1255
  • Sephi
    Ahh most haltam meg a morhazban es elfeledtem menteni... suxx..
  • shan77
    Hali! Egy kis segiccség kellene. A korház pincekulcs hol van? Melyik emeleten? Köszi
  • Adi
    Alig várom, hogy már hozzák :))
  • Adi
    1.2ghz gf2mx 400 386ram ezen, hogy fut a Sh2?? Szóval, egy mediumon nagyon beszagat? Csak, hogy majd ha lemásoltatom mire számítsak??
  • Hoz_Hun
    Jah, előbb meg kell találni a kulcsot amivel ki kell nyitni az órát. De hogy a kulcsot hol teláltam meg arra nem ememlékszem, valahol az apartmenben.
  • Hoz_Hun
    Szemben a falon van három név egymás alatt melette nyilak. A nevekre nem emlékszem, de a lényeg hogy a kezdőbetüjük, H,M és S. Nézd meg a H-betüs a Hour(óra) álását mutatja, az M-betü a Minute(perc) állását mutatja a S second(másodpercű), mondjuk ilyet nem találtam.
    Én médiumon játszom, lehetnek eltérések, de ha jól emlékszem, nekem visszafelé kellet tekernem (órájárással ellentétesen) már nem emlékszem vagy 3:45, vagy 2:45 körül re. egy kattanást fogsz hallani, aztán el kell tolni az órát.
    Sok sikert
  • Dynamic
  • Hoz_Hun
    Az apartman főbejáratával szemben ahogy kilépsz a folyosóra, fordulj jobbra és onnan egy-két ajtóra lesz jobkézfele az a szoba ahol e lámpa van. Nem lehet eltéveszteni, mert egy normális (tényleg rendes knézetü nem momszteres)felöltöztettet fejnélküli próbababán van rajta. Világít is. Ahogy felveszed rádront egy momszter (én médiumon nyomom, állítólag eltérések vanna a nehézségi szintek között, de szerintem itt minden nehézségi szinten van momszter is).
  • Hoz_Hun
    Egyébként, ha link kell, a forumon lentebb már megadtak egyet, csak végig kell olvasni.
  • Frank99
    Hát láttam ém már érdekes dolgokat...
  • Hoz_Hun
    zoo: szerintem regisztráld be magad a forumra, ahol megadsz egy freemail címet. Mindig szoktak segítőkész emeberek lenni akik küldenek rá egy linket, vagy nyújtanak segítséget, de erről nem szeretik tájékoztatni a többi forumozót mert akkor sokan kezdik el basztatni, hogy "úgyn má' neki is küldjön egyet, írjon stb...".
  • Frank99
    hát, most léptem ki onnan, mert hótt sötét volt, és paráztam.
    Hol a sunyiban a lámpa??? A lépcsők előtt a földszinten, vagy hol?
  • cypher
    Ehh,most cseréltem 4x alsógatyát..apartman rullah'.
  • Frank99
    De nehogy írgyá amúgy, mert eszem ágában sincs kűdeni.
    Amúgy sem vagyok pesti csákó...
  • Frank99
    Amúgy meg hogy f*ba segítenénk, ha nem írsz pici husom emíl-címet?
    Hát télleg ennyire hüjének nézel, hogy ide írom hova küggyed a pínzt?
    Oszt hó'nap meg kopogtassanak a haverok???
  • cypher
    Sztem abszolúte király a gáma a maga nemében.
    Hangok,hangulat a helyén.
    Annyit kaptam,amennyit vártam tőle.
    A graf sem olyan gáz sztem...
  • JHetfield
    ettol fuggetlenul lejott flashgettel:D
  • Pupcika
    érdemes letölteni ezt a játékot (warez rulez:))))
    parás? ha ki lehet kapcsolni a szemcsés képet akkor szép a játék?
    az őszinte válaszokat előre is köszönöm :)))
  • cypher
  • Capone
    Tuti,hogy van de senki sem tudja ki vagy.Lehet ,hogy zsru vagy és be akarsz valakit huzni a csobe.Azt javaslom vard meg a hivatalos megjelenest es vedd meg.Ezzel is uttoro szerepet valalhatsz ebben a velejeig romlott warezos vilagba.Ha meg nincs loved akkor add el az egesz gepedet mert ugyse tudod mire hasznalni.Az auto se megy benzin nelkul.
  • Dynamic
    No hát arra konkrétan nem emléxem.De amíg az első épületben vagy, addig még amúgy sincs olyan sok szoba
  • Dynamic
    de kell állítani= be kell állítani
  • Dynamic
    Ja és a rács mögötti részre majd az egyik szobából jutsz, ahol egy álló óra van.Alaphelyzetben nem tudod eltolni(mögötte ugyanis lyuk van), de kell állítani úgy, ahogy a falon van.Ekkor már eltolható és átbújhatsz a lyukon.
  • Sephi
    Te jo eg az este kezdtem el jaccani de ez valami remseg... aszitem beszarok amikor a kodben futottam es a kod elkezdett surosodni es egyszercsak valami fa megrecsent:))))

De ma folytatom!!!
  • Dynamic
    Van zseblámpa az egyik szobában még az elején, ahol ilyen próbababák vannak.Az egyik próbababa nyakában.Észre fogod venni, mert világít mint az atom.Szerezd meg mert anélkül nem sok mindent látni.
  • Csudri #200
    Bazzeg ez a Silent Hill 3 video nagyon cool, ajánlom mindenkinek!
  • Falabu #196
    ehh:)))
    Köszi
  • Hoz_Hun
    Nézd meg a térképen. Egyébként a térkép bal felső sarkában bekarikázott rész. kerités van az apartman előtt annak a lakatját nyítja.
  • Falabu #194
    Plííz Help! Elkadtam az elején! amikor megszerzek 1 kulcsot valami Apartman GAte key-t utána azt sehol nemtudom használi és lófrálok a városban mint a fába szorult féreg!!! Pllíz
  • Csacsi
    Hanyadik kerületi arany jános utca?
  • Hoz_Hun
    Szerintem szuper a game. Mondjuk nálam a RE überel mindent, de elfogult vagyok. Mondjuk ez grafikába messze veri, a feeling pedig azért itt is megvan. Szerintem a momszterek nem annyira gagyik (persze RE-ben jobbak). A hétvégen alig tudtam vele nyomulni, most vándoroltam át az órán az apartmanban. Lenne 2 kérdésem.
    1. A lőszerrel mennyire kell spórólni? Az RE-ben erre nagyon kellet vigyázni, ugyhogy eddig nem mertem lövöldözni, hogy sporoljak. Mindenkit ütök mint a répát.
    2. Még nem tapasztaltam ki hogyan lehet különbözőképpen ütni. Van egy fölülröl le, elég erős, meg egy gyenge oldalról hadonászós, ill. taposás(a kúszó mászok ellen). De a taposást csak néha sikerül. Mi a taktika?
  • Dynamic
    Ha elolvasod a #183-at rájöhetsz mi volt a problémám.Ennyi.
    Elakadtam oké, de: nehogy már egy lapon emlegessük a "SH2 mint, kalandjáték"-ot mondjuk egy KALANDJÁTÉKKAL.
    Egy sima FPS-ben is el lehet akadni 1-szer, 2-szer, még a legprofibbnak is.Attól még az összhatást nézve, nem lesz nehéz.
  • Dynamic
    Annyira nem volt nehéz az a kb. 3 darab(!) fejtörő, amivel 2 óra folyamatos játék alatt találkoztam, unreg barátom.
    Most már visszajelentkezhetsz a rendes nickedre
  • Dynamic
    Kösz, közben már rájöttem, de a filmekben mindig úgy szokott lenni hogy pl. 3-mat balra, 5-öt jobbra stb. és ez kavart meg:)
  • fucko
    Megvan minden mit kell a masik apartmanban?
  • Whir
    fogalmam sincs mi a fene lehet... a játék simán megy, a filmeket is simán le tudom játszani binkplay-jel; de a játékban mégis akad a filmek hangja... nincs valami ötletetek mitől lehet?
  • fucko
    Melyik szobaban van a hanyos gyerek es a szemetet hogy lehet kipiszkalni a kukabol?
  • cue
    És nem csak a kórház.... :)
  • Whir
    nagyon jónak tűnik, de valamiért akad a hang a mozik alatt...
  • CHEAPBOY
    Ez a szar kijott PCre is?:)