Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól látom nem sikerült a dolog amit próbáltál be linkelni. <#vigyor2>

Mi az ami ütne a telo mellé? (komoly a video mi? 😄..mondjuk kipróbálnám otthon ha zaklatott vagyok épp valami miatt <#eplus2>)
Benny04
ez mekkora hülyeség... teló mellé ütnek xD

Helloka!
Becsatlakoznék a kérdezõk sorába!

Tudna valaki valami okosat mondani azzal kapcsolatban, hogy milyen telot vegyek ha hanyagolnám mellette az mp3-am? nem szeretek túl sok kütyüvel járkálni, viszont 5-6Giga zene viszont minidig szükséges. Sokat utazom.

Valami tipp? Hallot már valaki a T-mobil-os új szolgáltatásról? playnow vagy mi. Videán láttam, nagyon elmebeteg a reklámja 😄
rik egy laptop is jó megoldás

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

zoliii
www.telefonguru.hu
www.mobilarena.hu
Google
<#nevetes1>
Én is így néztem magamnak telót régen.

Helló!
Az érdekelne hogy ti milyen telefont ajánlotok. Olyan kéne amelyik kezeli a DivX-et és nem nagyon kicsi a képernyõje, Wlan mindenféleképp legyen benne Gps elõny de nem fontos.
Ja és az ár max. 120.000Ft de inkább 100 vagy alatta.
Elõre is kösz a válaszokat.
Sziasztok, kéne egy kis segítség mobil választásban. Néztem én már mindent de nem jutok dûlõre. Eddig egy k750i-m volt van, szeretem nagyon tökéletesen mûködik 4 éve (pedig úszott már whiskyben is😄) a minimum hogy tudja amit a mostanim, valamint a fõsuli miatt jó lenne bele pdf olvasó de legalább word dokumentumot meg tudjak nyitni, szerkeszteni, keresni benne. Árfekvést olyan 50 körül képzelem el, kicsit mehet fölé, alá meg végképp az ár😊 Lényeg a minõség (magyarul bírja a strapát) és a fentiket tudja.

dragon11
Én a Nokiat venném, már csak kényelmes QWERTY bill. miatt is.

Pipör
Sztem Samsung

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Nokia N97 vagy Samsung i8910 Omnia HD???

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Benny04
tudom 😄

Attila8805
Ilyen nem volt a lehetõségek közt😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Benny04
😄

dragon11
lol xD

Máté94
Nehogy azt a szart ajánld neki!😄
Benny04
Sony Ericsson U1i

Attila8805
Nokia 5800 vagy Lg gt 500?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

matyi0323
Hali. Végül is a múltkori nagy sony dilemma után ma vettem akcióban egy LG LP 500-at, 10kért 1 éves hûséggel😄 Szerintem jó vétel volt. Remélem jól fog mûködni. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

de lehet ajánlani is ha ezek nem jók
akk ezt a duát elfelejtam.akkor a 6303 annyivan jobb is? és a kp500-ra érdemes beruházni?mert ugyanazt tudja kb mint egy másik teló csak érintõképernyõs. vagy nem?
franc0
Elõször is, ezt a Nokia tartós dumát felejtsük el. Pont ugyanannyira az, mint a többi. Típustól függ nem márkától.
Azért drágább a 6303 mert 6-os széria (jobb anyaghasználat és összeszerelés), 3 hónappal fiatalabb modell (nem volt annyi ideje hogy essen az ára), meg pl kicsit jobb a kamerája. Látom hogy nincsenek nagy igényeid, de egyik telefon szerintem unalamasabb mint a másik...
A Voda a 10. szülinapját ünnepli, ezért akciós a KP500. Iszonyat megéri, én biztosan ezt venném ebben a kategóriában.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

nekem az kell hogy az áráért tudjon mindent.mert pl: az 5130 az 25k a 6303 az meg 35k. abban a 10k külömbségben milyen eltérõ dolgot kapok?miben más?(és mondom csak azért nokia mert az tartós aszt mondják)
ja és egy nem ehhez kapcsólódó hogy a vodafone-nál hogy lehet a kp500 29k?
franc0
Továbbra is ha Nokiás vagy akkor 5310.
Ha elegáns fémtelefon kell akkor Samsung S3310.
Ha mégis bevállalsz egy érintõképernyõt akkor LG KP500.

lécci, fontos mert már nem hétfõn veszük hanem vasárnap
valaki ezekhez valamit?(hétfõre kéne döntsek)még ezt találtam 2700 de ez annyira nem jön be.tapasztalatok is jöhetnek
analfa
Csak van egy min. 6 hónapos hûségnyilatkozat, de megtarthatsz 100 számot.
Ja és az elsõ 2 hétben ingyenes lehet tesztelni 😛 😊 😄

Ja, és szinte mindenféle zenét le tudsz vele szedni, mivel a négy legnagyobb zenei kiadó állományából dolgoznak, szóval az a gyanúm, hogy kb. mindent megtalálsz, amire ingered támad <#vigyor2>

Minden gép füsttel működik?!?

2400Ft kõkemény magyar forint minden hónapban.

hát ezzel a programmal nem megyek sokra, ugyanis nekem egy régi nokiám van, de tervezek beújítani vmit. Mennyibe kerül ez a szolgáltatás és milyen zenéket tudok leszedni vele? lehet kicsit vak vagyok de ezt nem találtam az oldalon.
Ez egy szolgáltatás, amivel zenéket lehet letölteni korlátlan mennyiségben, fix havidíjért. Amúgy a teljes neve PlayNow plus. Ha szeretnél regisztrálni a szolgáltatásra, akkor itt tudod letölteni hozzá a programot. Sajnos csak T-mobilosoknak érhetõ el, és ha jól látom mindössze 3 féle SE mobillal vehetõ igénybe.

sziasztok!
kicsit le vagyok maradva! mi az a PlayNow? felvilágosítana valaki?<#nemtudom>
Üdv megint.
2 telót néztem ki.
ez az egyik
ez a másik

nekem a fontos hogy legyen strapabíró (min 2 év jó lenne ha kibírna),és a stílusa az az alap legyen, tudjon az áráért elég dolgot és meglegyen az ár/érték arány is.max 35k-t szánnék rá.és ezekrõl amiket linkeltem ha van valakinek tapasztalata az nyugodtan adhatja mert az is segíthet és akár más telókat is mondhattok.(és én a nokiát azért néztem mert mindenki azt mondja hogy az a strapabíró) a válaszokat elõre is köszönöm!
analfa
😛 gondolom azért ajánlod azt mert azon elérhetõ a PlayNow plus😛 😄
De szerintem ha várunk még egy kicsit akkor elérhetõ lesz szinte minden telcsirõl....

Ha tényleg egy Walkman mobilon töröd a fejed, akkor szerintem NE a W760-at válaszd, mert azon nem érhetõ el a PalyNow plus szolgáltatás, a maradék három esetében azonban már igen! Amúgy én a W995-öt vennék a helyedben, ha már ilyen "vastag" vagy <#vigyor3>

üdv. jelenleg már 3 éve egy SE K750-et nyúzok, és szeretném érintõképernyõsre cserélni.
Kezdetben 2 alacsonyabb árkategóriájú versenyzõ volt, a
- Samsung S5230
- LG KP500
telefonok.
No igen ám, de lényegében egyikkel sem lehet fotózni sem filmezni, netezésre majdnemhogy alkalmatlanok, épphogy csak zenét lehet rajtuk hallgatni, márha a szórakozásról van szó.

Aztán kinéztem egy 3. telót, ami nem is drága...45alatt már be lehet szerezni, ez pedig az
- LG KU990 Viewty
Nagyon tetszik....vagyis csak tetszett..mert sajnos kiderült pár bosszantó hiányosság, ami valszeg abból fakad, hogy már nem mai készülék.
- nincs benne giroszkóp, vagyis a fentebb említett 2 készülék reagál a teló pozicíójának változására, addig ez nem..vagyis nem vált át automatikusan QWERTY-re sem...meg egyebek...ami azért nem rossz valljuk meg..
- valamint, amit még nagyon fájlalok, hogy ha jól tudom Widget-eket nem lehet benne használni, a fõmenû sem lapozható..pont azért, mert ez még egy korábbi fejlesztés...

De minden más fasza benne...jó az ára (45 alatt) 5 MP AF fényképezõ, Dvix-es kódolás, HSPDA böngésész...csak az a kurva Giroszkóp meg Widgetek...

mit gondoltok....ezek nélkülözése nagy hátrányt jelenthet? Használja vagy ismeri valaki elsõkézbõl a mobilt?

Vagy gyûjtsek még 20 rongyot az LG KM900 Arena-ra...mert az majdnem mindetn vinne...65 körüli árával...persze nem gond, ha az ember dolgozik, 2 hónap alatt össze tudja dobni az árát....de valóban megéri azt a pénzt?

franc0
Androidos progikra gondolsz? Van már szép számmal, gyorsan bõvül az Android Market.
A Diamond2 jó kis készülék, de személy szerint nem vennék a következõk miatt: relatív elavult a processzor (bár ez igaz a Hero-ra is, de ott jobban optimalizált a rendszer) illetve vastagnak találom. De legfõképpen azért, mert ugyanazért a pénzért OmniaII-t kapsz, ami szerintem jelenleg a legjobb WM készülék. Amiben veri a Diamond2-t: nagyobb és AMOLED kijelzõ, 3,5mm jack, beépített 8GB tárhely, microUSB csatlakozó, vaku, jobb videófelvétel, gyorsabb processzor és natív DivX/XviD lejátszás.

Zadeus
Ez a HTC herohoz tudtommal még alig van vmmi nem ?
Diamond II-t ajánlod? iphone nem kell 😊

franc0
Samsung i8000 OmniaII a nyerõ nálam egyelõre. Vagy ha vársz egy hónapot akkor HTC HD2, de az 160K körül lesz.
De jó választás lehet a HTC Hero (Android) vagy az iPhone is. Vagy megvárod a Palm Pre-t.

Zadeus
szoksásos wifi kamera pár gb hely szép dizájn esetleg win mobile
symbiant még1er nem akarok 😊 se LG-t 😊

LoDMaSt
mire kéne?

@ Hellomarci

Zadeus
szevasztok
milyen telefont ajánlanátok nekeem ? 120-130 ezerig

Köszi a tippet bocker!
Mondjuk én akkor már szívesebben nyerném meg a Mini-t, hamár homár... abból kijönne pár 5530 Xpress 😛

A kamerafedél hiánya kicsit zavaró, de ha tokban tartod, akkor azért nem lesz olyan nagy baja. Egyébként lehet rendelni neten ilyen pici fóliát a kamera lencséjére, az is elég jól használható. Egyébként épp most néztem a nokia ovi oldalát és ott lehet nyerni 5530-as zenemobilt, arról is elég jókat olvastam. Ott mondjuk az érintõkijelzõ lehet a gond a karcolódás miatt.
http://microsite.nokia.hu/teigen/miazovi.html
szabii98
ja az jó😄

I met God. She's black

franc0
Egyik sem. Ha tényleg a fotózás a legfontosabb akkor a Samsung i8510 innov8 a legjobb választás.
Ha mindenképpen a három közül kell választani akkor N95 8GB.

Benny04
w995 😄

szabii98
Helló!
Szerintetek melyiket vegyem meg?
Sony Ericsson W760
Sony Ericsson W595
Sony Ericsson W705
Sony Ericsson W995
?

I met God. She's black

Helló!

Három teló közül melyiket vegyem? Nokia N95, Nokia N95 8gb, vagy Sony Ericsson c905? Szeretném fényképezésre használni, a képeket gépen nézni és max 127 mm x 178 mm-es méretben elõhívatni. GPS és a Wifi (böngészés) nem tudom melyikben a jobb, illetve az újabb típusú javát vagy a symbian ezen verzióját lehet jobban (ki)használni? (GPS-re, Wifire, alkalmazások futtatására) Akinek 8gigás N95-e van írja le hogy mennyire zavaró, hogy nincs kamerafedél?

Akinek van tapasztalata a 3 telóról írjon!

Köszönöm a segítséget!

Üdv!
Rihi87
Benny04
jejee