Tony Hawk 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A korlátra föl van fektetve egy deszka, arról. Special legyen sárga...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Egyébként ti hogy csináltok csalás nélkül 800e nél töbet?
Feltételezem, hogy a speciálokat nyomjátok orba-szájba.
Én részemrõl a legtöbb pontot Jangoval értem el, mivel használom a Jango Jet-et...
Hi! kösz az infót! lenne még kérdésem:
Eliza Steamer Pro Csellendzs!
A leugrás a templom mellé picit mindig rövd lesz! Honnan ugorjak?

Kösz!
marcus13: Nah, az a helyzet, hogy nem arrafelé kell menni, mert arra NO CHEATING! lesz. Az épület alatti alagúton meg nem tudsz átjutni, mert eltorlaszolták. Marad az egyetlen szabad út: az épület mellett húzz ki teljesen balra és ott a "kertek alatt" kell lejutni a hajóhoz. Balra a korláton túl az a sok víz, jobbra fal és bokrok... Sok sikert!

Ljock: Én a THPS2 óta nem tértem el túlzottan az alapkonfigtól, az irányítást tettem a W, A, S, D-re, mert a kurzor gombokkal nem tudtam elõcsalni a jobb+le+keypadX kombinációkat.
Az Edit tricks menüpontban megnézheted a trükköket, hogy mit hogyan kell csinálni, vehetsz is újakat, lecserélheted a régit...

Ramore: 900e? Valahol kell csinálni 1,5 millát is! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ramore
Najó, egyet értek, de csak a Chicago pályán, a Carneval pályát utálom! Pl a combo feladatnál a B betût egyszerûen nem bírom elcsípni.
Nem!

Csak elindulsz és szépen nyomod a trükksorozatokat. Az a jó pályában, hogy jól össze lehet kötni a sorozatokat!

\"don\'t worry, be happy\"

Ramore
Skacok, a Chicago pályán a 900.000 pont az kicsit húzós, nemde? 😊
DarkHorSe
köhm ! 😄 ezzel teccik jáccani ?

Swedish people are albino monkeys

Ramore
Hidd el folyamatosan belejössz majd a játékba, csak gyakorolni kell.
Forward: felfele nyíl
Backward: lefele nyíl
Turn Left: balra nyíl
Turn Right: jobbra nyíl
Ollie/Accept: SPACE
Rail(Grind): V
Grab/back: B
Kick: C
Nollie/Revert: N
Switch/Revert: X
Spine Transfer: G
Pause: P

Sok sikert!

Úgy kell kigrani, hogy átugorj az átjáró felett. Azt hiszem valahogy így van

Szia!

1. Az alábbi irányítással játszok:

C - flip trükkök
V - csúszás/lip trükkök
B - grab trükkök
G - spine transfer
N - nollie trükkök/revert
SPACE - ollie

iránybillentyûk - mozgás 😊

2. Gyakorolj. Minden irány + funkcióbillentyû lenyomásával egy új trükköt csinálsz. Pl: -> + C = heelflip, <- + C = kickflip

3. Gyakorlás után menni fognak a dolgok. Bár az amerikai focistákat egy kombóban leütni egy kezdõnek nem a legkönyebb.

Mit is kell csinálni pontosan? Már nem emléxem. Melóba meg nem fut ez az átok, mert reklamál a serial miatt (otthoni vinyóról futtattam volna).

Kösz a megerõsítést!

Egyébként nekem nagyon bejön ez a game órákat tudok vele játszani folyamatosan.Ne tudjátok meg mit össze nem szarakodtam a ZOOn az elefánttal, mindent kipróbáltam amit lehet (felette alugrani körbemanuálozni stb.) aztán megtaláltam itt a fórumban, hogy mit kell csinálni!
HI! Ne csináljatok 100 milliósnál nagyobb combot mert kidob a játékból! A BAm Margerás Pro challengnél a 2. körben hogy kell kiugrani a templom melletti félcsõbõl?
Ramore
Oké, köszike, csekkolom!
Azt én is úgy tudom, hogy a 900-at a hídról a hajóra kell megcsinálni!

A fölnyitott hídról van szó, ugye?
Ha igen, akkor nem a két híd között kell megcsinálni, hanem a vízen lágyan ringatózó hajó fölsõ fedélzetére kell érkezni...

Hirtelen elbizonytalanodtam, lehet, hogy több feladatot is kellett a hídon csinálni? A fene, hogy a 4-es már nem fut a munkahelyi gépen! Holnapra igyexem utánanézni...

Ramore
Chicago-ban meg tudta valaki csinálni a hídon átudorva a 900-as trükköt? Nekem mindíg csak a híd széléig röpül, aztán beesik a vízbe.
zaki
Tony Hawk 4 serial: P4EPBTIQDAIH7WXM

Vegyétek meg a játékot

Balusz
Kellene CD KY! De valami más😊 Szeretnék online játszani😊) tök jo lehet😊

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Ramore
menj az nvidia.com címre és nézd meg
Ha a videókártyádon nVidia chip csücsül, akkor egy kiadós driverfrissítéssel megoldható a probléma.

Ramore
Dög nehéz a Carnival pálya!!! 😞
mukika
Szerintem más Cd-key nem igen van. NEM TOM...

Kellett nekem is! Csak azt kihagytam. 😄 Mert Ramore azt kérdezte, hogy hol kell trükközni, nem azt, hogy mit kell 😄

Ramore
Köszike! 😊
Hátha így könnyebb:

Ramore: A #223-as hozzászólásban megpróbáltam leírni a csavargók megtalálási helyeit. A sorrend nem az, ahogyan ott számoztam, hanem : 4, 5, 1, 2, 3. Mert ha sikeresen átugrod, akkor eltûnik és a következõ helyen jelenik meg.

Jaja, utolsó 2 pályáért fizetni kell!
Azt a konténerest, amit írtál, úgy kell, ahogyan DeadBear is mondta. De én úgy emléxem (lehet, rosszul), hogy 1 konténer van fellógatva és abba kell átugrani... csak elõbb föl kell jutni a legmagasabban lévõ konténerbe és abból...

DeadBear: Neked csak egyszerûen át kellett ugranod az épület fölött? Vazze, nekem speckó trükköt is kellett produkálnom. (Custom skater-rel csináltam)

Ramore
Nézd meg majd légyszi a konténerest! 😉
Ollie the magic bum: 5x kell átugratni, de minden ugrásnál elvándorol. A helyeket úgy tudod elõtte belõni, hogy megkeresed a lepakolt kartondobozokat. (szétterítve)

A konténerese feladatra hirtelen nem emlékszek, majd megnézem.

Ramore
Köszi, a Bmx kipipálva, az Ollie The Magic Bum-nál tehát csövest kell megtalálni és átugrani?

Gap across suspended containers-nél hibátlanul kell átugrani és mindíg az elöttünk lévõ konténerbe kell ugrani?

Ha meg kell venni, akkor megveszem! 😊
Ollie The Magic Bum: a 2. részbõl jól ismert feladat. Át kell olliezni a csövest, aki persze mindig máshova mászik el.

A BMX-es fealadatnál pedig special-t felviszed maximumra, majd a két pool között lévõ házikó szerûséget (nincsenek falai) átugrod, de teljesen tisztán. (nem érhetsz hozzá a házikóhoz)

Gap across suspended containers. Egyik fellógatott konténerbõl a másikba kell átugratni.

Az utolsó két pályát szerintem meg kell venni.

Ramore
Az utolsó két pályát (Carneval, Chicago) meg kell venni, vagy kinyílik majd elöbb-utóbb magától, mint a többi?
Ramore
Még valami. A Shipiyard pályán a Gap across suspended containers feladatnál mit kell csinálni?
Ramore
Az Ollie the magic feladatnál pontosan mit kell csinálni? Azt olvastam, hogy hol, de mit? 😊 Ugyanezen a pályán (Cona)a bmx-es fazon feladatát sem tudom, hogy hol kell végrehajtani.
Az összes Pro Challenge megvan, sz'al én kivégeztem, azaz majdnem... 1 feladat hiányzik, a hullámvasutas (#231-es könyörgés 😊 meg lehet, hogy pár pénz), ha a GAP-listától eltekintünk 😊

Már rég volt, nem emlékeztem.

Amúgy ki, hogy áll? Pro Challenge közül még három van hátra. A Pro Points: 124/190

Ramore
Thanks! 😊
Meg kell fogni a farkát, mintha egy autóhoz kapaszkodnál (felfelé nyíl), aztán meg tartani, míg ki nem írja hogy ügyes voltál. De persze folyamatosan begyorsul Jumbó.

Ramore
Állatkertben az elefánttal mit kell csinálni? /amelyik bent van a "keringõjében" és körbe csalinkázik/
A Carnival pályán valaki megoldotta a hullámvasút pályáján a végigcsúszást? Van valami trükkje, vagy csak szenvedni kell? 😊

OMax: Jaja, tegnap összejött nekem is. Kicsit leamortizálja a pályát a zElefánt! 😊

Lacc: Meg egy kis pénzmag is, plusz egy GAP, ha körbe csúszol a cápás medencén...

Lacc
Hát ott van a pingvines task..
Na megvan mit kell csinalni! Ra kell ugrani arra a hue elefantnak a hatara a kis hazikorol, s kell grindolni rajta, az elindul es betori majd az ajtot... de nincs bent semmi erdekes! good luck

Szerintem még nem írták, de nekem is ez a gondom, ha megtudsz valamit, oszd meg velünk is légyszíves!
Elõre is kösz!

En nekem sikerult megcsinalni a konas szlalomot bar eleg nehez volt! Ha nyomod hatrafele es ugy veszed a kanyart akkor nagyobb kanyart ... illetve hirtelen veszi a kanyart es igy csinaltam! Good luck! Meg valami az allatkerbe hogy nyitom ki az akvarium ajtojat? lehet irta valaki mar ... utana is nezek mindjart, de konnyebb kerdezni 😊) koszi

Ramore
format, majd friss windows-t neki!