Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem már nincs több ötlet?
Szerintem felejtsd el az érintõképernyõt. Nekem egy p1-em van aminek nagyobb a kijelzõje és azon se jól kezelhetõ az érintõkijelzõ, a g900-ban pedig még kisebb a kijelzõ.Vegyél olyat amin sima gombok vannak. jóval kényelmesebb, nem tapicskolod a képernyõt se.

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

igen, és baromira lelassít úgy nagyjából MINDENT. nem szeressük a symbiant.
matyi0323
Mobilarenan UIQ rendszerrõl beszélnek: " A UIQ rendszer tehát a G900-ban igencsak jól testreszabható..."
Tehát elvileg van.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Benny04
mert hogyha van rajta mondjuk egy symbian, akkor persze jobban megérné, mert sokkal több progi lenne rá...

matyi0323
én is így vagyok vele. valamerre keresni kellene egy pontos leírást.😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Gugli&tube a barátod..😄 pl: 7:21-nél vagy sok vidiben.

Benny04
Am ezen a g900-on van os, vagy sincs??
mert egyik oldla azt írja, hogy van, másik meg hogy nincs -.-

Benny04
én reménykedtem benne, hogy jó lesz... de nem lett az -.- :CC

Máté94
Mivan?Eddig szó se volt érintõkijelzõrõl!-.-
matyi0323
Attól még jó..
A ferrarit is milyen régen alapították...😄😄

Máté94
Láttam méár.Tudtam ellõre,hgy ez lesz😄
Benny04
nekem is van ismerõs, akinek ilyen telója van, és tetszik. kurvajó teló😄
ja és a g900 nekem azért nem kéne, mert már ezer éves teló D:

matyi0323
na jó nem haver..mradjunk abba, hogy ismerõs és láttam 2x, de nem jött be az a lényeg.

matyi0323
Nekem akkor is az érintõ cucc kell😄 naaaa😄😄😄XDXD
amúgy nekem nem jön be..havernak van, olyan nyomorék színe van😄

Benny04
mi lesz drága?? mirõl beszélsz?
nem sokkal drágább...

Benny04
<#shakehead>teszt

matyi0323
áá drága lesz. ezeknek meg már van fix áruk azon pedig alul ott van, h még csak konc. 😄 de lehet elnéztem😄
meg ahogy néztem tubon annyira nem is rossz a G900 😄
De azért várok hátha írtok valami véleményt, indokot miért ezt avgy azt😄

Máté94
Nem Satio?😄
Benny04
ez jobb, én is ilyet akarok 😄

matyi0323
Vagy esetleg még ott van a G-705 is ami tetszik(csúsztatható(Y)😄, picivel többet tud, habár 10 ezerrel kb. drágább is) de a másikban meg ugye ott van az érintõképernyõ ami megfogott.

matyi0323
Közben nézelõdtem egy picit. Nem tudom, hogy egy ilyenbe lehet hinni? Mert ha ez tényleg így van amit leírnak ennyiért (szerintem) nem rossz. Vagyis nekem tetszik. Esetleg vélemény, érdemes megvennem?
bocs így a 2 hsz.ért

matyi0323
Hali. Én is telót vennék olyan 40-45 k-ig. Konkrét kikötés nincs, de nem 1 napra venném. Az sem lenne gond, ha tudnék vele zenét hallgatni, fényképezni(nem lényeg xy pixel legyen). Márkában mindegy, amit jónak találtok ( de a nokiát valamiért nem szeretem :/ ).
Köszönöm.

Máté94
tom
de mennyire tartós?
mert a lényeg:tartós legyen max 35k legyen jó legyen 😊
dragon11
Sztem i550. Van benne wi-fi meg GPS.. jó az ha van ám.

oké
és miben különböznek?mért jobb az 5310 az 5130-tól és a 6303-tól miben jobb?
am mi az az egsm?
ja és pannonál ha nincs a honlapon akkor is kapható vajon?
és mi a különbség az új kártyás elõfizetés és az új generációs kártyás közt?
LoDMaSt
az 5310-re szavaznék énis.

@ Hellomarci

csak nem tok melyik tartós melyiknek jó az ár/érték aránya stb...
3-ra csökkent a sor idáig:
1.
2.
3.

(ez csak felvetõdött melléjük)
franc0
Az 5. a nyerõ. ("pártatlan" Nokia-ellenes mondja)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

max nem szeretnék olyan sokat de olyan 35k-t szerintem.
tartós legyen tehát azért 2 évet kibírhatna.lehessen bõvíteni és a stílusa az az alap legyen.nézegettem 1 párat és be is linkelem hogy mik a vélemények:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Ui.:az ár /érték arány jó legyen és azért van itt most annyi nokia mert arra mindenki azt mondja hogy az a legtartósabb.
és mik az alapelvárásaid? mert azt is jó lenne tudni..
mekkora tárhelyût? mik az elvárásaid?
desigo
mennyi pénzt szánsz rá max?
milyen telót vegyek?
vagy az embernél legyen egyszerre 4-5 lejátszó és akkor nincs gebasz 😄
nem, de most komolyan.. ez röhej! nem lehet zenét mobilra tölteni olcsón 😞
ide is lehet utalni..😊 hát igen, sok ezzel a probléma, de ha vki vmi megoldást talál, itt vagyok, szóljon. fontolóra veszek én mindent..😊

ha most veszek is telefont, mindenképp 8GB-osat akarok, h bõven legyen mit hová pakolni.
Nem azt mondtam, hogy sok lenne a 4Gb, hanem hogy ekkora adatmennyiséget menedzselni napi / heti szinten eléggé kiborító. Persze van, aki az ismétlésben hisz (a tudás anyja, vagy mi, nem?), de én jobban szeretem a változatosságot. A gond csak az, hogy a gépem még nem vágja az USB 2.0 szabványt, és 8 Gb az durván 3 óra kábelen keresztül, és nem túlzok.
Ja, és akkor még nem válogattam, csak rátölöttem a zenét. Azért ez így egy kicsit F, legalábbis az én megközelítésemben. Persze, tudom, vegyek úgy gépet: aki ezt ajánlja, annak mondom a számlaszámot, ahova utalhatja a zsét! <#papakacsint>

Minden gép füsttel működik?!?

GregSB
Vagy nem. Az én mp3 lejátszóm 8GB-os, és már jó ideje tele van. És bizony sokáig szoktam gondolkodni hogy mit töröljek le róla amikor kijön egy új album, mert mostanra elértem hogy csak olyan zene van rajta amit bármikor szívesen hallgatok.

Aki sokat utazik tömegközlekedéssel (napi minimum 1-2 órát) és változatosan akar zenét hallgatni annak még a 8GB is kevés IMHO.

mokkamester
Van 8Gb-os kártyát kezelõ telefon, sõt van amit gyárilag ekkora kapacitással rendelkezik, meg persze van 10-szer ekkora mp3 lejátszó is. re #7148: Igen ezekhez a memóriakártyákhoz már komolyabb telefon kell, hogy ne kelljen órákat várni mire kezeli a nagy adathalmazt, ez tény.
Egyébként én is milu00 ötletét preferálom. (#7149)

igen, általában ezt szoktam, bekapcsolva hagyom éjszakára a gépet.. de az meg rendesen megdobja a villanyszámlát..:S hát igen, vmi megoldás elõbb utóbb csak lesz rá.. tárhely van, kihasználni nem tudom..:S
Igen, manapság az idõ tényleg pénz és tényleg minden embernek egyre kevesebb van. Viszont én pl elég sokat utazok tömegközlekedéssel és megõrülnék, ha közben nem tudnék zenét hallgatni...de nincs minden harmadnap arra idõm, hogy új számokat töltsek fel :S
elmész az éjszakába és addig otthagyod a gépet! ez van, a többi megoldás annyira drága, hogy szóba sem jöhet. Amúgy ez is milyen már, hogy tárhelyed van, de az életed rámegy mire kihasználod és feltöltöd a cuccaid..
mondjuk ha külön hangulat-éra bontod akkor sztem nem lehet olyan vészes.. én 4 hangulatra választanám szét õket: a depresszió, a nyugi,de jó kedv, a pörgõs buli és a zúzós buli. jó, mondjuk az én stílusom nagyon összetett, szóval gondolom Ti másképp csinálnátok..
4 Gb zenét kezelni az konkrétan egyenlõ az agyhalállal.

Minden gép füsttel működik?!?

az én régi mp3 lejátszóm 256Kbps, szóval még a kõkorszakból maradt itt..😊😊 na, sebaj, telefonnál már sokkal felkészültebb leszek és annyi mindent pakolok már le, korlátlan mennyiségû zenét mondjuk. az nálam olyan 4 GB.. több ezer szám kellene, de honnan szedjek mindent le gyorsan.. hm.. tuti megõrülnék mire a gépem rátölti a telefonra.
Kicsit úgy érzem, mintha én még az õskorban élnék...nekem a nagyon régi mp3 lejátszóm csak 1 gigás, a telefonokban meg már lassan 4 giga lesz a természetes xD De mondjuk míg 4 gigát feltöltesz, nem õszülsz meg?
mokkamester
SE telefonom van jelenleg.
hastetheday: azért ha fontos a zenehallgatás akkor minimum hogy olyat veszel ami legalább 2gb-os kártyát kezel, de inkább már 4gb a minimum.

nem is lehet mindegyikbe memóriakártyát tenni :S Nem hiszek abban, hogy egy mobil szólhat annyira jól mint egy mp3 vagy mp4 lejátszó! tapasztalat?