Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom játszik e még valaki vele, de azért belinkelek egy végigjátszást hátha jól jön. Silent hill 2 <#eljen>#eljen>
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).
I can eat death like nobody\'s business.
elõre is köszi a segítséget!!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
(Lentebbi hsz-ban említett patch ami nem jött le, egy másik, amit elvileg direkt erre a bugra fejelsztettek.)
Egyébként van hozzá 1.1-es patch, lehet az megoldja (szerintem a gamershell-en fent van).
Kerestem rá már megoldást, de helyette valami akciójáték patchje jött le. (Asszem a hivatalos oldalról, pff.)
4. részt magyarázza el valaki!
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Silent Hill 2 RULEZ<#taps>#taps>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyetlen kapcsolat az a házmester, aki James Sunderland apja.
A 4-ben kaptunk egy újabb SH sztorit kicsi más szemszögbõl.Nagyon sok SH fannak nem tetszett de nekem a 4 is tetszik.
Szóval Silent Hill magához hivja azokat akiknek rejtekk titkuk van bükösek.
Nomármost a 2ben feleségünket öljük meg, a 3-ban önvédelembõl ölünk de a 4-ben mi a bününk?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Nekem is probléma volt a hp61.map filével. Ha valaki hasonló cipõben jár, annak ajánlom az alábbi linket: hp61.map
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
szinkron nem lett rossz,azt még sikerült kipróbálnom
Fákjúal!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ja még nem mondta meg a címet, nem tudtok 1-et? :D