10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7553 nokia és sony ericcson között a különbség ég és föld -
#7552 igen
egy fos az egész:) -
#7551 mindjárt jön firerock, és mondja, hogy sonyt ne vegyél mer szar -
#7550 ha nincs bajod az érintőképernyővel akkor 5530 -
#7549 E52 -
knightbali #7548 Hali.
Ti Ezek közül a telefonok közzül melyiket ajánlanátok?:
nokia 5530, E52, 5630, 6720 és 6730 közzül? -
#7547 sziasztok ezek között a mobilok között vacilálok:
nokia 5130 xpressmusic
nokia 2730 classic
sony ericsson w350 i
melyik lenne előnyösebb választás? -
#7546 ITT megtalálod a választ. -
#7545 huh,én úgy hallottam hogy Iphone-okhoz csak az Ikon választható,vagy ezt rosszul hallottam?
Remélem rosszul mert sokkal jobb a media mania S :) -
#7544 :) akkor azt hiszem egy ilyent be fogok szerezni hozzá. mondjuk egy tok sem fog ártani, nehogy véletlenül is kioldódjon a zsebemben vagy ilyesmi.
köszi a segítséget! -
#7543 Azért van a fórum hogy tájékozódjunk :)
Nagyon vékony, szóval az érintést szinte egyáltalán nem befolyásolja. Ha profin rakják fel, akkor szinte észre sem lehet venni hogy van rajta.
A jobbak tényleg elég drágák, de még mindig jobb ezt cserélgetni mint a panelt. Én Brando UltraClear párti vagyok, kb 2500 forint egy ilyen. Akár fél évet is kibír mielőtt elkezd feljönni a sarkokon. -
#7542 Mivel ez lesz az első érintőképernyős telóm, sajnos még nem vagyok ilyen téren elég tájékozott. Mennyire vastag az a fólia? Mert hogy drága azt láttam, és nem is értettem, mire ez a drágaság. -
#7541 Ez ellen képernyővédő fóliával kell védekezni, nem tokkal.
Minden érintőképernyős készüléknél alap hogy fóliát teszünk rá. -
#7540 Köszi! Azt hiszem a Pro mellett teszem le a voksom. Egy gondom van, nem találok hozzá tokot :S Az Omnia II-höz rengeteget lehet találni, de ehhez egy sincs a neten :S Na majd szerintem beugrok valamelyik boltba aztán keresek egy nagyjából rá illőt. Mindenképpen kellene rá egy tok, mert ahogy olvastam, könnyen karcolódik a képernyője :S -
#7539 Egyszerű a képlet. Ha tényleg sokat gépelnél rajta akkor Pro. Nagyjából ugyanazt dobja a kettő a billen kívül. A szoftver nem érdekes, pár hónap múlva (mikorra belejöttél a dolgokba) nyomokban sem fog emlékeztetni a kezelőfelület a kezdeti állapotra. -
#7538 A kettő közül az iPhone mindenképp.
Ráadásul ezt is elviheted ugyanúgy 60-ért MediaMania S-sel. Jobb csomag mint az ikon200. -
#7537 Sziasztok!
Új telót szeretnék venni, és 2 telefon között gondolkozom jelenleg, mégpedig az Omnia II és az Omnia Pro, B7610 között.
Amire használom sokat a telefont az a jegyzetek készítése, smsezés, illetve fotózás.
A Pro-ban nagyon tetszik a billentyűzet, hiszen itt a képernyőn is lehet szöveget bevinni, illetve manuális módon is. Ami viszont nem tetszik, hogy itt nem lehet úgy szerkeszteni a menüt, ahogy az Omnia II-ben, azaz nem rendezhetem át az ikonokat, nem adhatok hozzá egyéni programokat.
Az Omnia II ezzel szemben azért tetszik, mert a memóriája ahogy olvastam nagyobb, a menü szerkeszthető. A kamera ugyan olyan mindkettőben, ez alapján nem tudok dönteni.
Mennyivel labilisabb az oprendszere a Pro-nak, és ti inkább melyiket ajánljátok az említett célokra? Előre is köszönöm a segítséget, mert nehéz a döntés...
-
#7536 üdv!
Szeretnék telefont venni,és 2 versenyzőm van.
Melyiket érdemes megvenni T-mobile-nál?
Nokia Xpress 5800 (45e Ft 2év hűség MediamaniaS)
Iphone 3G 8GB (60eFt 2év hűség Ikon200)
Melyiktől intenétek óvva, melyik lehet jobb választás az adott árért? -
#7535 hát szerintem sony ericsont ne vegyél
ez a 6303 ez hibátlan
én semmi pénzért nem vennék sony-t -
vass17 #7534 Mindent meg lehet szokni.. ami azt illeti nincs olyan nagy különbség, szerintem a SE menü is legalább annyira logikus, mint a nokia, igazából nekem fel sem tűnik, talán csak a billentyűzár, ami váltás után kicsit szokatlan.
Kivétel a K850, na azt jól megvariálták:D, nem tudom, mi értelme van ennyire megváltoztatni egy megszokott elrendezést. -
#7533 szerintem ha valami jó az SE telefonokban az maga a menüje.. (: -
#7532 Ezek közül még c510 lenne nekem a legideálisabb csak azt az idióta SE menüt kérdés hogy meg tudnám -e szokni... -
vass17 #7531 Bocs, most olvasom az előző hozzászólásban, hogy a 6303 is fém.
Ezt nem tudtam, ettől függetlenül nem igazán tetszik:) -
vass17 #7530 Inkább vegyél vaterán egy használt E51-est (25000 körül vannak a jó állapotúak), legalább a minőség miatt nem fog fájni a fejed, hidd el sokat számít az "E" jelzés, ráadásul a Wifi sem elhanyagolható dolog. Egyedüli hátránya a kamera, mondjuk kétlem, hogy ez a műanyag szappantartó annyival jobb képet csinálna (elnézést, ha megbántottam volna valakinek az ízlésvilágát).
Vagy egy másik javaslat, a SE C510, ha nagyon nem akarsz használtat.
-
#7529 aha
én már próbáltam
fém tokos nagyrészt,korrekt kamera,jól össze is van rakva -
#7528 hmm, nem rossz, és olcsó! -
#7527 akkor szerintem ez jólessz neked
teszt -
#7526 Magenta, és nincs előfizum(nem is tervezem, vót valamikor, de nem nekem való). -
#7525 aha,értem
melyik szolgáltató?előfizetés!? -
#7524 Bocs a dupláért, de a kipróbáltam szó félreérthető. Vettem egyet, használtam 2 hetet és eladtam mert ennyire nem jött be az érintőképernyős, jaj, rá ne fingjon egy galamb mert kettétörik fíling. -
#7523 Érintőképernyő NEM mehet, kipróbáltam egy LG Arena-t, rohadt jó telefon, de nem nekem való. A keretem kevés, mondjuk 30-at költenék a projektre, de használttal is beérem. -
#7522 öö
nem most fogom venni hanem április környékén,és addig szeretném elhatározni hoyg miylet vegyek mert azért nem kis összeg... -
#7521 nekem bejön az érintőképernyő is
csak nemtudom hoyg való e az nekem:D -
#7520 Nokia 5800 Express music
szerintem egyértelmű, legalábbis számomra, de azért az E kategóriás telefonok igen minőségire sikerültek.
Mellesleg..
Feltűnt neked, hogy már egy jó ideje csupán csak telefonokat írsz ide be, hogy mit gondolunk róla, de határozottság, hogy megvennéd nem látszódik rajtad, de még a jele sem. -
#7519 Én még mindig azt mondom h döntsön a forma :) Az egyik érintőképernyős, a másik meg klasszikus, csak tudod melyik jön be jobban. -
#7518 nekem egy új jelöltem van
mostmár a kérdés a következő:
Nokia E52 avagy Nokia 5800 Express music -
#7517 amúgymeg mennyit szeretnél rákölteni?érintőképernyő mehet? -
#7516 rég túlvagyok ezen a problémán -
#7515 Ha ezeket a dolgokat keresném akkor nem úgy kezdtem volna a mondatot hogy "olyan telót keresek". Egyébként meg van wifis telefon az árkategóriádban csak körül kéne nézni * nem csak trollkodni. -
#7514 ajánlok egy fényképezőgépet és egy mp3 lejátszót