10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7713 Hello,Sziasztok :)
Segítséget kérnék Tőletek. =)
A Nokia 5320 és a Nokia 5130 között vacilálok :S
Mindkettő tetszik,de a 5320 régi telcsi,ezért én csak GSM boltban találtam.
A másik pedig új,de közel sem tud annyit,mint a 5320.
Az 5130-at az E-digital-tól venném meg,aminél már vásároltam(probléma nélkül),és semmi rosszat nem mondhatok el Rólluk...
Az 5320-at pedig egy ismeretlen "GSM takács"-tól venném meg,amiről olvastam egy véleményt áfacsalás címszóval.
Szóval lenne három kérdésem...
1.
Mennyire észrevehető 2,ugyanakkora méretű kijelző között,hogy az egyik 256 ezer színt tud,a másik pedig 16 millió színt?
2.
Mennyire megbízhatóak a GSM boltok?
(úgy értem nem,mobilszolgáltatótól(vodafone stb...)és áruházlánctól vásárolnám meg,hanem GSM bolttól)
3. Ha Nokia (minta ?)boltból vásárolnék,az mennyivel lenne drágább?
Köszi előre is.
UI:Ez a két teló esne a választási lehetőségek közé,már átnéztem a gyártók kínálatait/legalábbis a nokiáét/,és ennél maradnék,ez a telcsi lenne a 3. nokiám :D
Tomi -
#7712 Azt a szart ne. -
#7711 Sony Ericsson Vivaz -
#7710 grat:D -
#7709 megkaptam a 6303-at
fasza... -
#7708 miért? -
#7707 Na az semmiképp nem kell. -
#7706 #7704 -
#7705 Új telefont szeretnék venni. Csak érintőképernyős teló jöhet szóba. Eddig 2 telefont néztem ki magamnak. Az egyik az LG Arena a másik a Samsung Omnia i900. Nem igazán egy kategória a kettő tudom, így nem könnyű őket összehasonlítani. Az Omnia többet tud, mint az Arena és az oprendszer miatt testreszabhatóbb is, de valamiért mégis az Arena felé húz a szívem. Mit kéne nélkülöznöm ha az Arénát választanám és nem az Omniát (a GPS nem igazán lényeges számomra.) Illetve mondhatnátok ilyen árban még olyan telefonokat amik szóba jöhetnének! -
#7704 nokia 5800 -
#7703 ill pontosítok...mindegy milyen oprendszer, csak legyen :) -
#7702 Hali !
Egy haverom szeretne PDA telót / smartphone-t venni, árban max 60k
oprendszer mind1, ha lehet, akkor legyen tapis
a kamerája nem baj, ha gyenge
mit tudnátok ajánlani ? -
#7701 Nem igazán preferálom az ilyen second-hand megoldásokat. Jobb szeretem szűzként. -
#7700 Hát, akkor vedd meg használtan. -
#7699 Nokia N82-vel már nagyon régóta szemeztem, olyan rég, hogy mire eljutottam addig, h megvenném, már nem gyártják, kifutott modell. :D Na bazdmeg, mondom.
Kérdésem, h van vmi hasonló tudású okostelefon 60k körüli értékben, ami nem érintős, csúsztatós, nyitható, de Nokia, esetleg N széria és N-gage 2.0 kompatibilis?
P.S.: Tény, h nem kerestem utána most semminek, de nekem ez az N82 annyira bejött és annyit olvastam utána már h az talán nem is igaz. -
vass17 #7698 azt mondta, hogy fém legyen, vékony és stílusos, hát ezeknek eleget tesz. Egyébként az E szériának mégiscsak lehet valami létjogosultsága, mivel nem csináltak belőle egy érintőképernyős Iphone klónt. -
#7697 nah hát megvan az iphone 3g-m :) ez az első érintősöm de nagyon tetszik. sztem simán megfogom szokni :) az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok e hogyan tudom azt elérni hogy csak wifi-n keresztük csatlakozzon az internetre... 3g vel illetve máshogy ne, mert ugye az pénz pénz pénz.. ha pl felmegyek a netre wifin és véletlen kimegyek a hatókörön akkor autómatikusan átkapcsol... :S -
Ronny #7696 Az E szériát feleslegesnek érzem, legalábbis az E72-ig biztosan. A picsányi képernyőn nem tudod kihasználni sem a GPS-t, sem azokat a feladatokat, amelyeket egy üzleti telefontól elvárnánk. -
#7695 nem én kérdeztem... -
#7694 htc jóféle, olyat vegyél. már csak anyaga miatt is. -
vass17 #7693 Szerintem a nokia E szériás modelljei közül válassz: elegánsak, jól össze vannak rakva és a legtöbb vékony és fém. A minőségben nem fogsz csalódni az biztos. -
#7692 kérdeztél>válaszoltak... -
#7691 Nahát azt mindennek nevezném csak stílusosnak nem... -
#7690 Nokia 6303? -
#7689 Hali.
Szimpla kérdés.
Motorola V3i-met cserélném le hasonlóan stílusos, lapos, FÉM mobiltelefonra, lényeg a megjelenés, és alapvető tudás.
Mit ajánlotok? PM ha kérhetném. -
pongi10 #7688 Hali! telefon vásálás előtt állok. 2 telefon között vacilálok. Az egyik a HTC desire a másik a Motorola milestone. Tudom hogy a desire spec-je sokkal jobb de nekem nagyon nem jön be kinézetre. viszont a droid nagyon tetszik de ott meg a kijelzővel van bajom.
kár hogy nem amoled. szerintetek mennyivel jobb a desire? és mit ajánlotok? előre is köszi -
#7687 Én inkább a 2-3 hét múlva megjelenő HTC Desire-t venném meg a helyedben. -
#7686 Meg.Miért ne? -
#7685 szerintetek megéri google nexus one-t venni? -
#7684 "vízbe ejtem-beleflexelek-betonkeverőbe ejtem, kocsi tetején hagyom, elejtem"
Neked valami strapa telefon lenne való. :) -
#7683 vettem egy 1680-at amíg nem kapom születésnapomra meg a 6303-at,.
kell is munkástelefon,. mert úgyis mindig vízbe ejtem-beleflexelek-betonkeverőbe ejtem, kocsi tetején hagyom, elejtem...
ja zsír újan volt 1990Ft
fasza -
#7682 Jósnak kéne lenni hogy meg tudjuk mondani melyik lesz hosszútávon a tuti :D
Jelenleg a RIM (BlackBerry), Android és az iPhone az ágazatban a legnagyobb húzónevek, ezek fejlődnek a legdinamikusabban.
Aztán itt van a Maemo a Symbian^3, Bada és a WM 7. Ezek friss indulók, idén debütálnak (van amelyik csak év végén), és tuti komoly szereplői lesznek az okostelefonpiacnak.
A WM6.5 a társaság nyugdíjasa: rengeteg alkalmazás van rá, sok igényt lefed, de már "öreg és ráncos", hosszú távon nem lesz támogatva, átveszi a helyét a 7-es (és wm6.5-östelefonokat nem lehet majd frissíteni wm7-re!). Ha az a típus vagy aki több évig használ egy telefont, nem félévente-évente váltogatja őket akkor nem javaslom hogy ilyet vegyél, egész egyszerűen azért mert nem lesznek rá lényeges updatek már a jövőben.
A Symbian^3 miatt én most Nokiát se vennék. Ki tudja hogy ha megveszel ma egy N-es vagy E-s nokiát akkor azt lehet -e majd az év végén frissíteni a S^3-ra. Simán lehet hogy nem. A Maemo is most olvad össze egy másik OS-el, ott is lesznek még változások.
Ha tutira akarsz menni akkor BlackBerry-t, Androidos telefont vagy iPhone-t vegyél sztem. Ezek tuti továbbra is stabilan fognak fejlődni a következő években és a frissítéseket kinyomják a régebbi készülékekre is.
Ha nem hosszútávra veszel telefont akkor Wm6.5 is jó választás lehet... -
benkoszabi #7681 Sziasztok. Kinéztem magamnak egy i900 Omnia 8GB-ot. 63.000Ft + 2.000 a postaköltség, tehát nagyon jó ár.
Viszont netről rendelném ugyebár, és érdekelne, ismeri-e valaki az oldalt?
Elolvastam a dolgokat, elég megbízhatónak tűnnek. Bár voltak már, akik befürödtek ilyenekkel.
GSMline -
#7680 apronet, pdaplus, technet, pdafanclub, beszeljukmac -
zoli30 #7679 hasznaltgsm.hu -
#7678 hol tudok neten keresni használtat? hardverapro és vatera kivételével? :) -
zoli30 #7677 Ha valaki szeretne egy Samsung I900 Omniát eredeti IGO8-al T-mobilos még 1év garanciával, akkor írjon nekem.
-
zoli30 #7676 Nekem van még egy Omniám (I900+eredeti IGO8) amit leváltottam egy iPhone 3Gs 16Gb-ra. A WM mobilra 1000 tonnányi progi van, ami amellett szól, hogy ilyet vegyél. Viszont én nem tudtam 1 év alatt sem megszeretni ezért vettem iPhone-t.
Üdv: Zoli30 -
benkoszabi #7675 Ha okostelefonról van szó, nálatok mi a nyerő?
Android, netán Winmo, legyen a 6.5, vagy a legújabb 7-es? Esetleg Symbian? Vagy netán iPhone OSX, vagy az N900-ban debütált Maemo?
Azért kérdem, mert mindenképpen OS-el szerelt telefont szeretnék. Az Arena tehát ugrott.
Ott van persze az i900 Omnia, de a Winmo 6.5 már kezd kifutni. Ugyanakkor az Android a nagy sláger most, nyomatják is ezerrel. Plussz a HTC gépekkel, még ha drágább kategóriába tartoznak is, de szemezgetek felük. Márcsak a formájuk miatt is, nagyon dizájnosak.
Nokiám ugyanakkor sosem volt, az N900 meg persze egy másik árkategória, max az N97 a Symbian-al.
ha most vennétek okostelefont, PDA-t, melyik OS-re voksolnátok, ha a szempont az, hogy ne öregedjen ki egyhamar, és még sokáig legyen támogatott? -
#7674 Szerintem külső alapján válassz, úgyis szénné lehet tuningolni mert WM.
Nincs baj az Omnia programellátottságával, viszont gyárilag tényleg elég érzéketlen az érintőkijelzője. Ez javítható házilag, de nem egyszerű. (lásd omnia topik ismét)
Az Omniához gyárilag jár jack átalakító, a Diamondhoz 1000 forintért kapsz a speedshopban.