Tony Hawk 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Feltételezem, hogy a speciálokat nyomjátok orba-szájba.
Én részemrõl a legtöbb pontot Jangoval értem el, mivel használom a Jango Jet-et...
Eliza Steamer Pro Csellendzs!
A leugrás a templom mellé picit mindig rövd lesz! Honnan ugorjak?
Kösz!
Ljock: Én a THPS2 óta nem tértem el túlzottan az alapkonfigtól, az irányítást tettem a W, A, S, D-re, mert a kurzor gombokkal nem tudtam elõcsalni a jobb+le+keypadX kombinációkat.
Az Edit tricks menüpontban megnézheted a trükköket, hogy mit hogyan kell csinálni, vehetsz is újakat, lecserélheted a régit...
Ramore: 900e? Valahol kell csinálni 1,5 millát is! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Csak elindulsz és szépen nyomod a trükksorozatokat. Az a jó pályában, hogy jól össze lehet kötni a sorozatokat!
\"don\'t worry, be happy\"
Backward: lefele nyíl
Turn Left: balra nyíl
Turn Right: jobbra nyíl
Ollie/Accept: SPACE
Rail(Grind): V
Grab/back: B
Kick: C
Nollie/Revert: N
Switch/Revert: X
Spine Transfer: G
Pause: P
Sok sikert!

1. Az alábbi irányítással játszok:
C - flip trükkök
V - csúszás/lip trükkök
B - grab trükkök
G - spine transfer
N - nollie trükkök/revert
SPACE - ollie
iránybillentyûk - mozgás 😊
2. Gyakorolj. Minden irány + funkcióbillentyû lenyomásával egy új trükköt csinálsz. Pl: -> + C = heelflip, <- + C = kickflip
3. Gyakorlás után menni fognak a dolgok. Bár az amerikai focistákat egy kombóban leütni egy kezdõnek nem a legkönyebb.

Ha igen, akkor nem a két híd között kell megcsinálni, hanem a vízen lágyan ringatózó hajó fölsõ fedélzetére kell érkezni...
Hirtelen elbizonytalanodtam, lehet, hogy több feladatot is kellett a hídon csinálni? A fene, hogy a 4-es már nem fut a munkahelyi gépen! Holnapra igyexem utánanézni...

Érdemesebb lenne inkább kipróbálni azt az X-et ott fen a jobb felső sarokban!!!

Jaja, utolsó 2 pályáért fizetni kell!
Azt a konténerest, amit írtál, úgy kell, ahogyan DeadBear is mondta. De én úgy emléxem (lehet, rosszul), hogy 1 konténer van fellógatva és abba kell átugrani... csak elõbb föl kell jutni a legmagasabban lévõ konténerbe és abból...
DeadBear: Neked csak egyszerûen át kellett ugranod az épület fölött? Vazze, nekem speckó trükköt is kellett produkálnom. (Custom skater-rel csináltam)
A konténerese feladatra hirtelen nem emlékszek, majd megnézem.

Gap across suspended containers-nél hibátlanul kell átugrani és mindíg az elöttünk lévõ konténerbe kell ugrani?
Ha meg kell venni, akkor megveszem! 😊
A BMX-es fealadatnál pedig special-t felviszed maximumra, majd a két pool között lévõ házikó szerûséget (nincsenek falai) átugrod, de teljesen tisztán. (nem érhetsz hozzá a házikóhoz)
Gap across suspended containers. Egyik fellógatott konténerbõl a másikba kell átugratni.
Az utolsó két pályát szerintem meg kell venni.
Amúgy ki, hogy áll? Pro Challenge közül még három van hátra. A Pro Points: 124/190

Lacc: Meg egy kis pénzmag is, plusz egy GAP, ha körbe csúszol a cápás medencén...
Elõre is kösz!