Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én márkabolt párti vagyok. Lehet, hogy drágább, de legalább azt kapom amit szeretnék. Bár ez csak az én véleményem
Ezért is kérdeztem mert én már bármit el tudok képzelni olyan undorító menüket tudnak csinálni a szolgáltatók! Mindenbe belepiszkálnak. Ezért jobbak a márkaboltban vásárolt készülékek csak sajnos azok drágábbak.
Durva lenne, ha a GPS-t is lebutítanák
pl a vodafonos menüket nem bírom, szóval jogos volt a kérdés
pl a vodafonos menüket nem bírom, szóval jogos volt a kérdés
A GPS teljesen független a szolgáltatódtól.
Egyedül ha google mapot akar valaki használni akkor kell adatforgalom.
Egyébként a mobil offline állapotban (flying mode) is elnavigál bárhova Igoval,Tomtommal,hasonló programokkal
Egyedül ha google mapot akar valaki használni akkor kell adatforgalom.
Egyébként a mobil offline állapotban (flying mode) is elnavigál bárhova Igoval,Tomtommal,hasonló programokkal
Elég meggyõzõ képek. Nekem a következõ telefonom mindenképp olyan lesz amiben van GPS. Mondjuk ez a telefon kicsit drága de nagyon jó társ lenne a mindennapokban. Kérdés az hogy ha ezt kocsiban használod és nem közel van hozzád akkor mennyire látod a dolgokat...!
"A másik ami még érdekes hogy a GPS program is szolgáltató függõ? Itt arra gondolok hogy aki pl T-Mobile os Xperia-t vesz az nem biztos hogy fel tudja rakni a gyári frissítést csak azt amit már a T-Mobile is kiadott. Elnézést ha hülyeséget kérdeztem."
"A másik ami még érdekes hogy a GPS program is szolgáltató függõ? Itt arra gondolok hogy aki pl T-Mobile os Xperia-t vesz az nem biztos hogy fel tudja rakni a gyári frissítést csak azt amit már a T-Mobile is kiadott. Elnézést ha hülyeséget kérdeztem."
Üdv! Folyik a vita az SE új üdvöskéjérõl. Kicsit mellé állok 😊 Egyszer esett szó a GPS-érõl pedig többet is érdemelne. Az egész rendszer nagyon baba. Pillanatok alatt képben van és nagyon jól navigál. Ez mindenképpen megér egy piros pontot.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Igen egy átlag ember is kitudja használni fõleg most hogy ilyen "olcsó" a mobilinternet! Egy egyetemistának meg fõleg jó lenne egy ilyen telefon...de az ár a fõ befolyásoló tényezõ ez is tény! Nekem volt pár drága telefonom és nem villogtam vele,jó lehet hogy az elsõ pár nap amikor még nekem is újdonság volt de amúgy annyi új telefon van és olyan tudásúak hogy lassan beleolvad az átlag telefonok közé. Megjegyzem ez erõs túlzás volt😊 Amúgy szerintem ilyen kategóriában a Nokia & HTC & Sonyricsson tudja felvenni egymással a versenyt. Szóval aki ilyen kategóriában gondolkodik az innen válasszon ! Már lehet hogy leírtam itt egyszer de fontos megjegyezni hogy az Xperia bizonyos részét a HTC csinálta szóval ez minõság terén jelent valamit....
Egy átlag tinédzser is ki tudná használni, csak nincs pénze megvenni 😛
Attól függ mennyire használod ki ezt a fajta telefon. Nem a tinédzser korosztálynak szánták az tény.
minden az egyben telefonok...jók, meg lehet velük villogni, de szerintem még elég drágák
Valószínûleg igen,tovább bírja.
Mondjuk a zenehallgatás az keveset fogyaszt, ergo egy feltöltéssel gondolom több napig is bírja
Ha belegondolsz, hogy mennyit tartózkodsz, utazol olyan helyen egyhuzamban ahol nincs áramforrás (és ezt persze mind bármilyen cselekvés nélkül értem ez alatt hogy lehet hogy túrázol 4-5 napig de akkor nem folyamatosan a telefont buzerálod)hogy feltölthesd akkor rájössz hogy ez az extrém eseteket kivéve max 5-6 óra. Ezt az idõd ha folyamatos zenehallgatással vagy filmnézéssel töltöd akkor sem fog lemerülni. Ha pedig hosszabb idõre mész nomád körülmények közé mint írtam akkor azt biztos valamilyen céllal teszed ergo a telefon csak ritkán kerül a kezedbe.
Nekem régen Nokia 7710 em volt azon is jó volt filmet nézni de ezen azért még jobb.
Nyilván, én is inkább laptopon, vagy sima monitoron nézek filmeket, csak felvetettem meddig bírná. Amúgy egy 40 perces sorozatot lazán meg lehet nézni telón is, annál hosszabbat viszont már kényelmetlen
Vienman nak igaza van. Folyamatos filmnézésre egyik telefon sem jó mert kiesik a szemed.😊 Amúgy a filmek jól mennek ezen a telón és nem szaggatnak!
folyamatos filmezésre használj laptopot, vagy dvd lejátszót 😛
talán nagyobb élmény is lesz
talán nagyobb élmény is lesz
na jó de gondolom folyamatos filmnézés mellett nem bír ki 2 napot az aksi..
Az jónak mondható az átlaghoz képest.
Elég nagy kihasználás mellett olyan 2 nap kb.
Az elõbb elfelejtettem megkérdezni hogy az aku meddig bírja? Mert egy ekkora kijelzõ fogyaszthat rendesen.
mondjuk ezt a billentyûzetet aligha lehet igazi billentyûnek tekinteni, nyilván gyorsabban lehet vele írni mintha hagyományos smst írna, de még mindig a legjobb az üzletembernek ha vesz egy laptopot, aztán azzal irogat.
Jogos, arra jó, hogy gyorsan összedobjunk egy rövid üzenetet...
Ebben igazad van de ha úton vagy és nincs nálad laptop akkor azért jobb a billentyûzet,kényelmesebb.
Szerintem rövidebb üzenetek és emailek megírására tökéletes az érintõképernyõ is, ha meg nagyobb szabású levelet akarok írni akkor számítógép elé ülök...
Amúgy ennek a telefonnak különösen jó a billentyûzete. Valahogy nagyon jó a nyomáspontja az egyes gomboknak. Talán a HTC nek van még ilyen jó billentyûzete de ennek szerintem még jobb? Az érintõképernyõ nekem egy kicsit zsúfolt az Xperian. Mármint picik a dolgok rajta. Vélemény?
Nekem is a billentyûzet jön be ha írásról van szó, bár az érintõképernyõvel jól el lehet szórakozni.
Szerintem ez személy függõ hogy ki melyiket szereti! Én személy szerint jobban szeretem a billentyûzetet! Egy üzeletembernek szerintem elég fontos hogy gyorsan meg tudja írni az üzeneteit és a billentyûzettel ez azért még gyorsabban megy.
Én Asus párti vagyok, ha már "okostelefonokról" van szó, de az itt szóban forgó X1 sem rossz
Hozzá lehet szokni az érintõképernyõhöz (én szeretem is), de egy e-mail írásnál vagy msn-nél sokkal jobb a billentyûzet.
hát Newborn...elég ellentmondásod a neved és a nézeted 😊
Az érintõképernyõ kezd egyre jobban elterjedni....szóval vagy elnyomogatod az Xperialodat még vagy 50 évig vagy megtanulsz haladni a korral.
Mi lesz veled ha majd a WC-det is touch paddel kell lehúznod majd?😄
Az érintõképernyõ kezd egyre jobban elterjedni....szóval vagy elnyomogatod az Xperialodat még vagy 50 évig vagy megtanulsz haladni a korral.
Mi lesz veled ha majd a WC-det is touch paddel kell lehúznod majd?😄
jó az iphone is de én mondjuk tehetetlennek érzem magam gombok nélkül...tudom,hogy mindent meg lehet vele csinálni ugyan úgy de én még ilyen kis maradi vagyok😛
az X1 mondjuk ötvözi a kettõt gombok plusz érintõ képernyõ.
Desigo mondjuk én pont az ellenkezõjét hallottam,hogy nem akadozik a GPS-t meg egyenesen dicsérik.
Bár én szerintem minden relativ.
Lehet Desigo te már túl felgyorsult világban élsz 😊
az X1 mondjuk ötvözi a kettõt gombok plusz érintõ képernyõ.
Desigo mondjuk én pont az ellenkezõjét hallottam,hogy nem akadozik a GPS-t meg egyenesen dicsérik.
Bár én szerintem minden relativ.
Lehet Desigo te már túl felgyorsult világban élsz 😊
vicces videok: gepszunet.hu
hát nem tudom, nagyobb felbontás szerintem több energiát is felemészt, telefonnál szerintem ez elég, bár igazad is lehet mert 3,5" azért elég nagy
szerintem határeset azért nem feltétlen pár cmrõl skubizod a gépet, az iPhone is elég jó és az sem túl nagy felbontásáról híres.
szerintem határeset azért nem feltétlen pár cmrõl skubizod a gépet, az iPhone is elég jó és az sem túl nagy felbontásáról híres.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mio cuccok nagyon jók
szeressük
3"-nál nagyobb ugyan a kijelzõje de a 240 x 400-as felbontás nem túl jó...
szeressük
3"-nál nagyobb ugyan a kijelzõje de a 240 x 400-as felbontás nem túl jó...
hmm, fincsinek ígérkezik a Mio Explora K70 is. (végre hivatalos)
Én spec baromira örülök, hogy több új modellen is 3" feletti a képernyõméret. Régen még alig volt alternatívám, most meg már a bõség zavara van 😊))
Én spec baromira örülök, hogy több új modellen is 3" feletti a képernyõméret. Régen még alig volt alternatívám, most meg már a bõség zavara van 😊))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
akadoznak a videók,picik a gombok,lassú
nem használtam csak egy tulajtól hallottam aki több okostelefont is használ
Gondolom,hogy új Romokkal javítják folyamatosan a hibákat akár a HTCnél...
nem használtam csak egy tulajtól hallottam aki több okostelefont is használ
Gondolom,hogy új Romokkal javítják folyamatosan a hibákat akár a HTCnél...
Milyen gondok vannak vele (az X1-el)? Eddig annyit hallottam, hogy néha szaggat a GPS. Van más hibája is?
Xperiával vannak gondok,sokan szidják,pedig külsõre nekem nagyon bejött.
Ha most vennéd akkor egyértelmûen HTC HD
esetleg ASUS P565 800 MHz-es procival elég komolyság lehet
ha tudsz várni egy keveset akkor HTC Diamond 2
Ha most vennéd akkor egyértelmûen HTC HD
esetleg ASUS P565 800 MHz-es procival elég komolyság lehet
ha tudsz várni egy keveset akkor HTC Diamond 2
"persze az irodai alkalmazásokra is nagy szükségem van"
Üzleti felhasználásra a BlackBerry a legjobb. Legalábbis a szakik ezt mondják 😊
Egyébként meg én is HTC Touch HD-t javasolnám, Xperiát és Omnia-t felejtsd el...
Üzleti felhasználásra a BlackBerry a legjobb. Legalábbis a szakik ezt mondják 😊
Egyébként meg én is HTC Touch HD-t javasolnám, Xperiát és Omnia-t felejtsd el...
Xperia=<#levele>#levele>
http://www.argep.hu/product_711132.html
http://www.argep.hu/product_711132.html
A Blackberry-rõl még nem is hallottam. Itthon hol lehet olyanokat kapni? Valaki tudna kb árat mondani az xperia-ra? Mert csak leírást találtam róla, árakat nem <#help>#help>
Hát azért egy HTC-t vagy egy Blackberry-t nem hinném,hogy egy omnia vagy se fel tudna váltani. azok elsõsorban a hétköznapi embert szolgálják ki a lehetõ legkényelmesebb módon.
Egy olyan cég ami kimondottan a nagy teljesítményû telókra specializálódott azért szerintem megbízhatóbb.
Nem akarok semmi rosszat mondani az se xperia-ról meg az omnia-ról sem.
De azok a gyártók számomra inkább néptelefonokat gyártanak.
De ha nincs igazam én annak csak örülök mert akkor a HTC is felköti a gatyáját és több finomságokkal tömi majd meg az új kütyüket 😉
Egy olyan cég ami kimondottan a nagy teljesítményû telókra specializálódott azért szerintem megbízhatóbb.
Nem akarok semmi rosszat mondani az se xperia-ról meg az omnia-ról sem.
De azok a gyártók számomra inkább néptelefonokat gyártanak.
De ha nincs igazam én annak csak örülök mert akkor a HTC is felköti a gatyáját és több finomságokkal tömi majd meg az új kütyüket 😉
Én eddig omnia párti voltam, de az xperia nagyon meggyõzõ lett. Mpst én is dilemmában vagyok...
A helyzet az, hogy a samsung telókkal nem vagyok kibékülve nagyon, a HTC pedig tök ismeretlen számomra. Esetleg valami ismertebb márkából? Nokia vagy SE?
Nemsokára lesz HTC Diamond 2 😊