Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobb az lenne ha PÜ-ben válaszolnátok. Köszi!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Köszi a segítséget<#worship>#worship>
valaki tud valami megoldást arra a problémámra hogy: a bejátszásoknál elkezdi mutatni aztán 1mp mulva megáll és csak Esc-vel lehet továbbmenni de igy lemaradok azokrol a részekrõl (ha meg néha sikerül mutatnia akkor egy kicsit késõbb meg laggol aztán nem lehet irányitani miután kilaggolta magát, akkor még a menüt is nehéz elõhozni)
elõre kösz 😛
5995
De csak másodjára vette rendesen.
A javítás is fent van ami kell a kórházpályához,ezért nem értem miért nem írta a papír a kódot.
Csak egy sötét volt a helyén utána .(pont)
Deathstorm
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az a problémám hogy van 3 lapnyi térképem 1F, 2F, 3F
de viszont egyikesen sem látok 109 es szobát :S
209 meg 309 van de 109 nincs..és megnéztem hát nincs a térképen, de nem is találom
A 105-ös szobában kell felhasználnod öket a sorrendhez van segitség elöször probáld azzal ha végképp nem megy írj.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
*beginner* szinten játszom a directors cut verziót.
az apartman ban vagyok és 3 érmét kell összeszednem az egyik rejtvényenhez nekm megvan a snake és az oldman
a 3.ikat hol találom és ha megvannak hova és hogyan kell beillesztenem?
thanx
elakadtam...az apartmanban már találkoztam eddie-vel, ledobtam a rekesz narancsüdítõt a 2. emelet szemétledobójánál, de a hotel térképén még mindig ottvan a piros karika...(a szemétledobónál)
és nem tudok kimenni az utcára mert azt írja hogy még van vmi ott...
(voltam a medencéknél is találtam 1 érmét)
(...és van 1 patch is a játékhoz talán segít)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
elõre is köszi
Fear
Kösz.
Ha az indigós papíron nem látom a kódot a magyarítás miatt akkor mit lehet tenni?
(ugylátszik jegelnem kell a játékot egy idõre...egy uj konfiguráció erejéig <#nyes>#nyes>)
leszedem a director's cut változatot..ha azsem jo akkor a 3. részét :/
bár ezt nem akartam kihagyni
(jahés próbálkoztam már végtelen + 1kodekkel, de semmi..)
akkor a magyarítással mivan? peccset szerezzek be hozzá? mittomén 1.01 pecset, felmagyarítom és crackeljem vagy mi?
És, próbáld hivatalos (hack-eletlen) ati driver-rel) futtatni.
(új kép a szépségrõl)
ATi Radeon 9000-em van, omega 38252 driverrel..
vmi ilyesmi (1. képkocka annyira nem látszik
tetszik a játék, sokat olvastam róla, részletes a sztori, összefüggnek a részek stb😛
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W