10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • mokkamester
    Van 8Gb-os kártyát kezelő telefon, sőt van amit gyárilag ekkora kapacitással rendelkezik, meg persze van 10-szer ekkora mp3 lejátszó is. re #7148: Igen ezekhez a memóriakártyákhoz már komolyabb telefon kell, hogy ne kelljen órákat várni mire kezeli a nagy adathalmazt, ez tény.
    Egyébként én is milu00 ötletét preferálom. (#7149)
  • milu00
    igen, általában ezt szoktam, bekapcsolva hagyom éjszakára a gépet.. de az meg rendesen megdobja a villanyszámlát..:S hát igen, vmi megoldás előbb utóbb csak lesz rá.. tárhely van, kihasználni nem tudom..:S
  • vitikee
    Igen, manapság az idő tényleg pénz és tényleg minden embernek egyre kevesebb van. Viszont én pl elég sokat utazok tömegközlekedéssel és megőrülnék, ha közben nem tudnék zenét hallgatni...de nincs minden harmadnap arra időm, hogy új számokat töltsek fel :S
  • hastetheday
    elmész az éjszakába és addig otthagyod a gépet! ez van, a többi megoldás annyira drága, hogy szóba sem jöhet. Amúgy ez is milyen már, hogy tárhelyed van, de az életed rámegy mire kihasználod és feltöltöd a cuccaid..
  • milu00
    mondjuk ha külön hangulat-éra bontod akkor sztem nem lehet olyan vészes.. én 4 hangulatra választanám szét őket: a depresszió, a nyugi,de jó kedv, a pörgős buli és a zúzós buli. jó, mondjuk az én stílusom nagyon összetett, szóval gondolom Ti másképp csinálnátok..
  • electrokilla
    4 Gb zenét kezelni az konkrétan egyenlő az agyhalállal.
  • milu00
    az én régi mp3 lejátszóm 256Kbps, szóval még a kőkorszakból maradt itt..:):) na, sebaj, telefonnál már sokkal felkészültebb leszek és annyi mindent pakolok már le, korlátlan mennyiségű zenét mondjuk. az nálam olyan 4 GB.. több ezer szám kellene, de honnan szedjek mindent le gyorsan.. hm.. tuti megőrülnék mire a gépem rátölti a telefonra.
  • vitikee
    Kicsit úgy érzem, mintha én még az őskorban élnék...nekem a nagyon régi mp3 lejátszóm csak 1 gigás, a telefonokban meg már lassan 4 giga lesz a természetes xD De mondjuk míg 4 gigát feltöltesz, nem őszülsz meg?
  • mokkamester
    SE telefonom van jelenleg.
    hastetheday: azért ha fontos a zenehallgatás akkor minimum hogy olyat veszel ami legalább 2gb-os kártyát kezel, de inkább már 4gb a minimum.
  • hastetheday
    nem is lehet mindegyikbe memóriakártyát tenni :S Nem hiszek abban, hogy egy mobil szólhat annyira jól mint egy mp3 vagy mp4 lejátszó! tapasztalat?
  • milu00
    én fényképezni szinte sosem szoktam, szóval a kamera nekem annyira nem fontos. hát azért jó lenne, ha legalább 2-4 gigás memória kártyája lenne és a hangzás se legyen rossz..:)

mokka, milyen telód van most?
  • mokkamester
    Én zene, rádióhallgatásra használom leginkább a telefonálás és smsezés után, fényképezni csak néha szoktam. Ezért választottam olyat, ami viszonylag jól bírja és jól is szól. Neked is ezeket a szempontokat kellene figyelembe venned, mert hiába tudsz zenét hallgatni, ha hamar lemerül vagy kicsi memóriakártyát tudsz csak belerakni.
  • milu00
    és biztos űber rosszul működik is..:S hát igen, azért a mobil telefon szerintem sem az a kütyü amit az ember direkt kitesz a napra..:) na mindegy, amúgy sem csipázom a Samsungokat, az igazat megvallva..

telefonvásárlás előtt állok, zene mobilt szeretnék elsősorban. meguntam h az mp3at is hurcolom, meg a telefont is.. elég egyre figyelni, h az ne merüljön le. mit ajánlanátok?
  • franc0
    Attól függ mire. Én egyiket se venném meg, de a kettő közül az innov8 a jobb szerintem.
  • GregSB
    Ez sztem fail. Leglábbis az én telefonom az esetek 90%-ban a zsebemben, vagy belső helységben asztalon van.

Napfény nem sokszor éri :)
  • desigo
    lolz
    ki kellene próbálni :)

Megjelent Európa első napelemmel ellátott mobiltelefonja

• Benny04
    egyik se.
  • Viktorr
    Hello!!

Két teló között vacilálok,az egyik a Samsung i8510 a másik a Samsung i7110.
    Melyik érdemesebb megvenni?
  • Benny04
    ty^^
  • Máté94
    Boldog SzületésnapoT!^^
  • Benny04
    16 XD
  • Pipör
    hányadik ?:P am BSZ :)
  • Benny04
    kössz xd
  • dragon11
    Btw, itt is felköszöntelek..XD

happy birthday.:-D aktív tagja vagy a topiknak, ezé' megérdemled.:)
  • dragon11
    lol?

N82 jobb igaz..:-D és olcsóbb is..:D de azé N95 8gb sem rossz.
  • Benny04
    az, hogy kvaszar :D
    nem éri meg a pénzét -.-
  • dragon11
    miva?
  • Pipör
    N82-t vegyél szép képeket csinál szebb mint az n95 :d
  • Benny04
  • dragon11
    Nokia N95 8GB. GPS is van benne.;-)
  • roberrtto
    Srácok, én LG KP500 és Samsung L700 között vacilálok. Mit mondtok, melyik a jobb?
  • Benny04
    W705
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Olyan telefont szeretnék venni,amiben van WIFI,és jó képeket csinál,max 80.000 huf-ig!

Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
  • angel26
    Üdv Uraim!
    Gps-re , navigáciro kersenék elsösorban valmi mobiltelot.Kinéztem magamnak az Lg KM900-at ez jo vétel lesz vagy tudtok esetleg jobb alternativát?
  • ecsab
    A segitségeteket szeretném kérni, melyik telefon tudja a hivástiltást alkalmazni a legegyszerübben, (ne kelljen a szolgáltatóhoz menni) ?
    hallottam valamilyen programról is amit telepiteni lehet a telefonra, (amelyiken valamilyen op. rendszer fut pl symbian).
    Ha segitenétek ebben, nem kell hogy kamerás legyek a telefon.
    Köszönöm
  • DeenQa
    de a 3 közül melyik miben jo/rossZ?
  • Pipör
    gyönyörű kijelző érintőkijelző Symbian itt olvasgass róla:
    link
  • DeenQa
    ja és a csakmobil.hu-n találtam i8910 HD-t 120ezeerért, az milyen?
  • DeenQa
    Hali. Mobilt vennék. Innov8 és i900 OMNIA tetszik. szerintetek melyik a jobb? mi a pro és kontrájuk? csomo tesztet elolvastam külön külön, de összehasonlítva nem igazán talátam
  • dragon11
    LG KP500 érintőkijelzős elég jó.. de amúgy Nokia N80 is jó, de azt már használtan kapsz max.:(