10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#7993 A csatlakozója valóban nem a stabilitásáról híres, de nem szeretnék beleszólni. Ebben az értékben azért még lehet jó választás is..:) -
#7992 hát jól kell vele bánni -
#7991 zenehallgatásra?
2hétig amíg nem kezd el mozogni a dugója
AZ A TELEFON SEMMIRE VALÓ FOS -
#7990 kussolj már
zenehallgatásra tökéletes -
#7989 köszi :) -
#7988 ja,grat hozzá:) -
#7987 ez a lényeg:) -
#7986 nekem tetszik benne minden :) -
#7985 elmehetnél a rosszindulatoddal 1ütt
#7983:nézzél valami jó nokiát -
#7984 Sony Ericsson W200 -
Ákos12 #7983 Sziasztok!
Már elég régi a telóm, mostanában gondolkodom rajta hogy veszek egy újat. Pannonos akarom mondani Telenor-os kártyás kéne, a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy.. :D Fényképező nem fontos, de ha az is jó benne az sem hátrány :D
Kb 20-25 ezret szánnék rá, mit tudtok ajánlani?
Köszönöm! -
#7982 Katt ide, s döntsd el magad :) -
#7981 és jó? -
#7980 megvettem a monte-t :) -
att88ila #7979 Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb teló?Nokia n79 vagy a Nokia 6720 Classic?Melyiket ajánljátok meg melyik jobb tudásba. -
#7978 http://mobilarena.hu/index.html itt nézz körül -
#7977 passz:) -
#7976 samsung monte? -
#7975 a drágábbak azok jók(40ezer<)az olcsóbakkal kár foglalkozni -
#7974 érintőképernyős telefonról mi a véleményetek? -
mate317 #7973 samsung s3310 és c5030 telenornál, s3100 és b2100 t-nél?
vagy nokia 2700. (bár a fentiek szerintem jobban össze vannak szerelve) -
#7972 Hali. 20 ezerért szeretnék venni kártyásan telot. Valami ötlet? Különösebb elvárások nincsenek. Köszi. -
#7971 Azért azt mondd meg neki, hogy megérted hogy most trendi dolog mobilon netezni, meg a havercsajok ájfónja is szuper, de 50 papírért nem fogsz olyan telefont kapni újonnan amin normálisan lehet netezni.
Vegyél neki egy LG Arena-t. Az csajosan néz ki, alig drágább és elég sokat tud. -
#7970 Amúgy nem rég kértem már itt tanácsot, és a legfőbb gond az h eléggé válogatós az asszony külső terén. Az a tipikus "csak a külső a lényeg" buuttanő. :D Hu ha ezt látná.. :D
Szval eddig a legjobb amit kinéztünk közös erővel, az a Sony Ericsson W902. Csak ebből a WLAN hiányzik. Ő meg netezni azt akar. Szval olyan kellene ami külsőre és tudásra, erre a telóra hajaz +kellene bele WLAN.
Nem értem miért kellett belőle kihagyni, vagy miért nincs pár ezressel drágábban ilyen verzió.
Vagy van? Menyivel könnyebb lenne az életem... :D
Ha nincs, akkora valszeg a W705 lesz. Csak abban meg a kamera fosss. -
lsebestyen #7969 vegyél xperia x1-t használtan találsz annyiért, akár garisan is... -
#7968 ha egyszer SE kell neki, akkor azt vesz... -
#7967 fogd már be a pofádat -.- -
#7966 joerzesu ember nem ajanl szarfos se-t. Kivetel gyermeteg benaj. Ne vegyel se-t!!!!!!!! -
#7965 W705 -
#7964 Max. 50e-ig tudtok ajánlani olyan SE-t amiben van WLAN is? -
#7963 Azt birom hogy sokan csillagoztak 5re az unboxingokat.. LOL Idon belul sikerult kibontani! Jee!
-
#7962 akkor ne unboxing videót nézz, hanem hands-on-t... -
#7961 Biztos azért csinálják hogy megmutassák tényleg azok a dolgok vannak a dobozban... de én is a lényeget akarom látni :) -
mate317 #7960 Csak engem idegesítenek az úgynevezett "unboxing" videók? Az a szertartás, ahogy módszeresen végigfogdos mindent a doboztól kezdve az utolsó ajándék reklámfüzetig, valami félelmetes. Ennek hála, egy 10 perces videó kb. 6. percében látom először a mobil működését, pedig szerintem mindenki arra kiváncsi, azért megy fel a youtube-ra körülnézni. Az már csak hab a tortán, hogy úgy nyúlnak a telefonhoz a nőies ujjaikkal, mintha kincset tartanának a kezükben... -
#7959 hol írtam, hogy vegyen?
azt írtam le, én milyen alternatívát használok telefonos GPS helyett... -
Gratulálok! HTC ismét győzött a Hypefone ellen -
lsebestyen #7957 két perc helyett félpercet akartam írni:D -
lsebestyen #7956 hello megint:) én voltam az aki pár nappal ezelőtt kérdezte h melyik telefon lenne a legjobb döntés. és ha jól emléxem nem is írtam bele a telefon csomagomba a htc touch pro-t, de végül azt vettem meg, és nem bántam meg:) az iphone is nagyon tetszett, de pár dolog miatt inkább a pro mellett döntöttem. az oszttársamnak 3g-je van és ma teszteltük h netezésnél melyik a gyorsabb,és egy bizonyos oldalt az enyém megnyitott kb 10 mp alatt, övé meg szenvedett vele majdnem 2 percig, (am az index volt:D) a kamerája is jobb ennek, meg a navigáció is, meg a BT és a rádió léyeges pont. amit sajnálok ebben az a füles csatlakozója...remélem csak a fülese rossz mert néha szól mind2 néha nem...ja akinek van ilyen lécci jelezze, mert lenne pár kérdésem:) köszönöm! -
#7955 akkor minek írod hogy vegyen törtet? írhattad volna hogy vegyen olcsó pna-t és szevasz. meg még kössél is belém -
#7954 nem érdekel mi szúrja a szemedet, párhuzamot akartam vonni a telefon/PNA között...