Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

melyiket ajáljátok nokia 5800 vagy samsung pixon m8800?
Vagy esetleg más érintõképernyõs telo?

Benny04
jaj az a billentyûzet _?:ASDasdûSD:_?A

Kedveseim nézte már valaki a Nokia e55 telefont ?!
A mai telefonokba általában olyan 700-1000 aksikat raknak be.
De ebbe 1500-as aksit raktak bele. A készenléti ideje az nagyon ott lesz. Az ára olyan 80000 ft körül fog mozogni, de ez megy még majd lejebb is<#ravasz1>
LoDMaSt
Nem azt mondta, hogy tõle vedd meg most azonnal, mert õ nagyon jó áron adja 😊

@ Hellomarci

<#wow2>Ez nem reklám csak javaslat. Ez nem tartozik a témához ?
Én csak leirtam milyen telefont érdemes venni és kész.
Máté94
REKLÁM=BAN!
Nokia 6234 telefont ajánlom használtan a kevés pénzel biró embereknek.

12000 ft-ért hozzá lehet jutni. Ami nincs benne: GPS,nem simbyanos kész ennyi. Nagyon ajánlott.
kakkala
ez jóóóó! Akkor amíg a nckla-ban rizsföld van, addig az xperiában qwerty billentyûzet, nehéz döntés, hogy melyiket választanám. Ha a rizs uncle bens, akkor lehet, hogy ncklat vennék😊 Ráadásul a SE árából vehetnék hat darabot!!! CSak az a baj, hogy ilyen tré márkával nem mernék mutatkozni😊

hát ez kész, NCKLA, szép. igen, szét lehet csúsztatni, csak a belsejében nem technikát találsz, hanem rizsföldet😊😊
Az NCKLA mobil "teste" egyben van,
vagy szét lehet csúsztatni ugyanúgy,
mint az Xper-nél?

vicces videok: gepszunet.hu

igazán tetszetõs ez a NCKLA, lehetett volna N0K14 is akár. vagy iPad vagy
Snoy Erixcon Xepria kész bazeg 😄
lehetséges, hogy a 6303 mejelenése 24 júl. 09??? Nem a második negyedévre igérék?
GregSB
Vegyetek NCKLA E71-et 😄

Csak $120 (27e ft)

Tetsuo
Angliaban mikor jelenik meg a Diamond 2?? Valszeg az Orange-nal fog, de semmi konkret rola. ;(

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Azert 1 Acer soha sem fogja lealazni a HTCt..

Acer termeket SOHA nem veszek tobbet.
Hiaba van benn GPU meg minden gane, pont emiatt fog lefagyni meg tonkremenni majd..
Nekem fontos az adataim biztos elerhetosege es nem akarok szervizbe rohangalni, de mindenki dontse el maga.

GregSB
3D-s dezsktop eléggé lém 😊

desigo
Elég komoly!
M@TriX
Na végre egy normális Touch HD ellenfél.

Acer F1, meg talán normálisabb méretei vannak mint a TG01-nek...

Touch HD-ben pont normális procit és grafikai modult hiányoltam.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

utánaolvastam így gyorsban, h vajon milyen lehet az amit akarsz, és mindenhol jót írnak a SE W580-ról.
pl:a mobilaréna tesztje: "A sokadik Walkman ez a gyártó kínálatában, és azt hiszem nem tudok jobb kifejezést találni a jelenségre: alaposan belejöttek"
"Minden porcikájából érzõdik, hogy igen nagyon átgondolt telefonról van szó."
ezek alapján is, mondom: sztem sony ericsson. de neked kell tudni. olvass utána jobban, melyik teszten mit írnak.
Gabor1990
Nokia 5310 vagy se w580?

Máté94
Q2
Sziasztok!

Tud valaki valami posntosat a Nokia 6303 megjelenésérõl? Szeretnék egy megbízható, strapabíró telefont 30-40 körül venni. Mit ajánlanátok? Eddigi telefonjaim: n80, e65, Luna. Mindhárom elég hamar tönkrement, recseg a vonal, megszakadnak a hívások, stb...Igazából nem kell sokat tudnia, csak nézzen ki jól és tudjak rajta normálisan telefonálni...
ja, én is most cseréltem le a nokia6230-amat, tény, sok mindent tudott, de most beneveztem egy sony xperiára, mindenkitõl csak jót hallottam, de emberek, ez mindent felülmúl. jó, tény, hogy nagyon tudok örülni az új dolgoknak, na de ki ne tudna örülni egy érintõképernyõs,4Gb-os belsõ memóriával rendelkezõ csodának. ma reggel a metrón how i met your mothert néztem rajta😛 durva, mi?😊 szakadtam a röhögéstõl, a többiek meg csak néztek..😊
GregSB
Észbontó, amíg le nem merül 😄

6233-am megvan még (másod telefon), és ha használja az ember (játék, telefonálás, stb) akkor bizony egy fél nap alatt simán lemerül... De még új korában is alig bírta az 1 napot kihúzni. (valószínû azért, mert még elsõ generációs 3G chip került bele, ami eléggé zabál)

desigo
Még szerencse,hogy 3-4 éves telefonoknak jó az ára 😊
Most ami használtan a legobb áron van az a nokia 6233,6234 full.
10000 és 14000 között mozog. És a tudása észbontó.
desigo
inkább várj 3 hetet és vegyél diamond 2-t
GregSB
Feltört nem = azzal hogy garivesztett. Nyomsz neki restore-t és visszaáll gyári állapotba, szervízben soha nem mondják meg hogy fel volt törve.

A többi amit írsz sem állja meg a helyét teljesen. Touch HD-n WinMo oké hogy be-belassulhat, de ha ésszel használod (nem futtatsz 200 programot háttérben) nem lesz ez állandó gond. Ugyanakkor az iPhone kijelzõjét sem nevezném gagyinak. Kissebb a felbontása mint a HD-nek, de attól még nem rossz.

Tetsuo
Thank you very much!
Most azon gondolkodom h a lassu es ronda Touch HDt v a gyenge kijelzos, garivesztett (mivel feltort) iPhone-t vegyem, a BB vhogy nekem sem tetszik..

Nem biztos... ha kérek, lehet h kapok, de nem kértem.
Akkor ezek szerint tényleg nem szokás náluk az ilyesmi.
én egy P1-et vittem szervizre, de akkor nem kaptam. lehet h nem néztem szépen... 😊
Ez tényleg így van hogy az SE-nél nem adnak cserekészüléket még egy X-peria szintû készüléknél sem?
desigo
korrekt leírás <#eljen>
GregSB
Stormot nem ismerem.

Touch HD:

+Óriási kijelzõ
+WinMo: Régi, bevált rendszer, rengeteg programmal és custom ROM-mal. Irodai alkalmazásokra jobb.
-WinMo: Sok helyen lassú, bugos, idegtépõ tud lenni. Eszétikailag nem szép, nagyon érzõdik rajta hogy alapból stylusra van optimalizálva. Ezen némileg segít a TouchFLO UI...

iPhone:
+Gyors, stabil, gördülékenyen mûködõ, eszétikus OS + UI.
+Mostmár rá is rengeteg program van, és az egyik legtámogatottabb fejlesztõi környezettel rendelkezik + fejlesztõknek nagyon kedvezõ piactérrel (AppStore). Minõségi programok garantáltan lesznek rá közeljövõben (is).
+Ergonómia:Kezdetektõl fogva ujjra van optimalizálva, és a multi-touch is sokat könnyít a telefon használatán. (fõleg netezésnél)
-Viszonylag zárt rendszer: nincs pl rendes multi-task (csak a fõ programok tudnak futni háttérben)
-Jelenleg sok fícsör hiányzik belõle (BT fileküldés, tethering, MMS, kopipészt stb). Ezek egy júniusi updateben fognak belekerülni.
-Komolyabb irodai programok hiánya (nem lehet szerkeszteni egy Word vagy Excel filet rajta). Remélhetõleg Júniusban ez is megoldódik.

Feltörni mindkettõt fel lehet, és elég magas szinten testre lehet õket szabni.

Igazából igény kérdése hogy melyik a jobb neked, mindkettõnek megvannak az elõnyei és hátrányai.

Blackberryrõl csak hallottam, mégpedig azt hogy munkára, emailezésre állítólag a legjobb, multimédiában viszont hátul kullog. De nem próbáltam soha, csak olvastam róla, szóval ezt ne vedd készpénznek.

Tetsuo
Apple iPhone - Blackberry Storm - HTC Touch HD
-Mik a Pro-k es kontrak, pls??
Mind1iknek az OS-et fel kell torni h testreszabhato legyen es rakat progit (ingyen) lehessen ra tenni? Ugy hallottam a WiMo-sakat nem, de akkor a Touch HD-nak miert "fozik" a ROMjat??

dragon11
Omg, a felvágást nem úgy értem, hogy nekem 120ezer forintos telóm van.. hanem nekem pl. Nokia N széria.. ,v. ilyenek.😊

Milyen telefonra szeretnél felvágni? Mert a Samsungra szerintem nem nagyon lehet. A 60as árkategóriában meg nem nagyon van felvágós mobil. Milyen összegig lennél hajlandó elmenni?
dragon11
Jah, értem.😊

Azt hogy Xperia-nál adnának azt arra értettem amit lentebb írtak, hogy az SE szervizben nem kaptam cserekészüléket.
dragon11
Nem Xperia-t, v. van olyan bolt is?..

Nah jó, megoldom.. a topik zárható.

Az ereidet? 😊

Amúgy lehet az Xperia-nál adnának, hogyha egy puccos öltönyben vinnéd be de én csak egy k550i-t vittem és téli kabátban. 😊
dragon11
Félre értettél, a felvágás úgy értem, hogy Pl. Nekem Nokia N szériám van, etc..^^

Telefonnal felvágni...nc
dragon11
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok a következõ célokra:

-Nagyon jó képet/videót csináljon ->Rendelkezzen vakuval, ami mondjuk Xenon legyen!
-Szép legyen.
-Diktafon, mp3 lejátszása..
-Nagyon jól bírja egy feltöltéssel, tehát jó aksi kell.
-Memória bõvíthetõség.
-Felvágni nagyon lehessen a telóval, hogy "Nekem ilyen van"..
-Bluetooth, Infra, érintõképernyõ stb.. de nem baj ha nem érintõképernyõs.😊

Ára annyira nem számít, de max 60ból jöjjön ki.😊

Köszi.😊

Am. Eddig Samsung Omnia-ra gondoltam, v. Samsung U900 Soul, igaz, az csak félig érintõképernyõs, szal nem.:F

Nagyon köszi a helpet.😄

ilyen szempontból jobbak a mobilszolgáltatók, ha ott adod le 'szervizelni', adnak cseretelefont ráadásul hasonló tudásút. Nekem pl egy szar helyett szart adtak arra az egy hónapra, bár abba nem vagyok biztos hogy jó telefonnál is így van 😊
Ennek örülök,mármint hogy gyorsak szervízelés terén. De ez elszomorító hogy nem biztosítanak cserekészüléket. Fõleg ha az embernek pl. egy ilyen készülekée van mint az Xperia. Mondjuk akinek ilyen van biztos van másik telefonja is😊
Mammut-ba és WestEnd-be is van márkabolt, én utóbbiba voltam nézelõdni jónak tûnt
Személyes tapasztalat alapján elég gyorsan megcsinálják a dolgokat. Ami nekem probléma volt, hogy azt mondták nem tudnak cserekészüléket biztosítani.
Amúgy a magyarországi SE márkaboltok illetve szervízek milyenek? Gyorsan és jól dolgoznak?