Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Amúgy meg "márkahûség" miatt preferálom az Alcatelt vagy a SE-t.
Max 20000-ért szeretnék valami miniUSB-s, jó kamerás, nem Nokia, ÚJ telefont(vagy jó állapotú használt). Független, nem független(T-mobile elõnyben) mindegy. Ha az akku sokáig bírja és nem könnyen adja meg magát akkor az sem probléma.😄
20ft értékben szeretnék venni mobilt , használt bõven megfelel , ha lehet kártyafüggetlen vagy vodafone-s.
Nokia xPress music ot tudtam volna venni 18000 ért , de elvitték elõlem pár órával.
Mit ajánlotok?
Egyértelmûen Nokia 5310 XpressMusic.
Tudja amit írtál, plusz ultravékony és 3,5mm-es füles megy bele.
Ha ügyesen keresel a 30-ból marad bõven.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A magyar Voda forgalmazni fogja, ha jól tudom jelenleg a magyarosítással bajlódnak.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha márúgy is megvágom az mp3-at, olyanná metnsem amit szeret és legjobban lejátsza😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom pontosan milyen tudású telefonra vágysz, de 100e környékén én 1000x inkább egy N szériás Nokiát vennék mint ezt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hejj!
Eladó LG KP500-as, teljesen új, alig használt, pesten kipróbálható.
vodafone-os kártyával vihetõ 30.000-ért, amúgy 39.990 a vodánál.
írások a telóról:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_lg_KP500.asp
http://mobilarena.hu/hir/lg_kp500_erintokijelzos_mobil_olcson.html
írj:
sthc KUKAC vipmail PONT hu
Ja és még csak annyit ,hogy azt hiszem semelyik szolgáltató nem árulja.
De bárhol meglehet venni gyárilag függetlenül. 400 mhz proci mozog benne.
Érintõképernyõs és gombokkal is lehet írányitani. Ja és van benne GPS és WI-FI. És Windows mobile oprencer van benne. Ja és vadunat új ára olyan 50000-60000 ft körül mozog. 2 megapixeles kamera és 2,4 es kijelzõ. De nézzétek meg a googlén ! Na pá. Szerintem nagyon megéri ha azt vesszük figyelembe hogy a GPS-eszes mobilok milyen árban vannak.