Tony Hawk 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igaz, igaz, de azért semmi nem jár...és közben lehet rendesen nyomulni...
A karnevál pályán hogy lehet megcsinálni a teenager küldetésében (try to not boot) az óriás kerék tetejére feljutni?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

+1 mini game (???)

Carnival: malacka kergetés...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Még 1-2 mini gáma:
1.pálya: kukásautó
zoo: tojás szedás: 500 lové jár érte
és a többiek is írhatnak ehhez a témakörhöz...

Szerintem közel sem a Neversoft-tól függ. Az Activision az, aki megmondja, hogy mire legyen...

\"don\'t worry, be happy\"

Hi,Én vok a 190 pro-s!
Maxius: Kösz a help-et!Nekem az elsõ 2 pályán vannak meg a gap-ek,de egyszer sem írt ki semmit!
Ja, megvan az összes CASH ICON!!!!!!!!!!! , ÉS MÉG ÍGY IS HIÁNYZIK 2800 CASH!!!
Kezdem unni,de érdekel az uccsó karakter,nem tok mit tenni!

CSÁ
Rögtön itt az évvége, reménykedjünk!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ramore
egyhamar nem várható, hiszen nem olyan régen adták ki pc-re a 4. részt, és tudvalevõ, hogy 1 évben jó, ha 1 THPS játékot adnak ki sajnos pc-re
Csak tipp. Mivel hivatalos bejelentés nincs, így felkészülök a legrosszabbakra és ha megjelenik akkor majd jól meglepõdök. 😊

yah...nem tudja vki, hogyan és mivel lehet kibányászni a zenéket belõle?

lesz még bõven solymos tóni, jól kaszálnak vele, és alig kell fejleszteni bele...csak átírni konzolról gépre, az egy kis idõ, de nem drága...

Ramore
miért a 4. lenne az utolsó rész pc-re?
Ramore
amilyen csibészek, bõ egy év múlva, márha kiadják egyáltalán pc-re!
Tony 5 másnéven Tony Hawk Underground. Más játékmenet, újabb újdonságok és, hogy PC-re megjelenik-e azt nem tudni. Legfeljebb úgy, mint a 4. rész.

toMpEr
ps2re es xboxra mar kijott a napokban, pc-re mikor fog?

Hi!

Az elõzõ írásom egy másik Tony Hawk függõ írása volt, és õ jutt el 190 pro pointig.

Én egy kicsit pihentettem a gámét, mert néha azért mást is kell játszani....

Nem tudtok valamit a Tony 5 rõl?

További yoo napot!
8 mingame...lássuk csak:
1. páya tenisz
2. pálya távcsövek
3. baseball
4.konában nem tudok semmirõl...
5.london: fogadás a csajokra
6.shipyard: ezen se tudok semmit
7.zoo: rhino fogadás, távcsõ (csak poén) a zsiráfketrec ajtaja nyitva: ott bemész, és majom-kidobós
8.karnevál: célbalövés meg favágás
asszem ezek...mit kapsz, ha valahol megvan az összes gap?

Sziasztok!
Megvan nekem is a 190 Pro Point,csak azzal a sok Gap-pel van ki a tököm!!!Kinek van meg az összes?

Még valami,az Alcatraz pályán kinek van meg az összes Cash?Csak egyet nam találok!

És a 8 minigames merre van?6-ot tudok!Légyszi adjatok valami Help-et!!!

Elõre is köszi!
Tud vki nbéhány jó secret dolgot Londonban, vagy SAn Franciscoban (vagy máshol)?

Miért kéne utálni? 😊

Extrém sport a BMX is. Sõt...régen azt akartam elkezdeni, de aztán megfertõzött a deszka. Még most is szívesen beleksótolnék, azért néha felpattanok egy két flatland bicóra. 😊

Amúgy én letöröltem a Tony Hawk 4-et. Már nem nyújtott semmi újdonságot, csak a helyet foglalta 😞 Lehet, hogy ez volt az utolsó rész PC-n? Kár lenne érte...

Én nem deszkázom, régebben próbáltam, de csak mindenféle idétlen lappal szerelt szutykokkal (Pl.: TRIAL Pemü - ki emléxik 😊 Rolfron - mûanyag lap rulez! + egyéb fa tákolmányok...), fõleg csak gurulgattunk, kis manual, forgás 2 keréken, kézenállás, lépcsõkrõl leugrálás, ennyi.
Aztán a BMX. Az jobban ment. Ugye, most nem utáltok sokkal jobban

Pedig ott kell, azon a deszkán, amit a fickó a feje fölé tart. Nekem sok idõbe telt mire rájöttem... pedig - persze utána - már tök egyértelmû 😊

Geeryy
Thx

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

progeny
Ott is próbáltam, de nem fogadta el. De azért kösz. Egyébként már csak 5 feladat és 2 pro cselendzs van vissza.

http://szefoo.uw.hu

Geeryy viszonylag hamar😊)
P4EPBTIQDAIH7WXM
Geeryy
hi. ha valaki viszonylag gyorsan irna ide egy serialt(és nem URL-t ahol van).nagyon megkosszonem.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Ha jól tudom a víztorony legtetején áll egy csávó és az tart a kezében egy deszkát a magasba. Na azon kell csinálni. 😊

Úgyis kapcsolódik a témához, akkor már kicsit reklámozok: Gordeszka.hu

progeny
nekem egy sötétkék smirglis STATUS görim van. Jut eszembe, ki milyen trükköt tud?

progeny
Valaki adjon már választ Rune pro cselendzsére, mert már csak 11 feladat kell és nem tudom hol kell nyomni a ONE FOOT BLUNT-ot. Elõre is kösz.

progeny
A revert-et akkor nyomd ha már újra elérted az ívet

DayWalker
Ramore
Nekem a kamrában pihen egy agyonkoptatott noname deszka, a töröttek már régen a szeméttelepek martalékává lettek.
Nekem 12 törött lap és plusz 1 használatban

Mi a HDC címe?

Ramore
Nekem van egy Powell Peralta Tommy Guerrero deszkám, dísz és emlék egyben.
A REVERT -et akkor tudod csinálni, amikor már érkezel vissza az ívbe. A REVERT során az ívbe való visszaérkezéskor nyomsz egy 180-at úgy, hogy a kerekek csúsznak az elemen.

OFF: Amúgy az életben deszkázik valamelyikõtök?
ON

Gary!

A börtön pályán a szétmállott épületben a következõt kéri:
Try a REVERT ("N" or "S" as you Land on a vert) na most nálam a revert gombra csak megfordul és 180 olliet ad. 😊
Kérlek segits(etek)!
Köszi
zaki
hdc-is fent van azt hiszem

Honnan lehet letölteni, még a Warez Centeren kívül?

Ramore
Töltsd le újra, vagy töltsd le máshonnan, ilyen hibának normál esetben nem lenne szabad megesnie.
Hello!
Letöltöttem a game-t a Warez Center Onlineról rippelten.
A setup.bat tömöríti ki a játékhoz a szükséges fájlokat, de mikor már majdnam készvan ezt írja ki:
Duplicating files...
Fájlt nem lehet önmagára másolni
Utána elindítom a game-t és nem lép be, hanem egybõl kilép.
Miért van ez?
AKI TUD SEGÍTENI, AZ FELTÉTLENÜL SEGÍTSEN!
A segítségeket elõre is köszönöm!
Az is lehetséges, hogy a segítségeket vmivel honorálom.
NAGYON KIRÁLY EZ AZ OLDAL!
SUPERGAMEZ CSAK ÍGY TOVÁBB!

progeny
Már majdnem végigvittem, de nem tudom, hogy hogy kell Rune Glifberg pro cselendzsét megcsinálni, mert az utsó ONE FOOT BLUNT-ot nem tudom, hogy hol kell csinálni. Valaki válaszoljon!

Piszok lassan gyûlneg a GAP-ek 😞 Nem egyerû rájönni, hogy hol is kell megcsinálni. Legtöbbször a véletlen hozza.

Jockey: Nem jegyzem meg a combokat, mert azt csinálom, amit a helyzet hoz. Sajnos még csak el sem lehet menteni a visszajátszást, az nagy segítség lenne. Miért kell a THPS2-ben jól bevált dolgot megszüntetni? A THPS3-ban csak patch segítségével tudtad elmenteni, de az is bizonytalan volt, hogy vissza tudod-e tölteni. Ebben már opcionálisan van visszajátszás, csak mentés nincs, eh!

PIVOT: Manual közben nyomsz egy REVERT-et.

marcus13: Nem az lenne, hogy 1 combo-val szerezz 50.000 pontot?

Monkis: REVERT: alapesetben a keypad 9-en van és azt eredményezi, hogy a skater megcseréli a lábait egy 180°-os deszka-fordítással. Arra jó, hogy negyed ív-rõl lejövet vagy félcsõben is össze tudod kötni a gyakorlatokat. Revert után Manual, de majd rájössz! 😊

Kicsit bõvebben a fényképészes dolgot, mert a PRO feladatoknál is ott a srác a géppel...

Hi!
A börtön pályán a fényképésznél mit kell csinálni? Mi az a REVERT???
HI!Nekem is kicsit eklegem volt már az egészbõl, de nem nyultam cheathez!!! Mint egyessek! Egyébként a billentyûzetem nem igazán értékeli ezt a játékot!
Ha lenne magyar tony hawk, javasolnám titkos karakternek Sanyi bácsit!

Egyébként Collage>>Combo to bells... 50.000 point hol meg mit??

Kösz!!!
Jockey
heló ismét ittenet vagyok😊
múltkor becsömöltem a progitol picit, így tartottam kis szünetet, de újra it vagyok😊
szal kellenének nekem izmos kombnók😊
egy két tipet ide bevéshetnétek, pl lentebb volt már említés pááról, éltembe nem láttam még õket😊
továbbá:
a bûvös college (1õ pálya😛) pályán szarakodom még mindig.
van egy csövön csúszos feladat, ki kell gyûjteni a C-O-M-B-O betüket egy durván kanyarodó csövön, valamit egy részén ki is van vágva, nos ez nagyon nem megy..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ramore
Én egy pár napig pihentettem az idegeimet, de ma este folytatom a gamepadom rombolását! :@
Megvan a 190 PRO pont! 😊
Erre elõáll egy szimpla gratulcióval a program, majd közli, hogy nyomjam végig a 8 minijátékot is és kapok egy új karaktert! Sz'al szerezzem meg az összes pályán a szétszórt pénzecskéket és csináljam meg az összes GAP-et! Kösz!

Vigasztal viszont az a tény, hogy ezt is díjazza. A THPS2-ben is vártam valami bónuszt a végére, ha megcsinálom a GAP-eket, de ott semmi. Nah, majd itt! 😊

Egy combo-ba legyen minden féle trükk (flat, kick, lip, slide, grab), lehetõleg GAP-es részen bemutatva, és lehetõleg speckó trükk. Ezt nagyon szereti 😊
Nyomni a szorzót, mint állat, manulnál pivot, trükkök elõtt, az elõre, elõre, ugrás (nem mindig kivitelezhetõ) +1 szorzó.
Ja, és nem pofára érkezni egy szép hosszú combo után!

Lacc
Még midnig nincs másik cd-key? Plz mondja valaki hogy tud egy másikat mert tökönszúrom magam 😄
Ja és próbáld az elõre, elõre, ugrás-t (ollie). Ezzel nagyobbat pattan. Boneless, fastplant a neve, mikor minek sikerül. 😊