Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a telót néztem még ki, sajna a Sony Ericsson G502 már nincs, viszont ez is megtenné, mivel Vodánál van Hsdpa is. Vélemények?
http://www.sciennet.com/H033113/
Samsung S5230 <-- köszi szépen elöre is!
http://www.sciennet.com/H033113/
A Samsung G600-ban kikapcsolható a kamerahang?
Választ köszi elõre is!
(na jó, néha telefonálok is rajta<#idiota>#idiota>)
Next PC upgrade: 2022
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Lehet hülye kérdés lesz,de ha teszek a telefonra egy filmet és azt tv kimeneten keresztül rákötöm a tv-re akkor ott a tv-n mekkora lesz a képe???
Akkora amekkorára csinálja a konverter?
Next PC upgrade: 2022
tudom van headset-es topik, de ott elég gyér a forgalom két éve..
szóval esetleg tudnátok ajánlani telóhoz a köv kritériumok alapján:
kerékpáron való zenehallgatásra kellene, szóval
- bluetoothos
- tudja az a2dp-t (!)
- kényelmes
- stabilan tartsa magát, ne kelljen attól félnem minden kanyarban, hogy leesik...a régi fajta nem éppen stabil, míg az agybadugós nagyon irritál és bacca a fülem egy idõ után, szóval inkább valami füllre akaszthatós érdekelne
- legjobb lenne egyfüles, de amennyire hallottam, hiú ábránd (a másik fülemmel jó lenne hallani a közúti forgalmat), szóval sztereó is megfelel
- árban 20-30k-nál többet nem nagyon szeretnék rákölteni (kivéve, ha mégis létezik "mono" a2dp-s headset
tudom, sok oldal van, ahol találnék a kritériumnak megfelelõt, de kiváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalatokra
jah, és sorry az offért 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a segítségetekre lenne szükségem, anyumnak kell új telefon 30k körüli áron, és a kritériumok: legyen szép, legyen benne jó rádió, mp3 lejátszó, ne rízsgombos legyen. valami fotózási lehetõség azért legyen benne, és ne legyen lassú a soft. hát...aki tud ilyen telefont mondani annak nagyon megköszönném, nyugodtan írjatok telókat, hogy legyen mibõl választani xP
elõre is köszi
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
amúgy ezt ajánlanám hogy a kritériumoknak megfeleljen:
Apple iPhone szilikon tok 2.073 Ft-tól
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Pszt.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Egyszeri belépési díj
1 000 Ft
30 napos rendelkezésre állási díj
2 600 Ft
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kommunikáljon természetes módon az Adóvevõ funkcióval.
Képzelje el, hogy úton valahová például szeretne megállni a legközelebbi kávézónál egy üdítõre. Egyszerûen nyomja meg az AV-gombot a telefonon, és hívja oda a barátait, akik azonnal hallani fogják Önt.
Beszélgetés
* Tartsa maga elõtt a készüléket.
* Nyomja meg a telefon jobb oldalán található Adóvevõ gombot. Várja meg a kapcsolási hangot, és kezdjen beszélgetni. Amíg beszél, végig tartsa lenyomva az Adóvevõ gombot.
* Beszéljen a mikrofonba, és ügyeljen, hogy ne takarja el kezével a hangszórót.
* Amikor a beszéd végén felengedi az Adóvevõ gombot, hangjelzést fog hallani.
* Amíg a másik fél beszél, ne nyomja meg az Adóvevõ gombot. Egyszerre csak egy személy beszélhet. Ha akkor nyomja meg az Adóvevõ gombot, amikor a másik fél éppen beszél, egy várakoztatási hangot fog hallani.
ejj ez hiba :/
eléggé megtetszett.
Mindent tud amit leírtál (bár a fotó info tárolásban nem vagyok biztos), és már nem is drága.
Szerintem jó ápgréd lenne 6230-ról, egyik haverom is pont erre cseréli ki az övét.
És érdeklõdnék, milyen feletont tudtok ajálnai, mert az egiyk mobilos honlapon hiába állítottam be szûrõt, nem igazán mutatott olyanokat.
Amik kellenének bele:
Bluetooth: lehetõleg minnél újabb, mert használom
Wifi: ez is jó lenne ha lenne, hogy tudjak rajta ingyen netezni😄
Kamera: lehessen vele fényképeket csinálni de olyanokat, amikbe eltárolodik a készítés idõpontja, stb stb. a mostani nokiám ezt nem tudja. hogy milyen képeket csinál, az már édesmind1.
6230-asom van most még mindig, hozzámnõtt, és amiket lehet olcsóbb kategóiás mobilokat venni, szinte semelyik se tud több mindent. miket tudtok ajánlani?