Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az ami ütne a telo mellé? (komoly a video mi? 😄..mondjuk kipróbálnám otthon ha zaklatott vagyok épp valami miatt <#eplus2>#eplus2>)
Becsatlakoznék a kérdezõk sorába!
Tudna valaki valami okosat mondani azzal kapcsolatban, hogy milyen telot vegyek ha hanyagolnám mellette az mp3-am? nem szeretek túl sok kütyüvel járkálni, viszont 5-6Giga zene viszont minidig szükséges. Sokat utazom.
Valami tipp? Hallot már valaki a T-mobil-os új szolgáltatásról? playnow vagy mi. Videán láttam, nagyon elmebeteg a reklámja 😄
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
www.mobilarena.hu
<#nevetes1>#nevetes1>
Én is így néztem magamnak telót régen.
Az érdekelne hogy ti milyen telefont ajánlotok. Olyan kéne amelyik kezeli a DivX-et és nem nagyon kicsi a képernyõje, Wlan mindenféleképp legyen benne Gps elõny de nem fontos.
Ja és az ár max. 120.000Ft de inkább 100 vagy alatta.
Elõre is kösz a válaszokat.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Azért drágább a 6303 mert 6-os széria (jobb anyaghasználat és összeszerelés), 3 hónappal fiatalabb modell (nem volt annyi ideje hogy essen az ára), meg pl kicsit jobb a kamerája. Látom hogy nincsenek nagy igényeid, de egyik telefon szerintem unalamasabb mint a másik...
A Voda a 10. szülinapját ünnepli, ezért akciós a KP500. Iszonyat megéri, én biztosan ezt venném ebben a kategóriában.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ja és egy nem ehhez kapcsólódó hogy a vodafone-nál hogy lehet a kp500 29k?
Ha elegáns fémtelefon kell akkor Samsung S3310.
Ha mégis bevállalsz egy érintõképernyõt akkor LG KP500.
Ja és az elsõ 2 hétben ingyenes lehet tesztelni 😛 😊 😄
Minden gép füsttel működik?!?
kicsit le vagyok maradva! mi az a PlayNow? felvilágosítana valaki?<#nemtudom>#nemtudom>
2 telót néztem ki.
ez az egyik
ez a másik
nekem a fontos hogy legyen strapabíró (min 2 év jó lenne ha kibírna),és a stílusa az az alap legyen, tudjon az áráért elég dolgot és meglegyen az ár/érték arány is.max 35k-t szánnék rá.és ezekrõl amiket linkeltem ha van valakinek tapasztalata az nyugodtan adhatja mert az is segíthet és akár más telókat is mondhattok.(és én a nokiát azért néztem mert mindenki azt mondja hogy az a strapabíró) a válaszokat elõre is köszönöm!
De szerintem ha várunk még egy kicsit akkor elérhetõ lesz szinte minden telcsirõl....
Kezdetben 2 alacsonyabb árkategóriájú versenyzõ volt, a
- Samsung S5230
- LG KP500
telefonok.
No igen ám, de lényegében egyikkel sem lehet fotózni sem filmezni, netezésre majdnemhogy alkalmatlanok, épphogy csak zenét lehet rajtuk hallgatni, márha a szórakozásról van szó.
Aztán kinéztem egy 3. telót, ami nem is drága...45alatt már be lehet szerezni, ez pedig az
- LG KU990 Viewty
Nagyon tetszik....vagyis csak tetszett..mert sajnos kiderült pár bosszantó hiányosság, ami valszeg abból fakad, hogy már nem mai készülék.
- nincs benne giroszkóp, vagyis a fentebb említett 2 készülék reagál a teló pozicíójának változására, addig ez nem..vagyis nem vált át automatikusan QWERTY-re sem...meg egyebek...ami azért nem rossz valljuk meg..
- valamint, amit még nagyon fájlalok, hogy ha jól tudom Widget-eket nem lehet benne használni, a fõmenû sem lapozható..pont azért, mert ez még egy korábbi fejlesztés...
De minden más fasza benne...jó az ára (45 alatt) 5 MP AF fényképezõ, Dvix-es kódolás, HSPDA böngésész...csak az a kurva Giroszkóp meg Widgetek...
mit gondoltok....ezek nélkülözése nagy hátrányt jelenthet? Használja vagy ismeri valaki elsõkézbõl a mobilt?
Vagy gyûjtsek még 20 rongyot az LG KM900 Arena-ra...mert az majdnem mindetn vinne...65 körüli árával...persze nem gond, ha az ember dolgozik, 2 hónap alatt össze tudja dobni az árát....de valóban megéri azt a pénzt?
A Diamond2 jó kis készülék, de személy szerint nem vennék a következõk miatt: relatív elavult a processzor (bár ez igaz a Hero-ra is, de ott jobban optimalizált a rendszer) illetve vastagnak találom. De legfõképpen azért, mert ugyanazért a pénzért OmniaII-t kapsz, ami szerintem jelenleg a legjobb WM készülék. Amiben veri a Diamond2-t: nagyobb és AMOLED kijelzõ, 3,5mm jack, beépített 8GB tárhely, microUSB csatlakozó, vaku, jobb videófelvétel, gyorsabb processzor és natív DivX/XviD lejátszás.
De jó választás lehet a HTC Hero (Android) vagy az iPhone is. Vagy megvárod a Palm Pre-t.
symbiant még1er nem akarok 😊 se LG-t 😊
Mondjuk én akkor már szívesebben nyerném meg a Mini-t, hamár homár... abból kijönne pár 5530 Xpress 😛
http://microsite.nokia.hu/teigen/miazovi.html
Ha mindenképpen a három közül kell választani akkor N95 8GB.
Szerintetek melyiket vegyem meg?
Sony Ericsson W760
Sony Ericsson W595
Sony Ericsson W705
Sony Ericsson W995
?
I met God. She's black
Három teló közül melyiket vegyem? Nokia N95, Nokia N95 8gb, vagy Sony Ericsson c905? Szeretném fényképezésre használni, a képeket gépen nézni és max 127 mm x 178 mm-es méretben elõhívatni. GPS és a Wifi (böngészés) nem tudom melyikben a jobb, illetve az újabb típusú javát vagy a symbian ezen verzióját lehet jobban (ki)használni? (GPS-re, Wifire, alkalmazások futtatására) Akinek 8gigás N95-e van írja le hogy mennyire zavaró, hogy nincs kamerafedél?
Akinek van tapasztalata a 3 telóról írjon!
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
Rihi87