Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja,egy kérdés. Szal a 2 nem az 1 történetének a folytatása ez világos. De vannak ilyen visszautalásos poénok? mert akkor már leszedem 1et is.
sazl : c
Valami eszméletlen jó lett a szinkron,eddig is a sh2 volt a kedvencem ebben a mûfajban így méginkább.A borongós,önmarcangoló hangulata utolérhetetlen.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az egyik legfontosabb játék,
és egyben a legszomorúbb horror játék.
Örök klasszikus soha semmi nem fogja megismételni azt a mély depressziós feelinget.
Talán a Silent Hill 5.
itt mindent megtudhatsz
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Na látom kijött a szinkron hozzá. A játékhoz még nem volt szerencsém ezért szeretnék érdeklõdni, hogy jó e a mûfajában a játék, illetve hogy fontos e elõtte az 1et végigvinnem.
sazl : c
http://www.torrentspy.com/search.asp?query=silent+hill
Törölt felhasználó
http://www.jatekszinkron.hu/
még nincs kész
tesztelés alatt van (mármint a szinkronnal együtt)
tesztelés alatt van (mármint a szinkronnal együtt)
Hali!
A játék magyarítását keresem de a gamehunter oldalról nem lehet letölteni.
Ha valakinek megvan szóljon rám priviben és akkor megadom a mailcímnet, amire el lehet küldeni.
Elõre is kösz.
A játék magyarítását keresem de a gamehunter oldalról nem lehet letölteni.
Ha valakinek megvan szóljon rám priviben és akkor megadom a mailcímnet, amire el lehet küldeni.
Elõre is kösz.
Sziasztok!
Mi a különbség a sima és a rendezõi változat között? Mind a kettõt végigjátszottam (ma) és nem vettem észre semmit. Amúgy mind a hat befejezést ki akarom végezni a napokban. Lehet megvárom a magyarítást 😊
Mi a különbség a sima és a rendezõi változat között? Mind a kettõt végigjátszottam (ma) és nem vettem észre semmit. Amúgy mind a hat befejezést ki akarom végezni a napokban. Lehet megvárom a magyarítást 😊
az egy olyan hangsáv, amit... 😊
!!!UV jelenti: Hamarosan elkészül a SZINKRON a játékhoz!!!
Itt nézz utána õk csinálták a magyarítást: http://www.gamehunter.hu
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szevasztok! Nem sok esélyt látok arra, hogy vki még olvassa a fórumot, de azért megkérdezem: tudna-e vki dobni nekem egy "sorozatszámot" a magyarításhoz,mert így nemtom felrakni a gammát, magyarul meg csak jobb lenne olvasgatni, hogy mizu.
THX elõre is!
THX elõre is!
Hali ! Az én problémám a következö: a vjáték vége felé a hotelban nem indul el velem a lift. Bele kellene pakolnom a szekrénybe, de hiába állok a szekrény elé, nem történik senki. Ha valaki tud, légyszi segítsen, hagy ne kelljen végigolvasnom az eddigi több mint 1000 hozzászólást. Köszi !!!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Csáó.Új vagyok.Honnan tudom letölteni a magyarítást? Thanx.
Ja, és nekem az elsõ részhez PSX-en nélkülözhetetlen volt 1-2 helyen a magyar nyelvû végigjátszást is a kezembe vanni. Ezt is le tudom valahonnan tölteni?
Ja, és nekem az elsõ részhez PSX-en nélkülözhetetlen volt 1-2 helyen a magyar nyelvû végigjátszást is a kezembe vanni. Ezt is le tudom valahonnan tölteni?

sajnos nem jó így se... de mondom, elidula game, és már a konami felirat is olyan lassan megy le, mint a lassított felvétel... egyébként nem a k-lite hibája lesz, mert februárban telepítettem, és a játékot meg csak március végén próbáltam ki 

közelmúltben cseréltem le ase-t k-lite-ra. nem tudom, hogy ez lehet-e a bibi. de mondom win98/me kompatibilitási módban elindul, csak olyan, mint a lassított felvétel... 

mukodik de elofordulhatnak fagyások.
Ez csak tipp, de lehet hogy az Ace Codec Pack(vagy más codec csomag) miatt van, akárcsak a SH3-nál,ahol miután leszedtem a codec pack-ot egybõl elindult
PSN ID.: Beegabor
Üdv!
Lenne egy kérdésem:
A magyarítás mûxik az SH2 Director's Cut-nál is, vagy feleslegesen szenvedek vele?
Köszi!
Lenne egy kérdésem:
A magyarítás mûxik az SH2 Director's Cut-nál is, vagy feleslegesen szenvedek vele?
Köszi!
hi, van egy órisáí problémám. feltettem a játékot még március végén, játszottam vele elég sokat, majd egy kicsit hanyagoltam a játékot, majd újra folytatni akartam, de indulásnál csak a fekete képernyõ van, semmi más. pedig nem cseréltem drivert, nem uninstalláltam a gamet, semmi... most megszereztem a netrõl újra a játékot, reinstall volt, és ua. a probléma... úgy elindul a game, hogyha win98/me kompatibilitási módban indítom el, de akkor olyan lassú a menü is, mintha lassított felvétel lenne, holott tökéletesen ment a game, minden fullra állítva... vmi tipp? nagyon sztém folytatni a játékot, de nem indul el vmiért