa. Ne olvassuk el Mary levelét és a képet se nézzük meg. Ne hallgassuk végig a beszédet az utolsó csata elõtt.
-Rebith vég: Meg kell szerezni az alábbi négy tárgyat (újrajátszásnál):
-------------White Chrism: Wood Side Apartman, 105-ös szoba, konyhában
-------------Lost Memories Book: Texxon üzemanyag-állomás, újság automata
-------------Obsidian Goblet: Silent Hill Historical Society, a törött táskában, a hosszú folyosóra vezetõ lyuk elõtt.
-------------Crimson Ceremony Book: másik hotel, olvasószoba, szalag mögött.
-Dog vég: Legalább háromszor kell normál endingeket megcsinálni (Kivéve Rebith-et), és megtalálhatjuk a Dog kulcsot (A kutyaházban, nyugati oldala s Jack's Inn-nek.), amivel kinyitható az Observatory Room a "második világ" hoteljében.
-UFO vég: Ehhez a véghez végig kell egyszer nyomnod a teljes játékot, és a Born from a Wish aljátékot is Maria-val, mert csak akkor kapod meg a kék gyémántot. Az ékszert a legelején lévõ WC-ben találod meg. Jóval késõbb tudod csak használni, amikor Laura bezár a lógószörnyes kórházi szobába, majd az átvezetõ után egy kertben találod magad. Itt használhatod a kék gyémántot--->jönnek az UFO-k. Aztán amikor kiértél a börtönbõl, és a mólón vagy, akkor használd a csónak közelében lévõ barna részen a követ--->jönnek az UFO-k. Végül, amikor a Lakeview szállodában az ominózus 312-es szoba elõtt használod a kulcsot, akkor egy teljesen új befejezéssel leszel gazdagabb.
Itt vannak a végek.
Hat nem tudom,ki kene kerdezni a konam-it!
Nem tudom.Az egynek mi a lenyege?