10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • rommelrom
    Relatív hogy mi drága...de tény hogy azért nem mindenkinek van 60-70 ezer forintja egy telefonra. Amúgy az Omnia II egy jó választás lehet,bár én a Samsunkgokkal nem nagyon vagyok kibékülve. Egy amiért nagyon szeretem őket az az hogy nagyon szép a kijelzőjük. Amúgy rengeteg eladó van...guglizz rá.
  • nagybek
    ÖSzintén szolva ujjonnan tényleg nagyon drága az omnia II viszont használtan sem egy olcso mulatság lenne az egész :S.Probálj meg szétnézni különböző forumokon hátha talász vki olyat aki olcsobban adja mint a boltok vagy tudna mondjuk egy "teherautorol" leesett jo állapotu mobilt szerezni neked :)
  • analfa
    Sziasztok, szeretnék mobilt venni lehetőleg olyat, amibe van GPS és WiFi is. És természetesen legyen olcsó is :P De eddig csak olyat találtam olcsóba, amiben kizárólag a gyári navigációt lehet használni. Fogtam már Samsung Omnia 2-t, az nagyon tetszett, csak picit sokallom az árát. Megéri megvenni használtan? Vagy valahol nem lehet olcsóbban beszerezni?
  • analfa
    Sziasztok, olyan mobilt szeretnék, amibe van GPS és WiFi is. És lehetőleg nem drága :) De eddig olyat nem találtam, amibe nem a gagyi beépített navigációs szoftverét kellett használni. A kezembe okostelefonok közül eddig még csak a Samsung Omnia 2 volt. Nekem nagyon megtetszett, de picit sokallom az árát. Megéri megvenni használtan? vagy nem lehet valahol olcsóbban?
  • Máté94
    Akkor Legend.
  • nightsucker
    Hát nem :)
  • Máté94
    Hát kell qwerty vagy sem?
  • nightsucker
    Hello! nagyon megkösszöném ha segitenétek telo vásárlás elött állok ! mostani telom egy Nokia 5800 as sajna 6 szori szervizelés és föpanel csere után már nem nagyon akarom megtartani annak ellenére hogy hibátlan és kb 2 napos:Dez ha érdekel irjatok privit árban megyegyezünk:D/ De igazábol azért irtam mert nem tudok dönteni és picit hozzáértöbb emberek véleményét akartam kikérni ugyanis 2 telot néztem ki egyik HTC Legend másik meg Motorola milestone:D lécci irjátok le hogy meik jobb és h miért :D elörre is köszi:D csáóó
  • Firerock
    hamár fos Se akkor énis a vivaz-t mondanám,márcsak a Symian miatt
  • Benny04
    vivaz, mert van rajta OS :)
  • slime001
    Szerintem akkor is user error!:)
  • predator24
    tudom, hogy sokan nem szeretik a SE-t, azoknak nemis kell válaszolni, de aki tud segíteni az mire szavazna aino vagy vivaz???
  • predator24
    hát ahhoz hogy folyton kikapcsol a képernyő,meg az érintőképernyő sokszor csakúgy hirtelen nem érzékel, ahhoz nemkell nagy szakértelem....de egyébként már volt PDA-m....
  • predator24
    omnia II-t senki ne vegyen, mert egy szar...lefagy folyton, egyszercsak nem működik az érintőképernyője,nem lehet felébreszteni csomószor...
  • Benny04
    helytelen, helytelen :(
  • Firerock
    helyes,helyes:)
  • Blekk Síp
    Nah végül most ott tartunk, hogy Sony helyett kezdem rábeszélni Nokia C5-re. :D Igaz ez 42e, de sztem elég jó kis teló. "Hátránya" hogy nincs benne wlan, de azt bnőm úgy sem használná szval..
    Esetleg ha ebben a kategóriában tudtok jobbat, szívesen várom a véleményeket.
  • Firerock
    hája cska pont 2x annyiba kerül...és 130ezret kiadni egy fos Sony ERiccsonért. Hát annak teljesen hülyének kell lennie hogy valaki megvegye.
  • misterkrisz
    hallod énis :D azt se tudtam mi van :D odajön egy srác, már jó ideje nyomkodod, megnézhetem én is? :D:D
  • misterkrisz
    itt nézz körül, kérdezz ha valamelyik megtetszik nyugodtan :) EZEZ
  • Blekk Síp
    Bnőmnek kellene vmi, csak annyit mondott, hogy leginkább Sony Ericsson-t szeretne.
  • Benny04
    én is kipróbáltam a témobilban, majd' elélveztem:D
  • misterkrisz
    aztarohadtélet ma kipróbáltam az x10et :O az eléggé komoly telefon lett.. durcán jön a SE ;) autópályányival jobb ez az x10 a doboznál (5800 vagy mi:D) :D

30ezerért már olyat kapsz majdnem amilyet akarsz. márkában mire gondolsz?
  • Benny04
    azt hiszed, komolyan gondoltam? fenét!
    vegyetek x10-et!
  • Blekk Síp
    30eFt körül mit ajánlanátok? Márka mind1, elsődleges szempont az ár/érték arány, na meg azért nézzen ki vhogy.
    Előre is köszí!
  • franc0
    Ok :) De ha WM akkor csak a HD2 és a HD mini ajánlott, ne feledd :)
  • VJP
    Tehát akkor a Windows Mobile
    Köszönöm a segítséget!
    Azt nem mondom biztosra hogy a HD2-őt választom azt még eldöntöm, ha eljutok oda, de a WM-nél maradok az biztos. Aztán ha nem akkor marad az Android.
  • oliwwer
    tanul a srác :) :D:D
  • franc0
    Mondok egy praktikus szempontot. Én vennék egy HD2-t, aztán ha nem tetszik simán el tudod barterezni egy Desire-ra, mivel a HD2 jobban fogja tartani az árát. Egyrészt mert már régebb óta a piacon van, tehát bőven túl van az első hónapok nagy áresésein, másrészt a Desire lesz szolgáltatónál is, ami lenyomja az árakat.
  • franc0
    Mio 702-es netán? Azóta sok pozitív változás történt :)
  • misterkrisz
    WM mobillal volt tapasztalatom, egy Mio-m volt amin ez volt.. hát akkor még nagyon instabil volt, lehet azóta változott, de ez ugyvan ahogy franco mondja. én szeretek buherálni, de amennyit a WM-nél kellett, h testreszabott legyen, hogy ugy legyen minden, ugy nézzen ki ahogy én akarom.. nagyon sokáig tartott. szóval én mindenképp android+GPS vagy iPhone-t ajánlanék :)
  • VJP
    Namost, mivel eddig nemvolt okostelefonom egyik rendszert sem ismerem.
    Annyit tudok, hogy nem érdekel mennyi időbe telik megtanulni egy adott rendszert, úgyis megtanulom, az ilyenekkel eddig nemvolt problémám, az a lényeg, hogy utána nekem jól működjön.
    Végeredményben az WM vagy az Android a jobb?
  • Firerock
    végre valamiben egyetértünk:)
  • franc0
    Akkor nem érted mire gondolok.
    Feltételezem ismered a Symbian és a iPhone OS rendszert.
    Namost ha én a kezedbe adok egy Androidos vagy WM-es kütyüt hogy használd, hetek vagy hónapok kellenek hozzá amíg megszokod, belakod, és minden funkciót maradéktalanul elő tudsz hozni amit már a korábbiakban megszoktál. Egy okostelefonnál érdemes az adott rendszer expertjánek lenni, különben minek okostelefon?
    Szerintem az Android abban jobb, hogy ez az időszak rövidebb mint WM esetében (és nem kell annyit bütykölni hogy minden faszán működjön meg jól nézzen ki), plusz igényesebb appok vannak rá. Nekem azért jobb a WM, mert ismerem minden csínját bínját, ha veszek egy új készüléket, az 1 nap alatt be lesz lakva. Aki szeret buherálni, annak ez a legjobb rendszer. Viszont ha valaki WM-et vesz, akkor az már legyen HD2 esetleg HD mini.
    Remélem érthető amit összehadováltam :)
  • VJP
    És van tapasztalatod a WindowsMobile-al kapcsolatban, vagy te is csak hallod hogy nem jó? Mert mindenki mondja hogy nem jó, de hogy miért nem jó azt senki sem tudja.
  • misterkrisz
    nincs ilyen hogy kezdő vagy nem.. első okostelefonom ami már régebbóta megvan az az iPhone. nagyon egyszerű kezelni, most jön az OS 4, ami ujdonságokat tartalmaz, de egyébként töréssel megnyilik a lehetőségek tárháza. Ha nem akarsz aláirni hűséget, akkor ajánlanám a HTC-ket, WindowsMobile-t pedig száműzd a lehetőségek közül :D
  • VJP
    Valóban nem vészes az ára, gondolkozom rajta hogy a nyáron dolgozom, azt majd nyár végén megveszem, bár én nemszeretem ezeket a hűségnyilatkozatos dolgokat, függetlenül lehet kapni már 190-ért a 3GS 32 GB-os verziót, és összességében olcsóbban jössz ki mint a hűségnyilatkozattal fizetsz havi 5-öt. (az valami 210-re jön ki asszem)
    Azt viszont nem értem, hogy egy kezdőnek jobb az Android-os. Milyen téren kezdő? Egyébként a bonyolult rendszerektől nem riadok vissza, ha valami nem megy akkor minden válasz fent van az interneten végső esetben. Nem vagyok az a típus, "Ha valami nem megy akkor biztos a telefon hibája, én jól csinálom!"
  • franc0
    Annyira nem vészes az iPhone ára, ha hajlandó vagy aláírni 2 évet a trének. Havi 5 ezres számlával 80-ért elhozható a cucc, ez teljesen okés szerintem.
    A HTC-k nagyon jó cuccok (szerintem a legjobbak), de ez sem olcsó, az említett 2 pda 120 papír függetlenül 2 év gyártói garanciával. Esetleg 100-ért van HTC Legend (Android), az is jól sikerült.
    Én WM párti vagyok, de egy abszolút kezdőnek én is azt gondolom hogy egy Androidos telefon jobb lesz. Kb olyan a differencia, mintha a nagypapit leültetném MacOSX és Win7 elé. A win bonyolultabb és nehézkesebb ha nem tudod pontosan hova kell nyúlni. De ne kérd tőlem hogy 2 rendszert összehasonlítsak, ez egy komplett phd téma :)
  • Benny04
    mind1 hogy mit veszel, csak SE-t ne, mert az szar.
  • VJP
    Az iPhone 3GS jó telefon viszont szerintem túl drága ahhoz képest... Ott a márkát fizeti az ember, nekem meg nem kell márkás telefon, nem vagyok üzletember.
    A HTC-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom. A kettő között mi a különbség? Azt láttam hogy az oprendszer más, az egyik WinMobile a másik Android-os.
    Egyébként mindenki azt mondja, hogy az Android sokkal jobb, mert stabilabb. Én még nem hallottam hogy a WinMobile rossz lenne, hogy mindig lefagy vagy valami. Valaki kitudná fejteni nekem a különbségeket, előny/hátrány?