1255
-
#131 kösssszzzzz -
#130 ott 9 ora 5-10 percre kb, de ha az oraval szemben megnezed a harom nevet, es a hozza tartozo iranyokat, rajossz erre9 henry-hour, m...-minutes, s...-sex). -
#129 Az apartmanban mennyire kell beállítani az órát? -
#128 Na, akkor most jon neked a java, nekem a benti reszek tetszenek a legjobban. Egyszeruen profi munka. Nemsoka lesz berettad, az mar franko fegyvernek mondhato, na meg flaslight, ami gyonyoru real time arnyekot csinal minden obijektumnak, es falbol kiallo pocoknek( Csodalatos...). -
#127 Szavakba onteni nem lehet, azt, hogy milyen fantasztikus ez a game! Allitom, a leggyonyorubb grafikus enginet hasznalja a piacon levok kozul( a doom 3at leszamitva...). Egy szo mint szaz, aki ezt kihagyja, az buncselekmenyt kovet el -
#126 Hát most jutottam be az apartmanba és eddig nem dobtam hátast... Szvsz a szörnyek elég nevetségesek,de tetszik ahogy csúdszkálnak a földön :) Kinti helyszínek szódával elmennek, a benti rész tetszik, legalábbis amit eddig láttam belőle. Szvsz ebbe a világba a resident féle szörnyek passzolnának, de hátha lesznek valami beszaratós enemyk is. A kamerakezelés profi, azaz nekem tetszik, hogy nem hagyományos.
Végül egy kérdés:) Hol lehet már normális fegyvert felszedni? :) -
#125 el fog indulni, de csodat ne varj, de ezt a gamet mindenkepp erdemes kiprobalni! -
#124 950 Mhz + GeForce 2Mx400 + 382 MBSDRAM-al elmegy?!! Már nagyon vártam a gammát! -
#123 basszus, nalunk mar a ho is esik, egyre jobban parazok, az ejjel nem fogok aludni aszem, hanem par genyedzo szornyet atkuldok a masvilagra, jeah ezt mar nevezem horror gamnek -
fucko #122 Az biztos igaz hogy kiba beszaratos neha es ebbe kozrejatszik a zene is ami nehol kicsit pszihos,1szoval imadom:) -
djcom #121 http://sector.warez.hu -
#120 Én ma visszatelepítettem a játékot , mert tegnap fáradt voltam és gondoltam adok neki még egy esélyt...és a véleményem valamennyire megváltozott. Ami a "mánsztöröket" illeti szerintem továbbra is bénák és az irányítás se tetszik nagyon, de a hangulat az kezd fasza lenni. Ahogy világit hösünk kabátján a flashlight a paráztató épületekben; a próbababák a véres szobában; a vihogó kislány aki néha feltünik; vér és jó zene mindenhol szóval jó kis parának nézzünk elébe...
Hja és a köd azért volt szar nálam , mert nem tettem komplexre...
-
#119 Iso verziot -
#118 Nem tudnátok adni egy címet ahol lelehetne huzzni -
#117 Ohh faszomat már elnézést kijött????? És én nem tudom -
djcom #116 Gyerekek be lehet szarni a játék közben...
De komolyan iszonyú félelmetes.......
Éjjel fejhallgatóval sötétben próbáljátok ki.... -
#115 Kiba..ott cselló,százszor szakadtam,mire leér,kijön az UNREAL II..... -
#114 Mivel konzolátiratról van szó(no optimalizálás), sajna kell neki az 1 ghz feletti teljestítmény és a magasabb kategóriás geforce.Amúgy kisebb helyeken,épületekben nem vészes de nyílt terepen igencsak beszaggat és az animáció is lekési a hangot. -
#112 Hehe:))
És bővebben? Millen vas kell neki? -
Xboxman #111 számítógépen:) -
#110 Millen gépen megy a picike? -
Capone #109 Arse hole :) -
#108 mondjuk úgy, KIJÖTT -
#107 Hi!! ez a Silent hill 2 kijön pc-re?? -
#106 Hat sztem a game kurvajo egy szoval. Eloszor is a noise effectet ne kapcsoljatok ki, mert szerintem a hangulatra ratesz egy lapattal meg. Ami viszont nagyon meglepett, az a silent hill 3 trailer,...Hat ize Doom 3 at fog verni az biztos, de a 2 is Uberjol nez ki:)
-
fucko #105 Nem tudja vki mit kell az apartmanban csinalni?Van egy ora meg a kukaban vmi de mas nincs.Mar a flashlight megvan. -
#104 BAASSSZZZUSSS! Na jó 3 cd-s a resident 1 cd-jével szemben, remélem nagyságrendekkel jobb lesz! -
Xboxman #103 no lejött de má lustavvagyok kipróbálni -
#102 Nekem az a 3. CD 7 órába telik úgyhogy nem kell ríni. :D -
Xboxman #101 hehe most látom van 3.CD-je is +1.15perc:( -
Xboxman #100 így jártál:) -
#99 na kíváncsi vagyok!! -
Xboxman #98 Egyébként több órája szedem(jó is lenne ha 5perc alatt leérne 3cd:) -
Xboxman #97 nem tom ki az a vagyany én Xboxman vagyok:P -
fucko #96 Mer te vagany vagy. -
Xboxman #95 nekem 5perx és lejön... -
#94 Hát ahogy elnézem nem egy fényes értékelést kapotta gamespot-tól(6.2/10) Szóval ezek szerint elég gagyinak tűnhet és nem akarok vele egy hétig szenvedni ISDN-el míg leszedem. -
#93 Ne kajabálj, mert már alszanak egy páran! -
fucko #92 Ne szo szerint ertsd,meg ha 6 eves korodban be is szartal a gatyadba ha egy felelmetes c64es gameval jacottal.:)) -
lens #91 6 ÉVESEN ESETLEG!