10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • mddevil
    Én 5800ról váltottam spicára és nem bántam meg 5800 se rosz de spica jobb.
  • franc0
    Azoknál jobb lenne egy Acer S100.
  • scrappy
    Értem, hogy azt mondjátok, hogy nem jó csak azt nem hogy konkréten mi velük a probléma. Engem igazából az említett két modell érdekelne nem úgy általában a két márka közötti különmbség :)
  • Firerock
    nem mind-re és abban igaza van hogy sokkal jobbanh asználható egy CSAK GPs mint egy telefonba beépített cucc
    tapasztalatból tudom,van egy Mio C520-asunk és egy nokia 5800
    ég és föld,a telefon inkább gyalogos célra való,merthogy olyan funkció is van benne,de vészhelyzet esetén azért nemrossz kocsibase:)
  • zorrobomber
    OFF, de szúrja a szemem a tört iGO-s Wayteq reklámozás, mikor edigital-nál ugyanennyiért(22k) iGO-val együtt kapsz új szériás Navon-t./OFF
  • vass17
    egyetértek a Htc-vel, de nem a windows mobile-ra épülő verziót kellene példának hozni, hanem a Desire-t, ami már androidos.
  • Pyotr
  • Pyotr
    Akkor már inkább HTC
  • Tetsuo
    Nekem nincs kocsim, kulfoldon elek, szeretek kirandulni.. soxor nagyon jol jonne egy GPS.. gondolom telora is felrakhato az iGo.
  • Firerock
    például
  • fifi
    soha, de soha nem fogom tudni felfogni, mi a pöcsömnek izmoztok azzal a tetves GPS-el telefonban...
    Wayteq N770BT mindent tud amit kell és tört IGO-val végigvitt fél Európán, Olaszországtól Hollandiáig.
    Várakozós időben meg tudok rajta filmet nézni, transzmitterrel a kocsi hangcuccán.

ja kb 22.000Ft.

minek ez telefonba szarabb navi szoftverrel, kisebb kijelzőre?
  • scrappy
    Samsungal mi a probléma?
  • Firerock
    két telefon között elvileg nagy különbség van,Samsungot nem ajánlom. Az 5800 nagyon jó,nekem is ez van,semmi problémám nicns vele de 80ért ha emlékeim nem csalnak X6-ost is lehet kapni,hogy mivel jobb azt nemtudom,gyanítom semmivel,de mégis újabb meg lapos:)
  • scrappy
    ja és csak érintő kijelzős :)
  • scrappy
    Sziasztok!
    Új telefon vásárlása előtt állok sok tesztet el olvastam már, de nem tudok dönteni, hogy miylet vegyek a Samsung i8000 Omnia II és a Nokia 5800 tetszik.
    Mik ezekkel a készülékekkel a tapasztalatok és melyiket ajálljátok?
    Ezen kívül minden javaslatot szivesen fogadok max. 70-80 ezer FT-ig (csak új teló jöhet szóba, használt nem)

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • aattila77
    Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni. A nejem szeretne venni egy MyPhone 6670 ezüst Dual-SIM-es mobilt. Mi erről a telefonról a véleményetek? Jó telefon, megéri megvenni? Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Firerock
    lehet hogy jobb az érintőképernyője de kb annyi a tudása mint egy nokia 3210esnek
    nem is hívnám okostelefonnak,inkább drágadebuta telefonnak
  • vass17
    Azt írta, hogy "a pakliban van iphone 2g", ezek közül biztos, hogy azt választanám. gyorsabb, mint a nokia, az érintőképernyők közötti különbségről nem is beszélve:)
  • Firerock
    az nincs normális árban,és mint mondtam az alma kb 100ezer forint,amit csak a hülyék a trendi srácok vesznek,nameg a gazdagok akik nem tudják hova rakni a pénzüket:)
  • kidboy
    Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg samsung omniam van. Szeretnék váltani. 2 telefon között gondolkodok. Nokia n97 mini vagy Samsung Omnia 2? Melyik a jobb, megbízhatóbb, kezelhetőség, internet kezelés stb...? Mert én már nem tudok dönteni. Ahány fórumon olvasgatok annyi félét írnak mind a kettőről. Köszi a segítséget.
  • vass17
    Ha érintőset akar és normális áron tud szerezni, akkor inkább iphone.
  • Firerock
    én viszont sok rosszat hallottma a Galaxy Spicáról,így nem ajánlom
    meg amúgyis,samsung,ha érintőset akarsz akkor vegyél 5800-at 30ért már lehet kapni használtan,anyniért a hülyének is megéri,nagyon jó telefon
  • mddevil
    Hát én a galaxy spicát ajánlom neked gps nagyon jó strapabírást nem tudom angol magyar szótár van rá kijelzője nagyon jól látható napfénynél is, és hát videólejátszásban majdnem a legjobb kategóriájában biztos a legjobb. Hd videót lagg nélkül lejátsza. Szerintem nem rossz mobil sőőt.. ajánlom h nézd meg egyszer
  • Ronny
    Az E71, Blackberry üzleti kategória, így a qwerty ellenére nem hiszem, hogy kielégíti az igényeidet.
  • misterkrisz
    lsebestyen kérd már meg firerock kollégát, támassza alá érvekkel miért ne az iPhone-t :) kiváncsi vagyok mit mondana. az az érv hogy az alma szar. próbáld ki huzamosabb ideig ha teheted, rájössz hogy az a legjobb, legstabilabb. n95 hány éves modell már? :D az e52 meg teljesen más kategoria. mire szeretnéd használni? ha kis képernyőn, gombot nymkodni akkor nokia, ha nagy képernyőt szeretnél, érintőssel, abszolút multifunkciós eszközt, akkor iPhone 2G :) ha kérdésed van nyugodtan irj :)
  • Tetsuo
    Nos, olyan telefont vennek, ami nagyon jo GPS-szel rendelkezik, strapabiro, megbizhato, angol-magyar szotart ra lehet rakni, jo a kijelzoje, sokfele videot le tud jatszani.

A HTC Desire majdnem tetszik, csak kicst draga, Facebook, FM radio, stb nekem felesleges.

Vki tud segiteni? Koszonom.
  • Firerock
    az egy szar.
    annyi pénzért már normálisat is kapsz,iphonnál csak az almát fizeted meg
    n95-öst vegyél vagy esetleg E52-est
  • misterkrisz
    iPhone 2G. nem bánod meg, az tutibiztos. ;)
  • oliwwer
    ha veszel vipet igen.
  • lsebestyen
    uppá, az n95 8gb kihagytam...off lehet szerkeszteni vlhogy az előző hsz-t? on
  • lsebestyen
    hello! nagy döntés előtt állok:D 1xűen nem tudom eldönteni milyen telefont válasszak:D van telefonra 40E forintom. nem újat vennék, hanem használtat. a pakliban van iphone 2g, e71, i900, n85, blackberry 9000, és androidos telefonokba nem vagyok otthon, h használtan mennyit dukálnak...
    amúgy, akinek van iphone 2g-je vagy tud vlki vlmit róla lécci küldjön egy privit, mert lenne pár kérdésem róla, vagy ha tudtok fórumot azis jól jönne, csak 3g fórumot találtam...e71-et ismerem, tetszik, mert igazából nekem szükségem van qwertyre, de megint vissza symbianra kicsit félős(n95 volt, most kaiserem van hétfőig). szval aki tud segíteni nekem megköszönném:) (ja aki tud ilyen árfekvésbe (használt) telókat akkor annak szívesen várom javaslatát)
  • Benny04
    rendben
  • misterkrisz
    benny hallod, valakinek a szarabbat is meg kell vennie értsd már meg :) ez az élet rendje. te örülj a SE-nak, én örülök az SE-nak és az Apple-nek :)
  • Benny04
    lehet, hogy megtartanám...
    de lehet, hogy vennék az árából egy x10-et :D
  • joki5
    a megszokást megértem mondjuk....de ha öledbe pottyanna egy nokia - mondjuk x6 ha erről volt most szó - nem hiszem,hogy eladnád, elajándékoznád. Ha azt mondod,hogy igen...hazudsz :D
    titkon biztos megtartanád!
  • Benny04
    ami minden SE-n van
  • CaptainJack
    Szerintem kár ezen vitázni, nem felépítés kérdése sok esetben a dolog, hanem hozzászokás ki mit használ napközben. Ha nekem a kezembe adnának egy samsungot én se igazodnék ki rajta egyből, lehet, hogy nem is tudnám megszokni, hiába logikus , ha nem jön be, ez ízlés kérdése.
  • Firerock
    valami kula egyen Sonyericsson,már kb 5éve nem tudnak újat mutatni...
  • joki5
    és milyen telefonod van?
    érdekelne,hogy mi a logikus neked.
  • Benny04
    ki mondta, hogy fejtörést okoz nekem??
    egyszerűen csak kurvára nem logikus...
    mindegy, részemről le van zárva a vita, többet nem válaszolok ilyesmire, mert semmi értelme ennek