10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7513 Sziasztok. Olyan telót keresek, ami jack dugós, bővíthető memóriás és autofókuszos, vakus kamerája van, tehát vállalható képeket lehet vele csinálni. Egyéb paraméterek tekintetében nincs nagy igényem, mondjuk ne legyen érintőképernyős, és lehet olcsó is :) Jó példa ilyesmire a Hannszephyr, de már nem árulja az edigi. -
#7512 E52 sztem. -
#7511 Sztem olvass teszteket, de mivel elég hasonló a tudásuk, a külsejük viszont teljesen más, ezért ez alapján is lehet dönteni :) -
#7510 hátakkor mostmár csak 250 lehetőség van:D
ezek elég tág szempontok:D
esetleg Gyártó?Érintőképernyő? -
alkörmös #7509 Sziasztok!
Milyet vegyek, ha ezek a feltételeim:
- minél olcsóbb legyen, lehet használt is
- jó minőségű, megbízható legyen
- legyen benne kamera, amiről le is lehet tölteni a képeket számítógépre
- ne legyenek nagyon kicsik a gombjai -
#7508 namost
E52,E66, vagy E71? -
#7507 Nokia E52-vel van valakinek tapasztalata? -
#7506 hmm..szvsz nem.
Lesd meg a Nokia 5530 Xpressmusic telefont. Olcsóbb és hasonló kategória ha nem jobb(: -
#7505 sziasztok
szerintetek egy LG GT505-os telefon megeri az arat?
en Romaniaban lakok es valami 600 lej
-
#7504 drága -
#7503 Toshiba G810 okostelefonja ÚJ, GPS, WIFI ez jó telefon és el is adom:)
Teljesen újszerű karcmentes és hibamentes állapotban van!
A telefon 1-2 hetet volt használva!
Minden tartozéka megvan(lásd képeken)
Főbb jellemzők
Erintöképernyö, GPS, FM rádio (RDS), 4 sávos 3G Telefon (HSDPA, HSUPA, EDGE, GPRS), 3.15MP Kamera autofókusz, Video, WiFi, Bluetooth, USB Memóriakártya Max. 32Gbyte, Qualcomm 400MHz CPU, 128MB RAM, 256MB Rom, Windows Mobile 6.1, 1530mAh Akku.
Mérte: 110 x 58 x 14 mm
Súlya: 120 g
Kijelző: TFT touchscreen, 65K colors
Méret: 320 x 240 pixels, 2.83 inches
Vibra: igen
SDHC microSD (max. 32Gbyte)
128MB RAM, 256MB ROM
Qualcomm MSM7200, 400 MHz processor
magyarosítva, navigácós szoftvert telepítek, 4 gigás memória megegyezés alapján!
-
#7502 Ezek közül csak az iPhone-ban van.
Ennyi pénzért csak wifi vagy csak GPS jár. Esetleg egy Nokia N78-at nézz meg, abban van mindkettő és kb ennyibe fáj. -
Gascan #7501 ezekben GPS funkció is van? ugy ertem esetleg ki tudom vele valtani a rendes GPS-t? -
#7500 Kártyafüggetlenül ennyiért a Nokia E63-at és Nokia 5530-at ajánlom.
Szolgáltató szóba jöhet? A BlackBerry 8520-at elég olcsón adják.
Illetve ha a havi számla megvan 8 ezer akkor iPhone 3G Mediamania M csomagban 50 ezer. -
Gascan #7499 Sziasztok.. telefont szeretnek venni kb. brutto 48 ezer forintig. A mostani vadi oreg nokia telefonom mar elegge megbizhatatlan, kikapcsol ha ugy gondolja mikor nem kene, egyebek...
...az lenne az elvarasom, hogy lehessen a telefont internetre, e-mailre hasznalni (ez a legfontosabb), e-mail.... valamint jo lenne ha olvasni lehetne rajta szoveg dokumentumot esetleg PDF-et... + fenykepezo
tudnatok tanacsot adni, milyen lehetosegeim vannak? -
#7498 -
#7497 -
#7496 Felejtsd el. :) -
#7495 SE W705 -
#7494 Hali!
Ti milyen mobilt ajánlanátok olyan 50-70 000 Ft környékén?
Ami fontos lenne, hogy legyen benne Wi-Fi, rádió, mp3 lejátszás, viszonylag jobb minőségű kamera (nem a minél nagyobb felbontásra gondolok...), ne merüljön le fél nap alatt, és ne nézzen ki túl hülyén. :))
Igazából Samsungokat, Nokiákat, és LG-ket nézegettem, de nehezen tudok dönteni. :)
-
#7493 inkabb ne probald, winmobile fut rajta, iphone utan hulyet kapnal tole. -
kidboy #7492 Hát az iphone volt már a kezembe és szerintem nagyon jó telefon. A htc hd2 még nem láttam élőbe ezért hiba előre leszólni amíg nem tapasztalom, majd kifogom próbálni. -
kn00bis #7491 Nem olyan brutális az a kijelző :D Na jól van nagynak nagy, de simán kezelhető egy kézzel is, szerintem ha tudod valahol próbáld ki HD2-őt is meg iphone-t is(ha még nem tetted volna) aztán úgy döntsd el hogy melyik tetszik, mert élőben nem olyan ám milyen a videókon vagy képeken vagy tesztekben leírják egyik készülék sem
Én HD2 mellett döntenék, pont a nagyobb kijelző miatt, kényelmes rajta netezni vagy esetleg megnézni rajta pár sorozatot utazás közben stb. És ugyan úgy elfér a tenyeredben meg a zsebedben. -
#7490 szép vita benny:D nem kicsit röhögtem semmit nem ér az a samsung :D -
#7489 w705 -
puma1 #7488 Sziasztok! szeretnék venni 30ezer körül 1 telefont ami viszonlyag jó és megbízható.Előfizetésem van és a lényeg h a 30-as szolgáltatónál kell megvennem! Tudnátok ajánlani vmit? Elsősorban Nokia és SE érdekelne -
#7487 Nah E71 lett, hát kíváncsi leszek rá. -
kidboy #7486 Nekem most omniam van, de leakarom cserélni. Nézegettem a HTC HD 2őt de nekem valahogy ez a brutális kijelző nem jön be. Omnia 2őt nem akarok, nexus one-t nem tudom kivárni. Szerintem marad az iphone 3gs majd még átgondolom. köszi a véleményeket -
vass17 #7485 Hát nem tudom, azért az Iphone is megfontolandó.. nem ez az első generáció, már elég kiforrott technológia, ráadásul elég nagy a támogatottsága is, szinte bármilyen programot meg lehet hozzá találni. -
#7484 egyelore hivatalosan csak usa-ban kapni asszem, de pl ebay-rol rendelhetsz vagy itthon is kapsz nehany boltban, viszont jo nagy haszonnal dolgoznak, szoval ovatosan. egyebkent a felsorolt 3 kozul meg az iphone 3gs is esetleg megfontolando, sztem az sem rossz hosszabtavon (hd2-t, omnia 2-t en windows mobile miatt semmikepp nem vennek), de en inkabb a nexus-t vennem. -
kidboy #7483 meg van -
kidboy #7482 Hogy néz ki? Mikor mutatják be, mikortól lesz kapható? Valami videó róla vagy hogy pontosan mit tud? -
#7481 egyiksem, nexus one. -
kidboy #7480 sziasztok. iphone 3gs v Omnia 2 v HTC HD2 ? melyik a jobb? :D ezen gondolkodom pár napja. -
#7479 Szóba jöhetne, csak én most a 30as szolgáltatótól :) fogom megvenni valószínűleg, mivel előfizusak vagyunk, és egy új előfizu mellé akkor már választok egyet tőlük, de a jelenlegi kínálatukban sok olyan teló nincs ami még tetszene, ezért maradt az E52 vagy az E71, de ezek tetszenek is, csak még fórumok és tesztek elolvasgatása után se tudok dönteni, az meg úgyis csak később dől el h beválik-e. Az E52-től annyira nem félek, mert hagyományos forma, de az E71 is szimpatikus, lehet h az még jobban bejönne a kezelése miatt, csak most bizonytalan vagyok. -
vass17 #7478 az E55 nem jöhet számításba? szerintem megfelelő kompromisszum a kettő között. -
#7477 nekem e71 jobban kéne, a qwerty miatt is -
#7476 Külsőre nagyon tetszik az E52, na meg a hagyományos kivitel már bevált, az E71-et még nem próbáltam, nemtom milyen hamar lehet megszokni a billentyűzetét. Tudásra minkettő OK nekem. -
#7475 Sztem az előző. -
#7474 Szerintetek Nokia E52 vagy E71 a stabilabb, jobb teló?