213
 • kem001
  #213
  Sziasztok!
  PC-s csalások valahogy nálam nem akarnak működni, pedig paraméteresen indítom a játékot, miért van ez?
 • underground2
  #212
  Sziasztok!
  XBOX grafikai javítos nincs véletlenül az NFSHP22-hőz, mert nem rég találtam a GTA Vice Cityhez! Aki tud egy honlapot ahol van XBOX graf javítás az tegye fel ide a linket leőre is köszönöm!
 • Gameboy15
  #211
  Csá, valaki nem tudná megszerezni nekem a Need For Speed: Hot Pursuit 2-t Telepítőkóddal együtt? Ha kell fizetek is érte!
  Irj levelet a [email protected] -ra!
 • sasa666
  #210
  csá valaki nem tudná a Need For Speed Hot Pursuit 2 cd kodját elküldeni cimem:[email protected]
 • tusca
  #209
  www.sct.gportal.hu
 • DJSamFly
  #208
  NFS90
  a legjobb nfs,mert a 700-as gépemen simán elmegy
  a Most Wanted egy nagy szar!!!!!!!
 • markleonard
  #207
  nagyonszuper
 • Sanyamanó
  #190
  ja, nálam is zöldnek tűnik a felvert por viszont neken is GeForce kártyám na és képzeld hogy nálam nem indul el a játék a 40.70-es BETONÁTO-ral!!
 • mozso10
  #184
  hogy tudom letölteni a játékokat?
 • Higany
  #176
  Az Ut2003 nálam is jól megy!De a 750 Duron felvan húzva 930-ra + 512Mb SDRam + Gf3 Ti200 128Mb DDR-en tényleg nem szaggat az NFS HP2! Vazzeg! Úgyhogy gondolkodj el mit írsz!
 • Higany
  #175
  Az Ut2003 nálam is jól megy!De a 750 Duron felvan húzva 930-ra + 512Mb SDRam + Gf3 Ti200 128Mb DDR-en tényleg nem szaggat az NFS HP2! Vazzeg! Úgyhogy gondolkodj el mit írsz!
 • Csaba
  #174
  Tényleg jobban fut az UT2003, mint ez, de sokkal.
  Ez is azt jelenti, hogy elkúrták a "tisztelt" programozók a gamét...Kár. Még jó, hogy nem ők csinálják a Doom 3-at, mert akkor el sem indulna semmilyen gépen sem...
 • Csaba
  #169
  iben: Igazad van, a Porschés need for speed tényleg a 2. legjobb a sorozat tagjai közül, az 1. után. Ez az új azért elmegy szerintem, főleg az újdonság miatt az ember csak-csak végigviszi, aztán meg majd szépen törli.(A porscés még mindig fenn van a gépemen, 2 év után elég jól tartja magát...) Nem hiszem, hogy ez kibírná 2 évig...
  Tényleg nem fut valami jól, de nálam azért majdnem tökéletesen megy kicsit lebutítva. Majd egy jobb videokártyával repeszteni fog szerintem...
 • Higany
  #166
  Hy! Nekem 1024*768-on max felbontásban, nem szaggat! A gépem csak:750 Mhz Duron, 512 Mb SD-Ram + Geforce3 Ti200 128megás! A game ténylen nem sikerült valami jól, de ideig-óráig el lehet vele játszani, vagyis addig amíg az ujdonság erejével hat! Mostanság a programozók tényleg nem eröltetik meg a fantáziájukat& csk a videókártyától függ az egész! Sajnos! Csum!
 • Csaba
  #164
  Ki nyomja celeron 300-on? Szerintem ott el sem indul a játék... Engem az dühít, hogy a kedvenc felbontásomban (800*600 32 biten szinte minden maximumban) SZAGGAT 1,5 Ghz P4, 512 ram, és 64 megás Geforce 2 Mx400 on!!! Le kell butítani jócskán, hogy élvezhető legyen...Nem baj, majd talán egy geforce4-es Ti 4200-as kártya segít rajta... Egyébként el lehet lenni ezzel a gaméval is... Bát a Porsche még ezen a gépen 1024-ben is tökéletesen fut akkor is ,amikor 8-an vannak előttem, és a grafika szép ott is, tehát ki lehet jelenteni, hogy ellustulták, fogtak egy geforce4-es kártyát, és megírták arra...
 • h4ndsp1k3n
  #163
  Nem igazán értem, hogy miért várjátok, hogy ez a játék jól menjen 300-as celeronokon. Nekem is az van de egy szót nem szólko ha vmi szarul fut rajta mert kb. 5 éve jött ki ez a proci. Mondjatok már egy olyan játékot amelyik a megjenési idején általános felbontásban egy 5 évvel azelőtti gépen jól futott! (csak PCt pls)
  Amúgy a legjobb nfs egyértelműen az 1 és a 4 volt. Tényleg ki lehetne adni az 1et (egy az egyben) új grafikával meg kicsit felturbózott üldözéssel.
  + kell mondjam nagyon vártam már az új NFS-t de ez egyszerűen testdrive szint! El lehet vele leni de nem egy nagy szám... PS2n biztos király...
  Inkább egy ilyen grafikájú játék nfs1 4 és 5 pályákkal meg nfs5 fizikával.
  Az egyetlen jó ebben a játékban az hogy jó kis kocsik vannak benne
 • Csaba
  #157
  Papin: Nekem még celeron 300-ason sem akart elindulni 64 mega rammal, úgyhogy kénytelen voltam megválni tőle.:-((( Nagyon sajnáltam, máig nem értem, miért nem akart elindulni...
  Ez a rész nem olyan jó, az igaz, de ezek elfelejtettek programozni, az a szomorú...elővették a legújabb videokártyákat, és arra írták, mert úgy könnyebb...:-(
 • Csaba
  #154
  Skyline: Egyáltalán nem a grafika miatt játszom egy játékkal, pl. még a mai napig is szeretek c64 meg snes emulátorokkal játszani, mert jók.:-)
  Mint tudjuk, azoknak a játékoknak nem a grafika a legerősebb oldala...
  A helikopteres effektus meg kurva jó ötlet volt, kis változatosság, hogy ne legyen elcsépelt a játék... Szerintem legközelebb még lőhetnének is a zsaruk, pl. a gumit kilőve jó kis borulásokat lehetne kivitelezni.:-))
  Egy rallys progiban semmi kihívás sincs, túl nyugis, megyek, megyek, megyek, és semmi sem történik. A need for speedek legunalmasabb része is az volt, amikor szimplán csak pontokért megy a verseny... Carrier mód, üldözés, ilyenek kellenek egy mai játékba.
  Egyébként a Driver nekem is bejött, mi több, még mindig fenn van a gépemen, és bizony kb. 100-szor végigvittem, mert tényleg nagyon jó játék!
  Az új nfs pedig... Eddig csak a demoval nyomtam,
  tényleg nem nagy valami, de azért így is jó, el lehet lenni vele, nem? :-)
  Volt már ennél sokkal rosszabb próbálkozás autóverseny terén, úgyhogy szerintem need for speed forever!!!!!
 • szasza_1
  #153
  Hát én megnéztem azt a 3CDs Microsoft játékot, és szerintem nem volt szebb a grafikája, mint a NFS-é. Mind a kettöt full részleteséggel játszottam 1024*768-ban. Az tény, hogy sokkal kisebb a gépigénye, de az sem szimulátor (szerintem). Meg amikor jeges páján porosodott a kocsi, nem eröltettem tovább. Inkább NFS. Meg a COLIN2-ben mi nehéz neked (meg izgalmas) közepes fokozaton? A Fin első páján 2.14-et megyek, igy 25mp-et ráverek az ellenfelekre. A többi pájában sem találtam nagyobb kihivást. Meg ismeröseim közül aki megszállott Colin rajongó volt, annak is jobban tetszik a NFS.
 • JZO
  #149
  Ez a rész tényleg eléggé szegényes lett. Legfőképpen a Multiplayer üressége bosszantott fel. Single Player és Knockout. Hát ez komoly...
 • Csaba
  #147
  Skyline:
  Te valamiért az unalmas rallys, forma1-es szimulációkért rajongsz. Te dolgod. Persze ez nem baj, de amíg a need for speed sorozat csillog-villog grafikailag, és a kocsik is ezerszer jobban néznek ki, mint a gagyi forma1-es kocsik, addig ezzel játszom.. Játszottam én már rallyval, f1-gyel is, csak azokon állandóan elaludtam, olyan unalmasak voltak, semmi akció, sehol kihívás. A legnagyobb izgalom az volt, amikor kimentem pitstopolni...
  A need for speednek a nyomába sem érnek, dögunalmasak... Ezt az újat ma volt szerencsém kipróbálni. 1 hibája van, döglassú...Programozók csődöt mondtak. Eddig azért volt tökéletes ez a sorozat, mert kis hardveren is kurva jól futott, és a grafikára is a legjobb volt, egyszóval szinte tökéletes volt. Most viszont atomerőmű kell neki. Mondjuk úgyis vennem kell egy geforce 4 Ti-s kártyát, de akkor is kurva béna, hogy egy 1,5 ghz-es P4-es procival 512 mega ram mellett 800*600-ban 32 biten szaggat...Igaz, hogy Geforce2-es a kártya 64 megával, de akkor is, sokat ront az összképen, hogy le kell enyhén butítani a tájat...Magyarán elbaszták, elfelejtettek programozni...
  A helikopteres újítás meg kurva jó, tök látványos...
  Viszont azt fenntartom, hogy a legjobb autóverseny továbbra is a Need for Speed 1. Annál élvezetesebb progi sosem lesz...
 • szasza_1
  #145
  Szerintem meg ez a játék igen jó!!! Mostanában nem adtak ki semmi jó autós játékot, már itt volt az ideje!
 • h4ndsp1k3n
  #144
  Tudjátok mi a legszomorúbb az egészben? Hogy ez (az NFS2 szintű szar) NFS rész még mindig tök ohne konkurencia... Egyetlen hasonló játék sincs (jó régebben volt a testdrive de az egy fos)
 • Csaba
  #140
  Én csak azért hasonlítottam össze a forma 1-gyel, meg a többivel, mert azok voltak állítólag (bár én semmi élvezeteset nem találtam bennük...) a legjobb autóversenyek... Na, a Need for speed-nek van egy feelingje, ami kurva jó!!!! A grafika ezerrel jobb minden más autóversenynél, a forma 1-es játékoknál meg főleg, ott dögunalmasak a pályák, hol van egy forma1-es pálya grafikája mondjuk az NFS 3 Atlantica pályájánál? Sehol. Szóval a legjobb autóverseny továbbra is a need for speed, és szerencsére van belőle ezer rész, lehet válogatni, hogy kinek melyik tetszik, igaz? Nekem is az 1 tetszik a legjobban, attól leesett az állam, olyan király pályák voltak ott, hogy na. SVGA-ban pedig fantasztikus grafikája volt annak idején...Szerintem azzal tennék a legtöbbet, ha ismét kiadnák, ugyanúgy, persze 3d-s grafikával...:-))
 • sztavrosz
  #135
  Azt hittem, hogy nem tudják alul múlni az NFS2-őt a fiúk. Sikerült. Ekkora egy rakás xart (az NFS2-ben legalább a zene és a videók jók voltak)!
 • JZO
  #132
  Angol XPm van SP1el. Minden létező frissítás bent van a rendszerben mivel ez az integrált SP1 változatú XP.
 • JZO
  #131
  Skyline!!! Te vagy az én emberem! Légyszi segíts és áruld el, hogy futtatd XP alatt? Felinstallálom és egyből azt írja ki, hogy nem valós Win32 alkalmazás. Semilyen patchel nem rendelkezem. Temrészetesen ez egy "nem bolti" változat, ha érted mire gondolok. Van valami patch hozzá, amit esetleg fel kell tenni a játékra, hogy fusson? Merthogy a Kompatibilitás varázsló sem segít XP alatt.
 • JZO
  #129
  nem tud valaki Win2K-s megoldást? Érdekes nekem WinXP alatt sem megy.
 • JZO
  #126
  Ez az epizód az NFSek között akkora egy csalódás nekem, ami létezik. Az NFS 5 is egy szar volt, de ez? Grafika az nagyon szép. A pályák unalmasak, a multiplayer egy nagy nulla! Se napszakok, se időjárás, se más. Minden extra hiányzik. Még egy igazi sivatagos vagy havas pálya sincs benne, mint az NFS3ban és a 4ben. Ez utóbbi két verzió volt a csúcs az isten, ezután már csak csúfos leszereplések.

  Tudja valaki hogyan lehet az NFS4et futtatni Win2k és WinXP alatt? Létezik valamilyen Patch? Persze crackelt kellene ;) Az Application Compatibility Toolkit sajna nem tudja futtatni ezt a gamet.

  Please Help! Aki tud segítsen nekem légyszi!
 • Csaba
  #119
  Nem értem, miért szidjátok a Need for Speed sorozatot? A legjobb autóverseny az egész világon, tökre élvezhető szinte az összes része. Bár szerintem az első rész volt az eddigi legjobb, az szuper volt, azóta, bár elég jókat adnak ki, valahogy kicsit másabb lett, de az összes többi autóverseny közül ez a legjobb, legyen az Ridge Racer, Toca, vagy éppen az aktuális szarul sikerült valamelyik forma 1.
  A 4-ben a carrier mód tök jól volt kitalálva, csak a pályák voltak egy kicsit szarok, az 5 pedig szerintem az 1 után a legjobb, a pályák végre igazi országúti pályák, nem fos körpályák, ez élethűbbé teszi, a karrier mód is tűrhető, csak az autók tuningolása egy idő után dög unalmas. A legújabbat pedig még nem volt szerencsém látni, de ami késik, az nem múlik! :-)
 • [NST]Cifu
  #113
  pizitiv -> pozitiv
 • [NST]Cifu
  #112
  A baj csak annyi, hogyha egy sorozatból kijön egy újabb játék, akkor értelemszerűen jön az összehasonlítás, hogy miben jobb/rosszab az új rész az elődeinél. Nos az NFS:HP2-nél a pizitiv tálcán a grafikán kívűl nincs semmi, a negatív oldalon viszont oldalakat lehetne megtölteni.

  Igazad van, az NFS széria nem szimulátor, de azért a korábbi részekben képesek voltak odafigyelni arra, hogy pl. normális hangok legyenek, vagy a kocsik bemutatása igényes legyen. Ilyen téren a visszafejlődés egyet jelent: az EA-nál a minőséget feláldozták a mennyiség oltárán...
 • [NST]Cifu
  #106
  Na, egy kicsit csípős nyelvű voltam, de tény, hogy az NFS3 és NFS4 sokkal fantáziadúsabb volt, részletesebb beállítási részekkel, normális kocsiismertetőkkel (ami itt ennek megfelelője az egy nagy nulla, pláne az NFS első részéhez képest), és 1000x jobb multiplayer móddal...
 • [NST]Cifu
  #105
  Na hát ez a Mikeyy srác álla leeset ettől a játéktól, de felthetően nem sűrűn játszott az elözőekkel. Tudnillik az NFS:HP2 egyértelmű visszafejlődés az NFS családban, nem elég, hogy csak nappali pályák vannak, nincs eső vagy hóesés, a kocsikat az NFS3-ban már bármilyen szinre lefújhattuk, sőt az NFS:PU-ban egyedi rendszámunk is volt, itt egy-egy autónál 3-7 előre kiválasztott szinből válogathatunk. De ez még hagyján, nincs Hot Pursuit mód multiplayerben!!!. A pályák pedig messze nem olyan fantáziadúsak, mint az NFS3-ban. A zenék pedig inkább zavaróak, mint kellemesek, legalábbis ha egy tempós autós játékhoz akarjuk halgatni...

  Egy szó mint száz: ezért a játékért nem fogom megdicsérni az EA-t, mert ez csak egy szép, de egyébként gyenge autós játék, úgytünik, hogy a Test Drive sorozat után az Need 4 Speed is eljátszotta a hírnevét...
 • Csaba
  #103
  Ja, igen, van a porsében is zsaru, a factory drivernél, amit végignyomtam, de ott olyan jelentéktelenek, hogy eszembe sem jutott most :-))
 • skorpio7
  #92
  ... Porsche ...
 • skorpio7
  #91
  Inkább a DE .
  A 4. volt eddig a legjobb rész és VOLT BENNE ZSARU !
  A 3.-ban is , de a csúcs a 4. rész volt ebben .Ugye a Porche Unlished-ben már csak versenyzés volt .
 • Mas-Thief
  #90
  Tényleg van, de ettől még nem vagy hülye, csak már Dunát lehet rekeszteni az NFS sorozattal. Pláne, ha az SE kiadásokat is számoljuk. :-)
 • Mas-Thief
  #87
  Én a 2. résztől nyüstölöm. A 2.ban sem voltak zsaruk. A többinél én is úgy emléxem, ahogy írtad.
 • Csaba
  #85
  Ant gecc: Már megbocsáss, de az NFS:High Stakes-ben, ami az NFS4, csak úgy nyüzsögnek a zsaruk... Mert ugye ott több játékmód is van, pl. Carrier mód, és van üldözés is. Ráadásul ott még tovább is fejlesztették a zsaruk fegyvereit, már nem csak szögesdrótot lehet kitenni, hanem betonfalat is. Évekig strapáltam az összes részt, kivéve a 2-őt, csak tudom már! Az összes részben van zsaru (a 2-őt nem ismerem), kivéve az 5-öt, ami a porsche. Ennyi.