Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Tehát elvileg van.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
mert egyik oldla azt írja, hogy van, másik meg hogy nincs -.-
A ferrarit is milyen régen alapították...😄😄
ja és a g900 nekem azért nem kéne, mert már ezer éves teló D:
amúgy nekem nem jön be..havernak van, olyan nyomorék színe van😄
meg ahogy néztem tubon annyira nem is rossz a G900 😄
De azért várok hátha írtok valami véleményt, indokot miért ezt avgy azt😄
bocs így a 2 hsz.ért
Köszönöm.
de mennyire tartós?
mert a lényeg:tartós legyen max 35k legyen jó legyen 😊
és miben különböznek?mért jobb az 5310 az 5130-tól és a 6303-tól miben jobb?
am mi az az egsm?
ja és pannonál ha nincs a honlapon akkor is kapható vajon?
és mi a különbség az új kártyás elõfizetés és az új generációs kártyás közt?
tartós legyen tehát azért 2 évet kibírhatna.lehessen bõvíteni és a stílusa az az alap legyen.nézegettem 1 párat és be is linkelem hogy mik a vélemények:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Ui.:az ár /érték arány jó legyen és azért van itt most annyi nokia mert arra mindenki azt mondja hogy az a legtartósabb.
nem, de most komolyan.. ez röhej! nem lehet zenét mobilra tölteni olcsón 😞
ha most veszek is telefont, mindenképp 8GB-osat akarok, h bõven legyen mit hová pakolni.
Ja, és akkor még nem válogattam, csak rátölöttem a zenét. Azért ez így egy kicsit F, legalábbis az én megközelítésemben. Persze, tudom, vegyek úgy gépet: aki ezt ajánlja, annak mondom a számlaszámot, ahova utalhatja a zsét! <#papakacsint>#papakacsint>
Minden gép füsttel működik?!?
Aki sokat utazik tömegközlekedéssel (napi minimum 1-2 órát) és változatosan akar zenét hallgatni annak még a 8GB is kevés IMHO.
Egyébként én is milu00 ötletét preferálom. (#7149)
Minden gép füsttel működik?!?
hastetheday: azért ha fontos a zenehallgatás akkor minimum hogy olyat veszel ami legalább 2gb-os kártyát kezel, de inkább már 4gb a minimum.