400
Tony Hawk 4
-
#42 Bejelentették, hogy eme deszkás progi fejlesztése elérkezett a végső felvonáshoz, vagyis elkezdték a bétatesztelését. Ez annyit tesz, hogy remélhetőleg már a hónap végére kapható is lesz az üzletekben. Rajongók kezdhetnek gyúrni a cuccra :)
info: Gamestar -
#41 Kiadhatnák már végre!!! -
#40 mikorra várható a megjelenés? -
#39 ez a kérdés...
de asszem meg... -
#38 most akkor tényleg megjelenik a játék még ebben a hónapban? -
#37 Ramorenak egy mínusz :D -
#36 Hmm nalam az iranyitast is lehet allitani es gamepaddal is lehet jatszani... -
#35 pedig ez elég nagy mínusz... -
#34 Nem lehet az irányítást átálítani a demoban, ami még rosszabb, hogy ez az első THPS (igaz, hogy csak demo), amit nem lehet gamepaddal játszani. :(( -
#33 és a soundtracket hol lehet letölteni ? :D -
#32 Ja, de nekem nem jott be sajna :( Ua, mint a 3 -
#31 Próbálta már valaki a demót? -
#30 Hazai mirror:
Hc.Gamer -
#29 Tony Hawk Pro Skater 4 PC Demo:
itt -
#28 Le lehet tölteni valahonnan? -
#27 X-games: Pro boarder, ami egy HATALMAS kiralysag volt. mast en se tudok... -
#26 Elég? Mondj egyet a Supreme Snowboarding-on kívűl. -
#25 snóbórdos volt már, elég lol... -
#24 Igaz, egy jó snowboardos játék az hiánycikk pc-re! -
#23 Snowboardos inkább :) De a THPS második és hamradik része nagyon bejött nekem is, rengeteget nyomtuk haverokkal, nagyon ott volt a hangulata! Már nagyon várom a májust :) -
#22 Lesz mégegy deszkás játék??? -
#20 "PC-n nem ez az egyik legkedveltebb műfaj, viszont azért szerintem is el lehet vele játszogatni"
Szerintem nagyon jól sikerült játéksorozatról beszélünk. A 3. rész egyenesen király volt és nagyon várom már a 4. részét, amiről azt híresztelték sokáig, hogy ki sem adják Pc-re! -
#19 A Shaun Palmer's Pro Snowboarder-ről tud valaki valamit? Tényleg nem jön majd ki PC-re? -
#18 Gamestar Online: Tony Hawk 4 PC-re
[2003. április 04. @ 09:32]
A GameSpyDaily kapott egy vaskos borítékot az Aspyr Media-tól, melyben a rengeteg marketing és reklám hadjárat maradvány mellett egy érdekes infó is felütötte a fejét. A nagy sikerre való tekintettel készülget a Tony Hawk's Pro Skater 4 Mac-es és PC-s portja is! Nos, lehet, hogy PC-n nem ez az egyik legkedveltebb műfaj, viszont azért szerintem is el lehet vele játszogatni...
-
#17 Emberek!
A supergamez hírek szerint LESZ PC-re Tony Hawk's Pro Skater 4 PC-re !!!!
"Az Aspy Media nyilvánosságra hozta, hogy a Neversoft Entertainment fejlesztésében készülő Tony Hawk's Pro Skater 4 című gördeszka szimulátor még májsuban meg fog jelenni PC és Macintosh platformokra is. A játék különböző konzolokon már bizonyított, és itt az ideje hogy a PC-s játékosokat is meghódítsa. A konzolos változatokhoz képest talán a legnagyobb újítás, hogy a 190 elérendő célt tartalmazó egyjátékos mód mellett, akár nyolcan is játszhatunk majd egyszerre a multiplayer módban."
Tehát májusig kell várni aztán Skate or Die!
-
#16 Na ennyit erről pc-re!
Talán 1 év múlva észhez térnek és akkor majd THPS5 lesz pc-re a királyság! -
#15 ááá :DD -
#14 -
#13 Vannak még ilyen oldalak?(Magyarul?)Bocs ha ez a felirat láccik az elején [xy] -
#12 Hmm....Ez egész jo :-) -
#7 Régebben volt 1 hír, hogy pc-re nem fogják kiadni, de most úgy hallottam, mégiscsak lesz. Nagyon remélem! Tavaly december körül jött ki a 3. rész Pc-re, tehát minden lehetséges. :)) -
#6 de ezu most nagyon furi :) -
#5 eccer kb 1 éve
láttam 1 képet a dobozárol !
haverral suliba megakartuk nézni a 3nak a hpját
és ott láttuk -
Cobra11 #4 na bazz. lol. -
Cobra11 #3 honnan vetted ezt a baromságot? -
#2 http://www.activisiono2.com/hawk/index.html
mondjuk PC-re nem jelent meg de akkoris... :) -
#1 elvileg már megjelent a THPS 4, mér nem beszél róla senki?