Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdeklõdnék ki hol vette a telefonját/pda-ját?
és melyik gsm boltok megbízhatóak?
LG jóval kisebb,könnyebb Omniában kicsit jobb a proci
RAM tökugyanaz
Omnia kijelzõje kicsit nagyobb és jobb
Omniában van GPS !
Omniában a kamera sokkal jobb
Ha a kettõ közül kellene választanom akkor egyértelmûen Omnia...
Az meg,hogy kevés a hely milyen butaság? Akkora microSDt raksz bele amekkorát nem szégyellsz...
lg-ben a kevés hely a baj...
viszont az omnia drágább... nemtudok dönteni:/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Sztetek melyik legyen ? :
LG KM900
Samsung M8800 Pixon-
Nokia N97-
iPhone 3G
Htc diamond 2
SZtem Diamond2 lesz de kíváncsi vok a véleményetekre..
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Én Nokia 5320at vagy 5310et néztem... szerintetek hosszútávra melyik a jobb teló? 😊
Tv-ben apróbetûs részben alul meg az van, hogy 21.900Ft^^ Akkor most wtf?😄
De inkább a képnek hiszek, reálisabb még ha így nem is lesz ilyen telom😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
olyan telefont keresek 25ig, amit használtan kereskedésben vagy magánszemélytõl akár meg is kaphatok garanciával még... A lényeg az lenne hogy ne Nokia legyen, szépen szoljon a zene fülhallgató és a kamerája azért szép legyen😊 Tudtok nekem ilyen mobilokat mondani? Szoval elgfontosabb a zene és a kamera lenne!
Köszönöm^^
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
azt hittem, hogy használtan veszed. akkor valószínûleg elõfizus. 😊
azt nem tudom, hogy van-e vele probléma, csak ha használtan vetted volna, nagyobb a valószínûsége (:
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amúgy simán meg ér annyit, bár nekem nem kéne, mert nincs rajta wifi :C