Silent Hill 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sectorwarezen fenn lesz nemsokára.
"sectorwarez"
Falabu
http://www.gamerankings.com/htmlpagesscreens/23605.asp?screenid=11

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Falabu
Ehh😊))

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Sephi
Ha! Megjelent!

3 Cd vazzeg😊

Akinek magvan agyon linket vagy valamit😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kerem a Silent Hill 1 esnel jobb horor jtek mar csak a Resident Evil volt de az se volt olyan felelmetes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én játszottam vele anno emun és kiba.jó(az 1😊Persze sajna ugyanúgy mint a Thing ez se iagzán fosatós...

\"Life is around you and in you.\"

Az elso resz milyen regi?

Nagyon jó a második rész, de senki (aki játszott az elsõvel) ne várja azt, hogy eléri az elsõ szintjét történetben, hangulatban 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Jah meg egy jo adag fraszt😊

Igaz az is hogy amikor megkaptam az elso reszt az egy pentek este volt kibaszott sotet ugy 11 ora fele es esett kint az eso😊 Az is adott hozza hogy igazi legyen a frasz😊

izé télleg lessz???
Sephi
Az elsonel emlekszem hogy meg voltam remulve mar maga a tenytol hogy egy darab ellem lampaval kellet rohangalni brr...

Ch_Slater
Itt érdemes nézelõdni játék megjelenés ügyben

Bár ezek szerint nem a közeljövõben jelenik meg...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Adi
Na vki tudja hogy mikor jön ki?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

krob
Mikor jön már ki ez a gama?
Tényleg mostanában?
Az elsõ rész nagyon yoo volt (igaz PSX-en játszottam) és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a kettes PC-n.

Sephi
Hehehehe 😊)))))))))

magus
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dynamic
Nem fog jönni.Nagyon elfoglalt mostanában😄oom 3-at fejleszt PS2-re
Na mikor jön ugyan version, hogy: "Hááá hááá nekem ez már mennyi ideje megvan a nagy konzolon, meg amúgy is pc suxx!"

gergou
Lattatok mar az official trailert, hat, ez igencoolnak tunik, full 3ds horror, jeah, nov 5 -en jon

`Take a look to the sky just before you die`