Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"sectorwarez"
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
3 Cd vazzeg😊
Akinek magvan agyon linket vagy valamit😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Life is around you and in you.\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Igaz az is hogy amikor megkaptam az elso reszt az egy pentek este volt kibaszott sotet ugy 11 ora fele es esett kint az eso😊 Az is adott hozza hogy igazi legyen a frasz😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Tényleg mostanában?
Az elsõ rész nagyon yoo volt (igaz PSX-en játszottam) és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez a kettes PC-n.