400
Tony Hawk 4
-
#309 Nekem a kamrában pihen egy agyonkoptatott noname deszka, a töröttek már régen a szeméttelepek martalékává lettek. -
DeadBear #308 Nekem 12 törött lap és plusz 1 használatban -
Tigerson #307 Mi a HDC címe? -
#306 Nekem van egy Powell Peralta Tommy Guerrero deszkám, dísz és emlék egyben. -
DeadBear #305 A REVERT -et akkor tudod csinálni, amikor már érkezel vissza az ívbe. A REVERT során az ívbe való visszaérkezéskor nyomsz egy 180-at úgy, hogy a kerekek csúsznak az elemen.
OFF: Amúgy az életben deszkázik valamelyikőtök?
ON -
Monkis #304 Gary!
A börtön pályán a szétmállott épületben a következőt kéri:
Try a REVERT ("N" or "S" as you Land on a vert) na most nálam a revert gombra csak megfordul és 180 olliet ad. :)
Kérlek segits(etek)!
Köszi -
#303 hdc-is fent van azt hiszem -
Tigerson #302 Honnan lehet letölteni, még a Warez Centeren kívül? -
#301 Töltsd le újra, vagy töltsd le máshonnan, ilyen hibának normál esetben nem lenne szabad megesnie. -
Tigerson #300 Hello!
Letöltöttem a game-t a Warez Center Onlineról rippelten.
A setup.bat tömöríti ki a játékhoz a szükséges fájlokat, de mikor már majdnam készvan ezt írja ki:
Duplicating files...
Fájlt nem lehet önmagára másolni
Utána elindítom a game-t és nem lép be, hanem egyből kilép.
Miért van ez?
AKI TUD SEGÍTENI, AZ FELTÉTLENÜL SEGÍTSEN!
A segítségeket előre is köszönöm!
Az is lehetséges, hogy a segítségeket vmivel honorálom.
NAGYON KIRÁLY EZ AZ OLDAL!
SUPERGAMEZ CSAK ÍGY TOVÁBB! -
#299 Már majdnem végigvittem, de nem tudom, hogy hogy kell Rune Glifberg pro cselendzsét megcsinálni, mert az utsó ONE FOOT BLUNT-ot nem tudom, hogy hol kell csinálni. Valaki válaszoljon! -
Gary #298 Piszok lassan gyűlneg a GAP-ek :( Nem egyerű rájönni, hogy hol is kell megcsinálni. Legtöbbször a véletlen hozza.
Jockey: Nem jegyzem meg a combokat, mert azt csinálom, amit a helyzet hoz. Sajnos még csak el sem lehet menteni a visszajátszást, az nagy segítség lenne. Miért kell a THPS2-ben jól bevált dolgot megszüntetni? A THPS3-ban csak patch segítségével tudtad elmenteni, de az is bizonytalan volt, hogy vissza tudod-e tölteni. Ebben már opcionálisan van visszajátszás, csak mentés nincs, eh!
PIVOT: Manual közben nyomsz egy REVERT-et.
marcus13: Nem az lenne, hogy 1 combo-val szerezz 50.000 pontot?
Monkis: REVERT: alapesetben a keypad 9-en van és azt eredményezi, hogy a skater megcseréli a lábait egy 180°-os deszka-fordítással. Arra jó, hogy negyed ív-ről lejövet vagy félcsőben is össze tudod kötni a gyakorlatokat. Revert után Manual, de majd rájössz! :)
Kicsit bővebben a fényképészes dolgot, mert a PRO feladatoknál is ott a srác a géppel... -
Monkis #296 Hi!
A börtön pályán a fényképésznél mit kell csinálni? Mi az a REVERT??? -
marcus13 #295 HI!Nekem is kicsit eklegem volt már az egészből, de nem nyultam cheathez!!! Mint egyessek! Egyébként a billentyűzetem nem igazán értékeli ezt a játékot!
Ha lenne magyar tony hawk, javasolnám titkos karakternek Sanyi bácsit!
Egyébként Collage>>Combo to bells... 50.000 point hol meg mit??
Kösz!!! -
#294 heló ismét ittenet vagyok:)
múltkor becsömöltem a progitol picit, így tartottam kis szünetet, de újra it vagyok:)
szal kellenének nekem izmos kombnók:)
egy két tipet ide bevéshetnétek, pl lentebb volt már említés pááról, éltembe nem láttam még őket:)
továbbá:
a bűvös college (1ő pálya:P) pályán szarakodom még mindig.
van egy csövön csúszos feladat, ki kell gyűjteni a C-O-M-B-O betüket egy durván kanyarodó csövön, valamit egy részén ki is van vágva, nos ez nagyon nem megy..:P
-
#293 Én egy pár napig pihentettem az idegeimet, de ma este folytatom a gamepadom rombolását! :@ -
Gary #292 Megvan a 190 PRO pont! :)
Erre előáll egy szimpla gratulcióval a program, majd közli, hogy nyomjam végig a 8 minijátékot is és kapok egy új karaktert! Sz'al szerezzem meg az összes pályán a szétszórt pénzecskéket és csináljam meg az összes GAP-et! Kösz!
Vigasztal viszont az a tény, hogy ezt is díjazza. A THPS2-ben is vártam valami bónuszt a végére, ha megcsinálom a GAP-eket, de ott semmi. Nah, majd itt! :) -
Gary #291 Egy combo-ba legyen minden féle trükk (flat, kick, lip, slide, grab), lehetőleg GAP-es részen bemutatva, és lehetőleg speckó trükk. Ezt nagyon szereti :)
Nyomni a szorzót, mint állat, manulnál pivot, trükkök előtt, az előre, előre, ugrás (nem mindig kivitelezhető) +1 szorzó.
Ja, és nem pofára érkezni egy szép hosszú combo után! -
#290 Még midnig nincs másik cd-key? Plz mondja valaki hogy tud egy másikat mert tökönszúrom magam :D -
Gary #289 Ja és próbáld az előre, előre, ugrás-t (ollie). Ezzel nagyobbat pattan. Boneless, fastplant a neve, mikor minek sikerül. :) -
Gary #288 A korlátra föl van fektetve egy deszka, arról. Special legyen sárga... -
marcus13 #287 Egyébként ti hogy csináltok csalás nélkül 800e nél töbet?
Feltételezem, hogy a speciálokat nyomjátok orba-szájba.
Én részemről a legtöbb pontot Jangoval értem el, mivel használom a Jango Jet-et... -
marcus13 #286 Hi! kösz az infót! lenne még kérdésem:
Eliza Steamer Pro Csellendzs!
A leugrás a templom mellé picit mindig rövd lesz! Honnan ugorjak?
Kösz! -
Gary #285 marcus13: Nah, az a helyzet, hogy nem arrafelé kell menni, mert arra NO CHEATING! lesz. Az épület alatti alagúton meg nem tudsz átjutni, mert eltorlaszolták. Marad az egyetlen szabad út: az épület mellett húzz ki teljesen balra és ott a "kertek alatt" kell lejutni a hajóhoz. Balra a korláton túl az a sok víz, jobbra fal és bokrok... Sok sikert!
Ljock: Én a THPS2 óta nem tértem el túlzottan az alapkonfigtól, az irányítást tettem a W, A, S, D-re, mert a kurzor gombokkal nem tudtam előcsalni a jobb+le+keypadX kombinációkat.
Az Edit tricks menüpontban megnézheted a trükköket, hogy mit hogyan kell csinálni, vehetsz is újakat, lecserélheted a régit...
Ramore: 900e? Valahol kell csinálni 1,5 millát is! :) -
#284 Najó, egyet értek, de csak a Chicago pályán, a Carneval pályát utálom! Pl a combo feladatnál a B betűt egyszerűen nem bírom elcsípni. -
DeadBear #283 Nem!
Csak elindulsz és szépen nyomod a trükksorozatokat. Az a jó pályában, hogy jól össze lehet kötni a sorozatokat! -
#282 Skacok, a Chicago pályán a 900.000 pont az kicsit húzós, nemde? :) -
#281 köhm ! :D ezzel teccik jáccani ? -
#279 Hidd el folyamatosan belejössz majd a játékba, csak gyakorolni kell. -
DeadBear #276 Forward: felfele nyíl
Backward: lefele nyíl
Turn Left: balra nyíl
Turn Right: jobbra nyíl
Ollie/Accept: SPACE
Rail(Grind): V
Grab/back: B
Kick: C
Nollie/Revert: N
Switch/Revert: X
Spine Transfer: G
Pause: P
Sok sikert! -
DeadBear #274 Úgy kell kigrani, hogy átugorj az átjáró felett. Azt hiszem valahogy így van -
DeadBear #273 Szia!
1. Az alábbi irányítással játszok:
C - flip trükkök
V - csúszás/lip trükkök
B - grab trükkök
G - spine transfer
N - nollie trükkök/revert
SPACE - ollie
iránybillentyűk - mozgás :)
2. Gyakorolj. Minden irány + funkcióbillentyű lenyomásával egy új trükköt csinálsz. Pl: -> + C = heelflip, <- + C = kickflip
3. Gyakorlás után menni fognak a dolgok. Bár az amerikai focistákat egy kombóban leütni egy kezdőnek nem a legkönyebb. -
Gary #271 Mit is kell csinálni pontosan? Már nem emléxem. Melóba meg nem fut ez az átok, mert reklamál a serial miatt (otthoni vinyóról futtattam volna). -
Gary #270 Kösz a megerősítést! -
marcus13 #269 Egyébként nekem nagyon bejön ez a game órákat tudok vele játszani folyamatosan.Ne tudjátok meg mit össze nem szarakodtam a ZOOn az elefánttal, mindent kipróbáltam amit lehet (felette alugrani körbemanuálozni stb.) aztán megtaláltam itt a fórumban, hogy mit kell csinálni! -
marcus13 #268 HI! Ne csináljatok 100 milliósnál nagyobb combot mert kidob a játékból! A BAm Margerás Pro challengnél a 2. körben hogy kell kiugrani a templom melletti félcsőből? -
#266 Oké, köszike, csekkolom! -
DeadBear #265 Azt én is úgy tudom, hogy a 900-at a hídról a hajóra kell megcsinálni! -
Gary #264 A fölnyitott hídról van szó, ugye?
Ha igen, akkor nem a két híd között kell megcsinálni, hanem a vízen lágyan ringatózó hajó fölső fedélzetére kell érkezni...
Hirtelen elbizonytalanodtam, lehet, hogy több feladatot is kellett a hídon csinálni? A fene, hogy a 4-es már nem fut a munkahelyi gépen! Holnapra igyexem utánanézni... -
#263 Chicago-ban meg tudta valaki csinálni a hídon átudorva a 900-as trükköt? Nekem mindíg csak a híd széléig röpül, aztán beesik a vízbe.