Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csumi.
Nem tudom játszik e még valaki vele, de azért belinkelek egy végigjátszást hátha jól jön. Silent hill 2 <#eljen>
Lilithn
Nem tudja valaki, hogy lehet-e még kapni valahol Mo.-on?
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).

I can eat death like nobody\'s business.

ffxi
Minek?

Fákjúal!

Fido4life
UP

Szevasztok!kéne egy kis segítség!Annál a résznél vagyok amikor egy láda össze-vissza van láncolva és minden lakathoz külön kell szerezni egy kulcsot vagy kódot!A gondom hogy az egyik kód egy indigó papíron van,de a magyarosításnak köszönhetõen (vagy nemtom minek) nem irja ki a számot:)és igy nemtok továbbjutni!
elõre is köszi a segítséget!!
Lord Myn
Akkor passz! <#nemtudom> Mondjuk ezekkel az alsókategóriás-kártyákkal sokszor szív az ember, anno én is szívtam MX440-vel, FX5200-vel és Radeon 9200-vel is. És most nem a lassúságukra gondolok.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Igen, változás csak annyi volt, hogy úgy a karakterek is teljesen sötétek voltak, ha a lámpa rájuk világított.

Lord Myn
És másik (régebbi) catalysttal is próbáltad?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Próbáltam de sajna semmi, 1.1-essel patchelve sem történik semmi.
(Lentebbi hsz-ban említett patch ami nem jött le, egy másik, amit elvileg direkt erre a bugra fejelsztettek.)

Lord Myn
Ha lens flare-t kikapcsolod, nem segít? (nekem még anno GeForce1-vel voltak gondok a zseblámpával, igaz nem ilyen, de ez megoldotta)

Egyébként van hozzá 1.1-es patch, lehet az megoldja (szerintem a gamershell-en fent van).

Hello, nem tud valaki patch-et, a zseblámpa-bug-ra? Ati 9250-essel a zseblámpa fénye "szétcsúszik", és teljesen játszhatatlan, sötétebb van, mintha be sem lenne kapcsolva.
Kerestem rá már megoldást, de helyette valami akciójáték patchje jött le. (Asszem a hivatalos oldalról, pff.)

Csibe001
No akkor kapóra jött. ;)

grebber
Na ezen az oldalon minden elolvastam már ezt a részt kivéve :D

Next PC upgrade: 2022

Csibe001
Most képtelen vagyok kifejteni a választ, itt egy kis segítség. :)

grebber
De a leírásban azt irták hogy a 3-ba azért kerülünk SH-be mert önvédelembõl öltünk.

4. részt magyarázza el valaki!

Seth
nem õlt meg senkit, egyszerûen a "vérében van" silent hill (ha játszottál sh 1 és 3-mal akkor ugye érthetõ a dolog ;) )

PSN ID.: Beegabor

grebber
Akkor a 4 tulajdonképpen mirõl is szól?

grebber
Fogalmam sincs ezt sem tudom én is csak a gamek végigvitele után találtam rá az oldalra és most kezdem csak megérteni õket :D

Seth
3-ban mikoris tett hidegre vkit Heather , már nem emlékszem rá

én 1 hónapja kezdtem el vele játszani...de csak 1 nap csak 1 órát nyomok mert annyira szarok(most járok annál a résznél amikor Angela a kését nézi)

Silent Hill 2 RULEZ<#taps>
wedge31
Most mégis mire vagy kiváncsi konkrétan?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

létszi=légysziXD

azt hallottam h nehéz a játék, de még igazábol csak a 4 demojával toltam, viszont ez tünik a legfeelingesebbnek, csak utoljára tulélö horrort a cold feart toltam, ez annál joval fosatosabb igaz? meg az talán nem is volt annyira nehéz. létszi irjatok mert lehet h megnézem a game-t!

Csibe001
A 4 az rendhagyó rész volt, nem követte az elõzõ részek történetét.
Egyetlen kapcsolat az a házmester, aki James Sunderland apja.
A 4-ben kaptunk egy újabb SH sztorit kicsi más szemszögbõl.Nagyon sok SH fannak nem tetszett de nekem a 4 is tetszik.

grebber
Találtam egy oldalt ahol frankón leirják a Silent Hill gameket történetileg.

Szóval Silent Hill magához hivja azokat akiknek rejtekk titkuk van bükösek.
Nomármost a 2ben feleségünket öljük meg, a 3-ban önvédelembõl ölünk de a 4-ben mi a bününk?

Csibe001
Már játék közben is ki lehet találni hiszen ott van Maria, s mindig látja James ahogy meghal.Szvsz ez is egyértelmû.S igen a videóból is kiderül csak ott egyértelmûbb.

Seth
AMikor megnézzük a 302-es szobában a videófelvételt. James nem bírta tovább nézni hogy szenved a felesége és megfojtotta egy párnával. A videóból elég nehezen kivehetõ, de ha többször megnézed akkor tisztán látszik a mozdulat. Plusz az utána lévõ jelenetek egyértelmûvé teszik

grebber
Én végignyomtam de sajnos nem jöttem rá :(
Mi utal rá?

Ja, szerintem is az egyik legjobb játék, kb. 4-szer nyomtam végig.

Csibe001
Igen, van olyan befejezés.De amúgy úgy épül fel a sztori is, hogy rájössz idõközben.Legkirályabb játék!!!Még nem csináltak jobbat.Elfogult vagyok?Lehet :)))

grebber
Amúgy a gamebe kideül hogy valójában mi öltük meg a csajunkat?

dinomano
az nem baj, ha minimumra veszem graf-ot, csak menjen...az elsö rész PS1-en az egyik kedvenc gémem; kivancsi leszek a 2-re is...egy 3 cd-s verzio van; majd kiirom öket ujrairhatora és felteszem...talan ma felpakolom..

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Lord Myn
Anno, 650-es Duron-on, GeForce 2 MX-vel nyomtam és 640x480-ban, minden grafikai elemet bekapcsolhattam és nem volt szaggatás egyáltalán.

Hello!

Nekem is probléma volt a hp61.map filével. Ha valaki hasonló cipõben jár, annak ajánlom az alábbi linket: hp61.map
Harly18
Nekem anno mûködött azon a gépen, bár a grafikát eléggé minimumra kellettt levenni.. :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

dinomano
hmmm...egy 633mhz-s celeronon, geforce2-vel remlem elmegy minimumon a gém... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ffxi
<#eljen>!!

Fákjúal!

Seth
tudod hogy nekem megvan, csak a 2. cd szart be
szinkron nem lett rossz,azt még sikerült kipróbálnom

ffxi
Küldjem L neked is? Már magyarszinkron is van hozzá, tiszta élvezet.

Fákjúal!

ffxi
Így van, megint voltam kunyerálni XD. Most mért? Nem szégyen azt akinek nincs szélessávúja<#miaz>

Fákjúal!

Neogan
esetleg el tudná valaki küldeni? csak 2.3 MB.
[email protected]

data/bg/hp/hp61.map

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
ok köszi szépen

Sajnos, én már csak a jövõhéten tudok ebben segíteni. Ha addig nem oldódik meg, szólj!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Neogan
"De egy barátom említett egy ftp-t"
Ja még nem mondta meg a címet, nem tudtok 1-et? :D

Neogan
Hát nem is tudom. Igazából nem akarok a terhedre lenni. De egy barátom említett egy ftp-t ahonnan mappánként lehet letölteni a játékot, így le tudnám tölteni azt a fájlt. Az a probléma hogy telepítésnél kiírt egy hibát hogy valami nem kóser a fájllal. Aztán a Kórházban az egyik szobába lépve kilépett.

Seth
Nocsak, csak nem sikerült beszerezni valahonnan a gémet??? :D

ffxi
Szívesen elküldöm neked postán az egész gémet, ha akarod.

Fákjúal!

Neogan
fel tudná valaki tölteni a data/bg/hp mappából a hp61.map file-t? Nagyon megköszönném!

Neogan

Neogan
Nem tudja valaki hogy a CD 3-nál miért ugyanaz 2 fájl? Ilyenkor mit kell csinálni? Honnan lehet a 3.CD-t letölteni? ELõre is kösz!