Hearts of Iron

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ShadyAdrián
azta.a legutolsó üzenet az 2007.04.12.-bõl van😄

ShadyAdrián
F12-be írod supplies mejd enter,utána megint F12😄

hy all! azt mondja már meg nekem valaki hogy hogyan tudom növelni a supplies--t mert akármit is csinálok mindig 31 és soha nem megy föntebb?!! mit kell csinálnom h fentebb menjen????
Sziasztok😊
Segítene nekem valaki abban, hogy ha befejezem a küldetést (1936-1953), hogyan játszhatom tovább a játékot??? HO2. Köszi😊

Agent087
Hi!

Remélem van itt olyan aki játszott/játszik ezzel a játékkal. Kéne egy kis segítség. Mer van olyan hogy 24 divisonos sereggel megtámadok egy 4 divisonos sereget és kikapok, látom hogy az embereim hullanak az 1000bõl a másik fél 98ából meg szinte nem is fogy.

köszi

Hi!

Nem akar valaki multizni HO1-el?
probald hoi2 forumot

May the force serve you well!

Csá all!Hogy lehet neten nyomni ezt a gammát?mert egy haverommal próbáltuk de vmié nem jön össze.HELP pls
bigfoot
nem nehézkes hamar meglehet tanulni!

burkusdió
hy mindenki!
most töltöm a gamét...
de azt hallottam,hogy agolul kicsit nehézkes játszani
nem tud valaki magyarítást hozzá?

Mi benne az újdonság az eredetihez képest?

Anno legalább egy hónapig nyomtam az eredetit, pl. Magyarországgal meghódítottam teljes Kelet-Európát. ;-)))
bigfoot
már nem !
végig is nyomtam

bigfoot
jó a game csak kicsit bonyi!!

király 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bigfoot
ok leszedtem most próbálom

de bármiylen más p2p progi is jó...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TORRENTRÕL
ott irtam 63ban ...

bigfoot
honnan??

nem..., szedd le torrentrõl

bigfoot
nem akarod felrakni ftpre??

meg

bigfoot
neked megvan?

van bár a régi verziokban eléggé szar volt mert nem jol szinkronizálta az embereket, de szerintem a késöbbi patchekel ezen már biztos javitottak

bigfoot
van benne multi?

kijött a platinum edition!!!

Pluskast
Ok nagyon köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Axon
Rendben.
Holnap megtudom mondani, hogy másolható-e.

Pluskast
Rendben én benne vagyok bármelyik megoldásban!

Axon
Nekem megvan eredetiben.
Magyarul.
Viszont nem tudom, hogy van-e rajta másolásvédelem. Nagy valószínûséggel igen.
De ha nagyon érdekel és esetleg meg szeretnéd venni eredetiben, akkór szólj és megegyezhetünk az árról.
Addig is megnézem, hogy lehet-e másolni.

Pluskast
Megvan még valakinek ez a progi? Nekem nagyon kellene. Ha valaki tud esetleg valamilyen módot, hogy megszerezzem, nagyon megköszönném!

a.carkey
Mi a baj vele? 😞
Felhasználónév: Emil cím: kitöltöd. Kapsz egy emilt, ott klick a kék linkre és regisztrálva vagy. Lesz ott jelszó, amit ha belépsz a beállítások alatt megváltoztathatsz ... 😞 Kb. ennyi!

A medve nem játék.

Tudja valaki, hogyan lehet szállító repülõvel csapatokat felvenni és ledobni? És hogyan tudom kifejleszteni a szállító hajót?
Magyarországot lehet valahogy választani? És hogy lehet folytatni a játékot, ha már vége a kampánynak?
Nézném én ott is, de nem tudok angolul. Mostanában engem is kidobál a winbe.
a.carkey
Kukucs! Én is segíthetek? Csibuk, itt a megoldás: be kell írni a keresõbe, hogy "Hearts of Iron". Nem mintha érdekelne, de rögtön rátaláltam, mint ahogy "Reklaman". Ugyanis volt már ilyen topic. Ezt pl. én nyitottam.
Ha vmi érdekel, a gyártó forumán nézelõdj. Ott minden ki van vesézve ...

A medve nem játék.

Pupcika
nyah ha lesz idõm és helyem (80Gb full) akkor megskubizom eztet a gámát 😄
és akkor megnézem multiban én is 😊))))))))

Dud [OBI]
Hali!

Imádom az ilyen jellegû játékokat! Most ezt is leszedtem és be is váltotta minden reményem. Van néhány bug, de ettõl még mocskos jó kis gáma!
Viszont van valami, amin a fejlesztõi fórumban sem tudtak/tudnak segíteni. Nekem az 1,3 -as van már fennt és van benne egy atom nagy multiplayer bug!!! Otthon indítok egy gámát (Axelero ADSL) amihez csatlakoznak pl. 2 -en. Egy idõ után lag vagy mi a fene lesz és szétesik az idõ! Nálam szept. 25 van másnál még csak szept 12.... Mondanom se kell, így nem lehet játszani. Van valami megoldás??? Lehet kezdeni ezzel valamit??? Szokott egyáltalán ezzel a cool gámával multizni???

Várom az 5leteiteket. Elõre is köszi!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Szedjetek le a skandinav 1.02 patch-et, mert nem vedett;-)(hoi102pan.zip )letolt
a.carkey
Nem tud valaki egy nem North American 1.02es patchlinket a gaméhoz?

A medve nem játék.

a.carkey
Jó kis dolog ez a game ...

A medve nem játék.

Mr.Macho
ja, és patch sem ártana! legutóbb amikor épp megnyomtam az "annex" gombot kivágott a windowsba
Mr.Macho
nincs a játéknak valami weboldala vagy fansiteja?
Üdv!
Kinek van meg ez a csodálatos játék, mert nagyon örülnék ha elküldené postán.
A részleteket mailban.
cenobite
Fent van a Warezcenteren is+van hozzá fix is.

gamertag: kenobita

a.carkey
Mi a jelszó és a loginnév, elküldhetnéd mailben! Köszi!

A medve nem játék.

Segienek csak hat...kulfoldrol netezek.

bocsesz!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

De nagypn lassú az internetem.
modemes 33-as.
Szóval letöletni nem tudom.
Nem...ne legy lusta!:-))))))

Innen leszedheted:

ftp://just:[email protected]:7373

Hearts_Of_Iron-iMMERSiON

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/