10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • dragon11
    A csatlakozója valóban nem a stabilitásáról híres, de nem szeretnék beleszólni. Ebben az értékben azért még lehet jó választás is..:)
  • Benny04
    hát jól kell vele bánni
  • Firerock
    zenehallgatásra?
    2hétig amíg nem kezd el mozogni a dugója
    AZ A TELEFON SEMMIRE VALÓ FOS
  • Benny04
    kussolj már
    zenehallgatásra tökéletes
  • CoolX
    köszi :)
  • Firerock
    ja,grat hozzá:)
  • Firerock
    ez a lényeg:)
  • CoolX
    nekem tetszik benne minden :)
  • Firerock
    elmehetnél a rosszindulatoddal 1ütt
    #7983:nézzél valami jó nokiát
  • Benny04
    Sony Ericsson W200
  • Ákos12
    Sziasztok!
    Már elég régi a telóm, mostanában gondolkodom rajta hogy veszek egy újat. Pannonos akarom mondani Telenor-os kártyás kéne, a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy.. :D Fényképező nem fontos, de ha az is jó benne az sem hátrány :D
    Kb 20-25 ezret szánnék rá, mit tudtok ajánlani?
    Köszönöm!
  • franc0
    Katt ide, s döntsd el magad :)
  • Firerock
    és jó?
  • CoolX
    megvettem a monte-t :)
  • att88ila
    Sziasztok!
    Szerintetek melyik a jobb teló?Nokia n79 vagy a Nokia 6720 Classic?Melyiket ajánljátok meg melyik jobb tudásba.
  • z99999
    http://mobilarena.hu/index.html itt nézz körül
  • Firerock
    passz:)
  • CoolX
    samsung monte?
  • Firerock
    a drágábbak azok jók(40ezer<)az olcsóbakkal kár foglalkozni
  • CoolX
    érintőképernyős telefonról mi a véleményetek?
  • mate317
    samsung s3310 és c5030 telenornál, s3100 és b2100 t-nél?
    vagy nokia 2700. (bár a fentiek szerintem jobban össze vannak szerelve)
  • matyi0323
    Hali. 20 ezerért szeretnék venni kártyásan telot. Valami ötlet? Különösebb elvárások nincsenek. Köszi.
  • franc0
    Azért azt mondd meg neki, hogy megérted hogy most trendi dolog mobilon netezni, meg a havercsajok ájfónja is szuper, de 50 papírért nem fogsz olyan telefont kapni újonnan amin normálisan lehet netezni.
    Vegyél neki egy LG Arena-t. Az csajosan néz ki, alig drágább és elég sokat tud.
  • Blekk Síp
    Amúgy nem rég kértem már itt tanácsot, és a legfőbb gond az h eléggé válogatós az asszony külső terén. Az a tipikus "csak a külső a lényeg" buuttanő. :D Hu ha ezt látná.. :D
    Szval eddig a legjobb amit kinéztünk közös erővel, az a Sony Ericsson W902. Csak ebből a WLAN hiányzik. Ő meg netezni azt akar. Szval olyan kellene ami külsőre és tudásra, erre a telóra hajaz +kellene bele WLAN.
    Nem értem miért kellett belőle kihagyni, vagy miért nincs pár ezressel drágábban ilyen verzió.
    Vagy van? Menyivel könnyebb lenne az életem... :D
    Ha nincs, akkora valszeg a W705 lesz. Csak abban meg a kamera fosss.
  • lsebestyen
    vegyél xperia x1-t használtan találsz annyiért, akár garisan is...
  • Benny04
    ha egyszer SE kell neki, akkor azt vesz...
  • Benny04
    fogd már be a pofádat -.-
  • Firerock
    joerzesu ember nem ajanl szarfos se-t. Kivetel gyermeteg benaj. Ne vegyel se-t!!!!!!!!
  • Benny04
    W705
  • Blekk Síp
    Max. 50e-ig tudtok ajánlani olyan SE-t amiben van WLAN is?
  • Tetsuo
    Azt birom hogy sokan csillagoztak 5re az unboxingokat.. LOL Idon belul sikerult kibontani! Jee!
  • Benny04
    akkor ne unboxing videót nézz, hanem hands-on-t...
  • Aquir
    Biztos azért csinálják hogy megmutassák tényleg azok a dolgok vannak a dobozban... de én is a lényeget akarom látni :)
  • mate317
    Csak engem idegesítenek az úgynevezett "unboxing" videók? Az a szertartás, ahogy módszeresen végigfogdos mindent a doboztól kezdve az utolsó ajándék reklámfüzetig, valami félelmetes. Ennek hála, egy 10 perces videó kb. 6. percében látom először a mobil működését, pedig szerintem mindenki arra kiváncsi, azért megy fel a youtube-ra körülnézni. Az már csak hab a tortán, hogy úgy nyúlnak a telefonhoz a nőies ujjaikkal, mintha kincset tartanának a kezükben...
  • fifi
    hol írtam, hogy vegyen?
    azt írtam le, én milyen alternatívát használok telefonos GPS helyett...
  • Pyotr

Gratulálok! HTC ismét győzött a Hypefone ellen
  • lsebestyen
    két perc helyett félpercet akartam írni:D
  • lsebestyen
    hello megint:) én voltam az aki pár nappal ezelőtt kérdezte h melyik telefon lenne a legjobb döntés. és ha jól emléxem nem is írtam bele a telefon csomagomba a htc touch pro-t, de végül azt vettem meg, és nem bántam meg:) az iphone is nagyon tetszett, de pár dolog miatt inkább a pro mellett döntöttem. az oszttársamnak 3g-je van és ma teszteltük h netezésnél melyik a gyorsabb,és egy bizonyos oldalt az enyém megnyitott kb 10 mp alatt, övé meg szenvedett vele majdnem 2 percig, (am az index volt:D) a kamerája is jobb ennek, meg a navigáció is, meg a BT és a rádió léyeges pont. amit sajnálok ebben az a füles csatlakozója...remélem csak a fülese rossz mert néha szól mind2 néha nem...ja akinek van ilyen lécci jelezze, mert lenne pár kérdésem:) köszönöm!
  • zorrobomber
    akkor minek írod hogy vegyen törtet? írhattad volna hogy vegyen olcsó pna-t és szevasz. meg még kössél is belém
  • fifi
    nem érdekel mi szúrja a szemedet, párhuzamot akartam vonni a telefon/PNA között...