10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
predator24 #7873 Helló! tegnap megvettem a SE vivazt az omnia II helyett, és el kell, hogy mondjam idáig az omnia II a vivazhoz képest egy hatalmas nagy határ sz....;) lehet, hogy itt sokan nem szeretik a se-t de a samsungnál biztos jobb...:P -
mddevil #7872 Ne foglalkozzatok vele, szenvedjen csak a szarjával.Szerintem az az 1. mobilja de h nokiája még nem volt az is 100 mert akkor már rég kihajította volna azt a fost. -
#7871 csak uszítani akarja a többit, mert ennyi esze van. -
#7870 Ha már vki így fogalmaz h "mert rohadt szar mindegyik" már nem olvasom tovább :D Bár lehet kipróbálta az összeset, aztán valóban szar volt mindegyik :DD
(Nekem volt már Sony, Motorola, Samsung meg Nokia, de a leggyorsabb működés terén a Nokia volt nálam) -
#7869 Ha a bővebben nálad ebben kimerült akkor én kurvára nem adok a véleményedre,telefonban meg másban sem! -
#7868 még jó hogy nem mindenki látja ezt így.... -
#7867 undormány az összes nokia -
#7866 nemtudja
mert buta mint a föld
azt hiszi (0 tapasztalat mellett)hogyha betegesen ragaszkodik a szarhoz akkor az jó lesz:)
hagyjuk meg ebben az álomvilágában -
#7865 "a büdös élet"az mindig nézőpont kérdése:)
vagy fejtsd ki már bővebben.... -
#7864 nekem w705 van, és én se vennék soha a büdös életben nokiát, mert rohadt szar mindegyik -
mddevil #7863 ja és ha gombosokat kedveled akkor e71 v e72 v n85 v innov8 v !n95!!! v n82.. ebben a kategóriában csak SE-t nem szabad venni ennyi pénzért. -
mddevil #7862 250 euróért én nokia5800-t vagy galaxy spicát(i5700) vagy SE Vivazt vennék esetleg ha találsz annyiért HTC Hero-t akkor az is jó vétel. WM 6.5 mobilokat nem ajánlom. Esetleg még Iphone 2g-t is kapsz annyiért. -
kopaszkigyurt #7861 Nnnna, gondoltam! Nem olyan jó ez az omnia, csak mutatós... Azért ha ingyé vágnák hozzám elfogadnám, de ez így, amit leírtál elég para...
Nekem Nokia E72 van, azzal telesen elégedett vagyok. -
mddevil #7860 Ahogy elnézem itt pár ember kezében nem volt még nokia, volt má mindenféle telefonom de a nokiákat szerettem legjobban persze csak az s60asokat. 5800át különösen ajánlom, nagyon jó telefon. Most galaxy spicám van és ez még annál is jobb kicsivel. Okostelefont mindenkinek!!
Nekem a SE-ről megvan a véleményem szerintem eddig 2 jó telefont csinált(vivaz,xperia 10) w910em volt 2hónapig szerintem nagyon rosz h zárt operációs rendszer van rajta, mellesleg nagyon kopik. -
zoli30 #7859 Samsung Omniám volt, és soha többet nem is lesz. Lehet hogy csak én fogtam ki a rosszat, de 8 hónap alatt 2x cserélték az érintőkijelzőjét.(garanciálisan)
Egy héten legalább 1x újra kellett indítani, és a VM-ről nem is beszélek. Lassú, lefagy, a navi az 2-10 perc között talált műholdat...stb. -
#7858 Én is így voltam a k508i-val, de aztán az beadta a kulcsot, és Nokiára váltottam. Nem bántam meg. -
ribot #7857 Nekem w910-em van és nem vennék nokiát... de hát kinek mi! :) -
#7856 nekem Tube van:)és teljesen király -
#7855 Olcsó oszt jó, mondani szokás (egyébként gondolom cinikus fenn hangú megjegyzésed nem talált ugyanis manapság 26 ezer egy telefonért nem pénz :P )
Egyébként meg nekem x6 van ;) És az is nagyon jÓ:) Lehet innen a nokia elfogultság?!?! :D -
#7854 azért nem is olcsó egy olyan,bár ti gazdagok vagytok és megtehetitek:)
[nem kell komolyan venni amit mondok,ő tudja mire gondolok:)]
-
#7853 nekem is bevált a 6303. megéri a vételt. -
kopaszkigyurt #7852 Személyes véleményem az, hogy a Samsung mindenben respect, kivéve a telefonok... Telóban nagyon korán k.o-k, kb 2 havonta kell szervízbe vinni a nagyját. Jó, ez eléggé sarkítás, de lényegében a legmegbízhatóbb, leg strapabíróbb telefonok a Nokiák. Szerintem... -
#7851 Szintén Nokia párti vagyok, ha már ezek közül választani kell akkor szintén 6303. Bár nekem nem volt ,de egy jó barátomnak olyanja van és tökéletesen elégedett vele! Tehát hajrá ;) -
#7850 én a 6303-al nagyon elégedett vagyok... -
#7849 köszi,S5230 on filóztam a legtöbbet ,de akkor marad a Nokia. -
#7848 6303 -
#7847 lenne még egy:
Nokia 2730 Classic -
#7846 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hozzáértőkhöz ,akik ismerik jól a következő készülékeket,hogy melyik lenne jó hosszutávra,megbizhatóság szempontok alapján:
Nokia 7230
Nokia 6303 classic
Samsung S5230
előre is köszi!
-
f4ember #7845 Ne vedd meg használtan. Annyi pénzért megkapod előfizetésesen is. Vagy várd meg a szerencsédet és próbáld meg megnyerni a telót :) -
marosiviki #7844 Ez természetes, de ha valaki kamerás mobilt vesz ne is akarjon profi fotósnak állni vele. Nekem az Omnia 2 jön most be, bár ahogy ugrál az euró talán használtam belefér a 250be. -
mamutvadasz #7843 Ez bizony nem csak a GPS-el van ám így. Ha mindenféléket összegyúrnak egy valamibe természetes, hogy nem lesz olyan mint a specifikusan arra az egy dologra gyártott készülék. Ugyanígy van a kamerával,l fényképezővel. böngészőkkel, persze azért igyekeznek a srácok azt meg kell hagyni -
#7842 Ha olcsón akarod megúszni, akkor Samsung Omnia 1 vagy HTC Diamond használtan. Kb 35 papír. -
#7841 hali
kb 250euroért milyen telefont vegyek? -
#7840 tudomén,de ha szükség hozza akkor tökéletes -
#7839 persze, a GPS az GPS, de az érzés azért más egy PNA-n, meg más egy fing telefon kijelzőn. -
#7838 engem ma tökéletesen elkalauzolt a Néphadsereg utcába,azon a környéke n foggalmam sincs mi hol van és télleg pontosan a megadott házszám elé rakta -
#7837 nemtom, nekem volt GPS-es telefonom, van PNA-m is a kocsiban, sztem ég és föld...
pl keveredj be Bélcsbe egy Wayteq-el, vagy egy telefonnal, majd megérted miről beszélek... -
Incsi #7836 Helló!Igaz nem teljesen vág ide de azt szeretném kérdezni hogy nem hallotatok ojan egyenleg "lopásról" hogy rejtett számmal hívnak, mint amit biztos hallottatok hogy +harminc valahányasról is ezt csinálják. -
#7835 Ingyen sajnos az ilyen dolgokat senki sem osztogatja :S habár örülnék annak ha esetleg egy nap arra ébrednék hogy vki küldött nekem postán egy omnia 2-est vagy csak simán megállitottak az utcán s egy kérdőiv kitöltésért kapnék egy kupont vagy hasonlot amin egy sorsolás jovoltábol megnyerném a mobilt :D -
#7834 Ha úgy vesszük, hogy van benne GPS és netezni is lehet vele, akkor kiváltja az autósnavigációt és a laptopot. Így már nem is tűnik olyan drágának az a 70-80. Persze jobb lenne, megszerezni mondjuk ingyé, de hát erre kicsi az esély.