Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sokan hallottam errõl meg a 705 rõl meik a job??fontos lenne a gyors válasz
Üdvözlet!
Nem igazán értek a telefonokhoz ezért egy 14 éves fiúnak milyen sony ericsson walkman moblit ajánlanátok?A lényeg:
legalább 2 gigabájt hely kéne,ne legyen túl kicsi,és ne nõies legyen
elõre is köszönöm a válaszokat
Nem igazán értek a telefonokhoz ezért egy 14 éves fiúnak milyen sony ericsson walkman moblit ajánlanátok?A lényeg:
legalább 2 gigabájt hely kéne,ne legyen túl kicsi,és ne nõies legyen
elõre is köszönöm a válaszokat
Sziasztok. Kártyafüggetlen Sony Ericsson telót keresek.
Amilyen ne legyen: nem kinyitós, szétcsúszós,stb (szóval "Candybar" stílusú legyen), lehetõleg ne legyen rajta joystick
Ami legyen benne: bluetooth, egyéni csengõhang, egyéni üzenetjelzõ és riasztási (ébresztõ) dallam (lehetõleg mp3), csoportos/egyénhez rendelhetõ csengõhang.
Kamera meg 3G nem szükséges bele. Ja, és ne legyen túl drága (25E alatt)
Köszi a segítséget!
Amilyen ne legyen: nem kinyitós, szétcsúszós,stb (szóval "Candybar" stílusú legyen), lehetõleg ne legyen rajta joystick
Ami legyen benne: bluetooth, egyéni csengõhang, egyéni üzenetjelzõ és riasztási (ébresztõ) dallam (lehetõleg mp3), csoportos/egyénhez rendelhetõ csengõhang.
Kamera meg 3G nem szükséges bele. Ja, és ne legyen túl drága (25E alatt)
Köszi a segítséget!
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
sziasztok.SE P990i-t szeretnék venni.Szerintetek most mennyibe kerülhet használtan?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Megérné 5220-at venni?
ha igen miért?Ha nem miért?Néztem róla képeket és ojan mintha ferde lenne direkt..miért csinálták ezt?Mennyibe kerülhet? A szolgáltató az Panon legyen.Én SE W800i,SE W910-re vagy egy nokia 5220-ra is gondoltam.Ti meiket vennétek?
ha igen miért?Ha nem miért?Néztem róla képeket és ojan mintha ferde lenne direkt..miért csinálták ezt?Mennyibe kerülhet? A szolgáltató az Panon legyen.Én SE W800i,SE W910-re vagy egy nokia 5220-ra is gondoltam.Ti meiket vennétek?
Sziasztok!
A HTC touch dimond 2 a Vodafone -on kívül máshol is kapható lesz?
A HTC touch dimond 2 a Vodafone -on kívül máshol is kapható lesz?
Az független telefon és jóval, de jóval drágább.
Lehet neki az elõfizetés is megfelelõ, mert akkor T-mobile és Mobilarena által is minõsített -legjobb- teló..😄
Meg jelentõsen olcsóbb szolgáltatónál.😊
Lehet neki az elõfizetés is megfelelõ, mert akkor T-mobile és Mobilarena által is minõsített -legjobb- teló..😄
Meg jelentõsen olcsóbb szolgáltatónál.😊
Milyen telefont vegyek?
Kb 25 ezer Ft-ig gondoltam és ami lényeg hogy legyen benne Java "támogatás" jó képet csináljon és szépen szépenszoljon,bõvithetõ legyen a memoria ja és persze azért jól nézzen ki(ne legyen csajos).Esetleg használt is érdekel, de csak jó álapotban...(y)
elõre is köszi
A Sony Ericsson w800i az nagyábol szerintem jónak tünik csak nem tom hogy mennyi lehet...Nem tudja v ki hogy mostanában mennyibe kerül?
Kb 25 ezer Ft-ig gondoltam és ami lényeg hogy legyen benne Java "támogatás" jó képet csináljon és szépen szépenszoljon,bõvithetõ legyen a memoria ja és persze azért jól nézzen ki(ne legyen csajos).Esetleg használt is érdekel, de csak jó álapotban...(y)
elõre is köszi
A Sony Ericsson w800i az nagyábol szerintem jónak tünik csak nem tom hogy mennyi lehet...Nem tudja v ki hogy mostanában mennyibe kerül?
Sziasztok! Ha akartok egy rohadt jó telefont várjatok még pár hónapot mert jön a SE w995 a világon mindent tud mongyuk nem lesz kevés az ára de mamjd lejjebb megy.😄
A Samsung hivatalosan is bejelentte elsõ, a Google Android operációs rendszerét futattó készülékét az i7500-ast.
Az 5 megapixeles autofókuszos kamerával lõtt képek és videók rögzítésre 8GB belsõ memória áll rendelkezésre, ami egy 32GB-s kártyával összesen 40GB-ra bõvíthetõ. A szupervékony 11,9 mm-es telefon karcsúsága ellenére egy szokatlanul erõs 1500mAh aksit rejt magában. Az i7500-as júniustól várható Európaszerte.
Az 5 megapixeles autofókuszos kamerával lõtt képek és videók rögzítésre 8GB belsõ memória áll rendelkezésre, ami egy 32GB-s kártyával összesen 40GB-ra bõvíthetõ. A szupervékony 11,9 mm-es telefon karcsúsága ellenére egy szokatlanul erõs 1500mAh aksit rejt magában. Az i7500-as júniustól várható Európaszerte.
Én az F700-as Samut néztem ki magamnak. Csak azt nem tudom, hogy most hûségidõn vagyok a vodás elõfizetésemmel, vásárolhatok ugyanúgy új telót jelenlegi elõfizetésemre? 1 éve vagyok kb elõfizetéses.
Thrash \'Till Death
Melyik legyen majd?
LG KU990 Viewty
LG KP500
LG KE850 Prada
LG KF700
Samsung U900 Soul
Samsung G800
V. esetleg ilyen árban levõ telefonok közül melyik lenne a legjobb?
Ami nekem fontos lenne, a hang, KAMERA MPX, Vaku, megvilágítás, képstabilizátor, minõsége.. ami még fontos lenne ugyancsak, hogy Bluetooth-on lehessen mindent küldeni.. az utolsó, érintõképernyõs legyen..😊
Ty.
UI.: Ha lehet olyat ajánljatok, ami nem veszti el az árát..
LG KU990 Viewty
LG KP500
LG KE850 Prada
LG KF700
Samsung U900 Soul
Samsung G800
V. esetleg ilyen árban levõ telefonok közül melyik lenne a legjobb?
Ami nekem fontos lenne, a hang, KAMERA MPX, Vaku, megvilágítás, képstabilizátor, minõsége.. ami még fontos lenne ugyancsak, hogy Bluetooth-on lehessen mindent küldeni.. az utolsó, érintõképernyõs legyen..😊
Ty.
UI.: Ha lehet olyat ajánljatok, ami nem veszti el az árát..
megnéztem újra a kis filmet, nagyon profi munka, bárki is csinálta. sima tv reklámnak is elmenne, mert egyáltalán nem ilyen netes gagyi..
Biztos van itthon is ilyen, én mondjuk még egyszer sem voltam, de ha ilyeneket akcióznak a csajok, már veszem is a cipõmet😄
😄hát igen, együtt nagyot alkottak. sztem nagyon ötletes ez a filmecske.. vajon honnan jött nekik? én még sosem hallottam ilyen silent discoról...
külföldön gondolom nagy divat.. itt mikor lesz?
külföldön gondolom nagy divat.. itt mikor lesz?
nem láttam még, de tényleg jó kis filmecske. Az a két csaj külön-külön nem extra, de együtt! hú 😊
tudod, a silent disco-s filmecske.. párok különbözõ stílusban táncolnak, mindenki a saját zenéjére, amit a közös mobiljukról hallgatnak ( ketten egyet használnak, mivel ugye két füles van)..
iszonyatosan jól nyomják benne a csajok. olyan smárt levágnak..😄😛
nézd meg!
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
iszonyatosan jól nyomják benne a csajok. olyan smárt levágnak..😄😛
nézd meg!
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
én azt szeretem a saját sony ericssonomban, ami bár nem w595, hogy minden napra tartogat számomra valami újdonságot. egy hónapja vettem meg, lehet inkább várnom kellett volna egy kicsit a w595-re..
tényleg, te már láttad ennek a telónak a reklámját? sztem tök nagy lett..
tényleg, te már láttad ennek a telónak a reklámját? sztem tök nagy lett..
Én hétfõn szereztem be a telót, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Még nem tapasztaltam ki teljesen, de az eddigi tapasztalatok alapján is mindenképp megérte az árát.
most néztem, elõfizetésesen kb 40 rugó... a Pannonnál meg a T-mobilnál lehet kapni.. sztem megéri, sok olyan extrája van, ami eddig nem volt. pl amit mokkamester is említ, a rázás- shake control dolog nagyon klassz. a SensMe, meg nagyon elõnyös!!! hangulat-kategóriába rakja a számokat..
Hát nekem ilyenem van egy ideje, és eddig semmi panaszom rá. A dupla fülhallgatós cucc nagyon menõ, a rázással számváltás meg még kényelmes is😄 Árban kicsit borsos, de szerintem megéri! Én mindenesetre kellemeset csalódtam benne.
Hali!! Én a SE W595 után érdeklõdnék. Érdemes befektetni erre a telefonra? Van aki használta már? Tapasztalatok?
ne mondtam,hogy kicsi de lehetne nagyobb
a Diamondom 2,8"-os VGA
TCt használva már kell a ceruza mert újbeggyel már nem tudom stabilan nyomkodni
Míg pl a HTC HDn ( 3,8" )simán újjal kényelmesen lehet navigálni
több méretût kipróbálsz és meglátod...
Navigáció közben pedig külön jó a nagyobb méret a sûrû utcáknál,keresztezõdéseknél
a Diamondom 2,8"-os VGA
TCt használva már kell a ceruza mert újbeggyel már nem tudom stabilan nyomkodni
Míg pl a HTC HDn ( 3,8" )simán újjal kényelmesen lehet navigálni
több méretût kipróbálsz és meglátod...
Navigáció közben pedig külön jó a nagyobb méret a sûrû utcáknál,keresztezõdéseknél
az extra nagy jelzõ meg a "kicsi" között azért nálam van köztes állapot, de ti tudjátok...
nekem a 4"-nál nagyobb kijelzõ a használhatóság rovására menne, de ízlések és pofonok, lehet cipelni tepsit nyugodtan 😊 lsd. pl TG01
ha nektek kicsi a 3" hát kicsi, nem vagyunk egyformák 😉
nekem a 4"-nál nagyobb kijelzõ a használhatóság rovására menne, de ízlések és pofonok, lehet cipelni tepsit nyugodtan 😊 lsd. pl TG01
ha nektek kicsi a 3" hát kicsi, nem vagyunk egyformák 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A HTC diamond 2-esben már most 3,2"-os a kijelzõ...
ugyanúgy 800x480-as felbontással
szal tényleg nem egy extra nagy méret az a 3"
ugyanúgy 800x480-as felbontással
szal tényleg nem egy extra nagy méret az a 3"
3" neked kicsi?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem tudtok egy progit ami 3gprõl avira konvertál?
8 megapixeles kamera és DVD minõségû videófelvétel, na ez a nem semmi.
az LG most nagyon kapar
az LG most nagyon kapar
Tudnátok ajánlani nekem egy olyan PDA-GPS-Telefon kombót, amit használtan viszonylag olcsón meg lehet kapni?
My streams: https://beam.pro/oriic
Mi a vélemény a Nokia 5800-ról?
Milyen a gps benne?
Milyen a gps benne?