10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7753 Nekem egy Samsung Omniám van, ma vettem. Lehet, hogy az a baj, hogy PDA-t vettél és nem értesz hozzá! -
#7752 százasér már vehecc htc hero-t, szvsz legjobb mobil a magyar kínálatban -
#7751 Nokia 5800
most vettem egyet,nagyon király,mondhatni hibátlan:) -
dbdadi #7750 Mostanság akarok telót cserélni és az első helyen nálam a Samsung i8910 Omnia HD van.Hasonló tudású 100e ft alatt maradva,tudtok nekem ajánlani valamit,vagy szerintetek megéri a pénzét.Mert nekem nagyon bejön ez a telefon és sok jót hallottam róla,bár még samsungom nem volt:S
kösz -
predator24 #7749 hááát lehet nevetni fogtok, de samsung omnia II-m van és egy nagy rakás szar...az eddigi SE-im viszont mindig jók voltak....de akkor az aino-t senki nem támogatja? -
#7748 Azon sybmian is van ha jól tudom. -
#7747 Vivaz az egyetlen jó telójuk, páromnak az van, tiszta Nokia :) -
chicklow #7746 Nokiát támogatom én is. -
#7745 +1 -
#7744 SE-t nem szabad venni,vegyél nokiát vagy samsungot -
predator24 #7743 SE ainoról tud valaki valamit mondani?? -
#7742 nokia x3ashoz milyen gps vevőt ajánlanátok? -
#7741 Azt hittem ironizál:) -
#7740 pont hogy nicns baja,sokáig bírja neki -
#7739 mi a gond vele? -
#7738 basszus megdöbbentő ez a 6303 akksi kapacitás :) -
#7737 igen
a Se összes telefonja egy nagy csőd
te meg akkor egy rohadék vagy hoyg azt ajánlod mindenkinek,semmi pénzért nem vennék olyat és mindenki csak rosszul járhat aki olyat vesz
amúgy a problémám megoldódott,mostmár hibátlanul működik minden -
#7736 nálam sem, mivel értelmes ember olyat nem vesz...
egyszerű ez... -
#7735 se-vel nem lenne semmi baj :D -
#7734 már bocsi okoska de ez nem a telefon hobája,hanem a szar windowsé -
#7733 kellett neked venni nokiát -
#7732 Hsz1:
nem volt valakinek olyan hogy a windows nem ismerte fel rendesen a telefont?
Win7,és valami nem digitálisan aláírt illesztőprogramra panaszkodik,már a tököm teli van vele,segítsen már valaki légyszi
az előbb még ment mostmeg már szar:S
Hsz2:
most csináltam egy system restore-t mert az ovin nem tudom frissíteni a szoft.ot mert frissítés kéne a progihoz de ha rámegyek akkor hülyeségeket csinál,aztírja hoyg már 65megát letöltött a 17ből és úgymarad,aztán újrakezdi és így tovább
5let?
Hsz3:
rájöttem miért nem ismeri fel
csináltam rendszervisszaállítást,jóvolt
de ahogy felrakom rá a Nokia softwer updatert és újra kell indítani rögtön elbaszódik
5let?a legjobb lenne ha tudnám frissíteni az Ovi Suite-ot
[ -
#7731 Na megérkezett a nokia 5800
köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben:) -
vonyarc #7730 Jaj, bocs hogy megkérdeztem. Azt hittem ez a "milyen telefont vegyek" topik. -
#7729 Te veszed a telefont és te fogod használni, nem? Akkor miért nem te döntöd el és azt választod amelyiket örömmel használnád? -
#7728 már megmondták 5800 topikban, hogy 5800 a jobb -
vonyarc #7727 Szerintetek Samsung Galaxy Spicát vagy Nokia 5800-at érdemes venni? -
#7726 Hát jah :)
Ha azt nézzük,hogy 30e Ft-ban kondolkoztunk,és aztán találtam is hozzám illő telót,ráadásul 5 ezerért kevesebbért,és két év garival,sőőőt számomra megbízható helyről :)
Jah! És ez új telefon,mert azthiszem a 3 mobilszolgáltatóból kettőnél megtalálható,vagy valamelyiknél tuti :)
szóval ez az ár még lejjebb fog menni,de nekem most kellett :D -
#7725 Ahhoz képest, hogy az edigital meg a gsm boltok között mekkora szokott lenni az árkülönbség jó áron vetted meg!:) -
#7724 jah ha az edigitalt választaná valaki,nekem megvan róla a véleményem,ami a következő:
(nem reklám,csak vélemény :) )
Én már vásároltam az edigital-nál,és csak jókat tudok mondani :)
Nem csak arra gondolok,hogy kedvesek,segítőkészek,de amikor vásároltam az edigital-nál egy mp3 lejátszót,hazavittem,és kiderült róla,hogy nem azt tudja,amit az edigital honlapján feltüntettek,és be is bizonyítottam nekik,ezért vissza is kaptam a pénzt :-O (egy szó nélkül)minden egyes forintig.Nem levásárlás ám,pénz visszaadása nélkül,NEM.
Ez szerintem nagy szó az edigital elött,hogy elismerték a hibájukat,és természetesen Náluk is választottam az új mp3 lejátszómat(akkoriban)
Ezért dicsérem annyira :) -
#7723 Köszi :)
Az igazat megvalva nem a Te hsz-ed alapján döntöttem,mert később írtál,mint ahogy én megvettem a telcsit.
Ez pedig a Nokia 5130 :)
Az Extreme Digital-nál vettem meg 25k-ért,és nem is bántam meg :)
2 év garival,a másik 5320-as amugyis 1 évvel lett volna,és tök ismeretlen gsm boltból.
Igaz még gondolkoztam a nokia 6303-on az edigitalnál,de az nagyon nem jön be,habár többet tud a 5130-nál,de a külsőre adtam :)
Azért köszi... :) -
#7722 Csak a gsmhome webshopja az, ahol egyértelműen fel van tüntetve szépen.
De a többitől is megrendelheted telefonon, addig úgy se fizeted ki a futárt míg át nem nézed azt kaptad-e amit kértél... -
#7721 esetleg gsmline-nál van ilyen?mert az szimpatikus -
#7720 tudnál olyan webáruházat mondani ahol lehet gyártói garanciával is venni? -
#7719 Inkább vegyél egy E72-t. Illetve nézd meg azért a HTC-ket is (Legend, Hero, HD mini), ahol 80 van, ott kell lennie még egy huszasnak :) -
#7718 1. Ha jó szemed van ki lehet szúrni, de szerintem tökmindegy.
2. A neves pesti gsmboltok megbízhatók, az áraik is jók. De igazából teljesen mindegy, mert úgyis 2 év gyártói garanciával veszed meg (legalábbis melegen ajánlom). Onnantól meg többet nem látod a boltot, mivel jobban jársz ha magad viszed be a hivatalos Nokia szervízbe. (így hamarabb visszakapod)
3. Nokia márkabolt kurvadrága, én kerülném.
Ez az áfacsalós sztori hosszú, a lényeg hogy te jól jársz ha ott vásárolsz, és bajod nem lehet. Ha nem tudsz áfát visszaigényelni, mindenképp ilyen helyen kell vásárolni. (gsmline,partnerogsm,gsmhome,xxlgsm stb) -
#7717 Nekem meglepően kurvajól bírja:D és nagyon hamar fel is tölt. -
#7716 srácok igy vásárlás elött állok [adott 80k] igazábol iPhone kilöve itunset utálom 1szar:D[ipodombol tapasztalva] érintöképernyöset se szeretnék mert samsung lg minöség szar.:D
én az n968gb vagy n96tal szemezgettem szerintetek melyik a jobb? -
#7715 apádkasza:D -
#7714 akinek 6303-a van meg tudná mondani, hogy átlagosan mennyit bír az akksi?
vasárnap este gerjesztettem be, beállítgatásokkal volt pulzálva, a térképeket is nézegettem benne stb, szóval volt használva, és ma reggelre ment le "fél" töltöttségre.
Ha ez tartósan ilyen lesz, akkor ez volt életem üzlete :)