400
Tony Hawk 4
  • zaki
    Tony Hawk 4 serial: P4EPBTIQDAIH7WXM
  • DeadBear
    Vegyétek meg a játékot
  • Balusz
    Kellene CD KY! De valami más:) Szeretnék online játszani:)) tök jo lehet:)
  • Ramore
    menj az nvidia.com címre és nézd meg
  • DeadBear
    Ha a videókártyádon nVidia chip csücsül, akkor egy kiadós driverfrissítéssel megoldható a probléma.
  • Ramore
    Dög nehéz a Carnival pálya!!! :(
  • mukika
    Szerintem más Cd-key nem igen van. NEM TOM...
  • DeadBear
    Kellett nekem is! Csak azt kihagytam. :D Mert Ramore azt kérdezte, hogy hol kell trükközni, nem azt, hogy mit kell :D
  • Ramore
    Köszike! :)
  • Gary
    Hátha így könnyebb:

• Gary
    Ramore: A #223-as hozzászólásban megpróbáltam leírni a csavargók megtalálási helyeit. A sorrend nem az, ahogyan ott számoztam, hanem : 4, 5, 1, 2, 3. Mert ha sikeresen átugrod, akkor eltűnik és a következő helyen jelenik meg.

Jaja, utolsó 2 pályáért fizetni kell!
    Azt a konténerest, amit írtál, úgy kell, ahogyan DeadBear is mondta. De én úgy emléxem (lehet, rosszul), hogy 1 konténer van fellógatva és abba kell átugrani... csak előbb föl kell jutni a legmagasabban lévő konténerbe és abból...

DeadBear: Neked csak egyszerűen át kellett ugranod az épület fölött? Vazze, nekem speckó trükköt is kellett produkálnom. (Custom skater-rel csináltam)
  • Ramore
    Nézd meg majd légyszi a konténerest! ;)
  • DeadBear
    Ollie the magic bum: 5x kell átugratni, de minden ugrásnál elvándorol. A helyeket úgy tudod előtte belőni, hogy megkeresed a lepakolt kartondobozokat. (szétterítve)

A konténerese feladatra hirtelen nem emlékszek, majd megnézem.
  • Ramore
    Köszi, a Bmx kipipálva, az Ollie The Magic Bum-nál tehát csövest kell megtalálni és átugrani?

Gap across suspended containers-nél hibátlanul kell átugrani és mindíg az elöttünk lévő konténerbe kell ugrani?

Ha meg kell venni, akkor megveszem! :)
  • DeadBear
    Ollie The Magic Bum: a 2. részből jól ismert feladat. Át kell olliezni a csövest, aki persze mindig máshova mászik el.

A BMX-es fealadatnál pedig special-t felviszed maximumra, majd a két pool között lévő házikó szerűséget (nincsenek falai) átugrod, de teljesen tisztán. (nem érhetsz hozzá a házikóhoz)

Gap across suspended containers. Egyik fellógatott konténerből a másikba kell átugratni.

Az utolsó két pályát szerintem meg kell venni.

• Ramore
    Az utolsó két pályát (Carneval, Chicago) meg kell venni, vagy kinyílik majd elöbb-utóbb magától, mint a többi?
  • Ramore
    Még valami. A Shipiyard pályán a Gap across suspended containers feladatnál mit kell csinálni?
  • Ramore
    Az Ollie the magic feladatnál pontosan mit kell csinálni? Azt olvastam, hogy hol, de mit? :) Ugyanezen a pályán (Cona)a bmx-es fazon feladatát sem tudom, hogy hol kell végrehajtani.
  • Gary
    Az összes Pro Challenge megvan, sz'al én kivégeztem, azaz majdnem... 1 feladat hiányzik, a hullámvasutas (#231-es könyörgés :) meg lehet, hogy pár pénz), ha a GAP-listától eltekintünk :)
  • DeadBear
    Már rég volt, nem emlékeztem.

Amúgy ki, hogy áll? Pro Challenge közül még három van hátra. A Pro Points: 124/190
  • Ramore
    Thanks! :)
  • DeadBear
    Meg kell fogni a farkát, mintha egy autóhoz kapaszkodnál (felfelé nyíl), aztán meg tartani, míg ki nem írja hogy ügyes voltál. De persze folyamatosan begyorsul Jumbó.
  • Ramore
    Állatkertben az elefánttal mit kell csinálni? /amelyik bent van a "keringőjében" és körbe csalinkázik/
  • Gary
    A Carnival pályán valaki megoldotta a hullámvasút pályáján a végigcsúszást? Van valami trükkje, vagy csak szenvedni kell? :)
  • Gary
    OMax: Jaja, tegnap összejött nekem is. Kicsit leamortizálja a pályát a zElefánt! :)

Lacc: Meg egy kis pénzmag is, plusz egy GAP, ha körbe csúszol a cápás medencén...
  • Lacc
    Hát ott van a pingvines task..
  • OMax
    Na megvan mit kell csinalni! Ra kell ugrani arra a hue elefantnak a hatara a kis hazikorol, s kell grindolni rajta, az elindul es betori majd az ajtot... de nincs bent semmi erdekes! good luck
  • Gary
    Szerintem még nem írták, de nekem is ez a gondom, ha megtudsz valamit, oszd meg velünk is légyszíves!
    Előre is kösz!
  • OMax
    En nekem sikerult megcsinalni a konas szlalomot bar eleg nehez volt! Ha nyomod hatrafele es ugy veszed a kanyart akkor nagyobb kanyart ... illetve hirtelen veszi a kanyart es igy csinaltam! Good luck! Meg valami az allatkerbe hogy nyitom ki az akvarium ajtojat? lehet irta valaki mar ... utana is nezek mindjart, de konnyebb kerdezni :)) koszi
  • Ramore
    format, majd friss windows-t neki!
  • Gary
    Gondolom az Ollie the magic bum... again-re gondolsz...

1. A mögött a negyedív mögött, amiről indulsz ha betölti a pályát, (innen indul a slalom is).
    2. Ahol végződik a slalom, annak a betonteknőnek az oldalán van egy magasabb rész, na amögött.
    3. Amikor megkapod a feladatot, fordulj meg, lesz ott egy magas negyed ív, az alatt.
    4. Ahol megkapod a feladatot menj egyenesen, majd a fűnél kb 45 fokban jobbra. A nagy fa-félcső közelében...
    5. A nagy fa-félcső másik oldalán van egy kis negyed ív, amögött.
  • mukika
    Köszi Gary!!!!!!! Örök hálám!!!! Thanx....
  • Gary
    Te sem nézed meg a régebbi hozzászólásokat?
    A #69-es tartalmazza (milyen szép szám! :))

Serial: P4EPBTIQDAIH7WXM
  • mukika
    HI!!!!! A kérésem a köv. lenne: megvan a game csak kéne az install kód... Az enyém nem müködik. Please írja le valaki!!!!!!!!!!!
  • Gary
    Nem, ez nem az a feladat. Ez már a PRO dolog, ami minden karakternek más. Ha ezt megcsinálod, akkor nyitja meg az illető videóját.

Amit Te mondasz, azt a Shipyard-on kell elkövetni (assz'em), amit én, azt pedig Alcatraz-ban. (Rune Cliffberg-gel ha jólemléxem).
  • Kurty
    Van valaki ózdi? Ki deszkázik borsod megyében?
  • Gary
    DeadBear: vagy bárki, aki tudja:
    Az Alcatraz pályán megvagy azzal PRO feladattal, amikor a két medencében + a víztározóban kell trükközni? A végén azt a One Foot Blunt - vagy mi is a feladat neve - dolgot hol kell megcsinálni? Próbáltam a víztározó tetjén kívül, belül, de nem adja meg...
  • antijedi
    eh valami nagy gaz van nalad, nekem rosszab geppel ezekel a gamekal semi bajom nem votl :P
  • Gary
    SLOMO
  • Gary
    <b>SLOMO</b> a cheat neve. Nekem sikerült belekevernem egy felesleges W-t.