Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mop
Pedig az 1. számot soha nem nézem volna 7-esnek, na mind1.
Mentem játszani! 😊
Még1x thx!
Bye!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Seth
hopp!
Nem így akartam.

PSN ID.: Beegabor

Seth

Mop
1000 köszönet Seth!!!!!!!
tényleg 757valami volt!!! 😄DDD
az utolsó számot nem is láttam, mert becsukott szemmel imádkoztam. 😊))

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Seth
Végülis csak 9999 számot kell végigpróbálnod 😊
Illetve kevesebb, mert szerintem a középsõ tuti 5-ös 😊

Mop
eléggé. 😊)
Fõleg az, aki ezt a textúrát csinálta. 😊)

Seth
Nagyon beteg volt aki ezt felírta😊

Seth
757valami ?

Mop
én már kifogytam az ötletekbõl. 😞(

Mop
ez se jó. 😞

Seth
2578 ?

Mop
ok 😊

Seth
Jól csinálod! De azért próbáld fordítva is😊

Mop
Fentrõl lefele szoktam próbálgatni.
Vagy fordítva kell?

Seth
Fentrõl lefele- vagy lentrõl felfele? Nem mindegy!!

Seth
Leírom a fontos dokgokat, hogy mit kell csinálni:
-elsõ emeleten térkép(bár ez asszem nem kötelezõ)
-az Office-ban a trezorban a videokazi,konzervnyitó
-a Pantry-ban a zenedoboz
-irodával szemközti ajtón be, le az alagsorba. Mivel nincs fegyver a szörnyeket kerüld ki
-boilerroom:Venus bár kulcs
-kitchen:a konzervdobozt nyisd fel a nyitóval-villanykörte van benne
-a bárban a pulton lévõ lámpába tekerd bele az égõt, majd nyisd ki az ajtót a bárkulcsal
-szaladj fel a második emeletre, ekkor már ki tudod venni a cuccokat
Na: ezt mind megcsináltad?

Mop
Nem, ez sem jó. 😞
Tekergetem össze vissza, de nem reagál semmire.
Tényleg, csak egyszerûen "össze kell csavarni" a kódot, vagy kell utána nyomni is vmit. 😊

Seth
Valamit még nem csináltál meg(azt ne kérdezd hogy mit mert passz-már rég nyomtam), addíg nem engedi kivenni a cuccost.

Seth
3576...ez tuti........................vagy nem 😊

Mop
Most már tényleg nem tudom, mit tegyek. 😞

Mop
Ez sajnos nem jött be. 😞

Seth
2576, ha hunyorítva nézek rá....bár lehet hogy csak sokat ittam

Mop
easy-n

Shep
2571 vagy 7521 vagy a második szám akár 3as is lehet az utolsó meg 6 os is egyébként milyen fokozaton nyomod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Szerintem: 257mittudomén, bocsi én ennyit veszek ki belõle

Mop
Hi!
Ez is én vagyok, mármint Nyalóka. 😊
Itt a kép normálisan belinkelve:
Bocsi mindenki, egy kicsit nagy.

Seth
Csak azokkal a számokkal kell foglalkozni amik elütnek a többitõl. Csak végig kell próbálni az összes kombinációt(nincs sok )

Zzozzo
VALAKI TUD SEGÍTENI A 2-BEN ELAKADTAM A KORHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN NÉGY ZÁR! KINYITOTTAM MIND1IKET KIVÉVE A TEKERÕS ZÁRAT NEM! TUDOM HOGY FEL VAN ÍRVA A GUMISZOBÁBA FALRA VÉRREL DE NEM TUDOM ELOLVASNI EASYN JÁTSZOM KÉRLEK SEGÍTSETEK PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Loál János
Próbálgasd még!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Zzozzo
LAKI TUD SEGÍTENI A 2-BEN ELAKADTAM A KORHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN NÉGY ZÁR! KINYITOTTAM MIND1IKET KIVÉVE A TEKERÕS ZÁRAT NEM! TUDOM HOGY FEL VAN ÍRVA A GUMISZOBÁBA FALRA VÉRREL DE NEM TUDOM ELOLVASNI EASYN JÁTSZOM KÉRLEK SEGÍTSETEK PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM

Örm
Hello aki tud segítsen. A csatornában ott ahol lemerül az elemlámpa van egy számzáras ajtó ahol csak 3 szám mûködik ennek mi a kódja?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok!
A Director's cut miben különbözik az eredeti Silent Hill 2-tõl?
Seth
Pedig a szekrénybe kell berakni a cuccokat, nem tudom nálad mi lehet a gond. Az is lehetséges, hogy a sztori szerint még nem szabadna lemenned(mondjuk nem találtál meg még valamit, vagy nem vizsgáltál meg valamit-tehát nincs oka rá hogy lemenjen)-amúgy passz( a szekrénybe majd egyesével kell beraknod a cuccokat)

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
thx

V9ykn8_TZL0

Davidus
A magyarosítást honnan lehet leszedni? A régebbi link ami itt volt a topicban már nem él.

V9ykn8_TZL0

Jano
Hello!

A magyarosítással kapcsolatban nem tudok segíteni, én nem próbáltam.

2.) Nincs egér a játékban. Eleinte furcsa, de meg lehet szokni.

3.) Ha ügyesen szaladgálsz az emberrel, akkor azért lehet úgymond irányítani a kameramozgást, de ez csak külsõ területeken, vagy nagy szobákban alkalmazható. A kisebb helyiségekben sajnos fix a kamera.

4.) Erre nem tudok mit mondani. 😄

5.) Ez nem az a pergõ akciójáték. Nem is az akció a lényege, hanem a történet, ami a többféle elérhetõ befejezésnek köszönhetõen nagyon jó, és nagyon szomorú. Nagyrészt tényleg mászkálni, és gondolkodni kell, a történet is csak a végén áll össze. Én, miután elõször végéigjátszottam, még 2 napot gondolkodtam a történet alakulásán, a játékon, mi miért van, stb.

6.) Megértem ezt az álláspontot, de ha a fentieket elfogadod, akkor nem számít. Nagyon megéri végigjátszani (többször is, a többi befejezés miatt).

Disznó a Skodád. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

KranaZoli
Itten ticcsen senki?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Sziasztok!

A Game-el kapcsolatban lennének kérdéseim.
Pár napja kezdem el nézegetni, de van benne számomra nagyon furcsa-zavaró dolog.

0.) Letöltöttem a Silent Hill 2-höz a magyarosítást, az elsõ párbeszédek korrekt módon magyarok. Ezzel úgy látszik nem lesz probléma.

1.) Viszont az Options menü-ben szinte minden angol maradt, pedig jópár beállítás érdekelne, hogy mit is jelent. Nálatok sem magyar az OPTIONS menü? (akik felpakolták a magyarítást)

2.) A számomra zavaró Noise effektus-t sikerült kivennem (számomra így jobban néz ki), de pl. iránításban az egeret egyáltalán nem tudom használni. Ez így OK? Mert ögencsak furcsa ez így?

3.) A kamera állást nem lehet v.hogy jobban beállítani, hogy mindig próbálja ez elõttem lévõ utat mutatni és elölrõl, vagy oldalról lássam a karakterem?
(Az S billentyûvel nagyjából ki lehet küszöbölni ezt a hibát, de ezt mindig nekem kell megtennem, ha nem jó a kamera állás)

4.) Hang problémáim is vannak. A játék elején jön pár no human alkat, akiket egy bottal csépelek. Nálam semmi hangja sincs az ütéseknek. Csak a háttérzene szól. Ezt ögencsak furcsállom.

5.) Nekem nagyon akciószegénynek tûnik a game. Ez a pár elennséges alakzat is mind ugyanaz a kinézet. Így pöttyet unalmasnak tartom elsõ ránézésre a játékot.
Fel fog pörögni a játék, vagy végig ez a mászkálás a ködben lesz jellemzõ?

6.) Õszintén megmondva ez az elsõ ilyen game amivel játszok. Külsõ nézetes játékokkal már játszottam, de ott legalább az egérrel is lehett irányítani a karaktert. Így nekem úgy tûnik mintha egy több évvel ezelõtt készült játék elé ültem volna le.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Hi Robbb! Most hol tartassz a játékban?

Hja, van hozzá magyarításom, amit én is "100%-os"-ként szedtem le a netrõl. Ha ilyen a full magyarítás, akkor minimum 1000%-ost kellene csinálni valakinek, hogy jót tudjunk játszani a SH2-vel...
Elég jó a cucc, én is most nyomulok vele, bár fogalmam sincs mi a fenének kellett neki 3 CDlemez. A pocsolyák egész jól meg lettek kreálva és ennél a gaménél érzem igazán a Resident Evil fílinget. Annak idején annak örültem a PSX-en 😊 Hiába no, a japcsik otthon vannak a horrorban.
Nem. Legalábbis én nem. Nekem megvan psx-re, emulátorral pc-n játszottam vele.

de melyiket raktad fel arra a xarra eloszor???Piros,fekete,feher???Qurvara kene.mar ilyenkis makettokat is csina,ltam h hogyan kell de sztem EZ A ROHADT XAR MAGYAROSITAS IS XAR mert amikor asszondja h forgatas 90 fokkal jobbra akkor vmi teljesen mast csinalmert most nheztem meg,ugyhogy itt megint elbasztak vmit a fiuk....Mar nagyon idegesito ugyhoghy most megint felrakom az angolt.....Silent Hill 1 jo volt???vagy az milyen?????

CarajoEsp
Az egy is nagyon jó. Aki teheti nyomja végig. Életem 1ik legjobb élménye volt(játék szempontból).

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Én is szívtam vele. Attól függ milyen nehézségi fokozaton játszol. Nekem végülis véletlenül jött ki. Próbálkoztam.

Na aza gondom amikor a Marie-val vagyok és nem tudom atokta arohadt lapokat osszeillesztejni mert midnig marad res.ezt hogy oldtad meg?mert lén mar orak hosszat azzal baszakodok.koszi

Fenn leszek persze,vagy irj a mailomra.

Ja ezt olvastam ezt az UFO-st!
Itt a vége, legalábbis az egyik típusú. A továbbiak elérése:
-Water vég: Kést megvizsgálni a játék elején az apartmanban és az egyes részek elején. Naplót elolvasni a kórházban. Meghallgatni a szalagot a hotel olvasótermében a videózás után.
-Leave vég: Bántalmazni Maria-t néhányszor, nekifutva, vagy rúddal. Próbálkozzunk nála, menjünk egybõl az S3-ba a kórházba. Ne engedjük hozzánk beszélni, kerüljük el. Olvassuk el Mary levelét, és nézzük meg a fotóját. Az utolsó csata elõtt hallgassuk végig a beszédet a folyosón.
-Maria vég: Legyünk Maria-val minél gyakrabban. Mindig halgassuk végig, amit mond. Ne bántsuk, vagy engedjük, hogy más bántsa. Ne olvassuk el Mary levelét és a képet se nézzük meg. Ne hallgassuk végig a beszédet az utolsó csata elõtt.
-Rebith vég: Meg kell szerezni az alábbi négy tárgyat (újrajátszásnál):
-------------White Chrism: Wood Side Apartman, 105-ös szoba, konyhában
-------------Lost Memories Book: Texxon üzemanyag-állomás, újság automata
-------------Obsidian Goblet: Silent Hill Historical Society, a törött táskában, a hosszú folyosóra vezetõ lyuk elõtt.
-------------Crimson Ceremony Book: másik hotel, olvasószoba, szalag mögött.
-Dog vég: Legalább háromszor kell normál endingeket megcsinálni (Kivéve Rebith-et), és megtalálhatjuk a Dog kulcsot (A kutyaházban, nyugati oldala s Jack's Inn-nek.), amivel kinyitható az Observatory Room a "második világ" hoteljében.
-UFO vég: Ehhez a véghez végig kell egyszer nyomnod a teljes játékot, és a Born from a Wish aljátékot is Maria-val, mert csak akkor kapod meg a kék gyémántot. Az ékszert a legelején lévõ WC-ben találod meg. Jóval késõbb tudod csak használni, amikor Laura bezár a lógószörnyes kórházi szobába, majd az átvezetõ után egy kertben találod magad. Itt használhatod a kék gyémántot--->jönnek az UFO-k. Aztán amikor kiértél a börtönbõl, és a mólón vagy, akkor használd a csónak közelében lévõ barna részen a követ--->jönnek az UFO-k. Végül, amikor a Lakeview szállodában az ominózus 312-es szoba elõtt használod a kulcsot, akkor egy teljesen új befejezéssel leszel gazdagabb.
Itt vannak a végek.
Hat nem tudom,ki kene kerdezni a konam-it!
Nem tudom.Az egynek mi a lenyege?

Mikor kapok ujabb kuldeteseket?Amikor vegigviszek egy bonusz kuldetest vagy ujbol elkezdem az elejerol Jamessal?Szoval ezt az egesz Silent Hill-t csak kitalalta a fejeben?vagy hogy van?de az nem lehet mert akkor nem tudnank jaccani Marieval...vagy hogy van???.....