Silent Hill 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Visszaraktam a 41.03-ast,most meg megszakadozik a játék,2-3mp-re.
Tippek?

1. öngyújtó (ez akkor ok)
2. viasz (ez is ok, mert ezt nézted rongynak szerintem)
3. patkó - na ez kell neked. 3 képet kell öszegyûjteni azzal kihúzni a vesztõhejre és az akasztófa hátuljába betenni õket. Akkor hallasz egy kiabálást. A patkot akkor kapod meg amikor innen kifele mész és az ajtót anyitod ki (gép automatikusan kiirja hogy megtalálta)
Na ezt a hármat kombináld.
még mindíg nem,pedig vártam a 2. kattanást..
a háta mögött a falon ott a rajz, hogy sacc/kb merre kell állni a 3 mutatónak.
MIvel sec-mutató nincs, ugy sacc/kb kell állítani az órát.
Amikor kattant egyet (kattan pár perccel késõbb is) akkor tolható el jobb oldalról a szekrény
de jó hogy én is segítettem valakinek, olyan égõ volt, hogy csak én vagyok béna
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy elsõre nem kell rohanni, én hetekig nyomultam vele, mindent átkutatva, megértve, sokkal izgalmasabb és érdekesebb, mint végigrongyolva !
Ha netán nagyon elakadtok (lámaság rulez), a gamefaq-s tudom ajánlani, ott találtok a világról is leírást, nem beszélve az elsõ résszel való összefüggésekrõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Leíroma "Maria" véhez mi kell:
- Legyél Maria-val sokat.
- Dumálj vele, még akkor is ha nem kell.
- Ne olvasd el Mary levelét és a képét se nézd meg (mondjuk én az elején megnéztem, de majd kiderül mi lesz).
- Ne bántsd, és ne hagyd hogy más bántsa(én nekimentem párszor...hmmm majd kiderül).
- Ne halgasd meg a teljes audio beszélgetést a folyoson az utolsó csata elõtt.
Meg mégvalami, de ez nem bizos: a korház tetején ne olvasd el a diary csak ha az "In water" véget szereténd.
Egyébként van:
- "In Water" vége
- "Leave" vége
- "Maria" vége (erre hajtok )
- "Rebirth" vége (ez az extra vége)
- "Dog" vége

Mellesleg kircso game:]
Már úgy járkálok körbe körbe, mint egy profi.
Holott az alsó szintet 105-107-ig még nem is láttam, mert kivülrõl ugye nem, csak a 3-ikról lehet LEFELÉ a lépcsõházban bejutni oda.
Megvannak az érmék, de majd holnap folytatom.
Kösz a segítséget...
na csók
CSAK a NARANCSLÉT keresem, ímádok a szemét ledobóba dobálni :-)
Rodriguez: igent többfajta vége van,de nem mind függ a nehézségi szinttölAsszem négy.
bamiklos: milyen szinten nyomod?(szintenként változik)
Falabu: szintén akkor tudom megmondani a megoldást ha leírod milyen szinten nyomod.
Frank99: olvasd el lejjeb (#298) talán segít.
DE HOL A FENÉBEN VAN A NARANCSLÉ???
Már csak az a coin hiányzik.
3x járok össze mindent, de nem látom egyik folyosó végén sem
?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hiába, aki balfasz..
Hogyan jutok el a 105-106-107-e szobákhoz?
Kintrõl nem lehet, zárva van.
a 2. emeletrõl megen nem lehet.
Minden kulcsom megvan, turkáltam a szarban is...
hogyan jutok el a 105-106-107-es szobákhoz?
Mert valahol erre van a 6-os csomag narancslé is , igaz?
Help!
Egyebkent leirok egy erdekes dolgot!
Amikor egy sima szorny ranktamad akkor vegyuk elo a csovet es tartsuk lenyomva a tamadas gombot akkor szereplonk elore ut ... na most ketszer kell hasba vagni es egyszer sima utest fentrol a fejere majd amikor a foldre esset akkor kapcsojuk ki a tamadas modot es siman nyomjuk meg a gombot mire a szereplonk ralep a fejere a szornyek es egybol megolni!!!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––