10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • dbdadi
    Nokia N97 vagy Samsung i8910 Omnia HD???
  • Benny04
    tudom :D
  • Attila8805
    Ilyen nem volt a lehetőségek közt:D
  • Benny04
    :D
  • dragon11
    lol xD
  • Máté94
    Nehogy azt a szart ajánld neki!:D
  • Benny04
    Sony Ericsson U1i
  • Attila8805
    Nokia 5800 vagy Lg gt 500?
  • matyi0323
    Hali. Végül is a múltkori nagy sony dilemma után ma vettem akcióban egy LG LP 500-at, 10kért 1 éves hűséggel:D Szerintem jó vétel volt. Remélem jól fog működni. :)
  • bigbigle
    de lehet ajánlani is ha ezek nem jók
  • bigbigle
    akk ezt a duát elfelejtam.akkor a 6303 annyivan jobb is? és a kp500-ra érdemes beruházni?mert ugyanazt tudja kb mint egy másik teló csak érintőképernyős. vagy nem?
  • franc0
    Először is, ezt a Nokia tartós dumát felejtsük el. Pont ugyanannyira az, mint a többi. Típustól függ nem márkától.
    Azért drágább a 6303 mert 6-os széria (jobb anyaghasználat és összeszerelés), 3 hónappal fiatalabb modell (nem volt annyi ideje hogy essen az ára), meg pl kicsit jobb a kamerája. Látom hogy nincsenek nagy igényeid, de egyik telefon szerintem unalamasabb mint a másik...
    A Voda a 10. szülinapját ünnepli, ezért akciós a KP500. Iszonyat megéri, én biztosan ezt venném ebben a kategóriában.
  • bigbigle
    nekem az kell hogy az áráért tudjon mindent.mert pl: az 5130 az 25k a 6303 az meg 35k. abban a 10k külömbségben milyen eltérő dolgot kapok?miben más?(és mondom csak azért nokia mert az tartós aszt mondják)
    ja és egy nem ehhez kapcsólódó hogy a vodafone-nál hogy lehet a kp500 29k?
  • franc0
    Továbbra is ha Nokiás vagy akkor 5310.
    Ha elegáns fémtelefon kell akkor Samsung S3310.
    Ha mégis bevállalsz egy érintőképernyőt akkor LG KP500.
  • bigbigle
    lécci, fontos mert már nem hétfőn veszük hanem vasárnap
  • bigbigle
    valaki ezekhez valamit?(hétfőre kéne döntsek)még ezt találtam 2700 de ez annyira nem jön be.tapasztalatok is jöhetnek
  • analfa
    Csak van egy min. 6 hónapos hűségnyilatkozat, de megtarthatsz 100 számot.
    Ja és az első 2 hétben ingyenes lehet tesztelni :P :) :D
  • electrokilla
    Ja, és szinte mindenféle zenét le tudsz vele szedni, mivel a négy legnagyobb zenei kiadó állományából dolgoznak, szóval az a gyanúm, hogy kb. mindent megtalálsz, amire ingered támad
  • electrokilla
    2400Ft kőkemény magyar forint minden hónapban.
  • Kerki
    hát ezzel a programmal nem megyek sokra, ugyanis nekem egy régi nokiám van, de tervezek beújítani vmit. Mennyibe kerül ez a szolgáltatás és milyen zenéket tudok leszedni vele? lehet kicsit vak vagyok de ezt nem találtam az oldalon.
  • electrokilla
    Ez egy szolgáltatás, amivel zenéket lehet letölteni korlátlan mennyiségben, fix havidíjért. Amúgy a teljes neve PlayNow plus. Ha szeretnél regisztrálni a szolgáltatásra, akkor itt tudod letölteni hozzá a programot. Sajnos csak T-mobilosoknak érhető el, és ha jól látom mindössze 3 féle SE mobillal vehető igénybe.
  • Kerki
    sziasztok!
    kicsit le vagyok maradva! mi az a PlayNow? felvilágosítana valaki?
  • bigbigle
    Üdv megint.
    2 telót néztem ki.
    ez az egyik
    ez a másik

nekem a fontos hogy legyen strapabíró (min 2 év jó lenne ha kibírna),és a stílusa az az alap legyen, tudjon az áráért elég dolgot és meglegyen az ár/érték arány is.max 35k-t szánnék rá.és ezekről amiket linkeltem ha van valakinek tapasztalata az nyugodtan adhatja mert az is segíthet és akár más telókat is mondhattok.(és én a nokiát azért néztem mert mindenki azt mondja hogy az a strapabíró) a válaszokat előre is köszönöm!
  • analfa
    :P gondolom azért ajánlod azt mert azon elérhető a PlayNow plus:P :D
    De szerintem ha várunk még egy kicsit akkor elérhető lesz szinte minden telcsiről....
  • electrokilla
    Ha tényleg egy Walkman mobilon töröd a fejed, akkor szerintem NE a W760-at válaszd, mert azon nem érhető el a PalyNow plus szolgáltatás, a maradék három esetében azonban már igen! Amúgy én a W995-öt vennék a helyedben, ha már ilyen "vastag" vagy
  • bounty88
    üdv. jelenleg már 3 éve egy SE K750-et nyúzok, és szeretném érintőképernyősre cserélni.
    Kezdetben 2 alacsonyabb árkategóriájú versenyző volt, a
    - Samsung S5230
    - LG KP500
    telefonok.
    No igen ám, de lényegében egyikkel sem lehet fotózni sem filmezni, netezésre majdnemhogy alkalmatlanok, épphogy csak zenét lehet rajtuk hallgatni, márha a szórakozásról van szó.

Aztán kinéztem egy 3. telót, ami nem is drága...45alatt már be lehet szerezni, ez pedig az
    - LG KU990 Viewty
    Nagyon tetszik....vagyis csak tetszett..mert sajnos kiderült pár bosszantó hiányosság, ami valszeg abból fakad, hogy már nem mai készülék.
    - nincs benne giroszkóp, vagyis a fentebb említett 2 készülék reagál a teló pozicíójának változására, addig ez nem..vagyis nem vált át automatikusan QWERTY-re sem...meg egyebek...ami azért nem rossz valljuk meg..
    - valamint, amit még nagyon fájlalok, hogy ha jól tudom Widget-eket nem lehet benne használni, a főmenű sem lapozható..pont azért, mert ez még egy korábbi fejlesztés...

De minden más fasza benne...jó az ára (45 alatt) 5 MP AF fényképező, Dvix-es kódolás, HSPDA böngésész...csak az a kurva Giroszkóp meg Widgetek...

mit gondoltok....ezek nélkülözése nagy hátrányt jelenthet? Használja vagy ismeri valaki elsőkézből a mobilt?

Vagy gyűjtsek még 20 rongyot az LG KM900 Arena-ra...mert az majdnem mindetn vinne...65 körüli árával...persze nem gond, ha az ember dolgozik, 2 hónap alatt össze tudja dobni az árát....de valóban megéri azt a pénzt?
  • franc0
    Androidos progikra gondolsz? Van már szép számmal, gyorsan bővül az Android Market.
    A Diamond2 jó kis készülék, de személy szerint nem vennék a következők miatt: relatív elavult a processzor (bár ez igaz a Hero-ra is, de ott jobban optimalizált a rendszer) illetve vastagnak találom. De legfőképpen azért, mert ugyanazért a pénzért OmniaII-t kapsz, ami szerintem jelenleg a legjobb WM készülék. Amiben veri a Diamond2-t: nagyobb és AMOLED kijelző, 3,5mm jack, beépített 8GB tárhely, microUSB csatlakozó, vaku, jobb videófelvétel, gyorsabb processzor és natív DivX/XviD lejátszás.
  • Zadeus
    Ez a HTC herohoz tudtommal még alig van vmmi nem ?
    Diamond II-t ajánlod? iphone nem kell :)
  • franc0
    Samsung i8000 OmniaII a nyerő nálam egyelőre. Vagy ha vársz egy hónapot akkor HTC HD2, de az 160K körül lesz.
    De jó választás lehet a HTC Hero (Android) vagy az iPhone is. Vagy megvárod a Palm Pre-t.
  • Zadeus
    szoksásos wifi kamera pár gb hely szép dizájn esetleg win mobile
    symbiant még1er nem akarok :) se LG-t :)
  • LoDMaSt
    mire kéne?
  • Zadeus
    szevasztok
    milyen telefont ajánlanátok nekeem ? 120-130 ezerig
  • Vinkypale
    Köszi a tippet bocker!
    Mondjuk én akkor már szívesebben nyerném meg a Mini-t, hamár homár... abból kijönne pár 5530 Xpress :P
  • bocker
    A kamerafedél hiánya kicsit zavaró, de ha tokban tartod, akkor azért nem lesz olyan nagy baja. Egyébként lehet rendelni neten ilyen pici fóliát a kamera lencséjére, az is elég jól használható. Egyébként épp most néztem a nokia ovi oldalát és ott lehet nyerni 5530-as zenemobilt, arról is elég jókat olvastam. Ott mondjuk az érintőkijelző lehet a gond a karcolódás miatt.
    http://microsite.nokia.hu/teigen/miazovi.html
  • szabii98
    ja az jó:D
  • franc0
    Egyik sem. Ha tényleg a fotózás a legfontosabb akkor a Samsung i8510 innov8 a legjobb választás.
    Ha mindenképpen a három közül kell választani akkor N95 8GB.
  • Benny04
    w995 :D
  • szabii98
    Helló!
    Szerintetek melyiket vegyem meg?
    Sony Ericsson W760
    Sony Ericsson W595
    Sony Ericsson W705
    Sony Ericsson W995
    ?
  • Rihi87
    Helló!

Három teló közül melyiket vegyem? Nokia N95, Nokia N95 8gb, vagy Sony Ericsson c905? Szeretném fényképezésre használni, a képeket gépen nézni és max 127 mm x 178 mm-es méretben előhívatni. GPS és a Wifi (böngészés) nem tudom melyikben a jobb, illetve az újabb típusú javát vagy a symbian ezen verzióját lehet jobban (ki)használni? (GPS-re, Wifire, alkalmazások futtatására) Akinek 8gigás N95-e van írja le hogy mennyire zavaró, hogy nincs kamerafedél?

Akinek van tapasztalata a 3 telóról írjon!

Köszönöm a segítséget!

Üdv!
    Rihi87
  • Benny04
    jejee