10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Máté94
    argep.hu
  • Firerock
    szerintetek melyik a legjobb(legolcsóbb) hely ha függetlenül akarok telefont venni?és akkor a garancia hogy működik?
  • sugga
    Én nem mondtam, és nem is mondom, hogy az Android maga a kánaán (a videó meg egyáltalán nem győzött meg erről, nem sok nélkülözhetetlen dolgot láttam benne), de én is olvastam teszteket, és nem véletlen az, hogy először szidják a telefont, majd csak az oprendszer miatt mégis dicsérik.
    Nem hiszem, hogy bármelyiket is megbánnád, Androidra egyelőre kevesebb alkalmazás van, de jönnek dögivel, úgyhogy azzal nem lesz gond, mindkét telefonnak vannak előnyei és hátrányai, azért akárhogy nézzük, ez a kategória alsóbb rétege, itt még sajnos kompromisszumokat kell kötni, az már rajtad múlik, hogy melyik telefon hiányosságai zavarnak jobban, vagy melyik telefon tud valamiben annyira a másik fölé kerekedni, ami a te szemedben egyértelműen azt teszi kívánatosabbá.
    A Samsung akksija jobb, erősebb a procija, nagyobb a RAM mérete, kisebb felbontású, és más technológiát használ a kijelzője, ráadásul az akksija is erősebb, tehát valószínűleg jobban bírja a kiképzést.
    A Nokiának nagyobb felbontású a kijelzője, van rádiója, TV-kimenete, LED vakuja, valamivel könnyebb, és míg a Samsungnak csak 1 GB belső memóriája van (amit tudtommal az Android nem enged fényképezésre és hasonlókra elhasználni), addig hozzá adnak egy 8 gigás kártyát (a Samsunghoz ilyen vagy egyáltalán nem jár, vagy csak jelképes méretű).
    Ja, és a Nokia olcsóbb (mármint kártyafüggetlenül, a Vodánál azt hiszem, egy árban vannak).
  • Máté94
    Ezért.
  • Firerock
    ez nem indok
  • Máté94
    Mert ANDROID.
  • Firerock
    miért olyan jó az?pl egy symbian S60hoz képest?
  • sugga
    Az Android miatt sok hiányosságot megbocsátanak neki.
  • Firerock
    érdekes
    több esztet is olvastam a Galaxy Spicáról és a tesztben végig szidják aztán a végén halomra dicsérik,érdekes
  • Firerock
    hát i tt is jelentősen jobbnak írják az 5800-at
  • sugga
    #7613: http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-5800-vs-Samsung-i7500.html
    Sajnos igazi választ nem tudok adni, gondolom, már te is összehasonlítottad a két telefont, de itt talán találsz valami döntő adatot.
    5800-ással már volt dolgom, szerintem a kijelzője és a mozgásérzékelője lassan reagál, ráadásul kicsit bumszli is a telefon, de valami mégiscsak megfogott benne, ha majdnem beruháztam a kistesó 5530-ra. Mondjuk annyira mégse varázsolhatott el, ha végül mégse vettem :D
    A Galaxyt meg nem ismerem, a tesztekben tényleg nem dicsérik agyon, persze lehet, hogy csak azért, mert szeretik a másik nagy androidos, a HTC készülékeivel összehasonlítani...
  • Victor1103
    köszi! Akkor a Nokia 5800 mellett teszem le voksom:)
  • Máté94
    mobilarena tesztet olvastad?
  • sugga
    #7619: Rengeteg GPS-es SE mobil van 80 rugó alatt, viszont ahogy néztem, egyik se oprendszeres, javás offline GPS-ről pedig én nem tudok (ez persze egyáltalán nem zárja ki azt, hogy létezik ilyen, sőt). Tehát maradtak a fizetős, adatforgalmat számláló alkalmazások.
    Viszont ha megengedsz egy véleményt: sokáig én is csak a Sony Ericssonokat néztem, aztán olvastam pár tesztet, ami felnyitotta a szememet, azóta pedig igyekszem kerülni a márkát. Bár már kezdenek ők is átállni a szabványos csatlakozókra, még mindig túl sok mobiljuk használja ezt a nálam (meg másoknál is) folyton kontakthibával küszködő töltő-füles-USB csatlakozót és a más telefonban nem működő, az azonos kapacitású SD-kártyáknál drágább M2-es memóriakártyákat.
    Nokiából viszont biztosan találsz a követelményeknek megfelelő oprendszeres telefont, amire aztán nagyobb eredményességgel kereshetsz offline GPS programokat. Ráadásul ők már a legtöbb mobiljukon microUSB töltő- és adatkábelcsatlakozót, 3,5-es jack dugót és microSD kártyát használnak, ez pedig szerintem óriási előny.

#7611: Igen, az engem is aggaszt, hogy az elérhetősége nem jelenik meg. Én expresszen láttam, írtam egy e-mailt az eladónak, meglátjuk, hogy válaszol-e egyáltalán. Személyes megtekintés nélkül viszont biztos nem fogok beleugrani a dologba.
  • Victor1103
    Sziasztok! Nagyon örülök hogy van ez a topic mert itt remélem választ kapok a kérdésemre.
    Milyen mobilt vegyek?
    Ami számomra fontos: GPS legyen benne és az lehetőleg ingyenes vagy nagyon olcsó legyen ennek a működtetési díja. Tudom hogy Nokiába van ilyen de engem a Sony Ericssonok érdekelnek egy kicsit jobban továbbá max 80000 forintot tudok erre a célra szánni. Várom a bölcsességeket. Előre is köszi a segítséget!
  • Firerock
    mé?teszten elég szarokat írnak róla
    meg a symbian is elég jóak
  • oliwwer
    galaxy
  • Firerock
    butuska:)
    nokia 5800
  • oliwwer
    Nokia 5800 vagy szamszung?:) így nehéz válaszolni
  • Máté94
    Galaxy
  • Firerock
    na
    a vodafonnál megjelnt a samsung Galaxy
    szerintetek melyik a jobb?5800 vagy a Galaxy?
  • Barnabyka
    hmmm..viszont ha megbízható akkor túlságosan is megéri szerintem(:

engem az alacsony ár mellett még az aggaszt, hogy a weboldalon az "Elérhetőség" fül-re kattintva hibaüzenet fogad.
  • mateus33
    Elég gyanús, de sajnos nincs tapasztalatom vele. Még ha lopott lenne akkor se érné meg ennyiért adni, mivel drágábban is elvinnék :)
  • sugga
    Ja bocs, a bolt weblapja: http://www.olcsotelefonok.com/apple.html
  • sugga
    Hali! Találtam ma egy boltot, ahol már gyanúsan olcsón adnak iPhone-t, LG BL40-et, de állítólag új, hibátlan, garis készülékekről van szó.
    Csak elég érdekes, hogy hogy tud a gyerek néhány telefont a bolti ár harmadáért adni...
    Nincs valakinek tapasztalata ezzel a céggel vagy valami hasonlóval? Kerüljem el messziről, vagy tehetek egy próbát, csak előtte alaposan nézzem meg, hogy mit veszek?
  • Firerock
    ótéleg
  • oliwwer
    #7590-ben már leírta hogy 3000-3500 pénz.
  • redmonk
    már utána néztem...
  • Firerock
    mennyiért vesztegetik a fülest?
  • gabo91
    Hali.

Na ma vettem egy 6303 -ast :)
    ezüst színben kaptam, szép és tetszik is.. Sorban álltam T-nél kivolt téve kirakatva w595 is, gondolkoztam ezt vagy azt, de maradtam ennél.
    Szép nagy kijelző, kényelmes és tetszik hogy fém.
    Ja hát az adatkábel elég vicces ... de sebaj
    Veszek majd hozzá egy wh-205 fülest
  • redmonk
    Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy ha T-Mobile webshopból rendelek telót dominóval akkor az milyen hamar jön meg? És van-e valami kockázati tényező amiért még sem éri meg megrendelni?
  • xridergabo
    Hello!Szerintetek Samsung S5230 vagy Samsung Corby S3650 vagy T-Mobile Pulse ?:)
  • oliwwer
    mire vagy kíváncsi? azóta van +1 nap tapasztalatom :D
  • fifi
    ezt természetesen olvastam.
    de a három napot nem mondanám tapasztalatnak, mindenesetre köszi,asszem nem is varálok, veszek egy ilyet és pá...
  • franc0
    Nem létezik olyan készülék, amelyikben van WiFi, GPS, nyílt oprendszer, rádió, kapacitív érintőpanel stb és megkapod 70-ért, még használtban sem. A beépített háttétárról nem is beszélve, mert az csak néhány készülékben van (Omnia, Diamond, iPhone stb).
    Két dolgot tehetsz: kinézed magadnak az álomkészüléket és gyűjtesz (ezt javaslom), vagy sorrendet állítasz fel a tulajdonságok között és megmondom a tutit.

Amúgy ha 70-ből kéne újat vennem én HTC Touch2-t vagy Tattoo-t vennék.
  • Firerock
    gyermeteg Benáj kuzzs:D
  • Benny04
    fúj
  • Firerock
    uhh
    télleg:Dés már szerkeszteni sem tudom:D
    A TELEFONRA GONDOLTAM TERMÉSZETESEN:D
  • oliwwer
    A telefonra gondolt, ne tessék félre érteni :D :D
  • Firerock
    #7589:D