1255
-
#235 Ahh most haltam meg a morhazban es elfeledtem menteni... suxx.. -
shan77 #234 Hali! Egy kis segiccség kellene. A korház pincekulcs hol van? Melyik emeleten? Köszi -
#233 Alig várom, hogy már hozzák :)) -
#232 1.2ghz gf2mx 400 386ram ezen, hogy fut a Sh2?? Szóval, egy mediumon nagyon beszagat? Csak, hogy majd ha lemásoltatom mire számítsak?? -
Hoz_Hun #230 Jah, előbb meg kell találni a kulcsot amivel ki kell nyitni az órát. De hogy a kulcsot hol teláltam meg arra nem ememlékszem, valahol az apartmenben. -
Hoz_Hun #228 Szemben a falon van három név egymás alatt melette nyilak. A nevekre nem emlékszem, de a lényeg hogy a kezdőbetüjük, H,M és S. Nézd meg a H-betüs a Hour(óra) álását mutatja, az M-betü a Minute(perc) állását mutatja a S second(másodpercű), mondjuk ilyet nem találtam.
Én médiumon játszom, lehetnek eltérések, de ha jól emlékszem, nekem visszafelé kellet tekernem (órájárással ellentétesen) már nem emlékszem vagy 3:45, vagy 2:45 körül re. egy kattanást fogsz hallani, aztán el kell tolni az órát.
Sok sikert -
#227 #130 -
Hoz_Hun #225 Az apartman főbejáratával szemben ahogy kilépsz a folyosóra, fordulj jobbra és onnan egy-két ajtóra lesz jobkézfele az a szoba ahol e lámpa van. Nem lehet eltéveszteni, mert egy normális (tényleg rendes knézetü nem momszteres)felöltöztettet fejnélküli próbababán van rajta. Világít is. Ahogy felveszed rádront egy momszter (én médiumon nyomom, állítólag eltérések vanna a nehézségi szintek között, de szerintem itt minden nehézségi szinten van momszter is). -
Hoz_Hun #224 Egyébként, ha link kell, a forumon lentebb már megadtak egyet, csak végig kell olvasni. -
#223 Hát láttam ém már érdekes dolgokat... -
Hoz_Hun #222 zoo: szerintem regisztráld be magad a forumra, ahol megadsz egy freemail címet. Mindig szoktak segítőkész emeberek lenni akik küldenek rá egy linket, vagy nyújtanak segítséget, de erről nem szeretik tájékoztatni a többi forumozót mert akkor sokan kezdik el basztatni, hogy "úgyn má' neki is küldjön egyet, írjon stb...". -
#220 hát, most léptem ki onnan, mert hótt sötét volt, és paráztam.
Hol a sunyiban a lámpa??? A lépcsők előtt a földszinten, vagy hol? -
#219 Ehh,most cseréltem 4x alsógatyát..apartman rullah'. -
#218 De nehogy írgyá amúgy, mert eszem ágában sincs kűdeni.
Amúgy sem vagyok pesti csákó... -
#217 Amúgy meg hogy f*ba segítenénk, ha nem írsz pici husom emíl-címet?
Hát télleg ennyire hüjének nézel, hogy ide írom hova küggyed a pínzt?
Oszt hó'nap meg kopogtassanak a haverok??? -
#216 Sztem abszolúte király a gáma a maga nemében.
Hangok,hangulat a helyén.
Annyit kaptam,amennyit vártam tőle.
A graf sem olyan gáz sztem... -
#215 ettol fuggetlenul lejott flashgettel:D -
#212 érdemes letölteni ezt a játékot (warez rulez:))))
parás? ha ki lehet kapcsolni a szemcsés képet akkor szép a játék?
az őszinte válaszokat előre is köszönöm :))) -
#211 -
Capone #210 Tuti,hogy van de senki sem tudja ki vagy.Lehet ,hogy zsru vagy és be akarsz valakit huzni a csobe.Azt javaslom vard meg a hivatalos megjelenest es vedd meg.Ezzel is uttoro szerepet valalhatsz ebben a velejeig romlott warezos vilagba.Ha meg nincs loved akkor add el az egesz gepedet mert ugyse tudod mire hasznalni.Az auto se megy benzin nelkul. -
#207 No hát arra konkrétan nem emléxem.De amíg az első épületben vagy, addig még amúgy sincs olyan sok szoba -
#205 de kell állítani= be kell állítani -
#204 Ja és a rács mögötti részre majd az egyik szobából jutsz, ahol egy álló óra van.Alaphelyzetben nem tudod eltolni(mögötte ugyanis lyuk van), de kell állítani úgy, ahogy a falon van.Ekkor már eltolható és átbújhatsz a lyukon. -
#203 Te jo eg az este kezdtem el jaccani de ez valami remseg... aszitem beszarok amikor a kodben futottam es a kod elkezdett surosodni es egyszercsak valami fa megrecsent:))))
De ma folytatom!!! -
#202 Van zseblámpa az egyik szobában még az elején, ahol ilyen próbababák vannak.Az egyik próbababa nyakában.Észre fogod venni, mert világít mint az atom.Szerezd meg mert anélkül nem sok mindent látni. -
#200 Bazzeg ez a Silent Hill 3 video nagyon cool, ajánlom mindenkinek! -
#196 ehh:)))
Köszi -
Hoz_Hun #195 Nézd meg a térképen. Egyébként a térkép bal felső sarkában bekarikázott rész. kerités van az apartman előtt annak a lakatját nyítja. -
#194 Plííz Help! Elkadtam az elején! amikor megszerzek 1 kulcsot valami Apartman GAte key-t utána azt sehol nemtudom használi és lófrálok a városban mint a fába szorult féreg!!! Pllíz -
#191 Hanyadik kerületi arany jános utca?
-
Hoz_Hun #189 Szerintem szuper a game. Mondjuk nálam a RE überel mindent, de elfogult vagyok. Mondjuk ez grafikába messze veri, a feeling pedig azért itt is megvan. Szerintem a momszterek nem annyira gagyik (persze RE-ben jobbak). A hétvégen alig tudtam vele nyomulni, most vándoroltam át az órán az apartmanban. Lenne 2 kérdésem.
1. A lőszerrel mennyire kell spórólni? Az RE-ben erre nagyon kellet vigyázni, ugyhogy eddig nem mertem lövöldözni, hogy sporoljak. Mindenkit ütök mint a répát.
2. Még nem tapasztaltam ki hogyan lehet különbözőképpen ütni. Van egy fölülröl le, elég erős, meg egy gyenge oldalról hadonászós, ill. taposás(a kúszó mászok ellen). De a taposást csak néha sikerül. Mi a taktika? -
#187 Ha elolvasod a #183-at rájöhetsz mi volt a problémám.Ennyi.
Elakadtam oké, de: nehogy már egy lapon emlegessük a "SH2 mint, kalandjáték"-ot mondjuk egy KALANDJÁTÉKKAL.
Egy sima FPS-ben is el lehet akadni 1-szer, 2-szer, még a legprofibbnak is.Attól még az összhatást nézve, nem lesz nehéz. -
#185 Annyira nem volt nehéz az a kb. 3 darab(!) fejtörő, amivel 2 óra folyamatos játék alatt találkoztam, unreg barátom.
Most már visszajelentkezhetsz a rendes nickedre -
#183 Kösz, közben már rájöttem, de a filmekben mindig úgy szokott lenni hogy pl. 3-mat balra, 5-öt jobbra stb. és ez kavart meg:) -
fucko #181 Megvan minden mit kell a masik apartmanban?
-
Whir #180 fogalmam sincs mi a fene lehet... a játék simán megy, a filmeket is simán le tudom játszani binkplay-jel; de a játékban mégis akad a filmek hangja... nincs valami ötletetek mitől lehet? -
fucko #179 Melyik szobaban van a hanyos gyerek es a szemetet hogy lehet kipiszkalni a kukabol? -
cue #178 És nem csak a kórház.... :) -
Whir #177 nagyon jónak tűnik, de valamiért akad a hang a mozik alatt... -
#176 Ez a szar kijott PCre is?:)