10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7793 Najó, de mennyit vagy hajlandó áldozni a dologra? Mert nagyon nem mindegy. Ha ez nem szempont, akkor a HTC HD2, HTC Desire, iPhone 3GS trióból érdemes választani. -
VJP #7792 Kijelzője kisebb.
Internetnél azért számít.
Amúgy nincs bajom vele, de azért valamiért kidobták a Omnia II-t, valamivel biztosan jobb. -
#7791 sima Samsung Omnia? -
VJP #7790 Megkockáztatom még egyszer megkérdezni, de lehet megint 2 napig egymással fogtok vitázni!
Üdv!
Olyan telefont keresek ami az internetezésben (böngészés WIFI-n keresztül), és a fényképezésben jeleskedik. GPS is kéne bele ami támogat valamilyen navigációt (pl.: iGO).
Nekem a Samsung Galaxy Spica-t és a Samsung Omnia II-t ajánlották.
A kérdésem melyiket ajánljátok, vagy még milyen telefont tudtok ajánlani. (Nem kell Samsungnak lennie, csak véletlenül lett mindkettő az.) Kritikát is elfogadok, hogy melyik miért rossz.
Előre is köszi! -
#7789 Nekem volt Nokiám (3310, 3510i, 3660, 6600), SE K800i, és most egy Samsung Omniám van. Nálam egyik sem volt szar!:) De most az Omniába szerelmes vagyok!:D -
Vardar #7788 Nekem volt egy Alcatelem, kb. 8 éve vettem, mind a mai napig működik, semmi bajom nem volt vele:)
Nincsenek nagy igényeim, most egy lassan 6 éves k300i-m van, erről akarok újítani. Akksi bírja, kamera ne legyen a legrosszabb és miniUSB legyen. Nekem ekkorák az igényeim, Bluetooth, 3G meg egyéb állatfajtákról azt se tudom, hogy mik, szóval nincs rájuk nagy szükségem:)
8000-ért láttam Djuicenál, ha jobb a kamerája mint a jelenlegi, akkor nekem tökéletesen megfelel:) -
#7787 koléga nokiát fog ajánlani:) ez a fajta Alcatel nem rossz, bár én tuti valami samsungot, vagy ilyesmit vennék, kicsit jobbak :) -
#7786 alcatelt biztos nem vennék...Nagymamámnak volt,egy fos volt az egész -
Vardar #7785 Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Alcatel OT-505-el kapcsolatban? -
#7784 lófa**t:D -
#7783 You're one of the lucky few. :) -
#7782 fú azokról ne is beszéljünk...
nagymamámnak volt egy olyan, és olyan lassú mint a szar... 2mp mire belép a menübe -
#7781 valakinek el kell adni a szart is :) -
#7780 nekem egy w300i-m volt, már több mint 2 éves, és még mindig megy, semmi baja nincs, anyám használja
most egy w705-öm van már lassan fél éve, és maximálisan meg vagyok vele elégedve
-
#7779 ok. köszi hogy benéztél, menjél még vissza kicsi tapasztalatot gyűjteni a cicusaidhoz. -
#7778 alsókategóriás még mindig. de vehetjük példának a nokia alsókategoriát :) beszéljünk róla? nincs mit.. ;) -
#7777 jó..
akkor fasza...
az SE fasza
az N az nem
ÁMEN -
#7776 nem is a teljesítményről beszéltem meg tudásról, hanem pl a kijelzőről. vagy akkor annak tudatában vegyek középkategóriás SE-t hogy lefagy? -
#7775 firerockot kérdezd ki cicusozik :D:)
a legszarabb telefonokat vetted meg:) hogy akarsz te összehasonlítani egy középkategoriás Nokiát és egy alsókategoriás SE-t?
olyan mintha a ladához hasonlítanál mazdát.. nem kaptam semennyit érte, nem dolgozom ott ;) iPhone-al? :) -
#7774 te a SE-nek dolgozol?mennyit kaptál ezért a hsz-ért? -
#7773 engem ne cicusozzál. de most komolyan, mivagy te buzi, hogy így besézlsz?:D
volt k508-am, szar volt, folyton lefagyott joystick hibás, cseréltem, majd megint hibás. Tesómnak k300i szintén gyojsztik hibás, borzalmas kamera és kijelszó, haveromnak t630, kijelzője ment tönkre, ja igen, első ericsonunk egy A2618 s/sl, folyton lefagyott az is, kb ennyi. Meg azért jópár fórumot átolvastam ilyen témában, itt sem nagyon preferálják.
Ennek a buzi firerock-nak is volt két sonyericcsonja, az is szar volt, de majd leírja -
#7772 cicusok :D(buzi vagy azt idejössz?:D) kiállok benny mellett, nekem van valamennyi szakértelmem, kicsivel több tapasztalatom is. iszonyú sokat olvasok ilyen téren. cicus, neked és a családodnak milyen telefonjai(d) voltak eddig, amik sony ericssonok voltak? :) több ismerősömnek és nekem is személy szerint több elnyűhetetlen SE telefonjaim voltak/vannak mint pl. K750, W810, W580, X1, W910, K800, Satio. Volt dolgom nokiákkal, de az unalmas, minden telefonon ugyanaz a rendszer már gáz egy picinyt a 21.sz-ban. nem azt mondom, nem szar. csak unalmas. Mondj egy olyan telefont, amire azt tudod mondani, hogy HÚ! 5800? pf. egy üres semmirenemjó doboz. a nokia a 3100-s korszakába volt jó. arra azt mondom zsíírosan elnyűhetetlen.. most egy iPhone-t hajtok, hibátlan életem eddigi legjobb telefonja, tudom nokia a jó, inkább meghagyom azt nektek:) az iPhone érzést sose tujátok meg milyen ;) (imádlak titeket nokia fanokat, akik csőlátásúak:)) cicus -
#7771 most mondjam azt hogy "megmondtam" öcsi!?
(mármint azt hogy csak te ajánlgatod mindenkit a fost szakértelem,mi meg tapasztalatból mondjuk az ellentétét) -
#7770 "szakértelmed"
gondolom neked kurva sok van pubi...
nálam a telefonok porladnak mint a ropi. és 1997óta vagyok mobiltelefon használó.
Régebben próbálkoztam LG-vel,Alcatel-el, voltak SE-k, közben Nokiák.
most mióta az utsó telefonom vízbe esett ideiglenesen volt Sharp, meg Samsung is.
biztosan állítom neked, hogy a régi-új Nokia bármikor köröket ver a vele azonos kategóriájú egyébre.
ezt csak úgy tapasztalatból, nem "szakértelemből" mondom -
#7769 a gazdag jenkiknek és a "fúdemenő vagyok" embereknek biztos jó,de olyan embernek aki nem fél évre vesz telefont annak igenis egy fos..
-
#7768 ezt jól látod tesó hoyg semmi szakértelmem sincs
csak tapasztalatom...és az egy kicsit erősebb a te "márkahűséged"-nél... -
#7767 nem sok, de akkoris unom már ezt az egészet
és az x10 igenis jó telefon lett -
#7766 Igaza van. Az SE szar, neki is volt, nekem is volt, a családban még vagy 3 volt, eladtuk mindet, mert szar.
Egyénként neked így 16 évesen sok szakértelmed van? -
#7765 hiába, semmi szakértelmed nincs, csak annyit tudsz mondani, hogy nokiát vegyél, ne se-t mert az szar -.- -
#7764 mindenki egy véleményen van velem cicus -
#7763 te is mehetnél innen, mert állandóan szarozod a se-t, holott senki nem kíváncsi a véleményedre -
#7762 lassan elmehetnél ezzel a hülyeségeddel hogy mindenkinek rosszat akarsz...
SONY ERICSSON NE VEGYEN SENKI MERT FOS MIND! -
#7761 -
#7760 fos -
#7759 Sony Ericsson X10 -
VJP #7758 Üdv!
Olyan telefont keresek ami az internetezésben (böngészés WIFI-n keresztül), és a fényképezésben jeleskedik. GPS is kéne bele ami támogat valamilyen navigációt (pl.: iGO).
Nekem a Samsung Galaxy Spica-t és a Samsung Omnia II-t ajánlották.
A kérdésem melyiket ajánljátok, vagy még milyen telefont tudtok ajánlani. (Nem kell Samsungnak lennie, csak véletlenül lett mindkettő az.) Kritikát is elfogadok, hogy melyik miért rossz.
Előre is köszi! -
#7757 én mrá frissítettem tegnap.:) -
#7756 Annyiért ne vegyen, azért már lassan Legend-et kap :) 90-95 a Hero. -
#7755 Azért az 5800 és az Omnia HD összehasonlíthatatlan, hardveresen ég és föld, szoftver pedig ugyanaz. (utóbbi szvsz a legjobb ma kapható S60V5-ös készülék)
Szervíz, ha már ott van kérd meg hogy pakolják rá az új szoftot, bár nemtudom szervízben rakják -e már a V50et... -
#7754 na mégis van egy kis hiba
Szerintem van egy halott pixelem. Kis kek pont mindig egy helyen. Viszont csak akkor latszik ha fekete van "korulotte". Van valami megoldas vagy szerviz?