400
Tony Hawk 4
  • Ramore
    Nekem a kamrában pihen egy agyonkoptatott noname deszka, a töröttek már régen a szeméttelepek martalékává lettek.
  • DeadBear
    Nekem 12 törött lap és plusz 1 használatban
  • Tigerson
    Mi a HDC címe?
  • Ramore
    Nekem van egy Powell Peralta Tommy Guerrero deszkám, dísz és emlék egyben.
  • DeadBear
    A REVERT -et akkor tudod csinálni, amikor már érkezel vissza az ívbe. A REVERT során az ívbe való visszaérkezéskor nyomsz egy 180-at úgy, hogy a kerekek csúsznak az elemen.

OFF: Amúgy az életben deszkázik valamelyikőtök?
    ON
  • Monkis
    Gary!

A börtön pályán a szétmállott épületben a következőt kéri:
    Try a REVERT ("N" or "S" as you Land on a vert) na most nálam a revert gombra csak megfordul és 180 olliet ad. :)
    Kérlek segits(etek)!
    Köszi
  • zaki
    hdc-is fent van azt hiszem
  • Tigerson
    Honnan lehet letölteni, még a Warez Centeren kívül?
  • Ramore
    Töltsd le újra, vagy töltsd le máshonnan, ilyen hibának normál esetben nem lenne szabad megesnie.
  • Tigerson
    Hello!
    Letöltöttem a game-t a Warez Center Onlineról rippelten.
    A setup.bat tömöríti ki a játékhoz a szükséges fájlokat, de mikor már majdnam készvan ezt írja ki:
    Duplicating files...
    Fájlt nem lehet önmagára másolni
    Utána elindítom a game-t és nem lép be, hanem egyből kilép.
    Miért van ez?
    AKI TUD SEGÍTENI, AZ FELTÉTLENÜL SEGÍTSEN!
    A segítségeket előre is köszönöm!
    Az is lehetséges, hogy a segítségeket vmivel honorálom.
    NAGYON KIRÁLY EZ AZ OLDAL!
    SUPERGAMEZ CSAK ÍGY TOVÁBB!
  • progeny
    Már majdnem végigvittem, de nem tudom, hogy hogy kell Rune Glifberg pro cselendzsét megcsinálni, mert az utsó ONE FOOT BLUNT-ot nem tudom, hogy hol kell csinálni. Valaki válaszoljon!
  • Gary
    Piszok lassan gyűlneg a GAP-ek :( Nem egyerű rájönni, hogy hol is kell megcsinálni. Legtöbbször a véletlen hozza.

Jockey: Nem jegyzem meg a combokat, mert azt csinálom, amit a helyzet hoz. Sajnos még csak el sem lehet menteni a visszajátszást, az nagy segítség lenne. Miért kell a THPS2-ben jól bevált dolgot megszüntetni? A THPS3-ban csak patch segítségével tudtad elmenteni, de az is bizonytalan volt, hogy vissza tudod-e tölteni. Ebben már opcionálisan van visszajátszás, csak mentés nincs, eh!

PIVOT: Manual közben nyomsz egy REVERT-et.

marcus13: Nem az lenne, hogy 1 combo-val szerezz 50.000 pontot?

Monkis: REVERT: alapesetben a keypad 9-en van és azt eredményezi, hogy a skater megcseréli a lábait egy 180°-os deszka-fordítással. Arra jó, hogy negyed ív-ről lejövet vagy félcsőben is össze tudod kötni a gyakorlatokat. Revert után Manual, de majd rájössz! :)

Kicsit bővebben a fényképészes dolgot, mert a PRO feladatoknál is ott a srác a géppel...
  • Monkis
    Hi!
    A börtön pályán a fényképésznél mit kell csinálni? Mi az a REVERT???
  • marcus13
    HI!Nekem is kicsit eklegem volt már az egészből, de nem nyultam cheathez!!! Mint egyessek! Egyébként a billentyűzetem nem igazán értékeli ezt a játékot!
    Ha lenne magyar tony hawk, javasolnám titkos karakternek Sanyi bácsit!

Egyébként Collage>>Combo to bells... 50.000 point hol meg mit??

Kösz!!!
  • Jockey
    heló ismét ittenet vagyok:)
    múltkor becsömöltem a progitol picit, így tartottam kis szünetet, de újra it vagyok:)
    szal kellenének nekem izmos kombnók:)
    egy két tipet ide bevéshetnétek, pl lentebb volt már említés pááról, éltembe nem láttam még őket:)
    továbbá:
    a bűvös college (1ő pálya:P) pályán szarakodom még mindig.
    van egy csövön csúszos feladat, ki kell gyűjteni a C-O-M-B-O betüket egy durván kanyarodó csövön, valamit egy részén ki is van vágva, nos ez nagyon nem megy..:P
  • Ramore
    Én egy pár napig pihentettem az idegeimet, de ma este folytatom a gamepadom rombolását! :@
  • Gary
    Megvan a 190 PRO pont! :)
    Erre előáll egy szimpla gratulcióval a program, majd közli, hogy nyomjam végig a 8 minijátékot is és kapok egy új karaktert! Sz'al szerezzem meg az összes pályán a szétszórt pénzecskéket és csináljam meg az összes GAP-et! Kösz!

Vigasztal viszont az a tény, hogy ezt is díjazza. A THPS2-ben is vártam valami bónuszt a végére, ha megcsinálom a GAP-eket, de ott semmi. Nah, majd itt! :)
  • Gary
    Egy combo-ba legyen minden féle trükk (flat, kick, lip, slide, grab), lehetőleg GAP-es részen bemutatva, és lehetőleg speckó trükk. Ezt nagyon szereti :)
    Nyomni a szorzót, mint állat, manulnál pivot, trükkök előtt, az előre, előre, ugrás (nem mindig kivitelezhető) +1 szorzó.
    Ja, és nem pofára érkezni egy szép hosszú combo után!
  • Lacc
    Még midnig nincs másik cd-key? Plz mondja valaki hogy tud egy másikat mert tökönszúrom magam :D
  • Gary
    Ja és próbáld az előre, előre, ugrás-t (ollie). Ezzel nagyobbat pattan. Boneless, fastplant a neve, mikor minek sikerül. :)
  • Gary
    A korlátra föl van fektetve egy deszka, arról. Special legyen sárga...
  • marcus13
    Egyébként ti hogy csináltok csalás nélkül 800e nél töbet?
    Feltételezem, hogy a speciálokat nyomjátok orba-szájba.
    Én részemről a legtöbb pontot Jangoval értem el, mivel használom a Jango Jet-et...
  • marcus13
    Hi! kösz az infót! lenne még kérdésem:
    Eliza Steamer Pro Csellendzs!
    A leugrás a templom mellé picit mindig rövd lesz! Honnan ugorjak?

Kösz!
  • Gary
    marcus13: Nah, az a helyzet, hogy nem arrafelé kell menni, mert arra NO CHEATING! lesz. Az épület alatti alagúton meg nem tudsz átjutni, mert eltorlaszolták. Marad az egyetlen szabad út: az épület mellett húzz ki teljesen balra és ott a "kertek alatt" kell lejutni a hajóhoz. Balra a korláton túl az a sok víz, jobbra fal és bokrok... Sok sikert!

Ljock: Én a THPS2 óta nem tértem el túlzottan az alapkonfigtól, az irányítást tettem a W, A, S, D-re, mert a kurzor gombokkal nem tudtam előcsalni a jobb+le+keypadX kombinációkat.
    Az Edit tricks menüpontban megnézheted a trükköket, hogy mit hogyan kell csinálni, vehetsz is újakat, lecserélheted a régit...

Ramore: 900e? Valahol kell csinálni 1,5 millát is! :)
  • Ramore
    Najó, egyet értek, de csak a Chicago pályán, a Carneval pályát utálom! Pl a combo feladatnál a B betűt egyszerűen nem bírom elcsípni.
  • DeadBear
    Nem!

Csak elindulsz és szépen nyomod a trükksorozatokat. Az a jó pályában, hogy jól össze lehet kötni a sorozatokat!
  • Ramore
    Skacok, a Chicago pályán a 900.000 pont az kicsit húzós, nemde? :)
  • DarkHorSe
    köhm ! :D ezzel teccik jáccani ?
  • Ramore
    Hidd el folyamatosan belejössz majd a játékba, csak gyakorolni kell.
  • DeadBear
    Forward: felfele nyíl
    Backward: lefele nyíl
    Turn Left: balra nyíl
    Turn Right: jobbra nyíl
    Ollie/Accept: SPACE
    Rail(Grind): V
    Grab/back: B
    Kick: C
    Nollie/Revert: N
    Switch/Revert: X
    Spine Transfer: G
    Pause: P

Sok sikert!
  • DeadBear
    Úgy kell kigrani, hogy átugorj az átjáró felett. Azt hiszem valahogy így van
  • DeadBear
    Szia!

1. Az alábbi irányítással játszok:

C - flip trükkök
    V - csúszás/lip trükkök
    B - grab trükkök
    G - spine transfer
    N - nollie trükkök/revert
    SPACE - ollie

iránybillentyűk - mozgás :)

2. Gyakorolj. Minden irány + funkcióbillentyű lenyomásával egy új trükköt csinálsz. Pl: -> + C = heelflip, <- + C = kickflip

3. Gyakorlás után menni fognak a dolgok. Bár az amerikai focistákat egy kombóban leütni egy kezdőnek nem a legkönyebb.
  • Gary
    Mit is kell csinálni pontosan? Már nem emléxem. Melóba meg nem fut ez az átok, mert reklamál a serial miatt (otthoni vinyóról futtattam volna).
  • Gary
    Kösz a megerősítést!
  • marcus13
    Egyébként nekem nagyon bejön ez a game órákat tudok vele játszani folyamatosan.Ne tudjátok meg mit össze nem szarakodtam a ZOOn az elefánttal, mindent kipróbáltam amit lehet (felette alugrani körbemanuálozni stb.) aztán megtaláltam itt a fórumban, hogy mit kell csinálni!
  • marcus13
    HI! Ne csináljatok 100 milliósnál nagyobb combot mert kidob a játékból! A BAm Margerás Pro challengnél a 2. körben hogy kell kiugrani a templom melletti félcsőből?
  • Ramore
    Oké, köszike, csekkolom!
  • DeadBear
    Azt én is úgy tudom, hogy a 900-at a hídról a hajóra kell megcsinálni!
  • Gary
    A fölnyitott hídról van szó, ugye?
    Ha igen, akkor nem a két híd között kell megcsinálni, hanem a vízen lágyan ringatózó hajó fölső fedélzetére kell érkezni...

Hirtelen elbizonytalanodtam, lehet, hogy több feladatot is kellett a hídon csinálni? A fene, hogy a 4-es már nem fut a munkahelyi gépen! Holnapra igyexem utánanézni...
  • Ramore
    Chicago-ban meg tudta valaki csinálni a hídon átudorva a 900-as trükköt? Nekem mindíg csak a híd széléig röpül, aztán beesik a vízbe.