10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • CaptainJack
    Az x6 nekem az 5800 továbbfejlesztésének tűnik. Szerintem ha elérhető árban lesz akár még sikeres is lehet, mert jól néz ki és zeneileg is rendben van. De amennyiért most árulják, nem valószínű, hogy venni fogok, addig marad 5800.
  • joki5
    nem bírom megállni,hogy ne álljak a nokia pártjára.
    Szar a menürendszere....
    akkor neked nem szabad bonyolult dolgokba vágni ha a nokia menüje fejtörést okoz neked. Megsúgom neked akkor,hogy nehéz életed lesz.
    A haverodnak beszart az 5800-a....kérlek mindennél előfordul ez. Murphy törvénye: ami el tud romlani az el is romlik. Az meg,hogy valóban egy selejtet fogott ki az meg szintén benne van a pakliban mindennél. Volt már több nokiám is és a legstrapabíróbb és legjobban összerakottabb telefonnak látom. Ár/érték arányában nagyon jó a kínálata.

Másik.
    Írta valaki h van X6-ja...és az milyen is?:)
    nagyon szemrevaló készüléknek tűnik!
  • triplet
    Már tegnap óta meg van, csak kiváncsi voltam a véleményetekre:)
  • Firerock
    még jó hoyg 2órával ezelőtt kérdezted...
  • triplet
    Már mindegy:D
    Meg van az LG GD510 POP és kurva jó:)
  • Firerock
    Mamzi Lg-t ne vegyé'
  • fifi
    fúúú de ostoba vagy...
  • triplet
    A LG GD510 pop-ról mi a véleményetek?
  • Benny04
    nagyon nem barmolta szét
    hiába frissített a szoftot, ugyanolyan szar volt...
  • mddevil
    *rezisztív (sose tudtam megjegyezni)
  • mddevil
    Jet-em még nem volt de nem is vennék, nagy a telefon, soknak elromlik az érintőpanelje, elég régi, és ZÁRT op rendszer. Ha ez neked nem zavaró akkor nyugodtan vedd meg, ha a tudás is fontos akkor a Spicát ajánlom esetleg T-mobile pulse vagy 5800 erről mind3ról tudom, h nagyon jók. 5800nak annyi baja van h gagyi anyagokból készült. A recesszív érintő panelt nem mondanám hátránynak mert sokkal pontosabb. Vagy ha ráfutsz ennyiért htc herora akkor azt is nyugodtan vedd meg. A legjobb ha utána olvasol a készülékeknek mert mindnek van hátránya és neked kell eldöntened h mi fontos számodra.
  • mddevil
    Gondolom a haverod is annyira értett a mobilokhoz mint te és jól szétbarmolta az 5800át am meg azt otthon is lehet javítani.
  • Firerock
    nekem a kék gyári garanciás van és én bementem a boltba és megvettem,de két nap alatt kiviszik
  • Pyotr
    Már olvastam róluk de csak felszinesen.Annyit tudok hogy a Jet zárt op rendszerü ami lecsökkenti a telefonra telepithető dolgokat.
    A pannon miatt jött szoba mivel ez van ugyanannyiért náluk ha egyáltalán van:P
    ---------------
    Firerock viszont adott egy labdát amin most agyalok.
    Te melyiket vetted meg amugy és mennyi idő alatt kézbesitették?
    A másik gondom ,hogy megnéztem a Nokia szervizeket hol vannak, hát nem a szomszédomban:(
  • Benny04
    na persze 4 ezerért megcsinálták neki, de az a vicc, hogy már próbálta frissíteni a szoftvert otthon, de csak régebbi van a nokia oldalán, az újat nem rakják fel
  • franc0
    Nehogymár Jet-et vegyél...
    Miért nem olvasol utána, mit veszel?
  • Firerock
    bedobot a szervízbe és 2óra múlva már jó is lessz,gondolom az ostoba barátod karcolgatja vele a betont
  • Firerock
    kártya jár mindegyikhez talán
    a gyártói garancia az azt takarja hogy miután megvetted a telót nem függsz a bolttól hanem minden nokia márkaszervízbe beviheted és megcsinálják ott,
    ha csődbe megy a bolt vagy megszűnik akkor nem szopsz,ez megér ~3ezer forintot:)[szerintem]
  • Firerock
    az ostoba pajtásaid voltak gondolom akik veled 1 értelmi szinten vannak
  • Pyotr
    Amugy a Black gyártói és a Black + 8Gb között mi a különbség?
    Az oké hogy a kártya ,de a gyártói drágább.
  • Pyotr
    Baszod 50e-m van, vagy akkor lehet várok következő hónapig:)
  • Benny04
    am osztálytársamnak 5800-ja van, és beszart, nem kapja meg az sms-eket, és wifit se keres XD
    szóval ennyi a nokia :D
  • Benny04
    hazucc
    hány embertől hallottam már azt, hogy bonyolult a menüje -.-
  • Firerock
    ragaszkodsz a kártyás verzióhoz?
    Én innen rendeltem és teljesen meg voltam velük elégedve
  • Pyotr
    Remélem lesz még a Pannon szutyoknál mert szétcsapomőket:)
    Tapolcán egyikből sem volt hétfőn kiderül Veszprémben mi a helyzet.
  • mddevil
    Ha még symbianról lenne szó, de akkor se... Mondom én h még nem látott nokiát.
  • mddevil
    Vannak olyam hülyék akik a legegyszerűbb dolgokat se látják át....
  • Firerock
    5800:)
    nekem olyan van,nagyonjó:)
  • Pyotr
    Nem vettem meg a 6303-at mert véletlen lelöktem a malacperselyt a szekrényről
    úgyhogy hétfőig 5800 kontra Samsung jet lesz nálam a téma
  • fifi
    mit ne mondjak te szerencsétlen?
    köztudott, hogy a Nokia menük mind teljesen érthető, logikus módon vannak felépítve.

ha te ezt nem látod be, az a te bajod, én egy pillanatig sem foglak győzködni...
  • Firerock
    mindenki ellened a szar Se-ellen van,szóval fail pubi:)
  • Benny04
    na ne mondjad már...
  • oliwwer
    :D:D
  • fifi
    a nokia menürendszere átláthatatlan?
    na ekkora ökörséget régen olvastam; éppen a legáttekinthetőbb, legértelmesebb menürendszerek hírében állnak.

más kérdés, hogy neked feladja a leckét.
  • Benny04
    csúnya, menürendszere átláthatatlan és lassú (ez mondjuk nem mindegyikre igaz)
  • mate317
    Régen felváltva használtam nokiát és se-t, előbbi mert osztálytársaimnak olyan volt és nagyon megtetszett, utóbbit mert nagyon bejöttek, Nagy se párti voltam. Most viszont majd 2 éve használok egy s40es finnet, és nem tudom megmondani miért, de legközelebb is csak ezt a márkát venném ha a 100e feletti csodákat nem számolom.
    De erre nem fog egyhamar sor kerülni mert nincs olyan teló 50 alatt ami:
    -nokia;)
    -fém
    -hibátlan kijelzős
    -3g képes
  • mddevil
    Nekem most galaxy spicám van de komolyan picit néha hiányzik az 5800, androidtól többet vártam kicsit.
  • siposedi
    És miért nem szereted a nokiát? Mi nem jó benne?
  • Benny04
    anyámnak van nokiája...
    és legszívesebben azt hajítanám ki... :)
  • siposedi
    Amúgy ja... Omnia 2-t az SE simán letolja. Samsung mobilokkal én szívtam már eleget a 2 havonta szervizelés miatt...