Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki hogy a Nokia E71 meddig bövithetõ SD kártyával,tehát mekkora a max amekkorát még normálisan kezel?
Next PC upgrade: 2022
Nem mindennapi készüléknek ígérkezik az LG Black Label-sorozat negyedik tagja.
800x345-as kijelzõ
érdekes
800x345-as kijelzõ
érdekes
Köszönöm szépen a válaszokat!
Valszeg tényleg az lesz hogy elmegyek nyomkodni õket kicsit! Valószínüleg 5800 lesz az áldozat!
Valszeg tényleg az lesz hogy elmegyek nyomkodni õket kicsit! Valószínüleg 5800 lesz az áldozat!
nem egy kategória a kettõ
5800-án Symbian fut nem ilyen alap 5 éves menü mint a SE-on
de el kell menni mind a kettõt nyomkodni,élõben kipróbálni Sanyának és majd õ eldönti...
5800-án Symbian fut nem ilyen alap 5 éves menü mint a SE-on
de el kell menni mind a kettõt nyomkodni,élõben kipróbálni Sanyának és majd õ eldönti...
egyértelmûen Nokia 5800
nagyobb,jobb felbontású kijelzõ
kisebb,könnyebb,sokkal szebb külsõ
olcsóbb
SE egyedül a kamerájában jobb de abban nagyon (8,1 megapixeles, autofókuszos, xenon vakus)
nagyobb,jobb felbontású kijelzõ
kisebb,könnyebb,sokkal szebb külsõ
olcsóbb
SE egyedül a kamerájában jobb de abban nagyon (8,1 megapixeles, autofókuszos, xenon vakus)
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb választás: SE C905 vagy Nokia 5800
Én nem kerestem még de nézelõdj pl
Egy telefon és visszakapcsolják
ha esetleg nagyon kellene videóhívást fogadnom,kezdeményeznem 😊
ha esetleg nagyon kellene videóhívást fogadnom,kezdeményeznem 😊
Én csak a telón tiltottam le a 3G-t, mert kitudja, lehet hogy jól jön egyszer.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A HTC-m mellé lett egy Omniám is közben, csak ezt nem akartam elõhozni a HTC topikban mert kitagadtok 😊
Próbáltam keresni Omniás fórumokon hogy mûködik-e rajta a QuickGPS, mert tényleg jó program, de nem találtam erre utalást. Itt egy GPSXtra nevû progi van, ami sokkal gyengébb.
Próbáltam keresni Omniás fórumokon hogy mûködik-e rajta a QuickGPS, mert tényleg jó program, de nem találtam erre utalást. Itt egy GPSXtra nevû progi van, ami sokkal gyengébb.
És olyan java navi program nincs, amiben benne van pl mo térkép? tehát nem kell netezni a navigáláshoz..
google maps valahonnan használ netet
nehogy a hó végén horror számla jöjjön...
én a t-mobilenél le is tiltattam a 3G-re kapcsolódást mert a hó végén mindig ott volt a számlában az adatletöltés
nehogy a hó végén horror számla jöjjön...
én a t-mobilenél le is tiltattam a 3G-re kapcsolódást mert a hó végén mindig ott volt a számlában az adatletöltés
Márpedig kell a Google Maps-nek internet. Majd nézd meg a következõ havi számládat.
De ha nem hiszel nekem, nézd meg mekkora helyet foglal a memóriádból a program. Annyiba szerinted belefér egy világtérkép?
Lehet hogy létezik ilyen java-s program (még nem találkoztam ilyennel), de hogy gagyi az biztos. Ha autós navigálni akarsz, oprendszeres telefon kell. Cseréld el mondjuk egy Omniára.
Amúgy az említett QuickGPS programnak csakis annyi a jelentõsége, hogy hamarabb fogja be a pozíciót a készüléked (nálam kb 1 perc helyett 10 sec). De csak HTC-ken van, szóval neked lényegtelen.
De ha nem hiszel nekem, nézd meg mekkora helyet foglal a memóriádból a program. Annyiba szerinted belefér egy világtérkép?
Lehet hogy létezik ilyen java-s program (még nem találkoztam ilyennel), de hogy gagyi az biztos. Ha autós navigálni akarsz, oprendszeres telefon kell. Cseréld el mondjuk egy Omniára.
Amúgy az említett QuickGPS programnak csakis annyi a jelentõsége, hogy hamarabb fogja be a pozíciót a készüléked (nálam kb 1 perc helyett 10 sec). De csak HTC-ken van, szóval neked lényegtelen.
Nincs net beállitva rajta, szóval nem hiszem hogy a gmapsnak túlzottan net kéne..
GPS van benne. Meg java. Gondolom akkor valami 3rd party program létezik, ami az IGO-hoz hasonlóan tud navigálni.
GPS van benne. Meg java. Gondolom akkor valami 3rd party program létezik, ami az IGO-hoz hasonlóan tud navigálni.
google maps-et csak akkor tudod használni ha van net
HTC diamondomban van GPS amit iGO 8 -al használok
ez navigál internet nélkül de az elsõ "hideg" indításnál kell neki 1 perc mire megtalálja a mûholdakat
Van egy kis program (QuickGPS) ami letölti egy hétre elõre a mûholdak pozícióját
HTC diamondomban van GPS amit iGO 8 -al használok
ez navigál internet nélkül de az elsõ "hideg" indításnál kell neki 1 perc mire megtalálja a mûholdakat
Van egy kis program (QuickGPS) ami letölti egy hétre elõre a mûholdak pozícióját
De miért kell ahhoz wifi, hogy a mûholdak pozicióját meghatározza?
Az S8300ban csak rányomok a GPS beállításra, és 1 percen belül megvannak a mûholdak. Utána a google maps már megy is.
Egyébként van valami javas navi program, ami jobb mint a gmaps?
Az S8300ban csak rányomok a GPS beállításra, és 1 percen belül megvannak a mûholdak. Utána a google maps már megy is.
Egyébként van valami javas navi program, ami jobb mint a gmaps?
nálam nem kizáró ok ha nem wifis... szal annyira nem érdekel.
ha occsóé lenne wifis teló énisvennék b+
Van aki más felfogással él. "Egy telefon csak telefonálásra kell" szövegek.😛
Én sajnálom, hogy az LG KP500 meg a Samsung GT-S5230ban nincs WiFi.. de Én nem szeretnék többet áldozni egy PDA/telóra. Esetleg ha a sors segít és hozzá tudok jutni egy HTC Touch Diamondhoz, akkor boldog leszek.^^ de ez valószínûtlen..
Én sajnálom, hogy az LG KP500 meg a Samsung GT-S5230ban nincs WiFi.. de Én nem szeretnék többet áldozni egy PDA/telóra. Esetleg ha a sors segít és hozzá tudok jutni egy HTC Touch Diamondhoz, akkor boldog leszek.^^ de ez valószínûtlen..
gondolom nem használtál még wifis telefont...
a telefonom netrõl letölti a mûholdak állását egy hétre elõre így az iGOnak nem kell keresgélnie õket,azonnal tervezi az útvonalat
-idõjárási adatokat tölt le
-msnezek kényelemesen bárhol
-szinkronizálom a telefon adatait (MyPhone) névjegyzéket ,(telefonszámmal,emaillel,címekkel)smseket,képeket,videókat akár a memóriakártya teljes tartalmát
-programokat updatel
-akármikor is jól jöhet bármilyen infót megnézni pl:mozimûsor,menetrend stb...
a telefonom netrõl letölti a mûholdak állását egy hétre elõre így az iGOnak nem kell keresgélnie õket,azonnal tervezi az útvonalat
-idõjárási adatokat tölt le
-msnezek kényelemesen bárhol
-szinkronizálom a telefon adatait (MyPhone) névjegyzéket ,(telefonszámmal,emaillel,címekkel)smseket,képeket,videókat akár a memóriakártya teljes tartalmát
-programokat updatel
-akármikor is jól jöhet bármilyen infót megnézni pl:mozimûsor,menetrend stb...
én egy telót nem netezésre veszek. ha netezni akarok akkor gépezek-.-
Vettem az asszonynak egy s8300 ultratoucht. Eleinte szkeptikus voltam, de csak ez tetszett neki külsõre, szóval ez lett.
Most hogy kezdem megismerni mit tud, hát le a kalappal... 3g, hspda, gps, motion sensor, 8 megapixel fotófénnyel, amoled kijelzõ... nagyon durva.
Most hogy kezdem megismerni mit tud, hát le a kalappal... 3g, hspda, gps, motion sensor, 8 megapixel fotófénnyel, amoled kijelzõ... nagyon durva.
Gondolkodok érintõképernyõs telókon.. ami szóba jöhet:
LG KP500, Samsung GT-S5230. Melyik legyen?Oo
A Samsung talán elegánsabb egy picivel szemben a konkurenssel. Ám az LG menürendszere, rendezhetõsége sokkal jobban eltaláltabb.
Szerintetek?
LG KP500, Samsung GT-S5230. Melyik legyen?Oo
A Samsung talán elegánsabb egy picivel szemben a konkurenssel. Ám az LG menürendszere, rendezhetõsége sokkal jobban eltaláltabb.
Szerintetek?
Ugyan, hogy kerülne már sör közelébe a teló, fõleg ilyen melegben; ilyen feltételezés...<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Land Rover S1 (Sonim) utes, por es vizallo £300, de 3ev teljeskoru garancia.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én Nokia 6120-at ajánlanék, 3,5G-s,16millió szín, bõvíthetõ memó, sok fajta programot rátölthetsz,Symbiános,strapabíró és szépen szól, használtan garival még marad is a 30-ból.
Hallod báttya😄😄D Tegnap beszéltem ismerõseel, aztán mondja h 2 napja vett ugyanilyen telot 17k-ért Pécsett NEM ELÕFIZETÉSSEL, nem értem én ezt akkor😄😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Amikor még utoljára vettem telót,akkor még volt.
1ftos már érvénytelen... szóval ingyen 😮
1 forintnál még sosem adtam többet egy telóért.
Szerintem kár olyan sokat költeni egy mobilra.Buziskodás...bocs.
jó de állítólag az max 4gb-ot ismer fel.