10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • matyi0323
    Hali. Tudnátok ajánlani valamilyen telót olyan 40 ezerig?!
    Lehessen rajta zenét hallgatni, ha fényképezek akkor legalább nagyjából tudjam mi is akar lenni...:D:D meg nézzen is ki valahogy( itt értem pl: csúztatható vagy vami hasonló ).
    Utolsó szempontként az sem baj, ha SE.
    Más kérés nincs..:D:DXD
    köszönöm.
    ( tudom, h régebben írtam az SE topikba, de rájöttem, h annyi pénzem sosem lesz:D:D:D )
  • hapeti #7112
    Szerintetek jó a Sony Ericsson W395? Én olyat vennék.
  • domez128
    na jó kinek a pap , kinek a papné , van ki erre van ki másra esküszik!
    Mondjuk én csak jókat olvastam az omniáról ! Igaz a múlt héten is mellényúltam , a jó cikkeknek köszönhetően !
  • roberrtto
    Samsung L700 és Nokia 3120 classic mi a vélemény? Útóbbi nem elavult már egy kicsit?
  • franc0
    Egyrészt, elvileg leállítja magát ha vészesen meleg. Másrészt, ott a garancia.
  • domez128
    Jó, persze , a telefon nem gps, csak egy kiegészítő szolgáltatás .
    Ennek tudatában vagyok én is , és csak kiegészítésként akarom használni!
    Más több negatívum..???
  • Benny04
    ezért nem való gps-ezésre a teló... k*rvára felforrósodik az akksija...
  • franc0
    Egy Budapest-Balatonfüred úton teszteltem a masinát, meddig bírja akksiról. Kb. 2 óra alatt voltam lenn, ezalatt 60% ment le a töltöttségből. Semmi baja nem lett, mondjuk ha ráütöttem volna egy tojást lehet hogy meglett volna az ebéd :)
    Amúgy minden nap bekapcsolom az iGO-t a kocsiban, és teljesen rendben van.

Azok szerint ipari hulladék az Omnia, akik buták a Windows Mobile-hoz.
  • Máté94
    Amúgy tényleg sokak szerint Omnia egy ipari hulladék:)
  • domez128
    Na , neee srácok , már megrendeltem….! Akkor melyiket……????
  • Benny04
    én az omniát nem ajánlanám, felrobban ha túl sokáig gps-ezünk vele XD
  • domez128
    Ja, ja igen én vagyok ! Én is összekevertem a szezont a fazonnal , ennek estem áldozatul.
  • franc0
    Hát ha ezzel nem akkor semmivel :) Szerintem igen. Én eddig csak futballmeccset néztem rajta.

Most esett le, hogy te vagy a Jet-es :) Hihetetlen hogy egy árban van a 2 készülék, az Omnia ezerszer jobb, főleg a nyílt oprendszer miatt.
  • domez128
    Köszönöm, az invitálást , fogok élni a lehetőséggel , ha sikerül megvásárolni az Omnia i900-at.
    Mit gondolsz ezzel ,talán sikerül a megfigyelő kamerákat megkukkolni ?
  • franc0
    Web böngészésben az iPhone a legjobb, de azzal a megfigyelőkamerákat szerintem nem tudod megnézni a böngésző hiányossága miatt. Mindenesetre ha megveszed az Omniát (amit tényleg melegen ajánlok) akkor gyere az Omnia topikba, mert gyári állapotban kicsit kiábrándító. Segítünk feltuningolni.

Nem tudom hogy mennyire tájékozott akinél érdeklődtél, általában semennyire, szóval lehet hogy keverik a dolgokat.
    Van az Omnia HD, de az Symbian-os. Illetve lesz az Omnia2, ami még nálunk hivatalosan nem kapható. Mindkettő piszokdrága még.
  • domez128
    Nagyon köszönöm a jó tanácsot , valószínűleg megfogadom . A navigálás mellet még a web böngészés lenne talán a legfontosabb , mivel az üzlet megfigyelő kameráit is szeretném elérni,ha nincs számítógép a közelben. Egyébként jelenleg hiánycikk a T-mobilnál , azt mondják várják az utódját.
    Az melyik lesz?
  • franc0
    Samsung i900 Omnia.
    Nem tudom adnak-e még hozzá eredeti iGO-t, de ha igen csak beledugod a kártyát és már navigálhatsz is.
    Bár ha ez az első Windows Mobile készüléke az embernek, szokni kell. Viszont minden centi testreszabható.
    pár screenshot
  • domez128
    Üdv mindenkinek ! Szakmai segítséget kérnék tőletek . Készüléket kellene választanom , de nem igazán vagyok otthon a telefonok világában. Szóval , a telónak kéne tudnia , wi-fi elérést , hogy a web alapú megfigyelő kamerát megtudjam nézni, akkor is ha a számítógép nem elérhető . Gps navigációt , ha lehet Igo szoftverrel , de ha nem akkor valamilyen könnyen telepíthető és használható legyen. Valamilyen nem zárt szoftvere legyen amire sok alkalmazást lehessen telepíteni . És ami fontos a T-mobil választékából . Nos, ennyi az igényem !

• Máté94

www.mobilarena.hu
  • fodorpetii
    Jó ember ha nem tudsz értelmes dolgot beírni akkor inkább ne is írj...kösz -.-
  • Máté94
    Majd ha megvetted akkor megtudod:D
  • fodorpetii
    Jó ezt tudtam...nincs most sok pénzem rá...de vmi gyárihiba avgy vmi nincs? mert azert olyat akarok ami jo egy ideig...
  • Máté94
    Alsó kategóráis érintős:)
  • roberrtto
    Nokia 2330
    Ezt a telót néztem még ki, sajna a Sony Ericsson G502 már nincs, viszont ez is megtenné, mivel Vodánál van Hsdpa is. Vélemények?
  • fodorpetii
    sziasztok erről a telorol van vkinek vmi vélemény esetleg tapasztalat..:
    Samsung S5230 <-- köszi szépen elöre is!
  • Benny04
    az operát le kell szedni hozzá ;)
  • roberrtto
    Sony Ericsson G502-ről tapasztalatok? Jó árban van most és szeretnék venni. Van hozzá HSDPA is, ha jól tudom. Netezni mennyire lehet vele jól? Van hozzá ez az Opera mini böngésző?
  • Benny04
    de én olyanvalakire vagyok kiváncsi, akinek ilyen telója van és van tapasztalata
  • misterkrisz
    simán jó demár hányszor mondtam
  • Benny04
    sztem ha leveszed a hangot a telóról, akkor kamerahang se lesz.
  • DjDano
    Bár kicsit off leszek, de aki tudja válaszolhat:

A Samsung G600-ban kikapcsolható a kamerahang?

Választ köszi előre is!
  • Benny04
    ööö... netezésre, játszásra, zenehallgatásra
    (na jó, néha telefonálok is rajta)
  • Ray Z
    a teló iránt?....mire is használsz te egy telefont?
  • Benny04
    ezt én is olvastam...
    nincs esetleg valakinek személyes tapasztalata a teló iránt?
  • Ray Z
    ???
  • Máté94
    Összegzés. A W705 nem sokban különbözik testvérétől, a G705-től. Az anyaghasználaton valamelyest javítottak, az összeszerelési minőség sajnos nem változott, az adatcsatlakozóért nagyon morcos vagyok, az autofókusz pedig csúnya hiány. A képzeletbeli mérleg másik serpenyőjében a hibátlan adatátviteli arzenál, és a jó naptár, névjegyzék, valamint a hagyományosan minőségi zenehallgatás áll. Mindezeket figyelembe véve a W705 is kiérdemli ezt:
  • Benny04
    van valakinek véleménye a se w705-ről? :D
    annyira nem is drága, és van rajta WLAN.
  • Dobronski
    ezek kellenek
  • grebber
    Csak azért kérdezem mert az átkonvertált avi ugye telefonképernyő méretű lesz ami 240*320 az én esetemben a tv meg ugye 640*480-as.
  • Pipör
    nekem n82vel ha rákötöttem tvre és filmet néztem akkor teljesben volt