400
Tony Hawk 4
-
maxius #353 Van egy fakk olsztálytársam aki csak cheattal nyomja tónit! Undorító!!! -
Gary #352 2 eset lehetséges:
1. nem tudod, mit kell csinálni. Ebben tudunk segíteni.
2. tudod mit kell, csak még nem sikerült. Ebben az esetben tényleg csak a gyakorlás segít. (meg néha a szerencse :)) Esetleg - bár nem etikus - CHEAT-elhetsz is.
-
Gary #349 Vazze! Írtam választ, de nem küldtem el, eh!
Jaja, fölugrottam, de pofáraestem, mikor fölkeltem, akkor már a gémen (vagy mi az) álltam. Megpróbáltam, föl tudok-e gurulni, sikerült! :)
Azért vagyok félmeztelen, mert nagymosás van! Nadrág még volt másik, de fölső már nem! :) -
maxius #348 Szerintem felugrott oda... -
#347 De hogyan kerültél oda és miért vagy félmeztelen? -
Gary #346
Gary a világ tetején!
Shipyard rulez! -
#345 Ma kijött egy Activision-os Snownboard játék is!!! -
maxius #344 afranc...akkor nincs könnyebb mód...akkor még gyakorolnom kell... -
#343 Ajánlom mindenkinek a figyelmébe: Kelly Slaters Pro Surfer 84x15 MB IMMERSION. Nyitottam egy topikot is a játéknak! -
Gary #342 Valamelyik fülke tetején egy LIP-trükk és egyensúlyozol, míg fölérsz.
Célszerű egy emelkedőben lévő fülkére fölugrani, akkor kevesebb ideig kell inogni, vagy az idevágó PERFECT CHEAT bekapcsolásával csak gyönyörködni a tájban :) -
maxius #341 igaz, igaz, de azért semmi nem jár...és közben lehet rendesen nyomulni...
A karnevál pályán hogy lehet megcsinálni a teenager küldetésében (try to not boot) az óriás kerék tetejére feljutni? -
Gary #340 +1 mini game (???)
Carnival: malacka kergetés... -
maxius #339 Még 1-2 mini gáma:
1.pálya: kukásautó
zoo: tojás szedás: 500 lové jár érte
és a többiek is írhatnak ehhez a témakörhöz... -
DeadBear #338 Szerintem közel sem a Neversoft-tól függ. Az Activision az, aki megmondja, hogy mire legyen... -
marcus13 #336 Hi,Én vok a 190 pro-s!
Maxius: Kösz a help-et!Nekem az első 2 pályán vannak meg a gap-ek,de egyszer sem írt ki semmit!
Ja, megvan az összes CASH ICON!!!!!!!!!!! , ÉS MÉG ÍGY IS HIÁNYZIK 2800 CASH!!!
Kezdem unni,de érdekel az uccsó karakter,nem tok mit tenni!
CSÁ
-
Gary #335 Rögtön itt az évvége, reménykedjünk! -
#334 egyhamar nem várható, hiszen nem olyan régen adták ki pc-re a 4. részt, és tudvalevő, hogy 1 évben jó, ha 1 THPS játékot adnak ki sajnos pc-re -
DeadBear #333 Csak tipp. Mivel hivatalos bejelentés nincs, így felkészülök a legrosszabbakra és ha megjelenik akkor majd jól meglepődök. :) -
maxius #332 yah...nem tudja vki, hogyan és mivel lehet kibányászni a zenéket belőle? -
maxius #331 lesz még bőven solymos tóni, jól kaszálnak vele, és alig kell fejleszteni bele...csak átírni konzolról gépre, az egy kis idő, de nem drága... -
#330 miért a 4. lenne az utolsó rész pc-re? -
#329 amilyen csibészek, bő egy év múlva, márha kiadják egyáltalán pc-re! -
DeadBear #327 Tony 5 másnéven Tony Hawk Underground. Más játékmenet, újabb újdonságok és, hogy PC-re megjelenik-e azt nem tudni. Legfeljebb úgy, mint a 4. rész. -
#326 ps2re es xboxra mar kijott a napokban, pc-re mikor fog? -
marcus13 #325 Hi!
Az előző írásom egy másik Tony Hawk függő írása volt, és ő jutt el 190 pro pointig.
Én egy kicsit pihentettem a gámét, mert néha azért mást is kell játszani....
Nem tudtok valamit a Tony 5 ről?
További yoo napot! -
maxius #324 8 mingame...lássuk csak:
1. páya tenisz
2. pálya távcsövek
3. baseball
4.konában nem tudok semmiről...
5.london: fogadás a csajokra
6.shipyard: ezen se tudok semmit
7.zoo: rhino fogadás, távcső (csak poén) a zsiráfketrec ajtaja nyitva: ott bemész, és majom-kidobós
8.karnevál: célbalövés meg favágás
asszem ezek...mit kapsz, ha valahol megvan az összes gap?
-
marcus13 #323 Sziasztok!
Megvan nekem is a 190 Pro Point,csak azzal a sok Gap-pel van ki a tököm!!!Kinek van meg az összes?
Még valami,az Alcatraz pályán kinek van meg az összes Cash?Csak egyet nam találok!
És a 8 minigames merre van?6-ot tudok!Légyszi adjatok valami Help-et!!!
Előre is köszi! -
maxius #322 Tud vki nbéhány jó secret dolgot Londonban, vagy SAn Franciscoban (vagy máshol)? -
DeadBear #321 Miért kéne utálni? :)
Extrém sport a BMX is. Sőt...régen azt akartam elkezdeni, de aztán megfertőzött a deszka. Még most is szívesen beleksótolnék, azért néha felpattanok egy két flatland bicóra. :)
Amúgy én letöröltem a Tony Hawk 4-et. Már nem nyújtott semmi újdonságot, csak a helyet foglalta :( Lehet, hogy ez volt az utolsó rész PC-n? Kár lenne érte... -
Gary #320 Én nem deszkázom, régebben próbáltam, de csak mindenféle idétlen lappal szerelt szutykokkal (Pl.: TRIAL Pemü - ki emléxik :) Rolfron - műanyag lap rulez! + egyéb fa tákolmányok...), főleg csak gurulgattunk, kis manual, forgás 2 keréken, kézenállás, lépcsőkről leugrálás, ennyi.
Aztán a BMX. Az jobban ment. Ugye, most nem utáltok sokkal jobban -
Gary #319 Pedig ott kell, azon a deszkán, amit a fickó a feje fölé tart. Nekem sok időbe telt mire rájöttem... pedig - persze utána - már tök egyértelmű :) -
#318 Thx -
#317 Ott is próbáltam, de nem fogadta el. De azért kösz. Egyébként már csak 5 feladat és 2 pro cselendzs van vissza. -
Monkis #316 Geeryy viszonylag hamar:))
P4EPBTIQDAIH7WXM -
#315 hi. ha valaki viszonylag gyorsan irna ide egy serialt(és nem URL-t ahol van).nagyon megkosszonem. -
DeadBear #314 Ha jól tudom a víztorony legtetején áll egy csávó és az tart a kezében egy deszkát a magasba. Na azon kell csinálni. :)
Úgyis kapcsolódik a témához, akkor már kicsit reklámozok: Gordeszka.hu
-
#313 nekem egy sötétkék smirglis STATUS görim van. Jut eszembe, ki milyen trükköt tud? -
#312 Valaki adjon már választ Rune pro cselendzsére, mert már csak 11 feladat kell és nem tudom hol kell nyomni a ONE FOOT BLUNT-ot. Előre is kösz. -
#311 A revert-et akkor nyomd ha már újra elérted az ívet -
#310 HDC